- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Kirki cikinca biraz duzene giriyor uyku. Ama gaz kriziniz varsa onun gcmesi lazim. Benim ki elini ayagini sallarken pirtlatiyor aksamki huzursuzluklar gecti bu yuzdenHayirli kandiller hepinize kizlar..
Ve bugun bebislerimizin ilk cocuk bayrami :) Atam sagolsun.. eski gunler geldi aklima huzunlendim.. yine eskisi gibi yagmur yagiyo bugun ne uzulmustur cocuklar :)
Benim kiz dun gece yine krizlere girdi neyseki digerleri gibi cok siddetli degildi bi sekilde uyuttum. ama uykusuzum cok yorgunum. cocugu tasiyacak derman yok kollarimda..
Belki de ilk kez mutfakta bulasiklari birakip yattim hayatta yaptigim sey degil. daha kahvalti edicem orayi temizliycem ama besik basindan kalkamiyorum ki..
Kizlar allah askina bizin bi duzenimiz ne zaman olucak46 gunluguz su an. ne zaman uyuyup uyandigi belli degil. gunduz hep uyutmayayim diye ugrasiyorum uyanik da durmak istemiyo. Oyalayacak bi seyler lazim.. besige koyuyorum uyuyo ama surekli sallayacaksin. Durunca mikmik basliyo..
Ya da emzigini dusuruyo basiyo cigligi. Ben nasil yapcam bu sallama isini ya besik basinda omrum geciyo hic bi is yapamiyorum off off..
Oyle bir anda verilecek kilo degil. Ama 3 gundur yurudum iyi hissettim.Enerjiolur.
Ye spor yap.
Bende bu boşlukta kendimi spora vereceğime hep hangi kurabiyeyi yapsam diye düşünüyorum.
Nedense maksat yemek değil maksat yapmak,denemek.
Tesekur ederiz canim.boyle olursa eski gezme tempomuza doneriz insallah:)iyi yolculuklar cnm ilginç bi şekilde uyum sağlıyorlar uzun yolda maşallah senin bebise de :))))
Ayni durum bende de var habire tatli deniyorum.yetmedi annmede yoresel hosmerim tatlisi siparis ettim:)Oyle bir anda verilecek kilo degil. Ama 3 gundur yurudum iyi hissettim.
Evde oturunca yeni tarif deneme aski oluyor bende de. Nedense hep tatli tarifi deniyorum :) bir denedigimi birdaha denemiyorum hatta
Hepinize hayirli kandiller....canim biz 2.5 aylik olduk ama duzen hala yok yani hani kizlar diyor ya kahvalti yaparim uyanir isimi hallederim bi saat sonra uyanir diye o bizdede yok gece ne hikmetse uyuyo mamasini yerken bile uyanmiyo ama gunduz tek isim onu sallamak birakinca uyaniyo cunku baska hicbir is yapamiyorum bugun anadizi alicaz ben mutfakta yemek yaparken en azindan bi taraftan ayagimla onu sallarim diye dusunuyorum umarim pisman olmam kizlar bi yardimci olaydi keske bize evlatlarimizin ne zaman uyuyup ne zaman uyanacaklarini bilirizHayirli kandiller hepinize kizlar..
Ve bugun bebislerimizin ilk cocuk bayrami :) Atam sagolsun.. eski gunler geldi aklima huzunlendim.. yine eskisi gibi yagmur yagiyo bugun ne uzulmustur cocuklar :)
Benim kiz dun gece yine krizlere girdi neyseki digerleri gibi cok siddetli degildi bi sekilde uyuttum. ama uykusuzum cok yorgunum. cocugu tasiyacak derman yok kollarimda..
Belki de ilk kez mutfakta bulasiklari birakip yattim hayatta yaptigim sey degil. daha kahvalti edicem orayi temizliycem ama besik basindan kalkamiyorum ki..
