2015 Şubat Anneleri

Kirki cikinca biraz duzene giriyor uyku. Ama gaz kriziniz varsa onun gcmesi lazim. Benim ki elini ayagini sallarken pirtlatiyor aksamki huzursuzluklar gecti bu yuzden

Enerji olur.
Ye spor yap.
Bende bu boşlukta kendimi spora vereceğime hep hangi kurabiyeyi yapsam diye düşünüyorum.
Nedense maksat yemek değil maksat yapmak,denemek.
Oyle bir anda verilecek kilo degil. Ama 3 gundur yurudum iyi hissettim.
Evde oturunca yeni tarif deneme aski oluyor bende de. Nedense hep tatli tarifi deniyorum :) bir denedigimi birdaha denemiyorum hatta

Gunaydin kizlar.biz bugun ankaraya gidiyoruz.az bi yolumuz kaldi nasipse.bebisin uzun yol performansi oldukca iyi masallah.inince topragi opucem o b
iyi yolculuklar cnm ilginç bi şekilde uyum sağlıyorlar uzun yolda maşallah senin bebise de :))))
Tesekur ederiz canim.boyle olursa eski gezme tempomuza doneriz insallah:)

Oyle bir anda verilecek kilo degil. Ama 3 gundur yurudum iyi hissettim.
Evde oturunca yeni tarif deneme aski oluyor bende de. Nedense hep tatli tarifi deniyorum :) bir denedigimi birdaha denemiyorum hatta
Ayni durum bende de var habire tatli deniyorum.yetmedi annmede yoresel hosmerim tatlisi siparis ettim:)

Hepinize hayirli kandiller....canim biz 2.5 aylik olduk ama duzen hala yok yani hani kizlar diyor ya kahvalti yaparim uyanir isimi hallederim bi saat sonra uyanir diye o bizdede yok gece ne hikmetse uyuyo mamasini yerken bile uyanmiyo ama gunduz tek isim onu sallamak birakinca uyaniyo cunku baska hicbir is yapamiyorum bugun anadizi alicaz ben mutfakta yemek yaparken en azindan bi taraftan ayagimla onu sallarim diye dusunuyorum umarim pisman olmam kizlar bi yardimci olaydi keske bize evlatlarimizin ne zaman uyuyup ne zaman uyanacaklarini biliriz

balimmm çok tesekkur ederimmm. Kesimde kendisini körüklediği mi söyler ne tevafuk :))

biraz gecti sma su toplamis yarin adanada acile giderim
Kiz utuyu bacagina değil gomlege basacan .. Çok geçmişolsun bbebeğim
Kizimda susürekli sallama sorununu ana kucagiyla astik.o.odasında oyurdugum yerden salliyordum ..yemek için sebzeleri onu sallarken dograyabiliyordum..misafir gelse hemen ona diyirdum salla geliyorum simdi :) elim ayagimdi 2 sene kullandim simdi portatif besik aldim o.odasinda duruyor oda cok yer kaplamiyor zaten.. Yine saydigim herseyi onu sallarken yapabiliyorum..ayrica tv de old. İcin Odada sese de alissin istiyorum.. bizde o.odasinda yatiyoruz geceleri besigi ordan oraya tasimaya gerek olmuyo..3 ay sonra odasini ayiricam zaten simdilik gayet memnunuz sistemden.. Sende ya kendiliginden sallana besiklerden almaya calis ya ana kucagina alistir yada salla :)))))

="esoba, post: 40643346, member: 341682"]Migros yok mu orda. Merkezde falan.gerçi biziM kasabada bir tane market vardı görfur ne gülmüştüM.
CarrCarrefour olur da görfur olnaz mı?
Pardon bim de var.
gorfur hee vallapis guldum hee ahahahahahahah erol tas misali bi elimde tavugum eksik

reyhan_aksakadiyet se t: 40643998 .!.:
Kefiri alip dene bakalim isine yararsa mayasini alip mayalarsin..

Kefir sut artirsin diyeyse mantikli.. İçinde maya olan herşey sut yapiyor çünkü..

Bende kendime bira alicam kafayi bulalim analiz ogullu..

Tevbe neuzubillah mübarek gün

Oglanii emzirip uyuttum.hamurbyogurdum.crbix
Kefir sut artirsin diyeyse mantikli.. İçinde maya olan herşey sut yapiyor çünkü..

Bende kendime bira alicam kafayi bulalim analiz ogullu..

Tevbe neuzubillah mübarek gün
al kiz
bulsam bende alirim yakinda
ama sehrin oteki ucunda bi asya marketinde satiliyor
kim gidecek oraya

Bugün kanguru aldım ben de kraft ın domino modeli.
Hatta denedim bike avm de arabasına değil kanguruya koyup gezdim. Bi güzel de uyudu. ben de rahattım
Canim nasil memnun kaldin mi belini sirtini agirtti mi? Bi de kac liraya aldin?

Kirki cikinca biraz duzene giriyor uyku. Ama gaz kriziniz varsa onun gcmesi lazim. Benim ki elini ayagini sallarken pirtlatiyor aksamki huzursuzluklar gecti bu yuzden
Gaz daha iyi allaha sukur. Denediklerim ise yariyo ve daha hareketlendigi icin ayni dedigin gibi debelenirken pirt yapiyo. Krizleri de azaldi gibi ama iste duzen yok. O da olacak herhalde zamanla bilmiyorumki.

Aynen canim aynen gece hic sorun yok uykusunda. ama gunduz ne yapacagi belli olmuyor. Surekli sallayacaksin oyle bi yere koydugunda kendi kendine anca on dk oyalaniyor. Bende bazen mutfaga aliyorum ana kucagini ona koyuyorum onda da en fazla 15 dk duruyo. Napicaz bakalim :/

Canim bende ev tipi ana kucagi yok arabasinin ana kucagina koyuyorum bazen o da sallaniyo ama sevmiyo onu pek. Bizim de tasinabilir besik var sallaniyo. Gunduz salonda gece yanimda. Ilk zamanlar odasindaki yataginda yatiyodu ama nerde o ilk 15 gun hey gidi hep uyuyodu :)

sallamiycam diyodum bi de ben vallahi oyle diyen buyuk konusuyomus onu anladim. Yetwrki sussun da sallarim diyosun bi yerden sonra.

Simdi kanguruyu deneyecegim bakalim o ne olacak.

Enerji olur.
Ye spor yap.
Bende bu boşlukta kendimi spora vereceğime hep hangi kurabiyeyi yapsam diye düşünüyorum.
Nedense maksat yemek değil maksat yapmak,denemek.
Gectigimiz sayfalarda bi tarif vermistim iki renkli irmik tatlisi. Cok hafif ve cok kolay yapimi.istiyosan yazayim.

Ben irmik sevmem ama bunu cok sevdim dunden beri yiyorum kocamin payini da dayanamayip yedim simdi. Isten geldiginde hatirlamasa tatli oldugunu bari.

Hosgeldin canim gecmisolsun ikizler nasil merak ediyorum onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…