Sordum cvp beklıyomyaa kiyamam yavrum benim ya. yetiskinlerin kullandigi kremin adi neydi ya tirnak batmasi icin fucidin mi neydi ya. sen kadir beye sordun mu?
cevabi bizle de paylas.Sordum cvp beklıyom
Senım sorunu unuttum kız begum nasıl
Canim burnu akiyo mu yoksa tikali mi hepcevabi bizle de paylas.
olsun canim onemli degil ayni begüm sümükler fora.
Gider cnm hem daha iyi olur fren görevi görür oymalarboyle girdili çikdili benimki bu kadr deil tabi :)
Bu baya kötü olmuş ya.Huzursuzluğu,ağlaması falan yok mu? Mikrop kapmış gibi sanki.nasıl olduki?Parmagı resımu alucam telden yukluyom
Aklımdan geçeni yazmışsın.Benimki Olayı abartmış durumda.tutunarak kalkmadığı yer yok.bütün gün dakika yanından ayrılamıyorum.ona rağmen yine düşüyor.yorgunluktan ağlıcak duruma geliyorum.su içmeye,wc ye,kapıya heryere yanımda götürüyorum.bi de düştü yüzünü gözünü morarttı diye vicdan yapıyorum,bakamıyorum bi çocuğa sanki.aman ne bileyim.bence asil tutunup kalkarak yurumeye basladiklarinda yandik :)
kiz bizimkini o çitlere koysak yirtar kendini vallahi gider sikayet eder bizi anam babam beni hapsetti diyeo potansiyel var :))
Oy yavrummm zonkluyordur bide bu ya. Bizde dolama olmus.derler. ananem sogan falan kavurup bir seyler yapardi ama hic bilmiyorum ya . antibyotikli kremeler falan m8 lazim ki cok fena gorunuyor.Parmagı resımu alucam telden yukluyom
aglaması pek yok aslında .tesadufen gorfum bugun ne zmn oldu hıc bılmıyorumBu baya kötü olmuş ya.Huzursuzluğu,ağlaması falan yok mu? Mikrop kapmış gibi sanki.nasıl olduki?
Hadı yaaa dolamamı dıyorsunOy yavrummm zonkluyordur bide bu ya. Bizde dolama olmus.derler. ananem sogan falan kavurup bir seyler yapardi ama hic bilmiyorum ya . antibyotikli kremeler falan m8 lazim ki cok fena gorunuyor.
Cvpp vermedı dahacevabi bizle de paylas.
olsun canim onemli degil ayni begüm sümükler fora.
Fotolarda tam tirnak ksomi anlasilmiyir. Ama tirnak batmasi daha kotu degil mi cekilmek zorunda kalmaz mi. Dolama kremle gecmez mi.Hadı yaaa dolamamı dıyorsun((.ınş turnak batmasıdır.pek aglamadı bugun
Bu kaka yaptiriyor mu? Iki gundur sadece anne sutu ve yogurt veriyorum hala duzelemedik ya. Bana acil bagirsak duzenleyici bir seyler lazimvar ya hazir muhallebi ballisi pirinclisi meyvelisi tahillisi.
ben hero baby meyveli 8tahilli olanini veriyorum.
of bilmiyorum kiiFotolarda tam tirnak ksomi anlasilmiyir. Ama tirnak batmasi daha kotu degil mi cekilmek zorunda kalmaz mi. Dolama kremle gecmez mi.
Ne güzel demekki dokunmazsan parmağına o kadar ağrımıyor.bakalım doktor ne diyecek.belki bir kremle geçer ,İyileşir kuzunun parmağı.aglaması pek yok aslında .tesadufen gorfum bugun ne zmn oldu hıc bılmıyorum
Parmak batmasına razıyım dolama falan olur diye korkuyorum
geçen ay bende oldu dolama çok kötüydü daha tam iyileşemedi olmazsa yarın bir gün doktora götüreyim
ama şimdilik bir şey yapmadım Ağlamadı diye hatta bugün doğduğundan beri ilk defa çok uzun bir uyku uyudu öğlen uykusunu Tabi öyle Çok uyuduğu içinde akşama kadar uyumadı bu seferde neyse
valla o parmak bende olsa yikardim orrttaligi, ertesi gunu ilk i$ dr a gittim ama çok aciyoduNe güzel demekki dokunmazsan parmağına o kadar ağrımıyor.bakalım doktor ne diyecek.belki bir kremle geçer ,İyileşir kuzunun parmağı.
sanki demistim sana di mi deloday surup kullandim ama 3 gun. daha iyi oldu. ama tikali hala. bazen akiyo eskisi kadar olmasa da. surekli temizliyorum inan uc kutu otribebe ucu bitti on gunde. toplu alicam vallahi :))Canim burnu akiyo mu yoksa tikali mi hep
hic oyle dusunme daha ne dusecekler ohoo..Aklımdan geçeni yazmışsın.Benimki Olayı abartmış durumda.tutunarak kalkmadığı yer yok.bütün gün dakika yanından ayrılamıyorum.ona rağmen yine düşüyor.yorgunluktan ağlıcak duruma geliyorum.su içmeye,wc ye,kapıya heryere yanımda götürüyorum.bi de düştü yüzünü gözünü morarttı diye vicdan yapıyorum,bakamıyorum bi çocuğa sanki.aman ne bileyim.
ona da bi bakayim bende merak ediyodum canim sagolyeb4 Fischer Price eğitici tırtıl masal kitabı var.en uzun süredir kullandığı hala bıkmadığı bir oyuncak.resim yüklemeyi bilmediğimden koyamıyorum ama Google amcaya yazarsan resimlerini görebilirsin.
bi doktora gotur icin rahat etsin yarinCvpp vermedı daha
Dolamaysa napucam(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?