Biz de bugun topuk kani verdik ne kadar zor aliniyormus oyle.sika sika 5 ayri yere surduler kani cok agladi kizimSaglik ocagina gittik topuk kanını verdik ikinci kez ne eziyet bebeklere ya agla ağla ici cikti yavrumun icim kıyılı
Sut hizli akiyorsa yutmaya yetisemiyordur o sirada cok fena gaz yutuyior benimki. O gazi cikarmazsam emmeye devam etmiyor. Emerken yutulan gazi cikarmak icin de en etkili yontem bebegi sirtini kendine yaslayip dik tutmak. Kusmasini engellemek icin oyle tut dedi dr gaz icin de iyi oluyor.Ya dünden beri benim kızin emmesinde bi değişiklik var kondrmayayim diyorum korkudan yuregm agzmda zaten nazar olursa diye ya oldu bile mi nediracikinca yaygara koparip tek memede minimum 15 dk maksimum 25 dk aktif emiyordu cuk cuk sesini duyuyordum yutkunurken sonra uyukluyordu bir iki saat diger memede aynen devam ediyordu. Bu iki gundur emzikle tanstigndan mi böyle degsti blmiom simdi yine acıkiyor araniyot memeyi aliyor bes dk cuk cuk yutkunma sesi aktif emiyor ama sonra cok gelio bir tikanio gibi oluyor sonra birakiyor uyuyup sızıyor. Uyurken de heh heh tarzi bi nefes alisi oluyor. Burnu mu tıkali baska bsy mi neden böyle oldu bilmiyorum süt var ama düne kadar olan o saldrgan istahli emme yok ve ben bunu ciddi takmaya basladim cok uzuluyorum niye bi andan böyle oldu şimdi. Uyuz oluyom emzrrken gelip bakmalarna nazar oldu belki de cocugum. Ilki hic emmedi diye bunun emmesi bi merak konusu zaten off ya nasil mutluydum korkuyordum ben kendim bile bakmaya emerken yine emiyor ama az az ve surekli emzrmeye uğraşıyorum ben de ama almayacaksa o an napsan bos. Duzelir deyin bana noluuuur bu kadar kısa sürmesin mutlulugum
Ben sag elimi kullaniyorum o yuzden hep sol memeyi vermek kolayima gidiyo. Sol memeden de daha fazla sut geliyo. Ben daha cok emdigi icin diye dusunuyorum. Tezimin dogru olup olmadigini merak ettimHayır neden?
Gercekten normal dogum saglikli evet cok guzel ama sirf bu bekleme stresi yuzunden sezaryen olasi geliyo insanin. surda bi kac kisi kaldik hepimiz kolayca hayirlisiyla dogururuz insallah canim..aynı şeyleri düşünüyoruz seninle
yok canim karnim dusmedi dahaYok yok doguramadim hala hahaha :)) bi tane daha mi var doguramayan adaşım :)
Yaa sana ne sorucaktim senin karnin dustu mu asagiya?
u$enmiyorsan her gun yaptir canimBişey sorucam ne Sıklıkla bebişe banyo yaptırıyorsunuz? Banyo yapınca daha iyi mi uyuyor? Acaba uyuması için hergün banyo mu yaptırsam?
Aynısı bende de var heralde annelik bu..Çünkü ben Eylül'ün bi dk daha fazla emmesi için cabalarken annem de bnm 1 lokma daha fazla yemem için uğraşıyor :)Bu çocuk buyudu mı kilo aldı mı boyu uzadı mı acaba diye kafayı yiycemsalı günü kontrole gitcem, sanki doktor bana bakamamışsın bebeğe, sütün yaramamış mama ver diycek zannediyorum.. Bu salak endişeler lohusalıktan mı yoksa annelik denen şey bu mu
yok canim karnim dusmedi daha
sen ben darkdays kaldik
esime diyorum bugun forumda 30 kiisydik 2-3 kisi kaldik doguramayn diyom
sen zaten dogurmuycan ben umudumu kestim senden diyor adam
Bnmki en başından beri kısa emiyor ben de başta çok taktım ama kilo alıyor cis kaka yapıyor demekki 5 dk da alacağını alıyor..zaten aç çocuk durmaz ortaligi yıkar diyorlar..üzülme boşyere sonra sütüne falan etki eder allah korusunay elimde degil canim ya oncekinden travma islemis bilincaltima ins gecicidir burnunu acmayi deniycem simdi ins ondandir da düzelir. Bölük pörçük bir saat icinde aralıklarla yirmi dk emzrebildim ama bazen emzik emer gibi emiyo guk guk ses duyulmuyo
@cyz bson 3 kişi mi kaldık şimdi
daha ne zaman gelicek,7 gun için de kucaginda insallahHahahaha dogru demis adam hatta biz ucumuz mart anneleri grubuna gecelim baksana yarin da dogurmazsak mart geliyo :) yarin kontrolum var hazirlandim.banyo yaptim bakalim ne diyecek. Her an doguracakmis gibi hazirim kesin hazir olmadigim bi an gelir bu kiz :))
Cayi eczaneden aldik. Sen bir seferde 25 mlnin hepsini mi veriyosun yoksa 1~2 cay kasigi mi veriyosun ?
