Ben bugün bulgur .pilavı tavuk sote yaptım dünden sutlac yapmıştım oglanada verdim bayıldı tabiki az verdim ama şekerli diye sen şimdi ver dersin :) ben zaten astım bu ek gıda işini sabah su böreği yedi mesela :)çocuk birazdan uyanir
esim gelicek yemek yok
aklimdada yok
ufff akil verin bana makrna psirmekden nefet ediyorum yaaa
Aynen bende o dertten muzdaribim birkaç gün oldu emeklemeye başlayalı dört ayağının üstünde tavşan gibi seke seke gidiyor demekki kafasına koymuştu emeklersem şurayı kurcaliyim diye bizinkide oyincaklara pek bakmıyor geçen kitapliktan babasının ders kitaplarını almış inceliyor görsen o kadar ciddi ki yanakları koynuna düşmüş ağzında salya akıyor :)) neyse bi tane parlak bi kitap verdim epey inceledi onu savaştı konuştu yirtti. Benimde cekmeceler için önlem almam lazım bauhausda vardır öyle şeyler. Oyuncak konusuna gelince düğmeli basınca ses çıkaran ışık çıkaran şeyler al bence mutlaka parlak renkli tabibu yerde surunme konusunda cok dertliyim bende oyalayacak hic bisey bulamiyorum. yanagini morartmisti ya carpinca unitenin kapaklarini bantladim.
halinin ustunde battaniye var tum oyuncaklari ustunde ama yuzlerine bakmiyor. varsa yoksa parkede kaymak. bercerlerin altina girmek. parkeleri yalamak. bi kayiyo bi donuyo. donerken kafayi kut diye bi vuruyo.
sehpanin alti kapinin yani derken hep tehlikeli yerler. disari cikinca oyuncakciya gidicem. neler alabilirim oyalayacak acaba fikriniz var mi?
Maral çok kötü olmuş daha basit bişey bekliyordum el tirnagida kolay kolay batmaz nasıl oldu bu teramisin diye bir merhem var onu surebilirsin üstünü bir müddet bantla bence çünkü iltihap olmuş yada teramisin muadili bişey varsa zonklar bide yavrum şimdi ilaç vermicem diye tutturma çocuğa eziyet etmeParmagı resımu alucam telden yukluyom
Ben gezmeye gidicem birazdan yemicem menemen yapıyorum buzluktan :))çocuk birazdan uyanir
esim gelicek yemek yok
aklimdada yok
ufff akil verin bana makrna psirmekden nefet ediyorum yaaa
Kaşık maması ne canım?evet canim peynir yogurt vs yiyoz bolca.
mesele sadece allerji degil o olsa verirdim sut mutlaka da sut bir yas alti bebeklerin bobreklerini cok yoruyormus sindirimi cok zormus ondan vermiyorum.
zaten kasik mamasi yapiyorum simdi gece yatarken. herseyi dogal vermeye calisiyorum cok ozeniyorum ama hepsi de oyle olmasinin imkani yok en basitinden bi yere gittin mi vermek zorundasin hazir. yedigi en zararli sey bebe biskuvisi kasik mamasi olsun napalim.
kendi eviniz mi olcak bu.Benim yemek masası salonun yarısına gelir masamı da satcam hatta koltuklarım xl olduğu için onlar bile sığmıyor sadece köşe takımı alıp Berjerleri götürcem başka seçenek yok yani
bence asil tutunup kalkarak yurumeye basladiklarinda yandik :)Can'ım çitler varya çocuklar için istersen al onların kaçamaz bizimkinde öle yerde kaçacak yer arıyo dün eşimle kahve yaptık balkona çıktık oda yerde oyuncaklarıyla oynuyo du iki yudum aldım bakıp geleyim şuna dedim sürüne sürüne koridora çıkmış sesimize doğru geliyo :) artık durmuyorlar bide emeklese yandık yani
hahaha gozumun onune geldi o manzara gulesim geldi benimdeBen de dertliydim.yatak odasında oturuyorum.orası tahta.diğer yerler hep Tas.o da halıda değil illa betonda surunuyo.neyseki başladı bizim ki.4_5 emekleme aadim gidiyo.sonra surunuyo.gecen sürünerek banyoya gitmiş.kafayı içeri uzatmis bakiniyo..ortanca WC de.annee.serra beni gözetliyor diye bağırıyordu.çok komiklerdi.
