2015 Şubat Anneleri

Bana bol yürü dedi başka bişey demedi cuma tekrar kontrole çağırdı.

Yürüyelim bakalım. Benim kontrolüm de p.tesi. Bu hafta doğuramazsan p.tesi görüşür başka şeyler konuşuruz artık dedi. İnşallah sezeryan demez

Hayirli olsun canim benim saglikla buyutun

Asagi sakal yukari biyik desene

Yok artik rahat dur ne halisi Daha neler

mutlu yaslar oglusuna ugrasan varsa yapsinlarr iste ne guzel kardes gelmeden once guzel bi motivasyon olur ona da
Herkesin yardımı lafta canım temizlik de bana bakar iş güç de :) ama yine de yaptım oğlumun pastasını

Bugün doktor kontrolüm vardı herşey gayet iyi ama biraz suyu azalmış bol su iç ve dinlen dedi endiselendim onun dışında bebek kanala doğru biraz ilerlemiş ama su an doğum için erkeN dedi 5gun sonra yine çağırdı. Bu arada iremkuzum nerde

Evet sezeryan canım. Bebişin Kafası hala göğsüme doğruydu bugünkü kontrolde. O yüzden sezeryan oluyor.
Olsun cnm saglıkla kavusun da ınsallah.cok heycanlı ya yarın kucagında olck Allah ım ne guzel nasıl heycanlısındır sımdı saatler var sabah 7 ye az kalmıs cnm hadı hayırlısı

seninle doğum aynı görünüyor
neden 5 gün sonra tekrar çağırdı
birde çatı muayenesi yaptımı
ben yarın istemeyi düşünüyorumda

Canım nasılsın.bayagidir mesajını arıyorum sana cevap verebilmek için.bence bu memeyi tutmanın meme ucuyla alakası yok.benin 3. Bebegim diğerlerini de emzirdim bayağı bi sure,sindi bebisin güzel emiyor maasallah ama tutmadan bizim Dr sıkıntımız var.gogsumu 2 parmağımin arasına sıkıştırıp vermeye çalışıyorum. Biz de 2 günlük olduk teyzesi

seninle doğum aynı görünüyor
neden 5 gün sonra tekrar çağırdı
birde çatı muayenesi yaptımı
ben yarın istemeyi düşünüyorumda
Bende yarın dr a gıdıcem ınsallah catı muayenesı yapıo mu yapmıo mu bılmıorum baska bı dr a gıtcem cunku.yapmazsada ben rıca edıyım dıorum ama tırsmaktanda kendımı alamıorum

Bende yarın dr a gıdıcem ınsallah catı muayenesı yapıo mu yapmıo mu bılmıorum baska bı dr a gıtcem cunku.yapmazsada ben rıca edıyım dıorum ama tırsmaktanda kendımı alamıorum

aynen bende aynı düşüncelerdeyim canım
hem korkuyorum hem yaptırmak istiyorum
kendim isteyeceğim
ve dediğin gibi başka bir doktora daha gideceğim
hoş ikiside farklı bişey söylerse hangisine inanacağım bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…