yani kakasinda bir sorun yok bizim kizin.Bu kaka yaptiriyor mu? Iki gundur sadece anne sutu ve yogurt veriyorum hala duzelemedik ya. Bana acil bagirsak duzenleyici bir seyler lazim
sabah arayim bakalimbi doktora gotur icin rahat etsin yarin
kim severkiisabah arayim bakalim
hiç sevmiyorum yaa dr a gtmeyiiii
ya kendim için hmn gittim , dr patlattikim severkii
bi merhem verir ne oldugunu soyler ilerlemeden caresine bakilir canim git mutlaka
Malesef kuzu fransayla bildiğim hiç bir bağımız yok :)ahaha yok biyolog deil frnasada yasiyor :)
kardesi olabilirmsinki
onlarin sulale boyleymi$ belki akrabadirsiniz
Sattırmıyorlar kp üstüne ev büyüğünü alın burayı kiraya verin kirasını alın diyorlar da nakit yokkendi eviniz mi olcak bu.
cok kucukse ilerde coxuk buyuyunce yine sikinti olcak. sat madem buyuk ev al mesela?
o zaman buyuk evi size verseler nolurmus napcaklar acaba yaslilar o kadar buyuk evi. ben anlamiyorum insan neden evladini zerre dusunmez.Sattırmıyorlar kp üstüne ev büyüğünü alın burayı kiraya verin kirasını alın diyorlar da nakit yok
seninki gibi bisey oldugunu sanmiyorum ya bi goster bakalim belki baska biseydirya kendim için hmn gittim , dr patlatti
ama o ermeden patlatilmamasi alzimmi$
benimki kaç hafta surdu daha yeni geçti acisi , gorunumu desen duzelemdi
ermeden patlatildi diye oyle oldu diyolar bilmiyorumki
Canım öyle bir acısı olsa durur mu hiç.yeri göğü inletir valla.Sabaha kadar inşallah artmaz ama bence sen yine de doktora göster.valla o parmak bende olsa yikardim orrttaligi, ertesi gunu ilk i$ dr a gittim ama çok aciyodu
acisa bu çocuk durmaz demi,o kadar uyumazda
sabaha kadar çogalacakmi bakalimmm
benimki sabaha kdr 3 kati çogalmisti beyazlik
Arkadaşlar konu nasıl acılıyor bilemedimZaman hızla akıp geçiyor seneye bu zamanlarda yürüdü konuştu muhabbeti yaparız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar konu nasıl acılıyor bilemedimşimdi biyerlerde 2015 şubat bebişleri oluşmaya çalışıyo :))))))
rabbim neylerse güzel eyler isteyen evlat hasretiyle yanan herkeze nasip etsin
Bence hamilesin :)Arkadaşlar konu nasıl acılıyor bilemedim
Ozel gunume 2 gun var test cubugu resimdeki gibi hamile miyim ??? Lutfen yardmci olun yeni katildm araniza ve tam olarak kullanamiyorum da burayi kusuruma bakmayin ..Eki Görüntüle 1683813
Bence hamilesin :)
Bence de hamilesinArkadaşlar konu nasıl acılıyor bilemedim
Ozel gunume 2 gun var test cubugu resimdeki gibi hamile miyim ??? Lutfen yardmci olun yeni katildm araniza ve tam olarak kullanamiyorum da burayi kusuruma bakmayin ..Eki Görüntüle 1683813
ahahahha yok kizzzMalesef kuzu fransayla bildiğim hiç bir bağımız yok :)
Böleymiş derken o da kırık mı biraz ben gibi
Tebrıkler bal gıbıde hamilesın:)Arkadaşlar konu nasıl acılıyor bilemedim
Canim bizim de tikali hala. Hir hir surekli yavrum. Bi de benim doktor burundakileri cekmektense damla damlatip geri akitmayi onermisti. Neden bilmiyorum ama cok sık cekmek iyi degil galiba diye okumustum. Doktorlarin da hepsi farkli konusuyo ne yapacagimizi sasiriyoruzsanki demistim sana di mi deloday surup kullandim ama 3 gun. daha iyi oldu. ama tikali hala. bazen akiyo eskisi kadar olmasa da. surekli temizliyorum inan uc kutu otribebe ucu bitti on gunde. toplu alicam vallahi :))
yani biraz daha iyi ama gecmezse doktora goturucem dayimiz kbb doktoru. merak ettim niye gecmiyo. siz nasil oldunuz?
Yeni katıldım aranıza derken Şubat annesi misin?Arkadaşlar konu nasıl acılıyor bilemedim
Ozel gunume 2 gun var test cubugu resimdeki gibi hamile miyim ??? Lutfen yardmci olun yeni katildm araniza ve tam olarak kullanamiyorum da burayi kusuruma bakmayin ..Eki Görüntüle 1683812 Eki Görüntüle 1683812 Eki Görüntüle 1683812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?