Kizlar allah askina bizin bi duzenimiz ne zaman olucak46 gunluguz su an. ne zaman uyuyup uyandigi belli degil. gunduz hep uyutmayayim diye ugrasiyorum uyanik da durmak istemiyo. Oyalayacak bi seyler lazim.. besige koyuyorum uyuyo ama surekli sallayacaksin. Durunca mikmik basliyo..
Ya da emzigini dusuruyo basiyo cigligi. Ben nasil yapcam bu sallama isini ya besik basinda omrum geciyo hic bi is yapamiyorum off off..
balimmm çok tesekkur ederimmm. Kesimde kendisini körüklediği mi söyler ne tevafuk :))Senin eşin de mi yay. Yaylar için öyle böyle diye KONUŞULDU ama en iyi Eş Seçildi topikçe. Hava ve ateş burcu pek anlaşamaz hava Ateş'i körükler sen havasın eşin ateş. Yine de Sabırlı ve seni çok seviyor demek ki aynı @krizantemcik ve eşi gibisiniz onlR da hava ateş. Ikizler kızları iyidir iki karakter olayı erkekte daha çok çıkar. Iki karakterli olmak aslında hayatın monotonluğunu giderir. Hava burcu olduğun için herkesle iyi anlaşırsın. Eşin biraz lükse düşkündür. Başka ne diyim mutluluklar canım.
Kiz utuyu bacagina değil gomlege basacan .. Çok geçmişolsun bbebeğimbiraz gecti sma su toplamis yarin adanada acile giderim
Kizimda susürekli sallama sorununu ana kucagiyla astik.o.odasında oyurdugum yerden salliyordum ..yemek için sebzeleri onu sallarken dograyabiliyordum..misafir gelse hemen ona diyirdum salla geliyorum simdi :) elim ayagimdi 2 sene kullandimHayirli kandiller hepinize kizlar..
gorfur hee vallapis guldum hee ahahahahahahah erol tas misali bi elimde tavugum eksik="esoba, post: 40643346, member: 341682"]Migros yok mu orda. Merkezde falan.gerçi biziM kasabada bir tane market vardı görfur ne gülmüştüM.
CarrCarrefour olur da görfur olnaz mı?
Pardon bim de var.
Kefiri alip dene bakalim isine yararsa mayasini alip mayalarsin..çanakkalede de yokki migros :)
bizim kasabada da a101 - bim- şok - happycenter var
hepsinden 3 er tane var ama birinin de aklına gelmedi daha kaliteli bir market açmak
reyhan_aksakadiyet se t: 40643998 .!.:Kefiri alip dene bakalim isine yararsa mayasini alip mayalarsin..
:)) malt ic sende :))))Kefir sut artirsin diyeyse mantikli.. İçinde maya olan herşey sut yapiyor çünkü..
Bende kendime bira alicamkafayi bulalim analiz ogullu..
Tevbe neuzubillah mübarek gün
Kefiri alip dene bakalim isine yararsa mayasini alip mayalarsin..
al kizKefir sut artirsin diyeyse mantikli.. İçinde maya olan herşey sut yapiyor çünkü..
Bende kendime bira alicamkafayi bulalim analiz ogullu..
Tevbe neuzubillah mübarek gün
Canim nasil memnun kaldin mi belini sirtini agirtti mi? Bi de kac liraya aldin?Bugün kanguru aldım ben de kraft ın domino modeli.
