2015 Şubat Anneleri

Şu fırınlarda satılan sade patates olan var.ondan yiyebilirsin ama şimdi sen bizim burda onlardan yok dersin.

şaka gibi geliyor size değilmi böyle söyleyince.
ama gerçek bu valla
avent bile satılmıyor internetten getirttim emziği bile

bana normal gibi geldi 3 saati geçerse uyandır bence aç kalmasın yavrucak.

Acaba abartiyo muyuz. Koyversek nolur :/

bende cipse fena halde aşeriyorum
pide falan yiyorum ama iskender çekiyor canım
birde dediğim gibi cips
bakalım belki bu akşam mısır patlatıp bu aşerikliği biraz olsun gideririm belki
Hmmm patlamis misir iyi fikirmis bak biraz olsun bastirir bende yiyim :)

Hep sebze olmaz zaten köfte tavuk patates pilav gibi doyurucu şeyler yiye bilirsin...
Bunlar gaz da yapmaz
Ben çok oburum ispanak yesem bir saat sonra acikirim o yüzden yanina makarna yaparim.
Yok canim o kadar da degil yiyorum et tavuk bulgur pilavi. Benim derdim sagliksiz hamburgerleri yemek illaa. Bayilirim disarda abur cubur yemeye.

Ben gecen gun hamburger yedim cokmu zararliymiski bu donem
Yok ya bakma sen bana abartiyoruz iste o kadardan bisey olmaz da vicdan yapiyoruz iste ister istemez :/

Çok girebnorum ama tam muhabbete denk gelmişim MaRaL_ neden hormonlu spirali tercih ediyorsun? Ben paragard taktırcam inş haftaya cuma 42 günlükken yani, ama hormonluda adet olamama fikrinden dolayı hormonsuzu istedim
Psragard ne demek cnm.hormonlu da gebelik riski daha az diyor bnnm dr.4.hamilelik riskini goze alamam

Bende biraz memede dursun onu koklayayım orda takılsın istiyorum ama işi bittiği anda çekiyor kafasını kıyamet kopuyor. Birde emme bitince hemen gazını çıkarıyorum bir daha da almıyor memeyi.
Aman birak Allah askina cinnet geciricem. Yapisik geziyoz. Disari falan cikamiyorim bi yere gidemiyorum kucak istese sadece kucagina alir gidersin heryere surekli meme isteyince eve biri gelince yanlarina bile cikamiyosun. ben hayatimda hic bu kadar eve tikilmamistim cok sikildim cok anlatamam...

Eskilerle bizim yasantimiz da cok farkli ama. onlar da cok etkili bence. Yedigimiz ictigimiz hatta soludugumuz hava bile degisti. Simdi hersey daha zor insanlar daha hassas :/

bana normal gibi geldi 3 saati geçerse uyandır bence aç kalmasın yavrucak.
Yok uc saati gecmiyo zaten cirliyo hemen :)

Bende oyle yapicam sanirim canim en azindan diger yerler temiz olur. Ay bu hamilelikte en cok agda mevzusundan cektim ya normal dogumu beklerken surekli tetiktesin ya. Acaip takintim var doktorun karsisina ya hazirliksiz cikarsam diye
3 saate kendisi uyaniyorsa elleme canim, uyanmiyorsa da elleme :)
aciksa uyanir, 4 saate kadar bekleyebilirsin bence
benimki gecen hafta 5 saat uyumus bende uyumusum tabi geceydi :) uyandi basti çigligi acindan ölmü$ :) 10 gunluk civariydi zaten simdide 13 gunluk :)

Senin kv nazar deydi garip birşey oldu inşallah eski haline döner yoksa ipler kopar gibigibi[/QUOTE]

ay bu k.v deler öldürecek beni... benimkide havluma takmıştı, gri havlu aldım banyoma uyan, çok beğenerek aldım, neymiş rengi koyuymuş yerlerde kullanmaya kalktı güzelim yepyeni havluyla. Birde demez mi bu havluyu oğlum kullanmasın, tertemiz yıkanmış havlu neymiş rengi koyuymuş, ben koydum o değiştirdi ben koydum o değiştirdi. ayyyyy çıldırmamak elde değil, kendi evimde neler yaşadım.

