- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
esin neden uyanmiyor canim ?
SADECE Seninmi o çocuklar : ((( kalksin yardim etsin yazik sana amaaa
Dun çok stres oldu canım eşim çok strese gelemez.sonra da bebis doğdu gece çok ağladı uyutmadi eşimi de beni de :)) sonra eşim yari uykulu yari uykusuz ise gitti.bugüne bayağı isleri birikmiş onları halletmiş çok yoğun bi gunmus yemeği yedikten Sonra hemen yattı zaten. Yazık kiyamam ben ına mahvoldu o da benimleyarin güzel bi kahvaltı hazirliyim bari
hahah ikinci litchi vakasiiyim diyorsunDun çok stres oldu canım eşim çok strese gelemez.sonra da bebis doğdu gece çok ağladı uyutmadi eşimi de beni de :)) sonra eşim yari uykulu yari uykusuz ise gitti.bugüne bayağı isleri birikmiş onları halletmiş çok yoğun bi gunmus yemeği yedikten Sonra hemen yattı zaten. Yazık kiyamam ben ına mahvoldu o da benimleyarin güzel bi kahvaltı hazirliyim bari
sancilarin duzenli olursa dr a gidersin canim ,doguraacgin zaman gelen sanciyi atlamazsin merak etme , kimse yalanci sanci zannedip evde dogurmamisdir simdiye kaadr :)bebek çok sert hareketler yapıyor ve aşağı çok baskı uyguluyor bel ağrım da var ama herhangi bir akıntı yok nişan veya su acaba normal mi bu sancılar.
Arkadaslarim can yoldaslarim ben de cok ani bir sekilde sezeryanla bebegimi bugun sabah dunyaya getirdim.Gece aniden başlayan sancılar sonucu hastaneye attık kendimizi, kontroller yapildi.Doktorum geldi, dogum kanalina girmemisti ve bebegimin durumunu doktorum begenmedi acil sezeryana alindim ve ogluma kavustumnormal dogum kismet degilmis ama su an hic umrumda degil hicbirsey.Dogum yapan tum guzel annelere selam olsun, heyecanla hala minnoşlarını bekleyen annelere selam olsun.Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız hepiniz.
Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
strese girdim nasıl doğurucam diye ağrı vurdukça hem korkuyorum hemde biran önce doğsun artık diyorum.sancilarin duzenli olursa dr a gidersin canim ,doguraacgin zaman gelen sanciyi atlamazsin merak etme , kimse yalanci sanci zannedip evde dogurmamisdir simdiye kaadr :)
Sana yazı yazdım görmedin galiba şok ağızlı dedimGozun aydın canım Tebrikler saglikla buyutun inşallah darisi bize inşallah
Bir kere elbetreth in eşiydi sanırım nöbetten geldiği gün kahvaltı hazırlamıştı onu söyledim. Eşim de kahvaltı hazırlamak kolay dedi yaw. Hazırla o zaman dedim hazırlarım dedi hala bekliyoruz
Yalancı yalancı bunlarbebek çok sert hareketler yapıyor ve aşağı çok baskı uyguluyor bel ağrım da var ama herhangi bir akıntı yok nişan veya su acaba normal mi bu sancılar.
O şom ağızlı S serefraz85 nerde doğuramadın gitti dedi az Kalsın doğuruyordum9 dan beri Sancı çekiyorum hiç bu kadar kuvvetli olmamıştı duş aldım şimdi uzanıyorum ama hala sancım var takipteyim anlıcağınız sabaha kadar nasıl olur bilmem ama devam ederse gitcem su Nişan vb bişey yok bebek çok hareketli o hareket ettikçe daha çok canım yanıyor toplanıyor bi anda bir yerde Bıçak saplanıyor Aşağıya
aslında bugüne kadar çok kafama takmıyordum ama artık ağrılar çoğaldı annemde ben çok sancı ağrı çekmezdim sancım doğumum 1 saat sürerdi diyince biraz endişelendim. bende kalkıp bol bol yürüyorum temizlik yapıyorum zaten sağolsun misafirim hiç bitmiyor.Yalancı yalancı bunlarbak ben alıştım korkmuyorum artık gayet sakinim kalkıyorum yürüyorum duş alıyorum oh mis :) uzatıyorum Ayakları oturuyorum doğum sancısına dayanamazsın dediler diye gayet sakinim bebek hareket ediyor öle düşün olacak bunlar son günlerimiz
Bu sefer korktum ama yalan değil baktım ne yapsam geçmiyo duşa girdim şimdi hafif var Dedim ki. Kadının içine DoğduHahaha sen inatla direniyon diye ben som agizli mi oldum simdi bi biraksan dogdu dogacak kuzun cekisip duruyonuz bakalm kim galip gelcek
Yürü bacımda temizlik yapıp yorma kendiniaslında bugüne kadar çok kafama takmıyordum ama artık ağrılar çoğaldı annemde ben çok sancı ağrı çekmezdim sancım doğumum 1 saat sürerdi diyince biraz endişelendim. bende kalkıp bol bol yürüyorum temizlik yapıyorum zaten sağolsun misafirim hiç bitmiyor.
sanki hep birşeyler eksik temizlikle kafayı bozdum galiba stresden. sürekli şu işi yapayım ondan sonra doğuma gideyim diye düşünüyorum bu gidişle bu kız gelinlik çağa gelir benim işim bitene kadarYürü bacımda temizlik yapıp yorma kendini
Kızlar bgn 12 de normal dogum yaptim. Hastanedeyiz. Iyiyiz allaha sukur. Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislerinize ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?