Etmezmiyiz canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bencede. Bende onu merak ediyorum. Bebeğe iri, kafası büyük falan diyolardı ya nasıl oldu doğumu merak ettim.
Genel anestezi mi seninki cnm?Evet sezeryan canım. Bebişin Kafası hala göğsüme doğruydu bugünkü kontrolde. O yüzden sezeryan oluyor.
En sonunda oturdum agladim bitmiyo oglanin ikinmasi kipkirmizi oluyo uyuyamiyo
Bana bol yürü dedi başka bişey demedi cuma tekrar kontrole çağırdı.
Goturdum hic bisey yapamam normal dedi ama cani cikiyo yacanım benim yaa kıyamam ağlama
doktora götürmüşmüydün
benimkide herkesin yanında pek hareketli
babasının yanında süt dökmüş kedi
ne ayağını kımıldatıyor ne elini
korkuyoruz galiba babadan
Herkesin yardımı lafta canım temizlik de bana bakar iş güç de :) ama yine de yaptım oğlumun pastasınıHayirli olsun canim benim saglikla buyutun
Asagi sakal yukari biyik desene
Yok artik rahat dur ne halisi Daha neler
mutlu yaslar oglusuna ugrasan varsa yapsinlarr iste ne guzel kardes gelmeden once guzel bi motivasyon olur ona da
Benim de esimin yaninda sakin.oluyordu genelde dedenin yaninda pek.bi kipirdak oldu seslere tepki veriyolar belki de
Goturdum hic bisey yapamam normal dedi ama cani cikiyo ya
Olsun cnm saglıkla kavusun da ınsallah.cok heycanlı ya yarın kucagında olck Allah ım ne guzel nasıl heycanlısındır sımdı saatler var sabah 7 ye az kalmıs cnm hadı hayırlısıEvet sezeryan canım. Bebişin Kafası hala göğsüme doğruydu bugünkü kontrolde. O yüzden sezeryan oluyor.
Herkesin yardımı lafta canım temizlik de bana bakar iş güç de :) ama yine de yaptım oğlumun pastasınıEki Görüntüle 1392012
Bugün doktor kontrolüm vardı herşey gayet iyi ama biraz suyu azalmış bol su iç ve dinlen dedi endiselendimonun dışında bebek kanala doğru biraz ilerlemiş ama su an doğum için erkeN dedi 5gun sonra yine çağırdı. Bu arada iremkuzum nerde
Merhabalar arkadaşlar kızım 4 günlük oldu bile :))) iyiyiz hoşuz gece uyumasa sabaha kadar ağlasa bile pek bir çabuk alıştık tek sorun şu:
Sütüm yeterince var fakat kızım meme başını tutamıyor 1,5 saat tutturmak için uğraşıyorum ağlıyor kızıyor evde gezdirin sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyor göğüslerim şişiyor uçları kanadı bile
Çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım tavsiyesi olan var mı teşekkür ederim
Bazı arkadaşlar doğum yapmış hayırlı ömürlü olsun hepsi
Cok gecmıs olsun cnm normaldir illakide yapıcak bişiyi nasıl yokkı dr un hayret.cok gecmıs olsumGoturdum hic bisey yapamam normal dedi ama cani cikiyo ya
Bende yarın dr a gıdıcem ınsallah catı muayenesı yapıo mu yapmıo mu bılmıorum baska bı dr a gıtcem cunku.yapmazsada ben rıca edıyım dıorum ama tırsmaktanda kendımı alamıorumseninle doğum aynı görünüyor
neden 5 gün sonra tekrar çağırdı
birde çatı muayenesi yaptımı
ben yarın istemeyi düşünüyorumda
Bende yarın dr a gıdıcem ınsallah catı muayenesı yapıo mu yapmıo mu bılmıorum baska bı dr a gıtcem cunku.yapmazsada ben rıca edıyım dıorum ama tırsmaktanda kendımı alamıorum
cimcimesultan ya sorun kakada degil arada yapiyo yine rahatlamiyo ikinma devam
Ben agliyorum her seferinde diye annem aliyo zaten valla gozlerimde hal kalmadi oglanda artik ne uyku kaldi ne biseygazı mı var acaba
yada tam yapamıyormuki
ayyy kendimi koydum senin yerine elim ayağıma karışırdı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?