:)))))Ince olsun cok elemiyeyim dedim ama duzgun olmadi. Farkli bir yontem varsa dedim ama yokmus.
Yemek blogu gibi olduk
Simit kaldiriyor tabi. Acaba simitsiz de yuzerler mi. Agzina burnuna su kacinca korkarlar ama. Bizde kuvet var denesek mi dedik esimlePkas ın bebek ne güzel Yüzüyor gördünüz mü?
Bayıldım ya.Maşallah.
Bizim kızda da o performans var ama bizim küvet yok. Yazın şişme havuzalalım bari.
kiz alti mi az pismistir diyorsun , o zamn simdi tammiki
açsam bozulurmu kalibi
Simit kaldiriyor tabi. Acaba simitsiz de yuzerler mi. Agzina burnuna su kacinca korkarlar ama. Bizde kuvet var denesek mi dedik esimle
Evet beni emiyor sadeceadet olabiilir cnm
oglun full seni mi emiyor
Evet canim benimdi afiyet olsun. Yarasin diycem ama yaramasin kilo aliyorum diyosan :)) cocuklara ver cocuklar yesin :)him bakayim bi ney mis
kiz islak kek senindi demi? tarif
verme bi daha oyle tarifler,tepsinin yarisini yedim kilo aldim iki gunde
tesekkurler canim tarif için
Canim en son ustune serpmeyi mi diyosun? Hani cay suzgecleri var ya ona koyup eliyorum kakaoyu ustu kapanana kadar. asiri fazla serpme yerken insanin bogazina kaciyo :)Kakao eleme kismini nasil yapiyorsun.
Kızlar benim lohusalik kanamam 40 gün dolmadan bitti bugün 60 gün oldu kahverengi bazen az bise pembe kan geliyor acaba adet mi oldum eğer değilse nedir bu
yuuh 2 ay beklersem çocuk yürümeye başlar yahu
tmm canım sağol öyle yapayım
Bifiform drops var, prebiotik iceren damlaymis netten okudum, sen de bi bak. Barsak florasini duzenliyormus
Günaydın millet.
Eşime dedim yukarı fasulye ektim.
Kurufasulye mi taze fasulye mi diye sordu.
nereden aldınBende var o converse gibi patiklerden ama su an kızımın ayağına olmuyor.
Yani evet hakli sin bende adet diye namazı bıraktım napicam şimdiAra kanama olabilir sonuçta sistemin hemen normal haline dönmesini bekkeyemeyiz di mi
küvete su doldurulmuş orda yüzüyor ama kendi evi mi yoksa bebeklere yüzme öğretilen biyer mi anlamadım yorumlardanYüzme için erken değil mi.pkaas nerde yuzduruyor banyoda bile düşüyor bebisler
küvete su doldurulmuş orda yüzüyor ama kendi evi mi yoksa bebeklere yüzme öğretilen biyer mi anlamadım yorumlardan
bnm de çok hoşuma gitti valla bebekler için ideal bişi hem eğlenceli hem de kol bacak geliştiricisanırım kendi evi sadece o boyunluğu almış
özendim bende alcam ama 5,5 kilo diyor biz yaza anca gireriz heralde
çikardim da kenarini kesmemistim , ucundan çatladiValla ben gecen gün soğumasını beklemeden kalıptan çıkardım kekin yarısı heba oldu
ama şunu düşündüm tamam kol bacak gelişecek ona da spor olacak ama bu seferde ona alışıp kendi yüzmeye korkarsabnm de çok hoşuma gitti valla bebekler için ideal bişi hem eğlenceli hem de kol bacak geliştirici
kremasi degisikmis, ben çok kullaniyorum o 200 ml kremayi deneyim bakalimEvet canim benimdi afiyet olsun. Yarasin diycem ama yaramasin kilo aliyorum diyosan :)) cocuklara ver cocuklar yesin :)
Canim en son ustune serpmeyi mi diyosun? Hani cay suzgecleri var ya ona koyup eliyorum kakaoyu ustu kapanana kadar. asiri fazla serpme yerken insanin bogazina kaciyo :)
rota yi yaptiriyonmu canim ?öğleden sonra ikinci ay aşımız var dünden beri stres tavan bende
inş kuzucum cok ağlamaz ateşide cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?