İnşallah ben pilot olsun isterim ama o ne isterse o allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularimiza . Buda yirtiyor bakma ağzına sokuyor ben tepesindeyim zaten hemen alıyorum elinden . Su an çok fena tehlike arz ediyor evet hemde heryeri yalıyor evde isim bitmiyor temizlik falan akşam zaten erken oluyor nasıl oluyor bilmiyorum bu yüzden doğru düzgün dışarı çıkıp havada alamıyoruz. Tam bilmiyorum nasıl aparatlar var gidip bakicam ışte aa bantlar benim bir göz evimde hiç estetik durmaz şekerim :))bilim adami olcak desene :))
benimki de kagitlari seviyo ama yirtip agzina sokuyo korkuyorum vermeye.
cekmeceler kapaklar icin ne alicanki kagit bant yapistir acamaz. koseler icin koruyucu mu diyosun?
onlari ayaklannca alicam sanirim. her yer tehlike arz ediyo bebekler icin ya cok zor.
hadi hayirli olsun buyuk ihtimal hamilesinArkadaşlar konu nasıl acılıyor bilemedim
Ozel gunume 2 gun var test cubugu resimdeki gibi hamile miyim ??? Lutfen yardmci olun yeni katildm araniza ve tam olarak kullanamiyorum da burayi kusuruma bakmayin ..Eki Görüntüle 1683813
zaten baslicam doktoruna da ya aynen biri kara diyo biri ak diyo anlamadim. serum fizyolojik verince de asagi akmiyo tam mutlaka cekmem gerekiyo surekli hirhir.Canim bizim de tikali hala. Hir hir surekli yavrum. Bi de benim doktor burundakileri cekmektense damla damlatip geri akitmayi onermisti. Neden bilmiyorum ama cok sık cekmek iyi degil galiba diye okumustum. Doktorlarin da hepsi farkli konusuyo ne yapacagimizi sasiriyoruz
ahh kiyamam ya insallah uzun surmezKorktuğum oldu hastalığım azraya bulaştı tıkanmış burnu nefes alamıyor nefes alamadığı için uyuyamıyor uyutup yerine koymamla çığlığı basması bir oluyor allahım bu Nasıl bişey kendim mecalim yok zaten o kadar hastayım dayak yemiş gibiyim uykuya ihtiyacım var ama çocuk başladı şimdi off off
oha kendimize bile kilit vuralim mademBak internetten bebek güvenlik ürünleri diye yaz neler çıkıyor neler tam istediğim şeyler var hepsi bur arada paket olarakta satılıyor bence herkes mutlaka baksın klozet kapağına bile kilit var :))yeb4
İnşallah Can'ım kimse yok daha annem İzmir'de değilmiş köye gitmiş öteki zaten gelmez valla yuvarlanıp gidiyozahh kiyamam ya insallah uzun surmez
hala kimse gelip yardim etmiyo mu?
Aynı benim kızı anlattın sağ elinden etsek alıp ayaklarıyla kendini ittirerek sürünüyor :) 9 şubat bizim dearkadaşlar merhaba.bende şubat annesiyim 17 subat dogumlu kızım..bir süredir takip ediyorum sizi.daha önce hiç yazmamıstım boyle forumlara fln.bu aralar cok merak ediyorum kızım daha emeklemıyor sürünerek istediği bir oyuncagına gidiyo alıyo ama o kadar duruyor hemen:)bırde asıl sormak ıstedıgım bebekler nasıl surunur yanı kızım tek kolu yerde dıger kolundan ve bacagından guc alarak surunuyor yanı tek taraflı..normal mı bu durum bilemedim ben?
:)) bizimkide sağ elinden ve sağ yagından ıttırıyor kendini sol tarafı ayağini kullanmıyor normal yani?rahatlıyabilirim dimi:)Aynı benim kızı anlattın sağ elinden etsek alıp ayaklarıyla kendini ittirerek sürünüyor :) 9 şubat bizim de
İg de eklimisin ki:)) bizimkide sağ elinden ve sağ yagından ıttırıyor kendini sol tarafı ayağini kullanmıyor normal yani?rahatlıyabilirim dimi:)
bizim kızlar benziyo zaten senin bebişde toplu dımı biraz benımkıde azcık tombul:)maşallah tüm bebişlere
yok hayır burda anlattıklarından biliyorum gecen yazmıstın 10 kilo 200 gram almıs diyeİg de eklimisin ki
Anladım Can'ım valla ben takmıyorum belki boyu uzadı kilo almadı yeter yani sağlığı oldun fark etmezyok hayır burda anlattıklarından biliyorum gecen yazmıstın 10 kilo 200 gram almıs diye
hatta esime demiştim bak normal bızımkınınde kılosu bızım doktor 1 yas kılosu dıyoduda:) sımdı ne kadar oldu bılmıyorum 8. ayda 9.5 du benımkıde
sanki egzamaya benziyor. kuru olmasi falan.Kızlar bu ne ya fikri olan var mı üstü kuru kızarıklıkların arttı biraz kafasındaysa var
Bizim doktor geçen götürdüğümde hiç bişey demedi şimdi daha çok pütürlendi sankisanki egzamaya benziyor. kuru olmasi falan.
Begüm'ün de kafasinda ve ensesinde vardi kolunda bacaginda vardi. doktor egzama demisti. bazen cikiyor bazen geciyor. merhem vermisti de cok azarsa kullaniyorum yaz bitince daha hafifledi.
Egzama yazın kaybolur kışın Coşar zaten nemli tutmak lazım hep .. Linola krem kullanıyorum ben 2. Ayımızda atopik egzama demişti dr şükür alerjik olmadı iki üç gündür yine kullanıyorum iyi geliyor tavsiye ederim .. Dr umuzda gönül rahatlığı ile kullanabilirsin demişti .. Kortizonlu bir krem değil dermakozmetik tarzı bir krem ..sanki egzamaya benziyor. kuru olmasi falan.
Begüm'ün de kafasinda ve ensesinde vardi kolunda bacaginda vardi. doktor egzama demisti. bazen cikiyor bazen geciyor. merhem vermisti de cok azarsa kullaniyorum yaz bitince daha hafifledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?