2015 Şubat Anneleri

Sut hizli akiyorsa yutmaya yetisemiyordur o sirada cok fena gaz yutuyior benimki. O gazi cikarmazsam emmeye devam etmiyor. Emerken yutulan gazi cikarmak icin de en etkili yontem bebegi sirtini kendine yaslayip dik tutmak. Kusmasini engellemek icin oyle tut dedi dr gaz icin de iyi oluyor.
Emzirirken gornesinler ya hemn goz degiyor cok kucukler daha.

Yok yok doguramadim hala hahaha :)) bi tane daha mi var doguramayan adaşım :)

Yaa sana ne sorucaktim senin karnin dustu mu asagiya?
yok canim karnim dusmedi daha

sen ben darkdays kaldik

esime diyorum bugun forumda 30 kiisydik 2-3 kisi kaldik doguramayn diyom
sen zaten dogurmuycan ben umudumu kestim senden diyor adam

Bişey sorucam ne Sıklıkla bebişe banyo yaptırıyorsunuz? Banyo yapınca daha iyi mi uyuyor? Acaba uyuması için hergün banyo mu yaptırsam?
u$enmiyorsan her gun yaptir canim
daha bi guzel gelisir, guzel uyur tabiri vaizse çiçek gibi açilir çocuk :)

Aynısı bende de var heralde annelik bu..Çünkü ben Eylül'ün bi dk daha fazla emmesi için cabalarken annem de bnm 1 lokma daha fazla yemem için uğraşıyor :)

yok canim karnim dusmedi daha

sen ben darkdays kaldik

esime diyorum bugun forumda 30 kiisydik 2-3 kisi kaldik doguramayn diyom
sen zaten dogurmuycan ben umudumu kestim senden diyor adam

Hahahaha dogru demis adam hatta biz ucumuz mart anneleri grubuna gecelim baksana yarin da dogurmazsak mart geliyo :) yarin kontrolum var hazirlandim.banyo yaptim bakalim ne diyecek. Her an doguracakmis gibi hazirim kesin hazir olmadigim bi an gelir bu kiz :))

Bnmki en başından beri kısa emiyor ben de başta çok taktım ama kilo alıyor cis kaka yapıyor demekki 5 dk da alacağını alıyor..zaten aç çocuk durmaz ortaligi yıkar diyorlar..üzülme boşyere sonra sütüne falan etki eder allah korusun

son 3 kişi mi kaldık şimdi
@cyz b
daha ne zaman gelicek,7 gun için de kucaginda insallah
bende dr a gideli 2 gun geçti
kaç gunum kaldi saymadim valla
sali gunu gidicem bende hastaneye

Sağlıklı olmaları çok önemli tabi ama işte bi amlatabilsem kendime.. Bi de her gören ayy minnacık bu çırpı bacak falan diyo iyice üzülüyom yok bu kilo almadı diye

Aynısı bende de var heralde annelik bu..Çünkü ben Eylül'ün bi dk daha fazla emmesi için cabalarken annem de bnm 1 lokma daha fazla yemem için uğraşıyor :)

Ölene kadar bu hisle yaşamaz bee. Bi de kendim için ben çok rahat anne olurum hiç pimpirikli olmam derdim :/ şu halime bak

Dert etme geçiyor. Hergün bir değişikler.
Bizimkinede oldu deli oluyordum dk tutuyorum bakıyorum taş çatlasa 3-4 dk.
Bırakıp uyuyor sonra
İçlendim İçlendim sonra ablam dedi o aç olsa ağlar bırak ne kadar istiyorasa emsin.
Sarılık tehlikesi geçtikten sonra daha umursamadım
Şimdi bile sürekli değişiyor.
Beş dk emiyordu iki gündür bir saat memede duruyor.
Kilo alımı normal sütte varsa dert etme sakın.

Bişey sorucam ne Sıklıkla bebişe banyo yaptırıyorsunuz? Banyo yapınca daha iyi mi uyuyor? Acaba uyuması için hergün banyo mu yaptırsam?
Doktor önce haftada iki yeter demişti geçen gaz sorunj için gittiğimizde gaz iöin her gün banyo öneriyoruz dedi her akşam yaptırıyoruz şu an annem bende o yüzden iyş oluyor gidince napıcam ben bilmiyorum tek başıma yıkayabilir miyim? Siz alıltınız mı?

:) bizde dr yok tabi ,cocuk dr u ne derse o.ilac isi ii d
olmuyo evet ama sanki mecbur gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…