2015 Şubat Anneleri

çocuk birazdan uyanir
esim gelicek yemek yok
aklimdada yok
ufff akil verin bana makrna psirmekden nefet ediyorum yaaa
Ben bugün bulgur .pilavı tavuk sote yaptım dünden sutlac yapmıştım oglanada verdim bayıldı tabiki az verdim ama şekerli diye sen şimdi ver dersin :) ben zaten astım bu ek gıda işini sabah su böreği yedi mesela :)

Aynen bende o dertten muzdaribim birkaç gün oldu emeklemeye başlayalı dört ayağının üstünde tavşan gibi seke seke gidiyor demekki kafasına koymuştu emeklersem şurayı kurcaliyim diye bizinkide oyincaklara pek bakmıyor geçen kitapliktan babasının ders kitaplarını almış inceliyor görsen o kadar ciddi ki yanakları koynuna düşmüş ağzında salya akıyor :)) neyse bi tane parlak bi kitap verdim epey inceledi onu savaştı konuştu yirtti. Benimde cekmeceler için önlem almam lazım bauhausda vardır öyle şeyler. Oyuncak konusuna gelince düğmeli basınca ses çıkaran ışık çıkaran şeyler al bence mutlaka parlak renkli tabi

Parmagı resımu alucam telden yukluyom

Eklentiler

• IMG_20151109_151654.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20151109_151823.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 66
Parmagı resımu alucam telden yukluyom
Maral çok kötü olmuş daha basit bişey bekliyordum el tirnagida kolay kolay batmaz nasıl oldu bu teramisin diye bir merhem var onu surebilirsin üstünü bir müddet bantla bence çünkü iltihap olmuş yada teramisin muadili bişey varsa zonklar bide yavrum şimdi ilaç vermicem diye tutturma çocuğa eziyet etme

Kaşık maması ne canım?

Benim yemek masası salonun yarısına gelir masamı da satcam hatta koltuklarım xl olduğu için onlar bile sığmıyor sadece köşe takımı alıp Berjerleri götürcem başka seçenek yok yani
kendi eviniz mi olcak bu.
cok kucukse ilerde coxuk buyuyunce yine sikinti olcak. sat madem buyuk ev al mesela?

bence asil tutunup kalkarak yurumeye basladiklarinda yandik :)

kiz bizimkini o çitlere koysak yirtar kendini vallahi gider sikayet eder bizi anam babam beni hapsetti diye o potansiyel var :))

hahaha gozumun onune geldi o manzara gulesim geldi benimde
beton yer daha zor haklisin parke en azindan aoguk olmuyo ve sert olmiyo o kadar. koyverdim gitti bende. bi odada zapdetmek de cok zor ama

bilim adami olcak desene :))
benimki de kagitlari seviyo ama yirtip agzina sokuyo korkuyorum vermeye.

cekmeceler kapaklar icin ne alicanki kagit bant yapistir acamaz. koseler icin koruyucu mu diyosun?
onlari ayaklannca alicam sanirim. her yer tehlike arz ediyo bebekler icin ya cok zor.

sende bana akil versene puf bi de bizimki diyette. makarna falan da yok artik. diyetisyene gidiyor 20 gunde 4 kilo verdi.

senon dolapta ne var ona gore fikir verilebilir.
Ispanak salatası yap hem çok kolay hem besleyici doyurucu. Eşim otçul değil yemiyor ama sizi bilmem :) ıspanağı azıcık buharda pişir. Çünkü çiğ ıspanağın pek besin değeri yokmuş. Biraz da az yağda mantar sotele. Ceviz, karamelize soğan, domates işte ne yakıştırırsan kafana göre koy. Az zeytinyağı oh mis. Ben çok severim. Hatta domates kuru olursa çok daha lezzetli oluyor. Mantarla beraber sotele.

Bizde aldık bişeyler ama bakmıyor. Çamaşır sepetiyle oynuyor :) Çekmece'lere taktı Tuna da bu ara. Hatta öğlen parmaklarını kıstırdı. Çekmece kilitleri var e Bebek'te falan ondan alıcam. Oyuncak olarak ses çıkaran şeyler güzel olabilir.

Kizlar benim kix ne surunuyo ne emekliyo anca oturuyo. Var mi benim durumda olan? Yanindan da ayrilamiyorum hic birakmiyo. Hatta ayni odada utu yapiyorum ona bile agliyo.

Kizlar benim kix ne surunuyo ne emekliyo anca oturuyo. Var mi benim durumda olan? Yanindan da ayrilamiyorum hic birakmiyo. Hatta ayni odada utu yapiyorum ona bile agliyo.
Can'ım kucağına almaktan çekinme alışır filan diye düşünme Tuna da aynı hele ki bakıcıdan aldığımda hiç yere koyamıyorum. Seni özlüyordur ihtiyacı var demekki. İş yaparken de kucağında dursun. Ben hep alıyorum valla napıyım. Kucaktaki Bebek Mutlu bebekmiş. Kendine güvenli bebekmiş.

Yok canim aliyorum kucagima da ama hic oyun falan da oynamiyo fazla. Hani diyorum biraz kendi kalsa belki emekler. O yuzden sikayetim. Aman bilmiyorum ki. Zamani gelmeden olmuyo gerci

ispanak agzina sokmaz beyfendi. zaten sectigi icin zorlaniyorum.
ama bu tarif degisikmis kendim icin deneyebilirim sagol canim :))

evet bizimki de cekmecelerle fena ilgileniy yanagini vurdu morartti. kagit bant yapistidim ben belli olmuyo.

sesli seyler alayim ben haklisin. o sarki calan piaonalar mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…