2015 Şubat Anneleri

esin neden uyanmiyor canim ?
SADECE Seninmi o çocuklar : ((( kalksin yardim etsin yazik sana amaaa

Dun çok stres oldu canım eşim çok strese gelemez.sonra da bebis doğdu gece çok ağladı uyutmadi eşimi de beni de :)) sonra eşim yari uykulu yari uykusuz ise gitti.bugüne bayağı isleri birikmiş onları halletmiş çok yoğun bi gunmus yemeği yedikten Sonra hemen yattı zaten. Yazık kiyamam ben ına mahvoldu o da benimle yarin güzel bi kahvaltı hazirliyim bari

Ben sütümü içip uykuya dalmayı planlıyorum tabi gözler fal taşı altta Ağrı nasıl olacaksa bakalım muhabbet yok gençler doğuran doğurana anacım ne konuşayım bilemedim

İdolümsün kesin bende ertesi gün kahvaltı hazırlarım

hahah ikinci litchi vakasiiyim diyorsun
ne yaaprsa yapsin senin kadar yorulmusmudur sence ? yani dogumu kastediyorum
yeter uyudugu sabaha kadar , kahvaltiyi o hazirlasin :)

ben hazirlatirim kahvaltiyida hastanede oluyorum, eve gelene kadar biseyim kalmiyor nazlanmayi untuyorum
ama çocugu verrim kucagina kapidan gidigi an , hiç acimam o konuda : ))))

bebek çok sert hareketler yapıyor ve aşağı çok baskı uyguluyor bel ağrım da var ama herhangi bir akıntı yok nişan veya su acaba normal mi bu sancılar.

bebek çok sert hareketler yapıyor ve aşağı çok baskı uyguluyor bel ağrım da var ama herhangi bir akıntı yok nişan veya su acaba normal mi bu sancılar.
sancilarin duzenli olursa dr a gidersin canim ,doguraacgin zaman gelen sanciyi atlamazsin merak etme , kimse yalanci sanci zannedip evde dogurmamisdir simdiye kaadr :)

Yagmurcum gozun aydın fıstıgım bebegin de sen de iyisinizdir umarım,dikişlerinin durumu Nasil ? Bi de oğlusun Nasil annesi gibi sakin mi yoksa tam tersi mi
Birer gün arayla doğum yapmisiz iyi mi Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah canım hep güzel haberleri paylaşalım inş.

Gozun aydın canım Tebrikler saglikla buyutun inşallah darisi bize inşallah
Sana yazı yazdım görmedin galiba şok ağızlı dedim konuştun burda bi ağrım başladı 12 ye kadar durmadı duş aldım şimdi aşağıda kaldı Ağrı sadece dedim ki bu şom ağızlı nerde

Bir kere elbetreth in eşiydi sanırım nöbetten geldiği gün kahvaltı hazırlamıştı onu söyledim. Eşim de kahvaltı hazırlamak kolay dedi yaw. Hazırla o zaman dedim hazırlarım dedi hala bekliyoruz

doğru canım benim eşimdi de neye kızıp da hazırlatmıştım hatırlamıyorum şimdi 1 sene her hafta sonu söyleye söyleye ancak öğrettim ben de

Yalancı yalancı bunlar bak ben alıştım korkmuyorum artık gayet sakinim kalkıyorum yürüyorum duş alıyorum oh mis :) uzatıyorum Ayakları oturuyorum doğum sancısına dayanamazsın dediler diye gayet sakinim bebek hareket ediyor öle düşün olacak bunlar son günlerimiz

Hahaha sen inatla direniyon diye ben som agizli mi oldum simdi bi biraksan dogdu dogacak kuzun cekisip duruyonuz bakalm kim galip gelcek

aslında bugüne kadar çok kafama takmıyordum ama artık ağrılar çoğaldı annemde ben çok sancı ağrı çekmezdim sancım doğumum 1 saat sürerdi diyince biraz endişelendim. bende kalkıp bol bol yürüyorum temizlik yapıyorum zaten sağolsun misafirim hiç bitmiyor.

Hahaha sen inatla direniyon diye ben som agizli mi oldum simdi bi biraksan dogdu dogacak kuzun cekisip duruyonuz bakalm kim galip gelcek
Bu sefer korktum ama yalan değil baktım ne yapsam geçmiyo duşa girdim şimdi hafif var Dedim ki. Kadının içine Doğdu aslında bende doğsun istiyorum o mis kokuya kavuşmak istiyorum ama bu zamanlar Altın değerinde ne kadar durursa kendini o kadar dış Dünya'ya hazırlar ve kendi ne Zaman gelmek isterse o zaman gelsin derdindeyim

Yürü bacımda temizlik yapıp yorma kendini

Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.

Gozun aydin canim
Aramizda bir gun var tahmini dogum tarihlerimiz yonunden. Heyecan yaptim seni gorunce demek benim kizim da her an gelebilir ins ben de normal dogum yaparim senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…