2015 Şubat Anneleri

Çok giremiyorum ama tam muhabbete denk gelmişim:KK49: @MaRaL_ neden hormonlu spirali tercih ediyorsun? Ben paragard taktırcam inş haftaya cuma 42 günlükken yani, ama hormonluda adet olamama fikrinden dolayı hormonsuzu istedim :110:

Paragardda neymiş arkadeşim bi açıklayıver :D

bayanlar spiral taktırmayı düşünenler ne zaman takılıyor adet olmadan takılmaz diye biliyorum yanlışsa bende taktırayım bari dkh unuturum içmeyi arada unuttuğum olmuştu kullanırken

birde momfortbaby kullananlar alanlar kaç günde elinize geçti

momfortbaby ne cimcime?

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz gece biz kucak ta evi dört dolaniyoruz. Kucağımda uyuyor yatağa koyunca ağlıyor ama bende uyumak istiyorum nasıl yapi cam yardimmm edin lutfen

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz gece biz kucak ta evi dört dolaniyoruz. Kucağımda uyuyor yatağa koyunca ağlıyor ama bende uyumak istiyorum nasıl yapi cam yardimmm edin lutfen

mutfakta uyutuyorum ben
daha doğrusu salonum amerikan mutfak olduğu için aspiratörü çalıştırıyorum ana kucağını çekiyorum oraya
dalana kadar bekliyorum sonra beşiğe yatırıyorum

momfortbaby ne cimcime?

canım kanguruymuş bende bugün öğrendim alaıp kullanan kızlar var yeni doğanlarda bile kullanılıyormuş

Bebeyi yikadik besledik uyuttum.simdi umarim uyanmaz. Dun aksam ustu 5 te bi uyandi gece 11 e kadar uyumadi ve surekli agladi. Meme veriyom iki emiyo agliyo mama veriyoz icmiyo gazini cikarmak icin neler yaptik susmadi.. Uykusu varken ac bile olsa ne emebiliyo ne uyuyabiliyo. Uykuya dalma sorunu yasiyo cok:( ogle 12 gibi yatip 5 gibi kalkiyo arada da da emmiyo anca ben zorla uyandirirsam. Sonrada utaninca doyuramiyoruz..sizin bebislerde emmeden 4-5 saat uyuyomu? 47 gunluk olduk bugun.

Ben ayagimda salliyom. Penye battaniyesine iyice sariyom kollarini felan yuzunude battaniye ile ortuyom nefes alcak gibi. Aglasada salla. Meme emiyosa vet agzina. Uykusu varsa aglasa da 5 dk da uyuyo. Uyuyuncada hrmen ayagindan birakma kesin dalmasini bekle. Bizde cok ugrastik kucaklarda felan teyzem boyle uyuttu bende bu yontemi kullaniyom artik. Uyumadikca uykulari daha da bastirip huysuzlaniyolar cok ah bu yavrular..

Yani ins alir kilo senin istedigin gibi. Ama bir laf vardir soy ceker mok kokar diye. Oglum babasina cekmis midesi hassastir ikisinin de benim usutsem bogazim siser onlarib midesi bozulur. Kilosu tipi de ayni babasi. Degistiremiyorsun cektiyse sana cekmistir :))
Kapalıymışsın sen. Gözümde farklı canlandırmıştım.böyle küt ve kabarık saçlı
GÜzElsin bu arada. Bizim forumun bayanları da Pek güzeller

Yavrum masallah. Allah hepimizin bebesine nasip etsin o uykulardan. Uyuyarak buyur insallah.Bu gece 3te kalkti. Su saate kadar toplasan 3 saat uyumadi :KK43:
Senle benim aynı bebeler. Uyku yok

Şimdi yıkadık uyur dıye yatıyor ama mık mık edip duruyor.neden rahatsız dalmıyor da mıkırdanıyor bilen var mı?

Mantı fena olmazdı hani
Dünya kadar mama yiyen bebek,cocuk var. Hepsi sağlıksız mı Allah aşkına. Neden obez olacak vaktinde mamasını verirsen. Hem sütte veriyorsun mama da.
Takma sen sağlıkları yerinde şükürler olsun. Ben bakıp bakıp sükrediyorum.sağlığı yerinde diye.