Kendi kendime bunu düşünüyordum ki yazını okudum . kucuk Doğdu bebişim 3.800 geldi bir aylık kontrolünde hemşire gayet iyi dedi fakat Benm içim hep ezik küçük Doğduğu için ..
Loğusalık olsa gerek. Allah a şükür sağlıklı olmaları önemli yoksa kilo alırlar üzülme
Aynısı bende de var heralde annelik bu..Çünkü ben Eylül'ün bi dk daha fazla emmesi için cabalarken annem de bnm 1 lokma daha fazla yemem için uğraşıyor :)
Biz kzımla oynadık.
Benim kız şarkı türkü çok seviyor.
açıyoruz son ses yakında atarlar aartmandan.
Dert etme geçiyor. Hergün bir değişikler.Ya dünden beri benim kızin emmesinde bi değişiklik var kondrmayayim diyorum korkudan yuregm agzmda zaten nazar olursa diye ya oldu bile mi nediracikinca yaygara koparip tek memede minimum 15 dk maksimum 25 dk aktif emiyordu cuk cuk sesini duyuyordum yutkunurken sonra uyukluyordu bir iki saat diger memede aynen devam ediyordu. Bu iki gundur emzikle tanstigndan mi böyle degsti blmiom simdi yine acıkiyor araniyot memeyi aliyor bes dk cuk cuk yutkunma sesi aktif emiyor ama sonra cok gelio bir tikanio gibi oluyor sonra birakiyor uyuyup sızıyor. Uyurken de heh heh tarzi bi nefes alisi oluyor. Burnu mu tıkali baska bsy mi neden böyle oldu bilmiyorum süt var ama düne kadar olan o saldrgan istahli emme yok ve ben bunu ciddi takmaya basladim cok uzuluyorum niye bi andan böyle oldu şimdi. Uyuz oluyom emzrrken gelip bakmalarna nazar oldu belki de cocugum. Ilki hic emmedi diye bunun emmesi bi merak konusu zaten off ya nasil mutluydum korkuyordum ben kendim bile bakmaya emerken yine emiyor ama az az ve surekli emzrmeye uğraşıyorum ben de ama almayacaksa o an napsan bos. Duzelir deyin bana noluuuur bu kadar kısa sürmesin mutlulugum
Doktor önce haftada iki yeter demişti geçen gaz sorunj için gittiğimizde gaz iöin her gün banyo öneriyoruz dedi her akşam yaptırıyoruz şu an annem bende o yüzden iyş oluyor gidince napıcam ben bilmiyorum tek başıma yıkayabilir miyim? Siz alıltınız mı?Bişey sorucam ne Sıklıkla bebişe banyo yaptırıyorsunuz? Banyo yapınca daha iyi mi uyuyor? Acaba uyuması için hergün banyo mu yaptırsam?
Hee türkücü olacak.oooo emek hanım kocaman olmuş da oyun oynuyomuş maşallah :)
:) bizde dr yok tabi ,cocuk dr u ne derse o.ilac isi ii dBen aslında ilaç kullanma taraftarı değilim ama eşim kızı kivranir şekilde görünce başkalarına ilaç öneriyorum kendi kızıma faydam yok diye sab simplex başlattı..sureklı de arayıp arayıp soruyor verdin mi ilacı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?