2015 Şubat Anneleri

Dört aylık ne oluyor. Akıllanıyor mu?Bende hher şeyden medet umar oldum.
Ablam diyor senin kızın çok uslu,sen istiyorsun hiç ağlamasın,sürekli uysun öyle sesi çıkmadan yatsın.
Bilemedim uslu mu?

BeN bu sirali emzirmeyi beceremedim yaa. Hep tek gogusten verirken bebegimin kakasi puturlu oluyodu simdi sirali sagitorum en son emzirfifimden badliyorum kakadi cok sivilasti. Nerde yanlis yapiyorum ki
kakanin kivamini nasil anliyorsunuzki
beze yapisip kalmiyormu
kaka kakadir kabiz olmadiig surece kurcalamayin yaws çovugun kakasini :)

Ablam diyor senin kızın çok uslu,sen istiyorsun hiç ağlamasın,sürekli uysun öyle sesi çıkmadan yatsın.
Bilemedim uslu mu?
Gel benim kizi al sabahtan aksama kadar vik vik surekli kucak surekli meme surekli kusmuk uyku yok

Bilemedim uslu mu?
yok akillanirmiz buyudukçe deliriyolar :))))))))))) bu gunleri mumla arayacaksiniz ( ciddiyim : ) )
3-4 ay gibi gaz bitiyor demistim ya,gaz yok olunca karni tok alti temiz olunca istedigi kadar aglayabilir sorun deil :)
ama simdi birakip aglatamam gaz derdimiz var, canin yanan çocugu nasil birakiyim aglasin

Evet onlara göre havlu koyu ise havlu değildir. Benimkide mavi saç havlum var gittim abdest almış ayaklarını siliyor ayak havlusu diye
O saç havlusu dedim Aaaa yavrum eski geldi dedi.

onlarıda bazen anlamak lazım, eskide kalıyor kafalar. update edemiyor bazen eskiler. ama update eden çok kişi de var. ahh anam veya k.v de updateli olsaydı ne rahat ederdim. yok ki anlayacak kişi başımda.[/QUOTE]
Ayy ne guzel kv hikayeleriniz var, benim ki beni yoöda gorse tanimaz hahaha. En son kurban bayraminda bir saat gordum, bir daha da sesini bile duymadim

onlarıda bazen anlamak lazım, eskide kalıyor kafalar. update edemiyor bazen eskiler. ama update eden çok kişi de var. ahh anam veya k.v de updateli olsaydı ne rahat ederdim. yok ki anlayacak kişi başımda.
Ayy ne guzel kv hikayeleriniz var, benim ki beni yoöda gorse tanimaz hahaha. En son kurban bayraminda bir saat gordum, bir daha da sesini bile duymadim [/QUOTE]

seninde enteresanmış, torununu hiç mi merak etmedi ya hu... Allah razı olsun k.v deden yinede herşeyime o koşuyor yinede.

Sana düşkün olacak demek.. oyy kıyamam.

Tee Allah im en sevmedigim cocuk tipi annesine yapisan tipti.. Ne buyuk konussan basina geliyo.. Bugun cok acayip depresifim oyle boyle degil zaten koca da evde yok. Ben arkadaslarlayim diye mesaj atti. Sanki sadece benim cocugum

onlarıda bazen anlamak lazım, eskide kalıyor kafalar. update edemiyor bazen eskiler. ama update eden çok kişi de var. ahh anam veya k.v de updateli olsaydı ne rahat ederdim. yok ki anlayacak kişi başımda.
Ayy ne guzel kv hikayeleriniz var, benim ki beni yoöda gorse tanimaz hahaha. En son kurban bayraminda bir saat gordum, bir daha da sesini bile duymadim [/QUOTE]
Bayramdan bayrama yani

Bebeğimin babasıyla imtihanı;

Dün geldi soğuk elini yüzüne değdiriyor irkiliyor yavrum birde pişkin pişkin gülüyor. 1. kızmam.

birden alkış yaptı elinle yüksek ses çıktı bebeğim bir sıçradı ağlamaya başladı çok korktu yavrum gözümün önünden çıkmıyor korkması yavrum benim o ağladı bende ağladım, 2. kızmam

tırnaklarını ancak emerken kesebiliyoruz, ne olur çok sakin ve derinden kesme dedim bismillah çektim ne yaptı derinden kesti bir de yavrumun etini kesti ahhh kıyamam kanadı baya yara bantını kestik yapıştırdık, şimdi yara parmağının ucu 3. kızmam.

Ben bu adamı nasıl yola getiricem

çocuk 15 gunluk oldu Tr deki eltilerden ses seda yok
insan bi sms atamazmi ya, isleri dusunce çaldirip kapatiyolar telefonu, yine oyle yapabilirler uzayda yasiyorum ya çok tutar telefon konusmasi onlara

hele kuçugun faceboku falan var herseyi bilir cin gibi
ben dogurdukdan sonra da gelmis paylasim yapmsi simdi gordum, insan ordan olsun yazar hayirli olsun diye
anasini babasini öldürdum sanki
ama oda hamile 2 aylik, harman doner sap doner gun gelir hesap doner
gunleri sayyorum o bana kaçinci gun hayirli olsun diye bende ona o gun diycem ..
hiç demyecek gibi duuryor bende onca hiç bi zaman demem o zaman ..

ben demi bi terslik var acaba , yazin biz izindeyken oglum ameliyat oldu, kayinlarim esimle hep arayip konuusyolardi onlardan bi kelime duymadim telefondan

boyle seylerde geçmis olsun vs gibi seyler beklenmezmi
onun oglu bademcik ameliyati oldu ben on kere aramistim
benim oglum kaza atlatti parmagi kopuyordu az kalsin ya ben çok safim ya millet çok akilli bi çozemedim valla bu isin sirrini

Kizlar biz oglani yıkama isini biraz gelistirdik
Birkaç haftadir eşimle birlikte yikaniyo
Sakir sakir akan suyun altinda çok hoşuna gidiyor
İkidir banyoda uyuyor üstünü giydirirken uyaniyo deli

tirnagini sen kes canim
benimkide ilk tirnaklarini kestiginde kanatmisti, o aksam çok aglamisti agri kesiciyle susturmustum kiizmi,6.5 sene oldu unutmuyorum o gunu ..

digerlerini bilmiyorum napican valla

aman maral boşver.... iyilik sende kalsın, sen iyi ol. herkes kendi yaptığından sorumlu, onlar öyle yapıyor diye sende onlar gibi olma, iyilik bende kalsın de...

tirnagini sen kes canim
benimkide ilk tirnaklarini kestiginde kanatmisti, o aksam çok aglamisti agri kesiciyle susturmustum kiizmi,6.5 sene oldu unutmuyorum o gunu ..

digerlerini bilmiyorum napican valla

benimkide huysuz bugün, dünkü korkmasından sonra bugün hapşurmamdan korktu yine, ben bu adamı öldücem bir gün... deli ediyor beni, uyardığım zaman hiç değiştirmiyor kendini ne zaman başına bir şey gelse o zaman değiştiriyor bin kere alkış yapma dedim çocuk çok korktu bundan sonra hiç yapmaz ama çocukta iz kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…