Hadi ya ben sıkıcı bir burc diye biliyordum moralim duzeldi bak.
Zaten genetik olarak mideleri hassas burcundan dolayi da oyleyse yandik. Hemen istahi kapanir hemen midesi bulanir. Kusar. Kusmazsa ishal olur.
Başak candır
En iyi arkadaş başaktan çıkar

Gayet normal canim benim kizimin yarinnkirki cikacak sabahlari ve akssmlari belli saatler disinda uyuyo birak uyusun uyuya uyuya büyüyecek :KK66:
Evet oyle derler di mi :) sanirim iki uc ay anca kendilerine geliyolar :)

Bi akrabamın altı çocuğu var eskiden biz hep limonlu su verirdik bebelere sarılık olmasın diye doktor tavsiyesiyle, şimdi su bile verdirtmiyorlar diyor. Ben anlamıyorum niye böyle değişiyor her şey sürekli ben de bebekken şekerli suyla sarılığı geçmiş bebeğim ama şimdi çocuklarıma su vermiyorum hatta bazen diyorum acaba bi damla su versem çocuğun tok olduğunu bildiğim halde arandığı zaman, belki sürekli o yüzden emmek istiyorlar ısıtıcılae kurutuyor evleri insanın dili damağına yapışıyor bebiş napsın?? Ama vermeye cesaret edemiyorum işte o_O

Yaa sorma bu kusak catismasi yuzunden bende geriliyorum. Herkes bisey diyo onu yap bunu yapma vs. Ben tecrubesizim sonucta ama her kafadan cikan sesi dinleyecegime doktora guveniyorum dogal olarak. Belki de eskilerin yontemi dogrudur bilemeyiz ama en iyisi doktora guvenmek.

Selam cigerci kedisi geldi cepten giriyorum normalde ben ya iki uc gundur girip okuyabiliyorum ama yazamiyorum. Cevap alinti vb herbisey kapali deli etti. Zaten kopmusum dunyadan buhranlar içinde dik durmaya calisiyorum bi de uzaktan baksip yazamamak iyi olmadi hic. Arkadasin pcden giriverdim simdi bi hatrlatayim kendmzi diye:KK66:

Bizde durum ayni bazen emebiliyor cogunluk sut hızlı iniyor tikanip aglamktan sinirden katiliyor. Sagdim onden olmadi kirk ayri pozisyon degstrdm olmadi suyu sivi alimini azalttim yine ayni rabbim hayretsin. Ilk iki gunki kadar hic ememiyor degl oglene dek nispeten iyi sonra noluyorsa oluyor. Artik aglamiyorum guclu durmaya calisiyorum asicaz bunu diye inanmak istiyorum. Sut var elhamdulillah kiz da emmek istiyor tek problem bu ikisini senkronize edebilmekte. Devamli hickiriyor kusuyor kesik kesik uyuyor memeyi isirarak ayar cekmye calisiyor uclar hic yara olmadi derken yarilmaya basladi. Bir iki sagdim onden ama biberonu almiyor kasikla da yutmuyor saginca da boşa gidiyor herturlu cins biseyin içindeyim. Kakasi civiklasti ne kadsr aynı memeden devam etsem de cogunluk onsut almis oluyor ve tartiya göre bu hafta kg almamis gibi gorunuyor :KK43: neyse yazdikca doktukce icimi delleniyorum hersey guzel olacak diyim de poztf msj gtsin evrene
Canım sana gaz dedim ama benimde sol memeyi aşırı akıştan dolayı ememiyor.Sağıyorum hep sağ memeyi veriyorum. Çok aktığından almak istemiyor çok.sinir oluyor insan

Vallahi cikip disari hamburger, kebap, lahmacun gibi zararli ne varsa yiyesim var. Nasil canim cekiyo yaa.. hele cips yemeyi cok ozledim. su iki uc ay gecsin de bi simdi erken diye hassasim cok.

Pazi ispanak vs yemekten biktim :(

Şunu aldım mevlüt için

Eklentiler

• IMG-20150302-WA0000.webp
    IMG-20150302-WA0000.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 98
Vallahi cikip disari hamburger, kebap, lahmacun gibi zararli ne varsa yiyesim var. Nasil canim cekiyo yaa.. hele cips yemeyi cok ozledim. su iki uc ay gecsin de bi simdi erken diye hassasim cok.

Pazi ispanak vs yemekten biktim :KK43:
Daha ağzıma sebze sokmadım.çok sağlıksız besleniyorum.sadece kahvaltı iyi peynirli yumurtalı onun dışında öğlen kaşar pide,akşam kaşar pide. İçim kurudu. Bugün çorba yaptım ama canım istemiyor.

Şunu aldım mevlüt için

allahımmmm çok güzel bu yaa
bende böyle bişey düşünmüştüm ama benim kızın stilistleri anasına sormadan almışlar

Pazi ispanak vs yemekten biktim :KK43:

bende cipse fena halde aşeriyorum
pide falan yiyorum ama iskender çekiyor canım
birde dediğim gibi cips
bakalım belki bu akşam mısır patlatıp bu aşerikliği biraz olsun gideririm belki

kuru soğan çok süt yapıyormuş yeni öğrendim
ben nerden çıkardım acaba gaz yaptığını

Back
X