- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Şu fırınlarda satılan sade patates olan var.ondan yiyebilirsin ama şimdi sen bizim burda onlardan yok dersin.
Tecrubeli anneler bi sey takildi aklima belki normali budur ama bilemedigim icin. Benim kiz hep uyuyo yaa gerci daha 10 gunluk yavrum yorgun herhalde. Uc saatte bi emmek icin uyaniyo, altini degistirip emzirince uyuyo yine. Bu normal herhalde daha yenidogan oldugu icin?
Sonra bugunlerimi cok mu ariycam acaba :/
Acaba abartiyo muyuz. Koyversek nolur :/Daha ağzıma sebze sokmadım.çok sağlıksız besleniyorum.sadece kahvaltı iyi peynirli yumurtalı onun dışında öğlen kaşar pide,akşam kaşar pide. İçim kurudu. Bugün çorba yaptım ama canım istemiyor.
Hmmm patlamis misir iyi fikirmis bak biraz olsun bastirir bende yiyim :)bende cipse fena halde aşeriyorum
pide falan yiyorum ama iskender çekiyor canım
birde dediğim gibi cips
bakalım belki bu akşam mısır patlatıp bu aşerikliği biraz olsun gideririm belki
Yok canim o kadar da degil yiyorum et tavuk bulgur pilavi. Benim derdim sagliksiz hamburgerleri yemek illaa. Bayilirim disarda abur cubur yemeye.Hep sebze olmaz zaten köfte tavuk patates pilav gibi doyurucu şeyler yiye bilirsin...
Bunlar gaz da yapmaz
Ben çok oburum ispanak yesem bir saat sonra acikirim o yüzden yanina makarna yaparim.
Yok ya bakma sen bana abartiyoruz iste o kadardan bisey olmaz da vicdan yapiyoruz iste ister istemez :/Ben gecen gun hamburger yedim cokmu zararliymiski bu donem
Psragard ne demek cnm.hormonlu da gebelik riski daha az diyor bnnm dr.4.hamilelik riskini goze alamamÇok girebnorum ama tam muhabbete denk gelmişimMaRaL_ neden hormonlu spirali tercih ediyorsun? Ben paragard taktırcam inş haftaya cuma 42 günlükken yani, ama hormonluda adet olamama fikrinden dolayı hormonsuzu istedim
Aman birak Allah askina cinnet geciricem. Yapisik geziyoz. Disari falan cikamiyorim bi yere gidemiyorumBende biraz memede dursun onu koklayayım orda takılsın istiyorum ama işi bittiği anda çekiyor kafasını kıyamet kopuyor. Birde emme bitince hemen gazını çıkarıyorum bir daha da almıyor memeyi.
Eskilerle bizim yasantimiz da cok farkli ama. onlar da cok etkili bence. Yedigimiz ictigimiz hatta soludugumuz hava bile degisti. Simdi hersey daha zor insanlar daha hassas :/Eskinin doktorlarıyla şimdininkiler niye farklı ben onu anlamıyorum asıl saçmalık bu :s ama dediğin gibi doktor ne derse onu yapmaya çalışmalı sonuçta her kontrolde ne yapıp ediyorsun çocuğa diye hesap vermesi var en basitinden
Yok uc saati gecmiyo zaten cirliyo hemen :)bana normal gibi geldi 3 saati geçerse uyandır bence aç kalmasın yavrucak.
3 saate kendisi uyaniyorsa elleme canim, uyanmiyorsa da elleme :)Bende oyle yapicam sanirim canim en azindan diger yerler temiz olur. Ay bu hamilelikte en cok agda mevzusundan cektim ya normal dogumu beklerken surekli tetiktesin ya. Acaip takintim var doktorun karsisina ya hazirliksiz cikarsam diye
Ne güzel dedinUyku uykunun mayasidir. Uyur insallah...
