2015 Şubat Anneleri

Merhaba kizlar herkes iyidir umarim biz iyyiz cok sukur kizim 21 gunluk oldu 17. Gun doktora gittik gobegi dustukten sonra kanamaya devam etti yaktilar gobegini k vit. Asisini yeniden yaptilar. 17 gunde 750 gr almis cok iyi dedi doktorumuz anne sutune devam :) bol bol su iciyorum arada doktorun hastaneden cikarken yazdigi sut arttirici damladan iciyorum ekstradan fazla bisey yapmiyorum bebek emdikce cogaliyor zaten ama dut kurusu hosAfi incir cogaltiyo sutu bulgur pilavi malt icecegini bende duymustum. Dere otu ozellikle ama sapiyla yiyeceksiniz birde elma suyu

Eski yazilara baktim benim kizimdada anne sutu sariligi var oglumdada olmustu 1 ay frlan devam ediyo kan uyusmazligi var bizde ondan mi oluyormuss

Günaydın kızlar. Benim kızımın göbek bağı hala düşmedi bugün 14. Gün. Biraz iltihap da yapmış. Göbek bağının düşmesi bu kadar uzun süren var mı
Bizim de 14. Gün hala duruyor ama kızımınki de 15 günlükken düşmüştü yarından ümitliyim :))

bi an once evine donseydin canim hayirlisylaaaa
okurken ben bile bunaldim çocukcaz napsin

Ah inan su halde yolu gozum kesse dakka durmayacagim cocugun huyu suyu kalmadi iskence gibi resmen bidaha uc gunden fazlasina tovbeee

Ev kirklandi beklerken yahu

Bgn 1.ay kontrolunu yaptirdik. Bebis 700gr almış ve 5cm uzamis.

Oy masallah

http://www.tuniko.com/Hamile-Emziren-anneler/c-panty/Sezaryen-Sonrasi-iyilestirici-Korse
Bundan mı alsam, karnım sanki bana ait dğilmiş gibi hissediyorum. Korse kullanan var mı?

ben abdominal korse aldirdim bugun taktim ilk defa

Annem gelince iyice serdim valla hic bi sey yapmaz oldum. Ama son bi hafta da olsa anneye simarmak ne guzelmia ya kocam elinden geleni yapiodu ama yardim edenim yoktu, anne gibi olmuyo.

Nolur nolmaz diye de daha tam cikmadan agdaya gittim on bes gun once. Simdi yine cikmadi ama biraz kendim alayim bu aksam yine. Off bu agda derdi de ayri bi dert yaa.

Yarin kontrolum var evi de temizledik annemle tekrar bi umut belki yarin bi sey olur banyomu da yapayim gideyim. Pek sanmiyorum ama. Aman kotu bi sey olmasin da yeter ki saglikla dogsun bekleriz napalim

Eski yazilara baktim benim kizimdada anne sutu sariligi var oglumdada olmustu 1 ay frlan devam ediyo kan uyusmazligi var bizde ondan mi oluyormuss
Bizim de kan uyuşmazlığımız var. 2-3 saatte bir yedirdim geçti çok şükür sarılığı. Kan uyuşmazlığı olunca birden sararıyormuş daha fazla dikkat etmek gerekiyor demißti dr.

saol canim, Allah razi olsun
insallah kulak probleminiz olmaz haftaya hersey yolunda derler
deme ya oyle çokmu grip vakasi
virusun kaynagi fransaadanmi$ zaten, bakalim ben ne halt edicem

Saglik ocagina gittik topuk kanını verdik ikinci kez ne eziyet bebeklere ya agla ağla ici cikti yavrumun icim kıyılı
Günlerce doğurmadık doğurduk acısı bitmek bilmedi ya benim dana kızım idrar yerimin yanını yırtmış tabiri caiz de doktorun deyimine göre dudak varmış onu parçalamış çıkarken kadının aşağıdan kesi atmasına rapmen kontrolsüz yukardan da yırtıldı o çok acıyo Dikiş attığı ipler düşmeye Başlamış elime geliyo ama düşmedi ne zaman bitecek bu çile :) bi daha doğurursam kesin sezo isticem

Cooook tesekkur ederim canim :)

Bizim de kan uyuşmazlığımız var. 2-3 saatte bir yedirdim geçti çok şükür sarılığı. Kan uyuşmazlığı olunca birden sararıyormuş daha fazla dikkat etmek gerekiyor demißti dr.
Bende sIk sIk emziriyorum masallah kilo alimida cok iyi ama biraz uzun suruyo tecrubeliyim oglumdada uzun surdu saglikli olsunda gececek nasil olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…