2015 Şubat Anneleri

Evet canım ben de çok şaşırıyorum onun yanında uyanmamasına ben isterim sürekli annemle uyumasını gece emmesi azalır yada kesilir dediğin gibi ama eşim kıyamıyor bizle yatsın diyor gündüz zaten bizi göremiyor gece bari yanında olduğumuzu hissetsin diyor vicdan yapıyo biraz :)

Bi de kızlar akşam 9 da beratın yatış saati dün gece uyuttum hayat şarkısını izliyodum dedim burda yatsın reklamda götüreyim beşiğine reklama kadar hiç uyanmadı uyanmayınca bıraktım ben de uyusun diye hiç uyanmadan uyudu biz yatmaya gittik 12 de hala uyuyordu bu da çok ilginç her zaman beşiğine koyuyorum uyuduğunda yarım saatte bir uyanıp ağlıyor ama dün gece salonda koltukta uyudu o televizyon gürültüsünde hiç uyanmadı hayret sağa sola döndü ama uyanmadı gürültüde uyumayı seviyor galiba ya da biliyor yanında olduğumuzu ondan uyanmıyor :) akıllı bıdıklar bunlar

hep hayal ettiğim mesai :)) sabahın altısında yedisinde kalktığım için hep. gerçi artık çalışmasam da o saatlerde kalkıyorum. 10da kalkmak lüks artık bizim için.

bende seviyorum burayı, hep bakmaya çalışıyorum yoğun olsam da.
ne güzel yemek derdin olmaması. beni en çok yoran o. ne yapacağımı bulmak zaten başlı başına yoruyor. bi de yemek yapmak ayrı yoruyor, mecburiyetten olunca hiç yapasım gelmiyor.

soğuk algınlığı falan mı? inşallah geçmez kuzuya ya. salgınlar da bitti ama ne oldu böyle yine acaba geçmiş olsun canım.

Ben de hep 6 da kalkardım şimdiye kadar işe giderken böyle hiç iyi olmadı zaten erken kalkıyorum ayazdan dolayı bari hemen işe gidip geliyim sonra ayazla ilgileneyim böyle olunca günün en güzel saatleri gitmiş oluyor ama sonuçta az çalışıyorum bu da güzel fazla ayrı kalmamış oluyorum..

Kesinlikle, yemeğin adını vermek yemeği yapmaktan bin kat daha zor.. Yine ben buluyorum ne yapacağımızı ama annemle birlikte yapıyoruz o Zaman da daha az yoruluyorum.. Anneler olmasa, kayınvalide öyle değildi umrunda değildi kadının :)

Walla anlamadım, nezle oldum geçer gibi geliyor ama bakalım.. Ben ayazın yanında yatmak zorunda kalıyorum son Zaman'larda orda da üşüyorum üstüm hep açık bi de yorgunluktan ve uykusuzluktan vücut direncim yerlerde (eminim hepimizin öyledir) o yüzden de mikroplara daha fazla açığım gibi.. Hasta olup da dinlenmemek çok kötü ama buna da şükür demekten başka bişi gelmiyor içimden :))

Sallamiy

duydum ama hiç denemedim
yaprim hemen uyansin
hatta saf zeytinyagim var dur ondan suruyum
kizrmizi bi ilaç var pisik için sivi boyle çok boyyor ama iyi geloiyor
sabah onu doklustum heryer kirmizi gormeiyorumki pisik azaldimi çogaldimi
Yediklerinden galiba bazen bir kaka yapiyor heryeri kipkirmizi oluyor zeytin yagi suruyorum aksamdan sabaha birseyi kalmiyor ins cabuk gecer

ben cok su verıyorum kabız olmuyor allaha sukur. bardaktan su ıcırıyorum artık baya oldu. lıkır lıkır ıcınce kabızlığı da duzeldı.

tabii sabah erken gidip 4den önce döneceksen çok daha iyi olurdu. neyse buna da şükür. özel sektörde genellikle 8-6 mesailer. çok uzun bakalım napcaz

kayınvalideden anne gibi düşünmesini beklememek gerektiğini anladığımdan beri daha mutluyum :) boşver o kadar yaptıklarına şükür..

canım lactamil alsana işe yaradı bende biraz. eşim almış beni solgun görünce :)
biraz iyi geliyo sanki.

bugün sırf yorulsun acıksın diye dışarı çıkardım parka götürdüm gezdirdim vs. geldik eve yemeğini yine zorla yedi azcık.

sonra biz akşam yemeğinde somon yiyoduk ona da verdim. her yediğimizfen veriyorum zaten. büyük bi dilimi yedi resmen şok oldum. balığı seviyo ama bu iştahsızlıkla yiyince çok sevindim. geçsin artık şu durum sinirlerim çok yıprandı.

Selam kızlar yeb4 gelincikgibi buradayım :) okuyorum ama ne yazayım hep aynı şeyleri yaşıyorum.. Havalar da bi düzelmedi ki çıkalım bizde parka bağa bahçeye. Hafta sonu kv gidicez hava yine kötü üfff evde tıkılıp kalıcaz yine, orda rahat da olamıyorum, kendi evimde olsam ayaklarımı uzatır kahve içerim , mutfakta oyalanırım. Orda Tuna'yı zaptedilmez diye yorgun düşüyorum. Ay şimdiden sıkıntı bastı!

