2015 Şubat Anneleri

Kizlar sbh dogum yaptim epidural sezeryan.simdi cok agrim var.cok sukur oglusum ii.darisi tum bekleyenlere insallahhh

Maşallah canım,inşallah kısa zamanda toparlanırsın,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :)

Telefonumun internet paketi bitmiş gün dolmasına da var yani gündüZleri artık yazamıcam eşim gelince ANCA yazabilirim zaten doğurmaya niyetim yok doğurcak olursam yazarım artık

Kizlar yaa benim ne agrim ne sizim ne bisiyim var sadece cabuk yoruluyorum baskada bisi yok normal gelmio bana bunxbunca ay aci sizi agri cekmis biri olarak kendimi bu kadar normal hissetmem anormal gelio benimki yerini cok sevdi dogmucak galiba

selam kizlar doguranlar olmustur eminim bende kismetse cuma gunu sezeryan olucam.bizimkinin gelmeye.niyeti yok hala :)
Ohh masalah sende yolun sonuna geldin cnm... sende ocak annesi olacaksin :) Allah agrisiz acisiz kucagina almani nasio etsin insss

Kizlar yaa benim ne agrim ne sizim ne bisiyim var sadece cabuk yoruluyorum baskada bisi yok normal gelmio bana bunxbunca ay aci sizi agri cekmis biri olarak kendimi bu kadar normal hissetmem anormal gelio benimki yerini cok sevdi dogmucak galiba
Oooo pkas bile doguramadi biz daha coooookkk beklicez ....

KORKMA ARKADAŞIM YA BİZ NELER YAŞADIK,BUNDA İNŞALLAH BİDE DÜNYANIN EN GÜZEL NİMETİ UYANDIĞIMIZDA YANIMIZDA OLACAK TEBRİKLER ŞİMDİDEN,DUALARIMIZ SENİNLE

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt inşaAllh

Valla canim cikti artik herseyi yaptik yok olmuyo bagirsaklar yeni yeni gelistigi icinmis yoksa gegiriyo osuruyo koca adam gibi

Geccek kuzum zamanla az sabir rabbim yardim etsin

Telefonumun internet paketi bitmiş gün dolmasına da var yani gündüZleri artık yazamıcam eşim gelince ANCA yazabilirim zaten doğurmaya niyetim yok doğurcak olursam yazarım artık

Aaa olmadi ben kimle Ugrascam burda gizliden gidip dogurmak yok bak ona gore

selam kizlar doguranlar olmustur eminim bende kismetse cuma gunu sezeryan olucam.bizimkinin gelmeye.niyeti yok hala :)

Senin de durumun belli olmus hadi saglicakla kavus insallah

bebeler dalga gecio bizle galiba

Sakin korkma bebisine kavusuosun onu dusun ne mutlu sana sen rahat olki dogumunda rahat olsun

Geccek kuzum zamanla az sabir rabbim yardim etsin

Aaa olmadi ben kimle Ugrascam burda gizliden gidip dogurmak yok bak ona gore

Senin de durumun belli olmus hadi saglicakla kavus insallah

bebeler dalga gecio bizle galiba
Yapacak bişey yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…