2015 Şubat Anneleri

Hmm aşı tam bir aylıkken mi yapılıyor? Eşim yurt dışında diye önümüzdeki haftaya aldım Dr randevusunu. Gecikmiş olmam di mi?
Bilmiyorumm ben ama olmaz heralde.bana doktor demiyor aşıları sağlık ocağı takip ediyor. Dr sadece kontrol ediyor boyuna kilosuna bakıyor

Ben de hiç şapka takmadım eldiven de takmadım. Kollar hep dışarda. Bazen çok sıcaklayıp onu da battaniyesiz alıyorum Allahım korusun inşallah.
Bende hiç battaniye ile almıyoruM.sadece kucağımda uyursa battaniye örtüyorum.

Sen ne zaman gideceksin pek kalıcı.durmuyorsun.
Bende kuzenin kızına ve yeğwnime arasıra müdehale ederdim.
Şimdi anne olunca anladım karışmamak gerektiğini

Benim kızım emmiyor malesef göğüs ucum yok göğüs ucuyla da tutturamıyorum o yüzden hep sağarak veriyorum.

Bişey sorucam ne Sıklıkla bebişe banyo yaptırıyorsunuz? Banyo yapınca daha iyi mi uyuyor? Acaba uyuması için hergün banyo mu yaptırsam?

Belki de.. Ama insan da korkuyor ne kadar az bulaşsam göbek bağına o kadar iyi diyorsun da işte harbiden koktu bebişler neyse geç olsun güç olmasın

Bebecanım çok huzursuz. İğneden mi acaba.
Uyuyamıyor.5 dk da uyanıyor.
Dun asi yaptirdik, dun gece toplam 4 saat anca uyumusuzdur. Gunduz de oglen ancak uyudu ayrica kac kez kaka yaptigini, gece gece kac kez bezini degistirdigimi bilmiyorum. Ama ben kararsizim, asi mi yoksa usuttum mu. Ins senin ki uyur

amaaaa
kız hadi gözün aydın
nasıl oldu sende de hiç belirti falan yoktu
umutlandım

Cayi eczaneden aldik. Sen bir seferde 25 mlnin hepsini mi veriyosun yoksa 1~2 cay kasigi mi veriyosun ?

aynı şeyleri düşünüyoruz seninle

Haklisin benimde sag gogsumun ucu var ama sol gogsumun yok sagi daha guzel emdiginden daha cok sut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…