Senin kv nazar deydi garip birşey oldu inşallah eski haline döner yoksa ipler kopar gibigibi[/QUOTE]cimcimesultan, post: 40006229, member: 339851"]ay dün 40 lamamız vardı yıkadık
sonra ben kıyafetlerini getirdim giydirmeye
benim patavatsız kv paçavra giydirme kızıma eski onlar yeni bişeyi yokmu onları giydir dedi
annemle babamda vardı yanımızda
ay artık dayanamadım anne bunlar birincisi paçavra değil ikincisi ola ola 3 senelik olacak değil yeni bunlar ayrıca ben bunları seviyorum bunları giyecek yoksa paramız var çok şükür alırız dedim
paranız yok demedim canım diyor
o zaman paçavrada deme lütfen bunları benim için çok değerli olan biri aldı dedim
Değişelim mi şehirleri?şaka gibi geliyor size değilmi böyle söyleyince.
ama gerçek bu valla
avent bile satılmıyor internetten getirttim emziği bile
:) birak aglasin :)Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz gece biz kucak ta evi dört dolaniyoruz. Kucağımda uyuyor yatağa koyunca ağlıyor ama bende uyumak istiyorum nasıl yapi cam yardimmm edin lutfen
sorun yok, uyusun ne güzel işte :)Eskilerle bizim yasantimiz da cok farkli ama. onlar da cok etkili bence. Yedigimiz ictigimiz hatta soludugumuz hava bile degisti. Simdi hersey daha zor insanlar daha hassas :/
Yok uc saati gecmiyo zaten cirliyo hemen :)
gazi vardir :)Senle benim aynı bebeler. Uyku yok
Şimdi yıkadık uyur dıye yatıyor ama mık mık edip duruyor.neden rahatsız dalmıyor da mıkırdanıyor bilen var mı?
Senin kv nazar deydi garip birşey oldu inşallah eski haline döner yoksa ipler kopar gibigibi
gece uyandiginda napiyorsun canim uyutmak için ? ayakda sallamak gerekiyormu?Ben ayagimda salliyom. Penye battaniyesine iyice sariyom kollarini felan yuzunude battaniye ile ortuyom nefes alcak gibi. Aglasada salla. Meme emiyosa vet agzina. Uykusu varsa aglasa da 5 dk da uyuyo. Uyuyuncada hrmen ayagindan birakma kesin dalmasini bekle. Bizde cok ugrastik kucaklarda felan teyzem boyle uyuttu bende bu yontemi kullaniyom artik. Uyumadikca uykulari daha da bastirip huysuzlaniyolar cok ah bu yavrular..
Sana düşkün olacak demek.. oyy kıyamam.Aman birak Allah askina cinnet geciricem. Yapisik geziyoz. Disari falan cikamiyorim bi yere gidemiyorumkucak istese sadece kucagina alir gidersin heryere surekli meme isteyince eve biri gelince yanlarina bile cikamiyosun. ben hayatimda hic bu kadar eve tikilmamistim cok sikildim cok anlatamam...
Evet onlara göre havlu koyu ise havlu değildir. Benimkide mavi saç havlum var gittim abdest almış ayaklarını siliyor ayak havlusu diyeay bu k.v deler öldürecek beni... benimkide havluma takmıştı, gri havlu aldım banyoma uyan, çok beğenerek aldım, neymiş rengi koyuymuş yerlerde kullanmaya kalktı güzelim yepyeni havluyla. Birde demez mi bu havluyu oğlum kullanmasın, tertemiz yıkanmış havlu neymiş rengi koyuymuş, ben koydum o değiştirdi ben koydum o değiştirdi. ayyyyy çıldırmamak elde değil, kendi evimde neler yaşadım.
Ahh bilsem ben de uyutacamArkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz gece biz kucak ta evi dört dolaniyoruz. Kucağımda uyuyor yatağa koyunca ağlıyor ama bende uyumak istiyorum nasıl yapi cam yardimmm edin lutfen
Bizimkini aglamasini gorsen morarip nefessiz kalana kadar agliyorBen ayagimda salliyom. Penye battaniyesine iyice sariyom kollarini felan yuzunude battaniye ile ortuyom nefes alcak gibi. Aglasada salla. Meme emiyosa vet agzina. Uykusu varsa aglasa da 5 dk da uyuyo. Uyuyuncada hrmen ayagindan birakma kesin dalmasini bekle. Bizde cok ugrastik kucaklarda felan teyzem boyle uyuttu bende bu yontemi kullaniyom artik. Uyumadikca uykulari daha da bastirip huysuzlaniyolar cok ah bu yavrular..
cips tamamda otekileri niye yemiyorsuN?Vallahi cikip disari hamburger, kebap, lahmacun gibi zararli ne varsa yiyesim var. Nasil canim cekiyo yaa.. hele cips yemeyi cok ozledim. su iki uc ay gecsin de bi simdi erken diye hassasim cok.
Pazi ispanak vs yemekten biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?