Hatta denedim bike avm de arabasına değil kanguruya koyup gezdim. Bi güzel de uyudu. ben de rahattım
Gaz daha iyi allaha sukur. Denediklerim ise yariyo ve daha hareketlendigi icin ayni dedigin gibi debelenirken pirt yapiyo. Krizleri de azaldi gibi ama iste duzen yok. O da olacak herhalde zamanla bilmiyorumki.Kirki cikinca biraz duzene giriyor uyku. Ama gaz kriziniz varsa onun gcmesi lazim. Benim ki elini ayagini sallarken pirtlatiyor aksamki huzursuzluklar gecti bu yuzden
Aynen canim aynen gece hic sorun yok uykusunda. ama gunduz ne yapacagi belli olmuyor. Surekli sallayacaksin oyle bi yere koydugunda kendi kendine anca on dk oyalaniyor. Bende bazen mutfaga aliyorum ana kucagini ona koyuyorum onda da en fazla 15 dk duruyo. Napicaz bakalim :/Hepinize hayirli kandiller....canim biz 2.5 aylik olduk ama duzen hala yok yani hani kizlar diyor ya kahvalti yaparim uyanir isimi hallederim bi saat sonra uyanir diye o bizdede yok gece ne hikmetse uyuyo mamasini yerken bile uyanmiyo ama gunduz tek isim onu sallamak birakinca uyaniyo cunku baska hicbir is yapamiyorum bugun anadizi alicaz ben mutfakta yemek yaparken en azindan bi taraftan ayagimla onu sallarim diye dusunuyorum umarim pisman olmam kizlar bi yardimci olaydi keske bize evlatlarimizin ne zaman uyuyup ne zaman uyanacaklarini biliriz
Canim bende ev tipi ana kucagi yok arabasinin ana kucagina koyuyorum bazen o da sallaniyo ama sevmiyo onu pek. Bizim de tasinabilir besik var sallaniyo. Gunduz salonda gece yanimda. Ilk zamanlar odasindaki yataginda yatiyodu ama nerde o ilk 15 gun hey gidi hep uyuyodu :)balimmm çok tesekkur ederimmm. Kesimde kendisini körüklediği mi söyler ne tevafuk :))
Kiz utuyu bacagina değil gomlege basacan .. Çok geçmişolsun bbebeğim
Kizimda susürekli sallama sorununu ana kucagiyla astik.o.odasında oyurdugum yerden salliyordum ..yemek için sebzeleri onu sallarken dograyabiliyordum..misafir gelse hemen ona diyirdum salla geliyorum simdi :) elim ayagimdi 2 sene kullandimsimdi portatif besik aldim o.odasinda duruyor oda cok yer kaplamiyor zaten.. Yine saydigim herseyi onu sallarken yapabiliyorum..ayrica tv de old. İcin Odada sese de alissin istiyorum.. bizde o.odasinda yatiyoruz geceleri besigi ordan oraya tasimaya gerek olmuyo..3 ay sonra odasini ayiricam zaten simdilik gayet memnunuz sistemden.. Sende ya kendiliginden sallana besiklerden almaya calis ya ana kucagina alistir yada salla :)))))
gorfur hee vallapis guldum hee ahahahahahahah erol tas misali bi elimde tavugum eksik
Gectigimiz sayfalarda bi tarif vermistim iki renkli irmik tatlisi. Cok hafif ve cok kolay yapimi.istiyosan yazayim.Enerjiolur.
Ye spor yap.
Bende bu boşlukta kendimi spora vereceğime hep hangi kurabiyeyi yapsam diye düşünüyorum.
Nedense maksat yemek değil maksat yapmak,denemek.
Bir bebek 3 ayda alışıyor dünyaya hemen düzene girmez ki doktorlarda tuafgünü gününe uymuyor ki. herkes çok biliyor
Evet canım galactago damlane o bende alayım şu geçen bahsettiğiniz damlamı
benim sütüm azalmaya başladı
Evet canım galactago damla
Hosgeldin canim gecmisolsun ikizler nasil merak ediyorum onlariCoklu alıntıyı beceremedim sanırım. Neyse pıkı devlet memuruyum canım. Hosbuldum bu arada.. esoba canım sızde hep aklımdasınoz ınankı evde net yok teldende beceremiyordum sonrada sıkıntılar neysr artık yazarım aradaa whatsapp grubu gorusuyorz hala yzyuze gorusenler var... bu arada seninle konusturdugum arkadasım vardiya onunda rahımle ılgılı sıkıntı vardı oda hamıle daha 17 haftalık felan ınsallah oda sagsaglım alır kucagina. ..
30 gun ara sart cnm
3.5 ayi geçmiyor demi ? 30 olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?