Geçen cumartesi açıköğretim Sınavı'nda gözetmen oldum, hıyar Ada'mın teki ve uyuz bi teyze kopya bekledi benden. Verir miyim hiç, mal Ada'm önbelleği dakika sonra çıkmak istedi gıcıklığına beklettim son dakikaya kadar. Yarım saat oturamadı homur homur söylendi. İşte bunlar yüzünden ülkenin her yerini bok götürüyor. Tecavüzcüsü teröristi üstü e üstlük bunları savunan vekili!! Ay girmiyim hiç bu konulara ceza meza yerim kesin.. Nede olsa heryer sansür yasak!!

Kızlar bugün Tuna ile harika bi deneyim yaşadık. İlk kez beraber banyo yaptık oğlumla. Kucağımda başını omzuma yasladı, ben ninni söyledim duşun altına girdik, sıcacık su sırtına değdikçe rahatladı, çok güzeldi. Tavsiye ederim. Can'ım oğlum benim, tam bi oyuncak ayıcık oldu yaaa :)) ama çooook yaramaz, artık resmen koşuyor. Mesela elinde almaması gereken bişey var ya, bana gösterip kaçıyor, bak neyi aldım der gibi :))

Bu arada MaRaL_ Tuna'da pişik oldu iki gün önce ben normalde bepanten kullanıyorum ama bitmişti, bende vazelin sürdüm. Çok iyi geldi.

Özel sektör zor, en güzel kolejde çalıştım ben ama çok zordu.. Kadınlara yarım gün çalışma falan deniliyordu bir ara acaba yürürlüğe geçti mi ki, çocuk okula başlayıncaya kadar anne yatım gün çalışacak falan deniliyordu..

Tabi canım ben önemsemiyorum zaten, önemli olan oğluma güzel bakması.. Ya benim aklıma şu takıldı, bizim yan komşuyu gördüm geçen uzun zamandır görmüyordum, deri ki kadın ayaz bit aydır ne güzel hiç ağlamıyor dedi artık büyüdü herhalde biraktı ağlamayı dedi, ben de ağlar ama öyle aşırı değil mızmızdır onu da siz zor duyarsınız dedim, walla yeşim hep ağlıyordu gündüzleri dedi.. Kv ne yeni alıştı demek ki diyor ben de annem burda deyince şaşırdı.. Yani ayaz annem geleli ağlamıyor demek ki ondan önce hep ağladı anlamadım niye ki kafama çok takıldı

Aferin tatlıma.. :)
Ayaz da sever somonu yesin bol bol begümüm mis gibi omega 3

Ay Tuna da yese keşke balık.. Begüm Karadeniz kızı tabi yer :)

Yanlış alıntı yapmışım yav.. Ne oluyordu da ağlıyordu ki ayaz acaba..

Canımm ben her gün aynısını yaşıyorum ama önemli olan sadece gün içinde neler olduğu değil maksat muhabbet yorum yapıyoruz işte Böyle :)) bak açıköğretim Sınavı'nda ne olmuş mesela bu önemli bence ve üzücü bizim ülke çok Garip gerçekten git gide de tuhaflaşıyor.. Dediğin gibi de fazla yorum yapamıyoruz

Ayyy yerim ben o pıtırcık ayıcığı :) ben de genelde ayazla birlikte girerim banyoya çünkü hiç bir şekilde zapt edilmiyor :) çok tatlı oluyor gerçekten ama başına su dökmemi hiiiiç sevmez :)))

Yanlış alıntı yapmışım yav.. Ne oluyordu da ağlıyordu ki ayaz acaba..
Bilmiyorum ki.. Çok düşündüm ama bulamadım, hani diyorum acaba uyutmaya çalışıyordu da ondan mı.. İçim bi garip oldu ama.. Sabah işe giderken söyledi hep bunu düşündüm sinirden ağlayacak gibi oldum.. Kötü bişi yapmaz bi de ayaz hep çok severdi babaannesini ama bilemedim yine de

bepante biseye yaramiyor pek bizde, dr un verdiig krem iyi geliypordu da bizim kaka bekleyince krali gelse ise yaramaycak galiba kremin

evdeki herkesi seferber ettim ,her dakka oglanin totosunu kokluyoz yaptimi diye :)
egilip bakmayinca duyulmuyor nasil is anlamadim
surekli gozlemliyorum ikiniyormu diye paranoya oldum çocuk kaka yapcak diye iyimiii
yined ebi ara kaçirmisim tesadufen gordum kakayi ne zaman yapti bilmmiyorumki (

az once tentiurdiuyot gibi bi ilaci var heryerimide boyyor meret onu surdum izerinede has zeytintagi surdum bakalim noalcak sabaha bu sefer kremi surmedim yernkalmadi yagdan sudan :)

baska çocuk varmi canim çevrede komsu karistiryor olabilirmi çocuk seisni
kuçuk çocuklarin sesi hep ayni çikar da :)

Kötü bişey yapmadığına eminim ama gerçekten de rahatsız edici bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…