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz gece biz kucak ta evi dört dolaniyoruz. Kucağımda uyuyor yatağa koyunca ağlıyor ama bende uyumak istiyorum nasıl yapi cam yardimmm edin lutfen
:) birak aglasin :)
saka sakaa alistirdiysan su an yapacak pek biseyi yok
yataga kiyafetini koydunmu hiç ? kokun olsun diye

bende kucakda uyutuyorum çogu zaman ama gozunu kapadigi an hemn koyyorum yataga oyalanmiyorum
4 aylik olmasini bekliyorum biliyorum ben ona yapacagimida neysee :)

Eskilerle bizim yasantimiz da cok farkli ama. onlar da cok etkili bence. Yedigimiz ictigimiz hatta soludugumuz hava bile degisti. Simdi hersey daha zor insanlar daha hassas :/

Yok uc saati gecmiyo zaten cirliyo hemen :)
sorun yok, uyusun ne güzel işte :)

Senin kv nazar deydi garip birşey oldu inşallah eski haline döner yoksa ipler kopar gibigibi

ay bu k.v deler öldürecek beni... benimkide havluma takmıştı, gri havlu aldım banyoma uyan, çok beğenerek aldım, neymiş rengi koyuymuş yerlerde kullanmaya kalktı güzelim yepyeni havluyla. Birde demez mi bu havluyu oğlum kullanmasın, tertemiz yıkanmış havlu neymiş rengi koyuymuş, ben koydum o değiştirdi ben koydum o değiştirdi. ayyyyy çıldırmamak elde değil, kendi evimde neler yaşadım.[/QUOTE]
Evet onlara göre havlu koyu ise havlu değildir. Benimkide mavi saç havlum var gittim abdest almış ayaklarını siliyor ayak havlusu diye
O saç havlusu dedim Aaaa yavrum eski geldi dedi.

gece uyandiginda napiyorsun canim uyutmak için ? ayakda sallamak gerekiyormu?
bazen seytan diyor kucaginda salliyon iste al ayaginada salla ne farkedecek diyor ama vucuduma guvenemiyorum
bunlar hep boyle kuçuk kalmayacak, sallamaya alisan çocuk 4-5 yasina kadar sallaniyor ayakda,buda sana 15-20 kg agirlik demek
hadi uyuduu kaldirip yatagina koymasi var :)
yok yokkk ben en iyisi ferber yontemini uygulayim az buyusun,sana anlatirken bile yorldum yawss

Sana düşkün olacak demek.. oyy kıyamam.

Evet onlara göre havlu koyu ise havlu değildir. Benimkide mavi saç havlum var gittim abdest almış ayaklarını siliyor ayak havlusu diye
O saç havlusu dedim Aaaa yavrum eski geldi dedi.[/QUOTE]

onlarıda bazen anlamak lazım, eskide kalıyor kafalar. update edemiyor bazen eskiler. ama update eden çok kişi de var. ahh anam veya k.v de updateli olsaydı ne rahat ederdim. yok ki anlayacak kişi başımda.

Bizimkini aglamasini gorsen morarip nefessiz kalana kadar agliyor

Vallahi cikip disari hamburger, kebap, lahmacun gibi zararli ne varsa yiyesim var. Nasil canim cekiyo yaa.. hele cips yemeyi cok ozledim. su iki uc ay gecsin de bi simdi erken diye hassasim cok.

Pazi ispanak vs yemekten biktim
cips tamamda otekileri niye yemiyorsuN?
hadi lahmacun aci kebapla hamburgerin nesi varki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…