- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Dizine karnı gelecek şekilde de yatırabilirsin bnmki öyle çok rahatlıyor bi de bitkisel ilaçlar var nurse harvey falan son çare onları deniycem ben deOnuda deniyim bakalim durmadan gogsumde yatiriorm karnima degince rahatliyo
Denedim o nurseyi hic bi ise yaramadiDizine karnı gelecek şekilde de yaptırabilirsin bnmki öyle çok rahatlıyor bi de bitkisel ilaçlar var nurse harvey falan son çare onları deniycem ben de
Kizlar sbh dogum yaptim epidural sezeryan.simdi cok agrim var.cok sukur oglusum ii.darisi tum bekleyenlere insallahhh
Ben 2 yaşına kadar yanımda yatıracağım için park yatak aldım. Oda yapacağım zaman mobilya alcağım inşaAllahKızlar oyun parki mı aldiniz yoksa beşik mi? Çok kararsizim daa...
Allah analı babalı büyütmwk nasip etsin. Hayırlı olsunKizlar sbh dogum yaptim epidural sezeryan.simdi cok agrim var.cok sukur oglusum ii.darisi tum bekleyenlere insallahhh
Ohh masalah sende yolun sonuna geldin cnm... sende ocak annesi olacaksin :) Allah agrisiz acisiz kucagina almani nasio etsin insssselam kizlar doguranlar olmustur eminim bende kismetse cuma gunu sezeryan olucam.bizimkinin gelmeye.niyeti yok hala :)
Oooo pkas bile doguramadi biz daha coooookkk beklicez ....Kizlar yaa benim ne agrim ne sizim ne bisiyim var sadece cabuk yoruluyorum baskada bisi yok normal gelmio bana bunxbunca ay aci sizi agri cekmis biri olarak kendimi bu kadar normal hissetmem anormal gelio benimki yerini cok sevdi dogmucak galiba
Kızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt inşaAllhMerhaba bayanlar daha önce yazmıştım memlekete gidip doğum yapcam diye bugün sabah çıkacaktık gece ağrım oluştu gitmeden kontrol olayım dedim saat 21 30 da hastaneye geldim gece 00 02 de sezaryen le doğum yaptım rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın tarifsiz duygu... maşallah # bize # mutluluğun adı Hamza Tuğram hoşgeldin
Valla canim cikti artik herseyi yaptik yok olmuyo bagirsaklar yeni yeni gelistigi icinmis yoksa gegiriyo osuruyo koca adam gibi
Telefonumun internet paketi bitmiş gün dolmasına da var yani gündüZleri artık yazamıcam eşim gelince ANCA yazabilirim zaten doğurmaya niyetim yokdoğurcak olursam yazarım artık
selam kizlar doguranlar olmustur eminim bende kismetse cuma gunu sezeryan olucam.bizimkinin gelmeye.niyeti yok hala :)
Kizlar yaa benim ne agrim ne sizim ne bisiyim var sadece cabuk yoruluyorum baskada bisi yok normal gelmio bana bunxbunca ay aci sizi agri cekmis biri olarak kendimi bu kadar normal hissetmem anormal gelio benimki yerini cok sevdi dogmucak galiba
Canım <3 dualarım seninleIğneyi akşam yatmadan önce vuruyodum bu akşam vurma dedi Dr canım.
Genel anestezi mi seninki cnm?
Sakin korkma bebisine kavusuosun onu dusun ne mutlu sana sen rahat olki dogumunda rahat olsunKızlar Dr kontrolünden döndüm yarın sabah yedide inşallah bebişe kavuşucaz. Ekstra miyom ameliyatı da olucakmış. Telefonumda sadece Wi-Fi olduğu için giremem sanıyodum ama oralarda internet size yazarım inşallah. Korkuyorummmmmm dua edicek misiniz?
Yapacak bişey ykGeccek kuzum zamanla az sabir rabbim yardim etsin
Aaa olmadi ben kimle Ugrascam burda gizliden gidip dogurmak yok bak ona gore
Senin de durumun belli olmus hadi saglicakla kavus insallah
bebeler dalga gecio bizle galiba
Adını selin olarak düşündük :) Dünya'nın neresine giderse gitsin telaffuzu basit bir isim anlamı da hoşumuza gitti[/QUO
Son gün karar verdinizmaşallah size Allah kolay doğumlar göstersin sana canım inşallah ...
Sağol canım elimden bu kadarı geldi :)helal olsun valla o halinle birde pasta yaptın
ellerine sağlık ayrıcaa çok lezzetli gözüküyorr
Benimki kesin dalga gecioo :))Geccek kuzum zamanla az sabir rabbim yardim etsin
Aaa olmadi ben kimle Ugrascam burda gizliden gidip dogurmak yok bak ona gore
Senin de durumun belli olmus hadi saglicakla kavus insallah
bebeler dalga gecio bizle galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?