seninle doğum aynı görünüyor
neden 5 gün sonra tekrar çağırdı
birde çatı muayenesi yaptımı
ben yarın istemeyi düşünüyorumda
Goturdum hic bisey yapamam normal dedi ama cani cikiyo ya
ayy nasıl güzel , maşaAllah
Ben agliyorum her seferinde diye annem aliyo zaten valla gozlerimde hal kalmadi oglanda artik ne uyku kaldi ne bisey
Evet aynı gün nasipse . bilmem belkide artık haftada bir görmek istiyor bugün eliyle bayag kurcaladi bi yorum yapmadı zaten. normal doğum demem için erken dedi beş gün sonra bidaha bakalım dedi
.
Zaten ben hiç ko usmuyorumki eşim hep yanımda o konsuyor o yüzden almanca kursuna gidiyorum ışte oda cuma günü son mecburen bırakıyorum. Sana ne diyor doktorlar
Evet senın baska bı dr a daha gıtmen ıı olur kesınlıkle yanlıs hatırlamıosam kuzenlerıne yanlıs bılgı vermıstı ne olur ne olmaz son dakıka golu atmasın.senınki neden catı muayenesi yapmamıski bu zamana kadar bnm gıttıgım catı muayenesı yapmadıgını soylemıstı.tmm cok da lazım deıl ama dogum ıcın gıttıgımızde durmadan muayene edıp bakcaklar belkıde en azından bi ön hazırlık olurdu kendı tepkımızı olcerdık gıbı dusunuorum karısıgım bu ara ne dusundugumude bılmıorum gercıaynen bende aynı düşüncelerdeyim canım
hem korkuyorum hem yaptırmak istiyorum
kendim isteyeceğim
ve dediğin gibi başka bir doktora daha gideceğim
hoş ikiside farklı bişey söylerse hangisine inanacağım bilmiyorum ama
cimcimesultan ya sorun kakada degil arada yapiyo yine rahatlamiyo ikinma devam
Evet senın baska bı dr a daha gıtmen ıı olur kesınlıkle yanlıs hatırlamıosam kuzenlerıne yanlıs bılgı vermıstı ne olur ne olmaz son dakıka golu atmasın.senınki neden catı muayenesi yapmamıski bu zamana kadar bnm gıttıgım catı muayenesı yapmadıgını soylemıstı.tmm cok da lazım deıl ama dogum ıcın gıttıgımızde durmadan muayene edıp bakcaklar belkıde en azından bi ön hazırlık olurdu kendı tepkımızı olcerdık gıbı dusunuorum karısıgım bu ara ne dusundugumude bılmıorum gercı
Valla canim cikti artik herseyi yaptik yok olmuyo bagirsaklar yeni yeni gelistigi icinmis yoksa gegiriyo osuruyo koca adam gibiOyy ölürüm nasil icin gidiyor cok iyi anlıyorum mamaya devam mi hala? Mamayi yaparken suyun oranini arttir bir de conformil mi ne vardi kabizlik için olan mama aptamilin onu dene. Masaj ilik su banyosu bildigin seyler disinda bu kadar kucuk bebeye yapcak pek bi müdahale de yokkaka yapamadigindan kizardigina eminsin diymi bir de. Gaz kolik ve alerji de boyle kizarma ikinma sıkınma krizleri yapabiliyor çünkü. Bikac gun kendin süt urunlerini kes yeme oyle emzir bol bol hosaf ic sütünden ona da fayda eder. Inşallah cabuk duzelir yavrucak. benim buyuk kizan dogdugundan beri kabız bir ay cikamadigi olurdu musiller ne tedaviler ah ah gunde kac saat gecrdik tuvalette altin kiymetindeydi yaptigi kus kadar moku cok agladik karsilikli yavrumla onlari oyle caresiz gormek cok uzuyor ama üzülme gecicek seninki ufak oldugundan bagrsak duzeni tam yetismiyordur bizim alerji belasindandi sıkıntımız ki yeni yeni bi duzen tutturur olduk sukurler olsun rabbime dort yilda o da bi nimet
Bende de var gaz problemi geceler kabusum oldu elimden bişi gelmemesi de en kötüsü topuklarina zeytinyağı ile masaj yaptım brz rahatladı sanki sen de dene istersen canımGoturdum hic bisey yapamam normal dedi ama cani cikiyo ya
Yok beslenme oncesi sonrasi yani hep var yaptgi zaman gordu doktor kabiz degil dedi anne sutunu cok iyi degerlendiriyo dedicanim bu sıkıntıların zamani hergun ayni rutinde mi takip ettin mi? Oyleyse kolik sancisi da olabilir. Sallamak kundaklayi pispislmak fon makinesi ve elektrik süpürgesi sesi bir de bi cd vardi ozel boyle bebeklere anne karnindaki sesleri animsatan tınıları koymuslar onu dinletmek sakinlestrip rahatlatiyormus bunlari da bi dene istersen. Gunluk kaka cikisi varsa kabız değildir kabizlik için belli sure diskilamamak ya da keci moku gibi top top sert diski yapmak belirleyici. Sadece anne sutu aliyorsa bisure kaka yapmamasi sorun değil ama mama da aldigi için uc gun hoc yapmiyorsa kabizlik var demektir. Bu sikintisi beslnmeden sonra mi oluyor daha çok
ayy nasıl güzel , maşaAllah
kıskanıyorum böyle derli toplu karınları , hem büyük hem daha rahatsındır sen
benimki sanki düşücekmiş gibi duruyor
seninki tam hamile karnı :)
Bilmiyorum ki litch söylemişti sankiEczanede satılan turnosol nasıl bişey cnm? Nasıl yspıcam ben onu akıntı gelince mi koyucam ped gibi mi?
Onuda deniyim bakalim durmadan gogsumde yatiriorm karnima degince rahatliyoBende de var gaz problemi geceler kabusum oldu elimden bişi gelmemesi de en kötüsü topuklarina zeytinyağı ile masaj yaptım brz rahatladı sanki sen de dene istersen canım
Allah yardımcımız olsun inşallah gonlumuzce olsun sag salım kavusalım bebıslerımıze gecıcek ıllakı ama son zamanlar gercekten vakıt gecmıomuso karışıklık daral getiriyor artık banada
bende karışığım çünkü
nefes alamıyorum artık
38. haftada yapıyor diye duydum
belkide ondan istemedi şimdiye kadar
Yok beslenme oncesi sonrasi yani hep var yaptgi zaman gordu doktor kabiz degil dedi anne sutunu cok iyi degerlendiriyo dedi
Allah yardımcımız olsun inşallah gonlumuzce olsun sag salım kavusalım bebıslerımıze gecıcek ıllakı ama son zamanlar gercekten vakıt gecmıomus
Iste bisey gelmedigi icin elimden deli olcam bi esim bi annem bi ben gogsumuzde yatiriyoruz rahatliyo ikinmiyo fazlaO zaman önce bi rahatla sukret kabizlik daha illet daha cetrefilli bi imtihan çünkü. Seninki kolik gaz sancılarından boyle demek ki o da cok normal prematüre dogdugu icin. Normalde dogan bebelerde bile uc ay dolasiya boyle gidiyor malesef sabirdan baska yapcak doğal müdahaleler disinda bisey de yok kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?