2015 Şubat Anneleri

Bizim adnan salih efendi dün çok güzel uyudu sadece 2kere kalktı bugün 4-5 defa uyandı nedir bu istikrarsızlık çözemedim gitti

İnşallah ben pilot olsun isterim ama o ne isterse o allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularimiza . Buda yirtiyor bakma ağzına sokuyor ben tepesindeyim zaten hemen alıyorum elinden . Su an çok fena tehlike arz ediyor evet hemde heryeri yalıyor evde isim bitmiyor temizlik falan akşam zaten erken oluyor nasıl oluyor bilmiyorum bu yüzden doğru düzgün dışarı çıkıp havada alamıyoruz. Tam bilmiyorum nasıl aparatlar var gidip bakicam ışte aa bantlar benim bir göz evimde hiç estetik durmaz şekerim :))

Bak internetten bebek güvenlik ürünleri diye yaz neler çıkıyor neler tam istediğim şeyler var hepsi bur arada paket olarakta satılıyor bence herkes mutlaka baksın klozet kapağına bile kilit var :)) yeb4

zaten baslicam doktoruna da ya aynen biri kara diyo biri ak diyo anlamadim. serum fizyolojik verince de asagi akmiyo tam mutlaka cekmem gerekiyo surekli hirhir.
niye boyle oldu bizim kizlar ya.

ahh kiyamam ya insallah uzun surmez
hala kimse gelip yardim etmiyo mu?

oha kendimize bile kilit vuralim madem
bakayim bi merak ettim :))
bu arada bosver pilot olmasin cok zor hep gidicek gelmicek :))

bu bebek guvenlik urunleri guzel geecekten ebebekte de gormustum cikinca bi ugrayip bakicam.

simdilik cekmece kilidi kose koruyucu yeter henuz ayaklanmadi. ama ayaklaninca ozellikle 1 yasindan sonra falan pencerelere kilit taktiricam asil onemli olan o en buyuk korkum. bi de 6.kattayiz allah korusun. bazen gece dusunmekten kendimi alamiyorum ayaklaninca nasil zaptedicem diye.

allahtan bu tip onlemler var artik tehlikeli her yere kilit yaptircaz icimiz rahat olucak.

arkadaşlar merhaba.bende şubat annesiyim 17 subat dogumlu kızım..bir süredir takip ediyorum sizi.daha önce hiç yazmamıstım boyle forumlara fln.bu aralar cok merak ediyorum kızım daha emeklemıyor sürünerek istediği bir oyuncagına gidiyo alıyo ama o kadar duruyor hemen:)bırde asıl sormak ıstedıgım bebekler nasıl surunur yanı kızım tek kolu yerde dıger kolundan ve bacagından guc alarak surunuyor yanı tek taraflı..normal mı bu durum bilemedim ben?

Aynı benim kızı anlattın sağ elinden etsek alıp ayaklarıyla kendini ittirerek sürünüyor :) 9 şubat bizim de

Aynı benim kızı anlattın sağ elinden etsek alıp ayaklarıyla kendini ittirerek sürünüyor :) 9 şubat bizim de
:)) bizimkide sağ elinden ve sağ yagından ıttırıyor kendini sol tarafı ayağini kullanmıyor normal yani?rahatlıyabilirim dimi:)
bizim kızlar benziyo zaten senin bebişde toplu dımı biraz benımkıde azcık tombul:)maşallah tüm bebişlere

Kızlar bu ne ya fikri olan var mı üstü kuru kızarıklıkların arttı biraz kafasındaysa var

Eklentiler

• image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 80
İg de eklimisin ki

İg de eklimisin ki
yok hayır burda anlattıklarından biliyorum gecen yazmıstın 10 kilo 200 gram almıs diye
hatta esime demiştim bak normal bızımkınınde kılosu bızım doktor 1 yas kılosu dıyoduda:) sımdı ne kadar oldu bılmıyorum 8. ayda 9.5 du benımkıde

Anladım Can'ım valla ben takmıyorum belki boyu uzadı kilo almadı yeter yani sağlığı oldun fark etmez

Kızlar bu ne ya fikri olan var mı üstü kuru kızarıklıkların arttı biraz kafasındaysa var
sanki egzamaya benziyor. kuru olmasi falan.
Begüm'ün de kafasinda ve ensesinde vardi kolunda bacaginda vardi. doktor egzama demisti. bazen cikiyor bazen geciyor. merhem vermisti de cok azarsa kullaniyorum yaz bitince daha hafifledi.

Begüm'ün de kafasinda ve ensesinde vardi kolunda bacaginda vardi. doktor egzama demisti. bazen cikiyor bazen geciyor. merhem vermisti de cok azarsa kullaniyorum yaz bitince daha hafifledi.
Bizim doktor geçen götürdüğümde hiç bişey demedi şimdi daha çok pütürlendi sanki

Egzama yazın kaybolur kışın Coşar zaten nemli tutmak lazım hep .. Linola krem kullanıyorum ben 2. Ayımızda atopik egzama demişti dr şükür alerjik olmadı iki üç gündür yine kullanıyorum iyi geliyor tavsiye ederim .. Dr umuzda gönül rahatlığı ile kullanabilirsin demişti .. Kortizonlu bir krem değil dermakozmetik tarzı bir krem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…