2015 Şubat Anneleri

40i gecti kv ve annem hala burda. Ben de gitseler de duzenimi kursam diyorum ama bi yandan da cok korkuyorum
Buyuk cocugu, kucugunu kiskanan bir anne olarak soyluyorum~ ne kadar zor olsa da evde yalniz olmak daha rahat. Belki super kadin olamiyorsun ama kocandan baska kimseyi memnun etme derdin olmuyo. Yanindakilerin uyarilarini dinlesen bir turlu, dinlemesen bir turlu. Donla gezsen bir turlu gezmesen bir turlu :) evde yalnizlik ozgurluk. Ha evleri yakin olur, gelir 1,2 saat takilir giderler, eyvallah. Ama kalmali sorun bence :)

Valla benimkinin hiiiccc derdi yok ama uyumuyo

Ahanda benimki gece 3te uyandi toplasan 4 saat uyumadi daha. Kafayi yiycem [/QUOTE]

Beklenir tabi canım
Ama bazıları boyle dusunmuyor iste
Bosver gitsin

Uyuyan, post: 40 member: 231536"]Bebeğimin babasıyla imtihanı;

Dün geldi soğuk elini yüzüne değdiriyor irkiliyor yavrum birde pişkin pişkin gülüyor. 1. kızmam.

birden alkış yaptı elinle yüksek ses çıktı bebeğim bir sıçradı ağlamaya başladı çok korktu yavrum gözümün önünden çıkmıyor korkması yavrum benim o ağladı bende ağladım, 2. kızmam

tırnaklarını ancak emerken kesebiliyoruz, ne olur çok sakin ve derinden kesme dedim bismillah çektim ne yaptı derinden kesti bir de yavrumun etini kesti ahhh kıyamam kanadı baya yara bantını kestik yapıştırdık, şimdi yara parmağının ucu 3. kızmam.

Ben bu adamı nasıl yola getiricem [/QUOTE]

Uyuyan bebegi hoplatma bizdede var da tırnagı kotu olmus gecmis olsun
Ben uyuyunca kesiyorum tırnaklarını

saatlerdir uyutamamanin ardindan yine 90cc mama. Yetmiyo benim sutum ya. Kasmayayim vereyim mamayi gitsin

Ayy ne guzel kv hikayeleriniz var, benim ki beni yoöda gorse tanimaz hahaha. En son kurban bayraminda bir saat gordum, bir daha da sesini bile duymadim

seninde enteresanmış, torununu hiç mi merak etmedi ya hu... Allah razı olsun k.v deden yinede herşeyime o koşuyor yinede.[/QUOTE]
Kadin toruna doymus, torunlarinin cocugu bile var, bizimkini pek sallamadi, zaten farkli sehirlerdeyiz albeni bahanesi cok oldu

40i gecti kv ve ann

Ahanda benimki gece 3te uyandi toplasan 4 saat uyumadi daha. Kafayi yiycem
Benim anne ctsi gidiyo ayni duygulari paylasiyoruz.ama benim kv burda ve sanirIm bize yerlescek ve yerlesirse emini. Sen evine bak ben bebege bakarim diycek kotu olcazz
yanilmak istiyorum bu defaaa

Tee Allah im en sevmedigim cocuk tipi annesine yapisan tipti.. Ne buyuk konussan basina geliyo.. Bugun cok acayip depresifim oyle boyle degil zaten koca da evde yok. Ben arkadaslarlayim diye mesaj atti. Sanki sadece benim cocugum
O arkadaşlar demez hiç senin yeni bebeğin oldu evinde otur biraz diye.

Benim anne ctsi gidiyo ayni duygulari paylasiyoruz.ama benim kv burda ve sanirIm bize yerlescek ve yerlesirse emini. Sen evine bak ben bebege bakarim diycek kotu olcazz

Niye yerlesiyo? Kendi evi yk mu?

O arkadaşlar demez hiç senin yeni bebeğin oldu evinde otur biraz diye.

Arkdaslardan ziyade kendinin dusunmesi lazim degil mi????

Niye yerlesiyo? Kendi evi yk mu?

Arkdaslardan ziyade kendinin dusunmesi lazim degil mi????
Var ama benim annm 1,5 aydir burda.plsn yapmisti annm 1 haftada gitcekti o kalcakti.tutmadi intikammm laf sokuyorum istemiyorum duye esime de soylefim du bakalim

Kızlar iki gündür kakasını yapmıyor oğlum çok agliyo acil bişey söyleyin ne yapabilirim bı yöntemi varmı poposuna zeytin yağı sürdüm sadece olmadi
Canim sadece anne sutu aliyosa biraz daha bekle benimko bazem 4. Gun yapiyo ama mamada veriyosan mamanin icine 1 cay kasiginzeytin yag katabilirsin yada cok zoeda kalirsan klasik eski ates olcerler olurya onun uc demir kismini zeytin yagina batirip poposunu uyarabilirsin bu arada ilk kizim mamadan cok.kcok.kabiz oldugu icin doktorumuz bu yontemi solemisti kulak cubuguyla yapma

evi kocası yok mu insan evladının evide olsa kendi düzenını arar

Yani emzirmek istememe degil de yetmiyo demek simdi mamayi alinca sustu uyudu

benımkıdesüreklı memede duruyordu bazen saatler sürüyordu yavrum doymadıgından memede kalmak ıstıyormuş mama verıyorum her emzırme sonrası yoksa uyuyamıyor mızmızlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…