BöÇok havalı oldu kız bu french press işi, hahahaha
Bizim de 14. Gün hala duruyor ama kızımınki de 15 günlükken düşmüştü yarından ümitliyim :))Günaydın kızlar. Benim kızımın göbek bağı hala düşmedi bugün 14. Gün. Biraz iltihap da yapmış. Göbek bağının düşmesi bu kadar uzun süren var mı
bi an once evine donseydin canim hayirlisylaaaa
okurken ben bile bunaldim çocukcaz napsin
evi supurdum,toz aldim, yarim saatden fazla yemek için ugarstim ayakda, otursamda olurduda akil i$tee, belim koptu
çorbam ve yeemgim hazir sayilir gerisi ocagin isi tencerelerle :)
arkaadsin daisi çikmis gelemeyecekmis bahaneyle ev temizlemis oldum :)))))))) bide yerleri sileyim bari batti balik yan gider
utu de var
çamasir sepeti ni bos birakayim diye ugrasiyorum hastaneey giderken ama bebek gelmeyince yine doluyor doluyor bu sepet, çamasir demek utu demek, oyyy neyse gidip yerleri sileyim benim isim gucum lafim bitmez
Bgn 1.ay kontrolunu yaptirdik. Bebis 700gr almış ve 5cm uzamis.
http://www.tuniko.com/Hamile-Emziren-anneler/c-panty/Sezaryen-Sonrasi-iyilestirici-Korse
Bundan mı alsam, karnım sanki bana ait dğilmiş gibi hissediyorum. Korse kullanan var mı?
Benim az önce düştü Allah a şükür. Ben bakamıyordum dokunamıyordum iyi oldu düşmesi.Bizim de 14. Gün hala duruyor ama kızımınki de 15 günlükken düşmüştü yarından ümitliyim :))
Bizim de kan uyuşmazlığımız var. 2-3 saatte bir yedirdim geçti çok şükür sarılığı. Kan uyuşmazlığı olunca birden sararıyormuş daha fazla dikkat etmek gerekiyor demißti dr.Eski yazilara baktim benim kizimdada anne sutu sariligi var oglumdada olmustu 1 ay frlan devam ediyo kan uyusmazligi var bizde ondan mi oluyormuss
saol canim, Allah razi olsunDoğru tahmin.Elizabeth mıydı DİE toparlayamadim.kalanlar için dua ettim sancı sırasında unutmadım sizi merak etme.inşallah benim gibi kolaycacik olur.şansıma hastane grip olanlar dolmuş.salgin varms.oda yoktu doğum odasında kaldim.sabahtan hemen taburcu oldum
Sağ kulak isitmeden gecemedik.inşallah haftaya geceriz
Tesekkur ederim esime soyledim aksam getirson bir deniuimBıçağın ucuyla kazıyorum canım azıcık bişey. Anne sütüyle birlikte verilebilirmiş badem yağıyla ili üç damla damlatarak veriyorum ben.
Günlerce doğurmadık doğurduk acısı bitmek bilmedi yaSaglik ocagina gittik topuk kanını verdik ikinci kez ne eziyet bebeklere ya agla ağla ici cikti yavrumun icim kıyılı
Gözünüz aydın cnm allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin inşallahKızlar ben dogum yaptım tekrar anne olmaz çok güzel bir duygu evimize geldik rabbime bin şükürler olsun darısı bekleyenlerin başına olsun
Oyleymis, ben karistirmisim :)Üçüncü ayda dedi bizim dr ona
Cooook tesekkur ederim canim :)Canım bak eczaneden milupa nın rezene çayını alıyorsun 100 suya bir tatlı kaşığı ekleniyor kaynar suya ılık olarak içirtiliyor fakat bu 100 ml i 24 saate ver bir kereden, değil ama yapıldıktan 2 saat sonra tüketilmesi gerekir bende o yüzden küçük çay kasıklarından 1 tane 25 ml suya koyuyorum sabah öğlen akşam bide gece içiriyorum bide sap simplex gaz ilacı günde 4 defa 8 damla kullanıyorum tabi düzenli olarak 3 ay kullanacam doktorum dedi 1 hafta Dada etkisini gösterir dedi hiç bir yan etkisi ve zararı yok sadece bağırsakları dar olduğu icin genisletiyor çünkü yavrum mafoluyor bütün vücudunu kasıp kasıp kıp kırmızı oluyor du çok şükür bugün 4. Günüm çok güzel etkisi oluyor
Tesekkurler.., sen ne kadar veriyorsunHummana kimyonlu rezene çayını şiddetle öneririm içtiği an çıkarıyor gazını
Ben içiyorum da sanırım bende ise yaramıyor ne yesem icsem çözemedik gaz sorununuKizlar rezene iciuo musunuz ? Gaz olmasin sut artsin diye?
Bende sIk sIk emziriyorum masallah kilo alimida cok iyi ama biraz uzun suruyo tecrubeliyim oglumdada uzun surdu saglikli olsunda gececek nasil olsaBizim de kan uyuşmazlığımız var. 2-3 saatte bir yedirdim geçti çok şükür sarılığı. Kan uyuşmazlığı olunca birden sararıyormuş daha fazla dikkat etmek gerekiyor demißti dr.
Maşallah kuzuyaBgn 1.ay kontrolunu yaptirdik. Bebis 700gr almış ve 5cm uzamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?