2015 Şubat Anneleri

Oyy cok gecmis olsun valla bitmez kadinlarin cilesi. Bosuna cennet ayaklarinin altinda degil annelerin..

Bence varya herkesin dogum hikayesi bambaska. Normal dogum iyi guzel ama herkese yaramiyo bazen. Ben de normal olsun diye bekliyorum ama belki daha cok aci cekicem senin gibi insallah cabucak iyilesir dikislerin. Epidural isticem ben de normal olursa bakalim nasil olcak. Benim kizin da kafasi biraz buyukmus muhtemelen beni de keserler :)) ayyy seytan diyo keske zamaninda sezaryen deseydim de simdiye iki haftalik bile olmustu ay ama boyke diyince de korkuyorum rabbimin gucune gider o gelecegi zamani bilir hayirlisiyla gelsin de..

Artik bende sizden tavsiyeler alicam tecrubeli anneler :)

Bugün Kızımın Dünya'daki 3. Günü uykusuzluk oğlumun aşırı kıskançlığı ve sütümün henüz gelmemiş olması dahi moralimi bozamaz inşallah
Rabbim bizlere bol bol süt , evlatlarımıza da o sütü içmeye fırsat versin inşallah cuk cuk emsinler de gazları da pıtır pıtır atsınlar inşallah :) benimkindeki gaz Türkiye'ye üç sene Yakıt olur :)

Amin canım 2. Cocugunu doguranlarin genel sıkıntısı ilk cocugun huysuzlugu kıskançlık. .kısa zamanda çözersiniz inşallah

Kizlar biraz acemice bi soru olcak ama acemiyim zaten :)) bu rezene caylarini vs anne mi iciyo bebege mi veriliyo?

Ama kesinlikle hic bi sey verilmemesi gerek demisti bana ebeler. Daha yeni dogmus bebege verilir mi ki oyle seyler

Kizlar biraz acemice bi soru olcak ama acemiyim zaten :)) bu rezene caylarini vs anne mi iciyo bebege mi veriliyo?

Ama kesinlikle hic bi sey verilmemesi gerek demisti bana ebeler. Daha yeni dogmus bebege verilir mi ki oyle seyler
sen iç cnm sutunden geçer

E bebekte Prima premium care de indirim var bugün için bilginiz olsun anneler

Nasıl temizliyorsunuz elinizi ağzına mı sokuyorsunız
Ağzı minicik nasıl diline ulaşacağız.
Birde dr dilinde bir şey yok diyor.
Yinede temizleyecek miyiz.

Ben de pamukçukla, dildeki beyaz süt artığının farkını anlayabilmiş değilim ama tedbiren yapıyorum kızımınkini anca ek gıdaya geçirince yoğurt yedirerek geçirebilmiştim bişey değil bu dene dene yayılmıştı yavrumun ağzına. Minik tülbent parçasını ütüleyip sonra suya batırın(ister kaynatılmış soğutulmuş su ister içecek su falan kullanın benim ikinci çocuk olduğu için hijyen kaidelerini sallamaya başladım ) işaret parmağınıza dolayıp tülbenti dilindeki beyazlığı sert bi iki dokunuşla almaya çalışın alabildiğiniz kadar zaten bebişler pek müsade etmiyor bi iki de yanağına falan sürtseniz temizlenir ağzı içiniz rahat eder yapması zor biliyorum da :/

Çok geçmiş olsun benim o kadar ciddi olmamakla birlikte aynen acı var ve kasıklarımda da değişik bi acı var. İnş bian önce toparlanırız hepimiz, rabbim acil şifalar versin

Benim az önce düştü Allah a şükür. Ben bakamıyordum dokunamıyordum iyi oldu düşmesi.
Hadi gözünüz aydın darısı başımıza inşş. Bi de bez bağlaması zor oluyor yenidoğan küçük geliyor bir numarayı bağlarken de göbeğe dikkat etmek gerekiyor bi de hala bıcı bıcı yapmadık inş düşer bizimkinin de bugün yarın

Inşallah canım bizde yarın bıcı bıcı yapacağız çocuk koktu artık. Hamileyken yengem göbek bakım seti kullanma kullanan herkes pişman oldu hep bebeklerin göbek leri iltihap yaptı demişti. Önceden insanlar hergün yıkardı 3-5 günde düşerdi. Acaba o yüzden mi uzun sürdü düşmesi diye düşünüyorum.

Sütümü ne kadar sağsamda sol göğsümden sağ göğsüm kadar süt gelmiyor. Zar zor miktarı arttırdım ama diğeri kadar verimli değil malesef

Sütümü ne kadar sağsamda sol göğsümden sağ göğsüm kadar süt gelmiyor. Zar zor miktarı arttırdım ama diğeri kadar verimli değil malesef
Bnm de öyle bi kaç kişiden daha duydum..birinden daha çok geliyor diyorlar..Sağ tarafı daha mı çok veriyorsun ya da bebis sağı daha mı çok seviyor? Çok emdiği göğüsteki süt miktarı daha fazla oluyordur belki

basim agriyor çok fena
hava yagmurlu kapali, tamm bunalim havasi valla
burdada kimse yok
biraz kooltukda uyuklasam iyi olur &aslinda ama oyle uyyyup uyanincada basil daha çok agriri

aman benim kafa karisti yine, seni oteki ysminle karistirdium galiba, dogurmusda emziriyon gibi yazmisim :)

Yok yok doguramadim hala hahaha :)) bi tane daha mi var doguramayan adaşım :)

Yaa sana ne sorucaktim senin karnin dustu mu asagiya?

Bebecanım çok huzursuz. İğneden mi acaba.
Uyuyamıyor.5 dk da uyanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…