Oyuncaklarla çok oyalanmaz.çünkü onun emeklemeyi öğrenme işi var.Ne kadar çok surunurse o kadar çabuk halleder.
bilim adami olcak desene :))Aynen bende o dertten muzdaribim birkaç gün oldu emeklemeye başlayalı dört ayağının üstünde tavşan gibi seke seke gidiyor demekki kafasına koymuştu emeklersem şurayı kurcaliyim diye bizinkide oyincaklara pek bakmıyor geçen kitapliktan babasının ders kitaplarını almış inceliyor görsen o kadar ciddi ki yanakları koynuna düşmüş ağzında salya akıyor :)) neyse bi tane parlak bi kitap verdim epey inceledi onu savaştı konuştu yirtti. Benimde cekmeceler için önlem almam lazım bauhausda vardır öyle şeyler. Oyuncak konusuna gelince düğmeli basınca ses çıkaran ışık çıkaran şeyler al bence mutlaka parlak renkli tabi
Ispanak salatası yap hem çok kolay hem besleyici doyurucu. Eşim otçul değil yemiyor ama sizi bilmem :) ıspanağı azıcık buharda pişir. Çünkü çiğ ıspanağın pek besin değeri yokmuş. Biraz da az yağda mantar sotele. Ceviz, karamelize soğan, domates işte ne yakıştırırsan kafana göre koy. Az zeytinyağı oh mis. Ben çok severim. Hatta domates kuru olursa çok daha lezzetli oluyor. Mantarla beraber sotele.sende bana akil versene puf bi de bizimki diyette. makarna falan da yok artik. diyetisyene gidiyor 20 gunde 4 kilo verdi.
senon dolapta ne var ona gore fikir verilebilir.
Bizde aldık bişeyler ama bakmıyor. Çamaşır sepetiyle oynuyor :) Çekmece'lere taktı Tuna da bu ara. Hatta öğlen parmaklarını kıstırdı. Çekmece kilitleri var e Bebek'te falan ondan alıcam. Oyuncak olarak ses çıkaran şeyler güzel olabilir.bu yerde surunme konusunda cok dertliyim bende oyalayacak hic bisey bulamiyorum. yanagini morartmisti ya carpinca unitenin kapaklarini bantladim.
halinin ustunde battaniye var tum oyuncaklari ustunde ama yuzlerine bakmiyor. varsa yoksa parkede kaymak. bercerlerin altina girmek. parkeleri yalamak. bi kayiyo bi donuyo. donerken kafayi kut diye bi vuruyo.
sehpanin alti kapinin yani derken hep tehlikeli yerler. disari cikinca oyuncakciya gidicem. neler alabilirim oyalayacak acaba fikriniz var mi?
Can'ım kucağına almaktan çekinme alışır filan diye düşünme Tuna da aynı hele ki bakıcıdan aldığımda hiç yere koyamıyorum. Seni özlüyordur ihtiyacı var demekki. İş yaparken de kucağında dursun. Ben hep alıyorum valla napıyım. Kucaktaki Bebek Mutlu bebekmiş. Kendine güvenli bebekmiş.Kizlar benim kix ne surunuyo ne emekliyo anca oturuyo. Var mi benim durumda olan? Yanindan da ayrilamiyorum hic birakmiyo. Hatta ayni odada utu yapiyorum ona bile agliyo.
Yok canim aliyorum kucagima da ama hic oyun falan da oynamiyo fazla. Hani diyorum biraz kendi kalsa belki emekler. O yuzden sikayetim. Aman bilmiyorum ki. Zamani gelmeden olmuyo gerciCan'ım kucağına almaktan çekinme alışır filan diye düşünme Tuna da aynı hele ki bakıcıdan aldığımda hiç yere koyamıyorum. Seni özlüyordur ihtiyacı var demekki. İş yaparken de kucağında dursun. Ben hep alıyorum valla napıyım. Kucaktaki Bebek Mutlu bebekmiş. Kendine güvenli bebekmiş.
yaa kiyamam yavrum benim ya. yetiskinlerin kullandigi kremin adi neydi ya tirnak batmasi icin fucidin mi neydi ya. sen kadir beye sordun mu?Parmagı resımu alucam telden yukluyom
var ya hazir muhallebi ballisi pirinclisi meyvelisi tahillisi.Kaşık maması ne canım?
ispanak agzina sokmaz beyfendi. zaten sectigi icin zorlaniyorum.Ispanak salatası yap hem çok kolay hem besleyici doyurucu. Eşim otçul değil yemiyor ama sizi bilmem :) ıspanağı azıcık buharda pişir. Çünkü çiğ ıspanağın pek besin değeri yokmuş. Biraz da az yağda mantar sotele. Ceviz, karamelize soğan, domates işte ne yakıştırırsan kafana göre koy. Az zeytinyağı oh mis. Ben çok severim. Hatta domates kuru olursa çok daha lezzetli oluyor. Mantarla beraber sotele.
evet bizimki de cekmecelerle fena ilgileniy yanagini vurdu morartti. kagit bant yapistidim ben belli olmuyo.Bizde aldık bişeyler ama bakmıyor. Çamaşır sepetiyle oynuyor :) Çekmece'lere taktı Tuna da bu ara. Hatta öğlen parmaklarını kıstırdı. Çekmece kilitleri var e Bebek'te falan ondan alıcam. Oyuncak olarak ses çıkaran şeyler güzel olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?