2015 Şubat Anneleri

Can'ım ben öğle uykusuna yatırdığımda başında resmen nöbet bekliyorum, elim sırtında mık dese pış pış öyle öyle iki saati bulduruyorum. Derken şimdi bünye alıştı sanırım, kendinden bir buçuk saate yakın uyuyor, tabi senin öyle bi şansın yok sanırım ilte oluyorsun. Dediğin gibi uykuyu almadığı Zaman çok agresif oluyor, sırf keyfi yerinde öçsün diye işte nöbetteyim bende

Saatler hala aynı o konuda hiç bi değişiklik yok ve hep savunurum bunu, sadece artık işte masada otursun yesin illa tabağını bitirsin ay üstü kirlendi tüh yeri yaladı filan demiyorum :)) uyku konusunu da saatler yüzünden es geçemiyorum işte. Bırakayım da uykusu gelince uyusun olayı bana göre değil. Belki de o yüzden uyumuyor :))

Emme bitmeden kesintisiz uyku yok bize. Ben emme bitse de uykudan şüpheliyim ya hadi bakalım..

Özbek pilavı pişiriyor musun? :)) Ben internetten tarif alıp yapmıştım ve çok beğenmiştim, bilmiyorum aynısı mı ama..

Ya ne şeker yaa erken başlamış evciliğe, tabi akran eğitimi alıyor çocuk ne güzel, erken de konuşur kesin.

hadi yaa ben hiç aliskanliik oalrak ele almamsitim ki bunu
dund eyapoti yani iki sabahtir boeyleyiz
bende salonda oturmakdansa yatakda yatayim diye izin veriyordum
her zaman yapacaksa kalkar oturrum bananeeee :))))))

Yaa hastane de mi sorun var acaba önce anne sonra bebek. Sen koru allahım acil şifa ver

Allah Allah ne bicim hastaneymis ya orasi. Tabi kader ama yani ihmal de var kesinlikle. Allah sifalar versin

bızde aynı seyı dusunduk ama istanbulun en iyi hastanelerinden yani. medipol hastanesi. yine de dava vs açıldı ama bişi çıkacağını sanmıyorum. Rabbim şifa versin. bekliyoruz bakalım. hala hastanede.

Ah keşke ne güzel olurdu severim farklı yerler görmeyi :) o Zaman yabancı dil olur çocuklarda hem de Rusça çok şanslılar :) Türkleri seven bir yerde olman büyük avantaj en azından önyargılarla uğraşmak zorunda değilsiniz

Maşallah kızına akıllı bıdık :))

hadi yaa ben hiç aliskanliik oalrak ele almamsitim ki bunu
dund eyapoti yani iki sabahtir boeyleyiz
bende salonda oturmakdansa yatakda yatayim diye izin veriyordum
her zaman yapacaksa kalkar oturrum bananeeee :))))))
İşte ben bana ne diyemiyorum :))) benimki kötü alışkanlıkları çabuk eşiniyor iyiye gelince yok Hakan başkadır :)

Öğle uykusunda bile rahat yok bize ay evet işte oluyorum uyutup çıkıyorum bazen ama genelde ben giderken uyumamış oluyor akşam üstü de biraz daha uyuyor o Zaman da işte oluyorum.. Bi de ilginçtir ben uyuttuğumda mutlaka yarım saat sonra uyanır ve tekrar kucakta sallanmayı bekler dalmak için ama annem uyuttuğunda en az bir saat uyuyormuş :) yine nazı bana :))

İşte ben bana ne diyemiyorum :))) benimki kötü alışkanlıkları çabuk eşiniyor iyiye gelince yok Hakan başkadır :)
valla bugun inat ettim 10 dk dan fazla emziurmedim uyumadim
emzik le pispisladim sonuç fasa fiso bu sabah 6 30 da basladik gune ama yatakda bekledi uyumasada :)

sabah kizi okula goturdum ordan markete ugradim 30 dk eve döndüm
ben gedligmde kendi kendine oynuyordu oyuncakllarla
beni gordugu gibi basladfi aglamaya
esimd iyor çocuk kendi kendine oynuyordu geldin aglattin diyor , nereye gidicem ben eve eglmeyip anlamdimkii
uzerime çikarana kdar yirtti kendini iki fort çekdi emdi gitti geri
dudak tiryakisi benim oglan
sut olsada emse içim yanmayacak vallahi

dun bi çocuk vardi gittigm oturmada 10 aylik hiç bisey yemiyormus sadece emiyormus, yutmasini bilmiyor diyo annesi
çocugu kucagima aldim en az 12 kg ydu, hakan 10 kg hakana gore baya vardi kilosu
keske bizdede olsa oyle ama deil i$te sut yok oyuncak oldum el kadr bebenin elinde

maasallah canim kizina
benimki kasigi agzina goturyor ama tersten sokuyor
çatali vermedim hiç dur bi deneyim gozune fln sokmaz demi :)))
biz de araba vinvin yaouyoruz, top atiyoruz, bide telefon kulaginda bidi bidi dolaniyor evin içinde en sevdigi oyuncak ev telefonu :)
ev oyuncak dolu hiçbirinin yuzune bakmiyor valla

Dakik düzenli insanlara hep hayran olmuşumdur. Çok güzel bir özellik. Bir türlü beceremedim ben, dakik olmaya çalıştıkça daha beter geç kaldım. Sonra vazgeçtim . ama olmak isterdim :))

Özbek pilavı pişiriyor musun? :)) Ben internetten tarif alıp yapmıştım ve çok beğenmiştim, bilmiyorum aynısı mı ama..
Yapılışını gördüm biliyorum ama tek başıma hiç yapmadım. Bir kaç çeşiti var mesela Taşkentin Buhara nın Semerkandın Özbek pilavı farklı farklı. İçine farklı olarak tane kimyon (burada zıra diyorlar ) ve sarı havuç koyuyorlar. Sadece turuncu havuç olunca tatlı oluyor diğeri dengeliyor. Sen bunları eklemiş miydin?

bızde aynı seyı dusunduk ama istanbulun en iyi hastanelerinden yani. medipol hastanesi. yine de dava vs açıldı ama bişi çıkacağını sanmıyorum. Rabbim şifa versin. bekliyoruz bakalım. hala hastanede.
Bebek nasıl şimdi çıktı mı yoğun bakımdan (

Canım bir kaç yıla döneceğiz Türkiye'ye oğlumda kulak dolgunluğu oluyor ama öğrenemez herhalde bıdık daha türkçe bir kaç kelime zorla söylüyor :)))
Gelin canım 4 saat uçak yolculuğu sonra burdasınız

Aman bebek bu belli olmaz.çocukların ucu küt bi çatalı var bebek için değil ama çocuk için onu veriyorum sadece mama sandalyesinde ken.kendi kendine yemezse yemek yemiyor.böylede sure çok uzuyor ama yesin yeter ki.süt alerjisi de geçmedi.Dr a gidip mama yazdıracagim.bi de badem sütü deneyecegim.kilosu 8 de boyunda 71.geri kalıyor.sürüm azaldı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…