Buyuk cocugu, kucugunu kiskanan bir anne olarak soyluyorum~ ne kadar zor olsa da evde yalniz olmak daha rahat. Belki super kadin olamiyorsun ama kocandan baska kimseyi memnun etme derdin olmuyo. Yanindakilerin uyarilarini dinlesen bir turlu, dinlemesen bir turlu. Donla gezsen bir turlu gezmesen bir turlu :) evde yalnizlik ozgurluk. Ha evleri yakin olur, gelir 1,2 saat takilir giderler, eyvallah. Ama kalmali sorun bence :)40i gecti kv ve annem hala burda. Ben de gitseler de duzenimi kursam diyorum ama bi yandan da cok korkuyorum
Beklenir tabi canımMtabipost: 40008055 .!.:çocuk 15 gunluk oldu Tr deki eltilerden ses seda yok
insan bi sms atamazmi ya, isleri dusunce çaldirip kapatiyolar telefonu, yine oyle yapabilirler uzayda yasiyorum ya çok tutar telefon konusmasi onlara
hele kuçugun faceboku falan var herseyi bilir cin gibi
ben dogurdukdan sonra da gelmis paylasim yapmsi simdi gordum, insan ordan olsun yazar hayirli olsun diye
anasini babasini öldürdum sanki
ama oda hamile 2 aylik, harman doner sap doner gun gelir hesap doner
gunleri sayyorum o bana kaçinci gun hayirli olsun diye bende ona o gun diycem ..
hiç demyecek gibi duuryor bende onca hiç bi zaman demem o zaman ..
ben demi bi terslik var acaba , yazin biz izindeyken oglum ameliyat oldu, kayinlarim esimle hep arayip konuusyolardi onlardan bi kelime duymadim telefondan
boyle seylerde geçmis olsun vs gibi seyler beklenmezmi
onun oglu bademcik ameliyati oldu ben on kere aramistim
benim oglum kaza atlatti parmagi kopuyordu az kalsinya ben çok safim ya millet çok akilli bi çozemedim valla bu isin sirrini
Ayy ne guzel kv hikayeleriniz var, benim ki beni yoöda gorse tanimaz hahaha. En son kurban bayraminda bir saat gordum, bir daha da sesini bile duymadim
Ben de mama veriyorum emzirmek istemiyorum bazen artik gina geliyorsaatlerdir uyutamamanin ardindan yine 90cc mama. Yetmiyo benim sutum ya. Kasmayayim vereyim mamayi gitsin
Yani emzirmek istememe degil de yetmiyo demek simdi mamayi alinca sustu uyuduBen de mama veriyorum emzirmek istemiyorum bazen artik gina geliyor
Benim anne ctsi gidiyo ayni duygulari paylasiyoruz.ama benim kv burda ve sanirIm bize yerlescek ve yerlesirse emini. Sen evine bak ben bebege bakarim diycek kotu olcazz40i gecti kv ve ann
Ahanda benimki gece 3te uyandi toplasan 4 saat uyumadi daha. Kafayi yiycem
O ne yav. Ama türkçe konuşun yetişemiyorum.size.:)neyden memnunmus kiz
kanguru markasi babyjorn onerririm
ben dun koydum valla evin içinde gezdi, kaç kere genirdi hemde :))))))
O arkadaşlar demez hiç senin yeni bebeğin oldu evinde otur biraz diye.Tee Allah im en sevmedigim cocuk tipi annesine yapisan tipti.. Ne buyuk konussan basina geliyo.. Bugun cok acayip depresifim oyle boyle degilzaten koca da evde yok. Ben arkadaslarlayim diye mesaj atti. Sanki sadece benim cocugum
Benim anne ctsi gidiyo ayni duygulari paylasiyoruz.ama benim kv burda ve sanirIm bize yerlescek ve yerlesirse emini. Sen evine bak ben bebege bakarim diycek kotu olcazz
yanilmak istiyorum bu defaaa
O arkadaşlar demez hiç senin yeni bebeğin oldu evinde otur biraz diye.
Var ama benim annm 1,5 aydir burda.plsn yapmisti annm 1 haftada gitcekti o kalcakti.tutmadi intikammm laf sokuyorum istemiyorum duye esime de soylefim du bakalimNiye yerlesiyo? Kendi evi yk mu?
Arkdaslardan ziyade kendinin dusunmesi lazim degil mi????
Canim sadece anne sutu aliyosa biraz daha bekle benimko bazem 4. Gun yapiyo ama mamada veriyosan mamanin icine 1 cay kasiginzeytin yag katabilirsin yada cok zoeda kalirsan klasik eski ates olcerler olurya onun uc demir kismini zeytin yagina batirip poposunu uyarabilirsin bu arada ilk kizim mamadan cok.kcok.kabiz oldugu icin doktorumuz bu yontemi solemisti kulak cubuguyla yapmaKızlar iki gündür kakasını yapmıyor oğlum çok agliyo acil bişey söyleyin ne yapabilirim bı yöntemi varmı poposuna zeytin yağı sürdüm sadece olmadi
Var ama benim annm 1,5 aydir burda.plsn yapmisti annm 1 haftada gitcekti o kalcakti.tutmadi intikammm laf sokuyorum istemiyorum duye esime de soylefim du bakalim
Cok mutsuzuum
Benim anne ctsi gidiyo ayni duygulari paylasiyoruz.ama benim kv burda ve sanirIm bize yerlescek ve yerlesirse emini. Sen evine bak ben bebege bakarim diycek kotu olcazz
yanilmak istiyorum bu defaaa
Yani emzirmek istememe degil de yetmiyo demek simdi mamayi alinca sustu uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?