2015 Şubat Anneleri

bence asil tutunup kalkarak yurumeye basladiklarinda yandik :)

kiz bizimkini o çitlere koysak yirtar kendini vallahi gider sikayet eder bizi anam babam beni hapsetti diye o potansiyel var :))
Aklımdan geçeni yazmışsın.Benimki Olayı abartmış durumda.tutunarak kalkmadığı yer yok.bütün gün dakika yanından ayrılamıyorum.ona rağmen yine düşüyor.yorgunluktan ağlıcak duruma geliyorum.su içmeye,wc ye,kapıya heryere yanımda götürüyorum.bi de düştü yüzünü gözünü morarttı diye vicdan yapıyorum,bakamıyorum bi çocuğa sanki.aman ne bileyim.

yeb4 Fischer Price eğitici tırtıl masal kitabı var.en uzun süredir kullandığı hala bıkmadığı bir oyuncak.resim yüklemeyi bilmediğimden koyamıyorum ama Google amcaya yazarsan resimlerini görebilirsin.

Parmagı resımu alucam telden yukluyom
Oy yavrummm zonkluyordur bide bu ya. Bizde dolama olmus.derler. ananem sogan falan kavurup bir seyler yapardi ama hic bilmiyorum ya . antibyotikli kremeler falan m8 lazim ki cok fena gorunuyor.

Bu baya kötü olmuş ya.Huzursuzluğu,ağlaması falan yok mu? Mikrop kapmış gibi sanki.nasıl olduki?
aglaması pek yok aslında .tesadufen gorfum bugun ne zmn oldu hıc bılmıyorum
Parmak batmasına razıyım dolama falan olur diye korkuyorum
geçen ay bende oldu dolama çok kötüydü daha tam iyileşemedi olmazsa yarın bir gün doktora götüreyim
ama şimdilik bir şey yapmadım Ağlamadı diye hatta bugün doğduğundan beri ilk defa çok uzun bir uyku uyudu öğlen uykusunu Tabi öyle Çok uyuduğu içinde akşama kadar uyumadı bu seferde neyse

Oy yavrummm zonkluyordur bide bu ya. Bizde dolama olmus.derler. ananem sogan falan kavurup bir seyler yapardi ama hic bilmiyorum ya . antibyotikli kremeler falan m8 lazim ki cok fena gorunuyor.
Hadı yaaa dolamamı dıyorsun((.ınş turnak batmasıdır.pek aglamadı bugun

var ya hazir muhallebi ballisi pirinclisi meyvelisi tahillisi.
ben hero baby meyveli 8tahilli olanini veriyorum.
Bu kaka yaptiriyor mu? Iki gundur sadece anne sutu ve yogurt veriyorum hala duzelemedik ya. Bana acil bagirsak duzenleyici bir seyler lazim

Fotolarda tam tirnak ksomi anlasilmiyir. Ama tirnak batmasi daha kotu degil mi cekilmek zorunda kalmaz mi. Dolama kremle gecmez mi.
of bilmiyorum kii
geec ay bende dolama oldu haftalarca çekdim oturup agladim kaç gun
batmasida kotude hemen çekilmez , o en son i$
offf el kadar bebek dolamami olur yaaa
onun ilaci var ben nasil tutucam parmagini içinde durmazki
sogani sicak koyucan ki ise yaarasin erdirsin patlatsin o mikrobu , onuda yapamam mahvolur çocugum
offfff

Ne güzel demekki dokunmazsan parmağına o kadar ağrımıyor.bakalım doktor ne diyecek.belki bir kremle geçer ,İyileşir kuzunun parmağı.

Ne güzel demekki dokunmazsan parmağına o kadar ağrımıyor.bakalım doktor ne diyecek.belki bir kremle geçer ,İyileşir kuzunun parmağı.
valla o parmak bende olsa yikardim orrttaligi, ertesi gunu ilk i$ dr a gittim ama çok aciyodu
acisa bu çocuk durmaz demi,o kadar uyumazda
sabaha kadar çogalacakmi bakalimmm
benimki sabaha kdr 3 kati çogalmisti beyazlik

Canim burnu akiyo mu yoksa tikali mi hep
sanki demistim sana di mi deloday surup kullandim ama 3 gun. daha iyi oldu. ama tikali hala. bazen akiyo eskisi kadar olmasa da. surekli temizliyorum inan uc kutu otribebe ucu bitti on gunde. toplu alicam vallahi :))

yani biraz daha iyi ama gecmezse doktora goturucem dayimiz kbb doktoru. merak ettim niye gecmiyo. siz nasil oldunuz?

hic oyle dusunme daha ne dusecekler ohoo..
simdiden benim kizimin iki kere kolu cikti :/
ayni gun gozumun onunde dolap kapagina gomdu yanagi morardi..
ben tuvalete giderken besigine koyuyorum ya da mama sandalyesine. duruyo biraz allahtan durmasa da yapacak biseyim yok vallahi altima yapamam

ona da bi bakayim bende merak ediyodum canim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…