2015 Şubat Anneleri

Yüzükle ilgili canım. Ondan Bisey anlamamisim desene çok sağol tatlım

çok guzel kabardi ama oretasi pismemis kekin,kenarlarda pi$mis
aluminyum folyo koyup firini geri açtim kurtarabilirim ins

kiz sen bilirsin gel hele :)

pandispanya guzel kabardi ama ortasi pismemis
uzerine aluminyum koyup birakdim firinda pisermiki oyle

Piscgini sanmiyorum canım. Ortası pişmemişse kap küçük gelmiştir muhtemelen. Pasta mi yiyoruz kiz

serefsizin biri eksik kopyalamis tarifin yapilisini
hunerli bayanlarin tarifini yaparim hep, malzeme tam yapilisini eksik kopyalamis
madem yarim is yamican hiç yapmav okuzz

Pkas ın bebek ne güzel Yüzüyor gördünüz mü?
Bayıldım ya.Maşallah.
Bizim kızda da o performans var ama bizim küvet yok. Yazın şişme havuz alalım bari.

Görünüşünü sevmemistim DE diyette misin sen simdi. Baklava filan yiyorum aslında ama aşırı şerbetli şekerli şeyleri sevmem.baklava da fıstıklı severim cevremde hic tatlı yapan yok bana kim ikram edecek.pazar günü kizin doğum günü var ne yapiyim daha karar veremedim.ne diyorsunuz?

Piscgini sanmiyorum canım. Ortası pişmemişse kap küçük gelmiştir muhtemelen. Pasta mi yiyoruz kiz
sekerin yarisi yumurta beyaziyla yarisi sarisiyla çirpilacakdi
ben hepsini sarisiyla çirptim ondan olmadi buyuk ihtimalle ((((
unumusum yapîlisini, tarifde eksik olunca gitti

serefsizin biri eksik kopyalamis tarifin yapilisini
hunerli bayanlarin tarifini yaparim hep, malzeme tam yapilisini eksik kopyalamis
madem yarim is yamican hiç yapmav okuzz
Bende şu senın defterden çektiğin tariftee en üstte şeker varmış görmemişim .diyorum bir şey eksik sekersiz nasıl olacak.
Sonra dedim heralde çikolatafan tat alacak.
Son Anda şekeri gördüm.

yok diyetde deilim
onceden yaptim , o gunden beri çok sekerli seyler midemi bulandiriyor

Bende şu senın defterden çektiğin tariftee en üstte şeker varmış görmemişim .diyorum bir şey eksik sekersiz nasıl olacak.
Sonra dedim heralde çikolatafan tat alacak.
Son Anda şekeri gördüm.
:))))))))))))))))

o seker sonradan eklenmisti, kadin once yazmayi unutmusmus :)

yok kap kuçuk deil
klasik tarif ve kalip

Düşük derecede sadece altı pisecek şekilde ayarla olmazsa? Ya içi pismeyince özellikle de ortası filan kurtuluşu olmuyor bazen bende de öyle oluyor seninki yine pandispanya ben bazen kek yapıyorum hiiicc kurtuluşu olmuyor.istersen kekin o kısmını kes rondodan geçir hamur gibi olsun yani yaptığın pastanın üstüne dokersin kakao tozu gibi

kiz alti mi az pismistir diyorsun , o zamn simdi tammiki
açsam bozulurmu kalibi

biçagi batirinca sanki kalin biseye denk geliyor yanmis olabilir alti
benim firin en altda pisiriyor keki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…