2015 Şubat Anneleri

Kızlar yatağında duruyor benimki aglamıyorda uymuyorda 15 dk dır bekliyorum. İki defa odadan çıkdım diye ağladı onu saymıyorum :)

Burnu da tıkalı grip oluyor:KK43:(

Büyükler uyumuş olsa yatıp uyyacam oda uyur nasılsa ama ayakta lar zırtapozlarr :)

hayırlı olsun canım kuzucuga kardeş mi geliyor? istiyordun zaten sevindim senin adına hayırla kucagına al inş..
bende yavastan düşünüyorum ama eyleme geçmedim henuz:olamaz:
Çok teşekkür ederim canım amin evet kardeş geliyor berata :) darısı başına istediğin zaman inşAllah hayırlısıyla canım Allah gönlüne göre versin

hayırlı olsun canım kuzucuga kardeş mi geliyor? istiyordun zaten sevindim senin adına hayırla kucagına al inş..
bende yavastan düşünüyorum ama eyleme geçmedim henuz:olamaz:
Evet canım istiyorduk oldu çok şükür valla düşünüyorsan bi yerden başla canım çokta arayı açma bence hem ne zaman olacağını bilemiyoruz bakarsın hemen olur ya da biraz uzun sürer bir kaç ayı bulabilir yani :KK66:

Uyudu galiba hiç ağlamadı ayağa da kalkmadı ama yarım saat sürdü uyuması. Burnuda fışırdıyor.

byuklere yatın uyuyun dedim sesleri kesilmıyor:ukala::ukala:
çıkışta goruşecem onlarla da :kızgın::kızgın:

Çok teşekkür ederim canım amin evet kardeş geliyor berata :) darısı başına istediğin zaman inşAllah hayırlısıyla canım Allah gönlüne göre versin
Tebrikler canım. Kız ben okudum ama seni tebrik etmedim galiba kusura bakma. Yatır kaldır bende kafa bırakmadı vallahi

Ben de gaza geldim tekrar mi baslasam diyorum uyku egitimine. Dun gece ve bu gunduz hep memede gecti sanki. Cok hircindi. Ben cumartesi calisinca onun ekstra bi gun oldugunu anliyo ve kiziyo. Ertesi gun de pesimi birakmiyo. Bir yere gidersem diye korkusundan yapisiyo bana. Bugun de oyle oldu birinin kucagina versem bile deli gibi icli icli agladi. Bakalim gece napcaz

selam güzel anneler günümüz kutlu olsun
................
bugra 1 haftadır geceleri hiç uyanmıyor bir kaç defa kalkar sütünü içer geri yatardı gece uyanmadıgı için artık sütte içmiyor bazen üzülüyorum süt içmediği için çok mu gerekli yoksa değilmi bilmiyorum bu aralar bunu taktım kafaya
Bence ihtiyacı olsa kalkardı. Bence sevinmelisin :) ne güzel kesintisiz ve sağlıklı bi uyku..

Ben de gaza geldim tekrar mi baslasam diyorum uyku egitimine. Dun gece ve bu gunduz hep memede gecti sanki. Cok hircindi. Ben cumartesi calisinca onun ekstra bi gun oldugunu anliyo ve kiziyo. Ertesi gun de pesimi birakmiyo. Bir yere gidersem diye korkusundan yapisiyo bana. Bugun de oyle oldu birinin kucagina versem bile deli gibi icli icli agladi. Bakalim gece napcaz
Bence başlamalısın bak herkes çok rahatlıyor. Bence uyku eğitiminden daha zor olan bişey varsa oda mama sandalyesinde oturtmak ve kendinin yemesini sağlamak.. Yeni derdim de bu :))

Hayırlı olsun cnm. Maşallah size.Kuzucuklarınız kardeş kardeş büyüyecekler.Bu topikte baya ikinciyi bekleyen anne oldu bu arada.

