2015 Şubat Anneleri

Pkas ın bebek ne güzel Yüzüyor gördünüz mü?
Bayıldım ya.Maşallah.
Bizim kızda da o performans var ama bizim küvet yok. Yazın şişme havuz alalım bari.
Simit kaldiriyor tabi. Acaba simitsiz de yuzerler mi. Agzina burnuna su kacinca korkarlar ama. Bizde kuvet var denesek mi dedik esimle

Simit kaldiriyor tabi. Acaba simitsiz de yuzerler mi. Agzina burnuna su kacinca korkarlar ama. Bizde kuvet var denesek mi dedik esimle

Yüzme için erken değil mi.pkaas nerde yuzduruyor banyoda bile düşüyor bebisler

him bakayim bi ney mis

kiz islak kek senindi demi? tarif

verme bi daha oyle tarifler,tepsinin yarisini yedim kilo aldim iki gunde
tesekkurler canim tarif için
Evet canim benimdi afiyet olsun. Yarasin diycem ama yaramasin kilo aliyorum diyosan :)) cocuklara ver cocuklar yesin :)

Kakao eleme kismini nasil yapiyorsun.
Canim en son ustune serpmeyi mi diyosun? Hani cay suzgecleri var ya ona koyup eliyorum kakaoyu ustu kapanana kadar. asiri fazla serpme yerken insanin bogazina kaciyo :)

Kızlar benim lohusalik kanamam 40 gün dolmadan bitti bugün 60 gün oldu kahverengi bazen az bise pembe kan geliyor acaba adet mi oldum eğer değilse nedir bu

Ara kanama olabilir sonuçta sistemin hemen normal haline dönmesini bekkeyemeyiz di mi

Bifiform drops var, prebiotik iceren damlaymis netten okudum, sen de bi bak. Barsak florasini duzenliyormus

doktorsitesinden bir doktora mesaj yazmıştım bana bu cevabı gönderdi şimdi

Merhaba. Bebeklerde bu aylarda Kabızlık görülebilir. Kakasını yapmadığı için huzursuzluk , kusma, beslenme problemi olmuyorsa ve kakası normal kıvamdaysa sık müdahale etmeye gerek yoktur. Ancak beş günden sonra kakası biraz sertleşmeye başlayabilir. Probiyotik damlalar tedavide Kabızlık süresinin kısalmasına yardımcı olabilir. Kakasını yapmazsa 5. Günden sonra öncelikle fitil kullanmak daha uygun olur, yeterli olmazsa libalax da kullanılabilir. Geçmiş olsun.

bnm de çok hoşuma gitti valla bebekler için ideal bişi hem eğlenceli hem de kol bacak geliştirici
ama şunu düşündüm tamam kol bacak gelişecek ona da spor olacak ama bu seferde ona alışıp kendi yüzmeye korkarsa
aslında şimdi bebekler suya alışık oldukları için zaten kendileri yüzebiliyor kendilerini sıkmadıkları için
bu boyunluk sadece kol bacak gelişimi için mi

öğleden sonra ikinci ay aşımız var dünden beri stres tavan bende
inş kuzucum cok ağlamaz ateşide cıkmaz

kremasi degisikmis, ben çok kullaniyorum o 200 ml kremayi deneyim bakalim
aglayan pastadan tek farki uzerimiki
kahve koysak al sana tiramisu sankim :))))))))
tiramisuyuda hiç yapmadim kahve sevmiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…