2015 Şubat Anneleri

Bu kaka yaptiriyor mu? Iki gundur sadece anne sutu ve yogurt veriyorum hala duzelemedik ya. Bana acil bagirsak duzenleyici bir seyler lazim
yani kakasinda bir sorun yok bizim kizin.
ama sen kayisi puresi yedir bence en guzeli. bol su tabii.
pirinc patates muz vs onlari vermemeye calis

bugun yaptigim corbayi cok severek ywdi bizim kiz corbalari zorla yemesine ragmen.

zeytinyag koydum tencereye uzerine bir sigan bir dis sarimsagi dogradim kapagini kapatip buharda yumusattim. domates sos ekledim. ve birazcik kimyon.
sonra mercimek, pirinc ve koftelik bulgur ekledim. uzerine su ve icine kemik suyu kattim. mmhhh mis gibi yedi.

bu dolama i$te, benim oglaninkinde az cik mavilikde vardi tam boyle deildi sanki

kim severkii
bi merhem verir ne oldugunu soyler ilerlemeden caresine bakilir canim git mutlaka
ya kendim için hmn gittim , dr patlatti
ama o ermeden patlatilmamasi alzimmi$
benimki kaç hafta surdu daha yeni geçti acisi , gorunumu desen duzelemdi
ermeden patlatildi diye oyle oldu diyolar bilmiyorumki

ya kendim için hmn gittim , dr patlatti
ama o ermeden patlatilmamasi alzimmi$
benimki kaç hafta surdu daha yeni geçti acisi , gorunumu desen duzelemdi
ermeden patlatildi diye oyle oldu diyolar bilmiyorumki
seninki gibi bisey oldugunu sanmiyorum ya bi goster bakalim belki baska biseydir

valla o parmak bende olsa yikardim orrttaligi, ertesi gunu ilk i$ dr a gittim ama çok aciyodu
acisa bu çocuk durmaz demi,o kadar uyumazda
sabaha kadar çogalacakmi bakalimmm
benimki sabaha kdr 3 kati çogalmisti beyazlik
Canım öyle bir acısı olsa durur mu hiç.yeri göğü inletir valla.Sabaha kadar inşallah artmaz ama bence sen yine de doktora göster.

Zaman hızla akıp geçiyor seneye bu zamanlarda yürüdü konuştu muhabbeti yaparız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar konu nasıl acılıyor bilemedim
Ozel gunume 2 gun var test cubugu resimdeki gibi hamile miyim ??? Lutfen yardmci olun yeni katildm araniza ve tam olarak kullanamiyorum da burayi kusuruma bakmayin ..

şimdi biyerlerde 2015 şubat bebişleri oluşmaya çalışıyo :))))))

rabbim neylerse güzel eyler isteyen evlat hasretiyle yanan herkeze nasip etsin
Arkadaşlar konu nasıl acılıyor bilemedim
Ozel gunume 2 gun var test cubugu resimdeki gibi hamile miyim ??? Lutfen yardmci olun yeni katildm araniza ve tam olarak kullanamiyorum da burayi kusuruma bakmayin ..

Korktuğum oldu hastalığım azraya bulaştı tıkanmış burnu nefes alamıyor nefes alamadığı için uyuyamıyor uyutup yerine koymamla çığlığı basması bir oluyor allahım bu Nasıl bişey kendim mecalim yok zaten o kadar hastayım dayak yemiş gibiyim uykuya ihtiyacım var ama çocuk başladı şimdi off off

Malesef kuzu fransayla bildiğim hiç bir bağımız yok :)
Böleymiş derken o da kırık mı biraz ben gibi
ahahahha yok kizzz
boyleymi$ derken yapili yaniii kim kirik nbe
Tebrıkler bal gıbıde hamilesın:)

Canim bizim de tikali hala. Hir hir surekli yavrum. Bi de benim doktor burundakileri cekmektense damla damlatip geri akitmayi onermisti. Neden bilmiyorum ama cok sık cekmek iyi degil galiba diye okumustum. Doktorlarin da hepsi farkli konusuyo ne yapacagimizi sasiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…