2015 Şubat Anneleri

ekim1310 .!.:
Bizde 1 ayda 5 cm.uzamisiz . biz ort 165 bir aileyiz. Sizbuzunsaniz yavruda uzun olacak demek ki..
Ben uzun deilimde babasi dayisi amcasi uzun.bakdim karnelere oteki cocuklarda boyleatak yok.byuk oglumzaten kisa.ilk olcum ahatali bence

Simdi teldeyim.pc ye gecince ben sana dr bulcam.madem esin sektoru biliyor oda okusun dr u mu hakli bulacakdir.

Aynı şey benim Başımda geldi, çok Ağladım kusunca korktum Çocuğum baygın gibiydi, hemen banyo yaptırdık kendine geldi.

Sağol cnm ameliyat dediler bugün doktora görünücez tektar
Gecmis olsun canim.ameliyat kelimesinden korkma.isini iyu yapan bi cerrah icin cok basit bi mudahale.bademcikden daha kolaydir belki.ysrim saat surmuyor galiba operasyon.uzilme sutun azalmasin annesi.doktorlar het gun yapiyolar bebege seninki gibi kucuklerede

Çok sağol cnm benim

Çalışacak arkadaşla! Çalışmak çoookk zor
Aklım hep evde ve kafam bir dünya çalışıyorum tek amacım eve gitmek.
Ve ben 11 de gidip 4-5 gibi geliyorum.
Hele sabah o bebeği ayarlamak evi düzene sokmak ömürden ömür götürüyor.

Sıcak banyo ya da dayanacak sıcaklıkta ıslak bezi koyup koyup masaj yapıcan.emzirirken de taşlaşmış bölgeyi dairesel hareketlerle masajla.cozuluyo

Simdi teldeyim.pc ye gecince ben sana dr bulcam.madem esin sektoru biliyor oda okusun dr u mu hakli bulacakdir.
Saol canm ..netten okudum masum ufurumu çok şükür içim biraz daha rahat inş hiç gerek kalmaz kardiyoloğo...şu hastaneler sağlıklı çocukları bile hasta eder bu kadar şeyle ama insan şüphedede kalmak istemiyo

Eşinin branşı nedir ? Valla ben de normalde de ilaç sevmiyorum ilaçların yan etkileri beni sogutuyor.
Kız eşim doktor değil. Doktor ve ilaç düşmanı yani dr gitmeyi sevmiyor.
Noktalama işareti olmayınca böyle oluyor.
Benim eşim otomotiv sektöründe elektronikçi ses ve müzik sistemleri yapıyor.

Kızlar iki gündür kakasını yapmıyor oğlum çok agliyo acil bişey söyleyin ne yapabilirim bı yöntemi varmı poposuna zeytin yağı sürdüm sadece olmadi

Canim merhaba. Tam konuya hakim degilim .malum cocuktan okuyamafim.sanirim bebeginde ufurum var dsmisler. Sakin korkma. Bnm ilk kizimdada ufurum var dsdiler. Kardiyologa goturun dediler. Gittik. Muayene etti ultrasonla. Kalbinde delik var dediler. 3 tane.minikmis. morariomu dediler yok dedik. Ilac verdilet.ilacta megerse denemek icinmisss... Ilac ise yariyomu ona bakicaz demesin mi doktor. Tip fakultesi bide burasi.... Neyse gel gityaptik. Sonuc 5.ci ayda deligimiz kapanmis. Kiz cocuklarinin kalbi delik dogarmis. Ayrintilari anlatsam size sasarsiniz. Kalbinin deligi kapandi dedikleri gun sabah bi doktor daha kontrol etti.deligi kapanmadi dedi tabi bunu steteskopla yapti.ogleden sonrada profosrr kontrol etti.kapandi dedi.bnde nasil olur sabahki doktor oyle demedi dedim. Bebeklerde ufurum olur.4 yasinda bi daha getirirsiniz dedi kontrol icin.ilaci birakin dedi. Neyse simdi ikinci kizim oldu.ondada ufurum var dedi. Ilk dogum yaptigim gun kalbinde bidi yoktum. 5.ci gun ufurum var kardiyologa goturun dedi.. Amannn dedik esimlee gereksiz yere stress yasatiyorlar. Masallah iyi suan.33 gunluguz. Goturmicem galiba bu durum irsi.. Artik hastanelerden nefret ediyorum...sana diyecegim korkma.masum ufurumdur o. Ciddi kalp sorunu olsa morarir aglarken,emerken vs...

Bnm kizim 33 gunluk. 75 ml icerdi sagdigimda.10 gunluk filanken. Bibrronla iciodu.kucucuk agziylada biberon ucunu somuruyordu:)))

Kızlar iki gündür kakasını yapmıyor oğlum çok agliyo acil bişey söyleyin ne yapabilirim bı yöntemi varmı poposuna zeytin yağı sürdüm sadece olmadi
Has zeytinyagin varsa 1 cat kasigi icirebilirsin. Benimki de geceden beri ikiniyodu ikiniyodu yapamiyodu sabah icirdim 1 saate kalmadi yapti.

Benimki altini alirken bile agliyor
canim.banyoda da agliyor.bodyi giyince susuyor.bi yeri acidi diye aglamiyolar ama cokda hoslanmiyolar iste gyinme soyunma isinden.

Poposu kırmızı olmuş canı yanıyor belli Dr u arayamıyorum pazar diye uff yaa nasıl geçicek[/QUOTE]

Canım benim bebegum de altini degistirirken ve giydirirken agliyordu karni doymadiginda yaptigini anladim simdi karnı doyunca değiştiriyorum aglamiyor bi de poposuna vazekin sür cok iyi geliyor

Bnm kizin boyu dogumda 50 cm olculdu. Saglik ocagi 48 cm olcttu. Bu olcumlerde hata oluyo yahuuu... Dunde saglik ocaginda 53 cm cikti. Saglikocagina gore 5 cm uzamis. Hastaneye gitsek 55 cm cikar herhalde:)))) bide 1 kilo almis... Iyi mi sizce?

Kizlar size bir soru. Nasil korunacaksiniz? Sezeryan oldugum icin sprial 3 aydan once takilmazmis. Igne varmis. 40.ci gun vurulan. Yan etkileri varmis bisiler.. Kafam kazan gibiii... Hemen hamile kalkmaktan korkuyorum. 2 tane kizim var cok sukur. Ufaklar zaten.prezervatifte nasil olur ki ? Tam koruma saglar miii

30 haftalık hamileyken yapılan fetal ekoda bebeğimin kalbinde 1mm lik delik olduğu söylendi bana,doğumdan sonra kontrole gel dediler.. Kadın doğum doktorum çok inceledi,ısrarla bişey yok dedi,detaylı ultrasonumu yapan radyoloji uzmanı da sorun yok demişti.. En son çocuk doktorumuz da üfürüm olmadığını,kalpte delik olduğunu sanmadığını söyledi.. Bebeğimin bi sıkıntısı da yok,morarmıyo,iştahı ve kilo alımı da iyi maşallah.. Ben de götürmedim kontrole falan.. İçini rahatlatmak adına götürebilirsin aslında, ben havalar biraz daha ısınsın götürmeyi düşünüyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…