Günlerce doğurmadık doğurduk acısı bitmek bilmedi yabenim dana kızım idrar yerimin yanını yırtmış tabiri caiz de doktorun deyimine göre dudak varmış onu parçalamış çıkarken kadının aşağıdan kesi atmasına rapmen kontrolsüz yukardan da yırtıldı o çok acıyo Dikiş attığı ipler düşmeye Başlamış elime geliyo ama düşmedi ne zaman bitecek bu çile :) bi daha doğurursam kesin sezo isticem
Amin canım 2. Cocugunu doguranlarin genel sıkıntısı ilk cocugun huysuzlugu kıskançlık. .kısa zamanda çözersiniz inşallahBugün Kızımın Dünya'daki 3. Günü uykusuzluk oğlumun aşırı kıskançlığı ve sütümün henüz gelmemiş olması dahi moralimi bozamaz inşallah
Rabbim bizlere bol bol süt , evlatlarımıza da o sütü içmeye fırsat versin inşallah cuk cuk emsinler de gazları da pıtır pıtır atsınlar inşallah :) benimkindeki gaz Türkiye'ye üç sene Yakıt olur :)
sen iç cnm sutunden geçerKizlar biraz acemice bi soru olcak ama acemiyim zaten :)) bu rezene caylarini vs anne mi iciyo bebege mi veriliyo?
Ama kesinlikle hic bi sey verilmemesi gerek demisti bana ebeler. Daha yeni dogmus bebege verilir mi ki oyle seyler
Sagol canim dogarsa insallah hayirlisiyla :))sen iç cnm sutunden geçer
2 No bizde de taştı 1 numara aldık böyle ni sorun olmadıBebek bezi ne kullaniyorsunuz. Premium care almistik o bitince nornal prima aldirdim esime 2 numara ama cisi cikiyor belinden. Yan yatiriyoruz ya yandan siziyor. 3 numara cok buyuk gelir ama bu da kucuk geliyor sanki
Bende çekiniyorum parmağımı sokup temizlemeye. Burun göz temizliği tamamda ağız temizliğinde çok rahatsız ederim gibime geliyor.
Ilk hafta sarılık olmasın diye 2 saatte bir kaldırıp emzirmeye çalıştım ama ilk hafta çok uykucuydu bir saat sürüyordu uyandırma çabalarım. Sonra çocuğun düzenini bozdum galiba sürekli uyanmaya başladı. Memede uyuyo yatırınca hop tekrar uyanıyordu da dün gece ilk defa uyudu o kadar.bi sakıncası yok madem İnş böyle devam eder bende azıcık dinlenmiş olurum :)
Valla sizi okudukça 2. Çocuğu yapmaya tırsıyorum. Allah kolaylık versin inşallah
Sağdıktan yarım saat sonra uyandı cadı sonra yine 3 saat emzirme seansı sürdü. Ama şuan gazdan dolayıda uyumuyor olabileceğini düşünüyorum. Çünkü dün gece memede uyudu gazını çıkarırken uyandı bir daha emzirdim sonra yine uyudu yine gazını çıkardım böyle böyle baya emzirdim en son gazını iyice çıkarıp yatırdım 5 saat uyudu.demekki diyorum süt az değil memede uyuma ve gaz problemi var çocuğumun.
Benim bebişte şuan bişey yok ama olmadan yapmak lazım diyosun. Tülbentten bezler ayarladım onun için ama daha hiç yapmadım. Nasıl yapıyorsun tam olarak?
Nasıl temizliyorsunuz elinizi ağzına mı sokuyorsunız
Ağzı minicik nasıl diline ulaşacağız.
Birde dr dilinde bir şey yok diyor.
Yinede temizleyecek miyiz.
Çok geçmiş olsunBende hiç bişey Yapmıyorum 5hafta sonra kontrole gitcem benim aşağı kısımda Dikiş var zaten ama yukarısı da yırtıldığı için oradada var idrarı yaparken ağlıcak gibi oluyorum Canım çok yanıyor inşallah geçer biran önce jel ve Ağrı kesici kullanıyorum
Hadi gözünüz aydın darısı başımıza inşş. Bi de bez bağlaması zor oluyor yenidoğan küçük geliyor bir numarayı bağlarken de göbeğe dikkat etmek gerekiyor bi de hala bıcı bıcı yapmadıkBenim az önce düştü Allah a şükür. Ben bakamıyordum dokunamıyordum iyi oldu düşmesi.
Inşallah canım bizde yarın bıcı bıcı yapacağız çocuk koktu artık. Hamileyken yengem göbek bakım seti kullanma kullanan herkes pişman oldu hep bebeklerin göbek leri iltihap yaptı demişti. Önceden insanlar hergün yıkardı 3-5 günde düşerdi. Acaba o yüzden mi uzun sürdü düşmesi diye düşünüyorum.Hadi gözünüz aydın darısı başımıza inşş. Bi de bez bağlaması zor oluyor yenidoğan küçük geliyor bir numarayı bağlarken de göbeğe dikkat etmek gerekiyor bi de hala bıcı bıcı yapmadıkinş düşer bizimkinin de bugün yarın
Bnm de öyle bi kaç kişiden daha duydum..birinden daha çok geliyor diyorlar..Sağ tarafı daha mı çok veriyorsun ya da bebis sağı daha mı çok seviyor? Çok emdiği göğüsteki süt miktarı daha fazla oluyordur belkiSütümü ne kadar sağsamda sol göğsümden sağ göğsüm kadar süt gelmiyor. Zar zor miktarı arttırdım ama diğeri kadar verimli değil malesef
aman benim kafa karisti yine, seni oteki ysminle karistirdium galiba, dogurmusda emziriyon gibi yazmisim :)Sagol canim dogarsa insallah hayirlisiyla :))
benimde hep bi gogsum daha çok dolu olurdu otekine greSütümü ne kadar sağsamda sol göğsümden sağ göğsüm kadar süt gelmiyor. Zar zor miktarı arttırdım ama diğeri kadar verimli değil malesef
aman benim kafa karisti yine, seni oteki ysminle karistirdium galiba, dogurmusda emziriyon gibi yazmisim :)
Ne kadar var bizim aramızda benimki nizaman gülecek3 güne kdr yapmayabilir dedi bana Dr.. Bnmki de gülüyor artık onu öyle keyifli görmek çok hoşuma gidiyor..hele gaz sancisi çektikten sonra gülerse dünyalar bnm oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?