2015 Şubat Anneleri

Çöpe mi götürmüş vah o kadar kolay sandı kurtulmayı =p çok şeker

Evet acik sozlu. Buyuk gibi konusuyor ama kucuk daha o yuzden sen bebegi birak benimle odama gel diyor. Emzirirken o da kucagima oturmaya calisiyor. Dikislerim olmasa otursun ikisine de sahip olurum napayim. Iste bir zarar verirse korkum bu surekli dikkat etmem lazjm. Esim yokken wc ye bile gidemem sanirim.
Zormus ama guzelmis iki cocuk. Bakalim kavga ederler mi buyuyunce.
Dedigin gibi onunla oynasa sinir olmayacak. Bugun topu bebek tutabilir mi dedi denedik tutamadi. O topu begenmemis olabilir diye baska topla denedi :)) tabi bebek yine tutamadi.

Yaw sen de dogur artik mart geldi

Çöpe mi götürmüş vah o kadar kolay sandı kurtulmayı =p çok şeker
:))
simdi koca kiz ikiside hala takisip birbirleirni kiskaniyoalr
iki ayni cinsiyet daha çok kiskaniyor birbirini, ayni kiyafet falan sitiyolar
ben birine çop alsam oteki bana ne aldin der hemen, bu sene sezon idnrimlerinde aldiklairmin hepsini birden gostermedim
yaavas yavas çikardim ortaya, birine bisey mi aldim,oteki diyor hani bana, bend egidip içerden onceden aldigimi getiiryordum iki tarfda seviniyodu :)

ama 3 olunca nasil olucak bilmiyorum
7 yas kuçuk çocuklada yitisik çikarirlarsa oha falan olcam yani :))))

içine atmamasi daha iyidir bence kiskandigini
boyle belli edince sende ona gore davranirsin artik, çogu çocukda içine kapanma faaln oluyormus o daha fena
benimkiler ikisi oynarlar artik topu, beklesinle biraz kuçukle oynamak için : )
sizin ilk akrdes ya idmasniz senin oglan :))

he yarin son, mart annesi olucam 99% :)))
hayirlisi olsun artik ne deyim, oyle pek sancim kasilmam yok
gunduz is yaparken oluyordu ama simdi iyyim

Kokunu istemistir belki. Benimki doymus oluyor memeden ogurecek kadar ama yatirinca uyumuyor. Sut gelmeyen meme istiyor dalmak icin. Yada gazi olabilir.

aynen mama yedikten sonra kusacak gibi oldu mide dolu ama aranıp durdu
şimdi emiyor bırakmayada niyeti yok uykum var gözlerim kapanıyor

Evet ilk basta hizli akiyor gaz yapip genzine kaciyor sonrs rahatsz olup birakiyor nazar kpnusunda keske anlasalar ah bisey de denmiyo ki

Diymi ya istedi mi yaygara kopartiyo zaten
burnunu temizledm biraz rahatladi gibi olumlama yapayim ben iyisi mi biseyimz yok hersey iyi yolunda

Cok sukiur sarilik riskimiz yok kilo da dunden bugune almis gram:) dedigin gibidir belki de arada boyle olmasi normaldr saolun valla icimi rahatlattnz bakin bu da benm acemi oldugum konu tecrubeli annelik burda fosss

Kız benim sütüm bol bebekde emiyor normal kadın bugün oturur oturmaz bu çok aç.doymuyor dedi.
Biraz şüphe etsem oturup dertlencem ama çocuğumu biliyorum.
Ne zevk alır insan anlamadım.

Turk zihniyetne gore tum bebeler her daim ac ve zaafiyet gecriyor nsl bi kafa varsa

Yine gece yine uyumuyor Cipil gözlüm bakiyor boncuk boncuk. Son postayi güzel emdi cok şükür de simdi de dalamio diye habire memede olmayi istiyor emzgi de firlatip duruyor gazdan catliycaz bisey degil. Emzir gaz cikar bez degis yine basa sar derken bu saat oldu uykudan oluyom butun gunu ayni kosede oturarak gecrdim resmen saka gibi annelik ah annelik ne büyük emek

Oy sorma kuzum benim de dedgn yerde yirtik var ama ondan cok hhematom dedgm yer ağrıyor benm. Geccek ins az daha sabir yine de herseye deger yine olsa normal olsun isterim o konuda cok mesudum hamdolsun; )

Kafayı yiycem bir saat uyuyor onda.da.her an uyanacskmış.gibi mık.mık ederek.
İki dk derinn uyusaydım.
Uyuyan insanı sürekli uyandırırsan uykunun derin yerinden delirebilrmiş.
Gidiciyim bakırköy yolları görünüyor.

kafayı yiyecem ya 1 saate yakın emzirdim süt vaar uyudu dedim yerine yatırdım yine arandı gittim mama yaptım hiç emmemiş gibi mamayı yedi şimdide emzikle kavga ediyor niye böyle yapıyor ki
Sütün geliyorsa doyuyordur, yeni doğunca emme refleksi çok olur, sonra azalır hemen mamaya Başlama bence

Ilk zamanlar sesli uyuma cok normal, sonradan azalıyor.

Yutmaya yetisemeyince gaz yutuyor o gaz dugum oluyor. Gazi cikarmadan ememiyor baska. Dedigin gibi emzir gaz cikart yatir kaldir sabah oldu

Sen cok soyledin ama ben marta kalabilirim diye. Daha gelisimi devam ediyor ki dogmuyor senin bebek. Vakti gelen durmuyor cunku icerde. Serefrazla gunumuz ayniydi ama bir hafta var dogumlarin arasinda. Onun bebegi bir hafta daha gelisti icerde gerekliydi demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…