Kimyonlu su içirdim iki dk sonra kustu rahatladi, muskata da bakalim netten yoksa yazik yavruya mosmor oluyor aglarken hem uzuluyorum hem sinirlerim iyice geriliyor
kızlar belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ama ben pek giremiyorum 2 saatte bir emzirme işlemi ne kadar sürecek kırk gün bu şekilde mi olacak
Geçmiş olsun böyle sarılıktan kurtuluyor muymuş ?? Benim büyük oğlan 2. Gün başladı 20 gün devam etti ben önce emziriyordum sonra mama veriyordum bu şekilde atlattık.. Anne Sütünden kaynaklandığı için mama düzeltti.Sarılıktan kurtulmak için dr bu sefer emzir kalanını sağıp ver dedi. 2 saate bir emziriyorum kalanını sağıp veriyorum o da 30-40 cc kadar ama bebeğim kusuyor hem de nasıl akşamdan beri emzrip sağıp verdim sabah sağdığımı verirken kustu ama sanki akşamdan beri birktirmiş midede bi biberon vardı çıkardığı. anneler hiç işe yaramamış mıdır verdiklerim ? Öyle emince kusmuoyr ama biriktiriyor mu anlamadım uykusuzum galiba anlatamadım da. 2 saate bir emzirip ( çok değil 5 dk filan sarılık malum halsiz bebişim ) üzerine 30 -40 cc süt çok mu ?
Bir de pompaan emdikten sonra 10 dkda 40 cc çıkıyor.Bebiş pompadan daha güçlü daha çok mu çeker ? Toparlayabildim mi bilmiyorum :/
Gözün Aydın olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kızlar ben dogum yaptım tekrar anne olmaz çok güzel bir duygu evimize geldik rabbime bin şükürler olsun darısı bekleyenlerin başına olsun
Canım bir kırkı çıksın miniklerin.
Geçen feyza kafasını koymuştu aynnı bizim kafa.
Bu dönemde bebişi saçma sapan besleyip oral dönem saplantısı olsun istemiyorum.Ne bileyim ilerde obez ağzında sürekli bir şey olsun isteyen ya da hiçbir şey yemeyen,sigara bağımlısı tırnak yiyen bir şey olsun istemiyorum.
kızlar belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ama ben pek giremiyorum 2 saatte bir emzirme işlemi ne kadar sürecek kırk gün bu şekilde mi olacak
Geçmiş olsun böyle sarılıktan kurtuluyor muymuş ?? Benim büyük oğlan 2. Gün başladı 20 gün devam etti ben önce emziriyordum sonra mama veriyordum bu şekilde atlattık.. Anne Sütünden kaynaklandığı için mama düzeltti.
Kızlar ben dogum yaptım tekrar anne olmaz çok güzel bir duygu evimize geldik rabbime bin şükürler olsun darısı bekleyenlerin başına olsun
Geçmiş olsun böyle sarılıktan kurtuluyor muymuş ?? Benim büyük oğlan 2. Gün başladı 20 gün devam etti ben önce emziriyordum sonra mama veriyordum bu şekilde atlattık.. Anne Sütünden kaynaklandığı için mama düzeltti.
Canim biz de de ayni problem var ne kadar versem yok demiyor, yiyor emiyor sonrada kusuyor. Dun saglik ocagina gittik dr kilo alip kaka yapiyorsa korkma kussun dedi. Masallah kilo almis kakasini da yapiyor, ben de istediği kadar emziriyorum aglarsa 30 cc mama veriyorum.Sarılıktan kurtulmak için dr bu sefer emzir kalanını sağıp ver dedi. 2 saate bir emziriyorum kalanını sağıp veriyorum o da 30-40 cc kadar ama bebeğim kusuyor hem de nasıl akşamdan beri emzrip sağıp verdim sabah sağdığımı verirken kustu ama sanki akşamdan beri birktirmiş midede bi biberon vardı çıkardığı. anneler hiç işe yaramamış mıdır verdiklerim ? Öyle emince kusmuoyr ama biriktiriyor mu anlamadım uykusuzum galiba anlatamadım da. 2 saate bir emzirip ( çok değil 5 dk filan sarılık malum halsiz bebişim ) üzerine 30 -40 cc süt çok mu ?
Bir de pompaan emdikten sonra 10 dkda 40 cc çıkıyor.Bebiş pompadan daha güçlü daha çok mu çeker ? Toparlayabildim mi bilmiyorum :/
Canim biz de de ayni problem var ne kadar versem yok demiyor, yiyor emiyor sonrada kusuyor. Dun saglik ocagina gittik dr kilo alip kaka yapiyorsa korkma kussun dedi. Masallah kilo almis kakasini da yapiyor, ben de istediği kadar emziriyorum aglarsa 30 cc mama veriyorum.
bi an once evine donseydin canim hayirlisylaaaaYapma etme dokunma açma. Sacini elledin ayagina dokundun elini yüzüne surdun elini yikadin mi gurultu yapma dagitma kosma zıplama sessiz ol vb vb vb vb...
gun boyu her saat her dakika duymaktan nefret ettigim binlerce kelimeden bikaci.. bir çocuk nasil zivanadan cikartilir filminden küçük bir kuple sadece..tez kurtar yarabbm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?