Kızlar yatağında duruyor benimki aglamıyorda uymuyorda 15 dk dır bekliyorum. İki defa odadan çıkdım diye ağladı onu saymıyorum :)

Burnu da tıkalı grip oluyor:KK43:(

Büyükler uyumuş olsa yatıp uyyacam oda uyur nasılsa ama ayakta lar zırtapozlarr :)
Aaa sen de mi başladın uyku eğitimine? Ben de arada gaza geliyorum ama henüz tam olgunlaşmadım herhalde,hala cesaret edemiyorum.

Bence başlamalısın bak herkes çok rahatlıyor. Bence uyku eğitiminden daha zor olan bişey varsa oda mama sandalyesinde oturtmak ve kendinin yemesini sağlamak.. Yeni derdim de bu :))
Bana da en zoru uyku eğitimiymiş gibi geliyor nedense.Zaten cesaretim yok da hayal edince bile ürperiyorum çünkü benim oğlan öyle bikaç saat değil sabaha kadar ağlarmış gibi geliyor.Böyle düşününce tabi hiç başlayamıyorum.

Bu arada kendi kendilerine yemekten zevk alıyorlar bi süre sonra.Gitgide kolaylaşır inşallah.Yoğurdu falan Nasıl vereceksin?Yoğurt ve çorbalara bir çözüm bulamadım hala.

Aaa sen de mi başladın uyku eğitimine? Ben de arada gaza geliyorum ama henüz tam olgunlaşmadım herhalde,hala cesaret edemiyorum.
he canim basladim dunden beri kambersiz dugun olmaz :KK53:
valla ilk gun dayanmasi çok zor ama bi cesaretini topla basla derim
benim oglan ayaga hiç kalkmadi ben odadayken dogddugundan beri ilk bu, yani ayaaga kalkmayi ogrendiginden beri
yaninda durudm hiç aglaamdi

bide bugun sesim kisik ninni soylemedim elimle pispîs yapmadim kolum agriyor falan diye oylece oturdum besigin yanindaki yatakda ikimizde onun uyumasini bekledik :)))))

Yakşamlar kadınlar kulübünün güzel emektar uykusuz sabırlı anaları. Anneler günümüz kutlu olsun. Biraz geç oldu ama zaten her gün bizim günümüz. Geçen yıl anneler gününde baya hüzünlü bi şiir paylaşmıştım, umutsuz uykusuz ve yorgundum, bu sene de aynısı ama artık olgun ve güçlü hissediyorum kendimi. Her günümüz bize bişeyler öğretiyor.. Seviyorum hepinizi :anne::KK31:
bende :KK68:

Selam benim oğlumda 25 subat doğumlu bende doğum yapınca araları 22 ay olmuş olacak inşallah ben hiç tereddütsüz istedim arada bi geliyorlar nasıl bakıcam falan ama hemen o düşüncelerden kendimi kurtarıyorum yaşım Biraz daha genç olsam belki arayı Biraz açabilirdim 4 yaş gibi 33 yaşındayım bu yüzden beklemek istemedim arkadaş gibi olsunlarr dedik benim oğlumda problemsiz bir çocuk Allaha şükür eğer senin bebeğimde uslu ise maddi manevi kendinizi hazır hissediyorsaniz neden bekleyesinki :)
Canım oğlum ilk 3,5 ay kolikti 20 saat Ağlar uyumazdı o arada kucağa alıştı hala kucaktan inmez çok mız mız ek gıdaya 1 yasında geçtik sonra memeden kestik kulağından ameliyat oldu.1 yasına kadar sade anne sütü Aldı. Çok kucakcı bizim ilk bebek olduğu için birazda ilgi manyağı oldu çocuk ama cokta tatlı :) hala yürümüyor yemek olarak Çorba türlerini yiyor muz armut yiyor .yogurt yemez yumurta yemez peynir yemez :) ama ben yinede arayı uzatmak istemedim yas 32 eşim biraz büyüsün filan diyor çünkü oda çok yoruldu çok yardım ediyor Allah için .sonunda onuda ikna ettim ay sonu gidiyorum Dr ye :)etrafımda herkes oğlun kucaktan düşmüyor size düşkün Yenidoğana nasıl bakacan diyor :(sen nasıl karar verdin sanırım motiveye ihtiyacım var

Hmm anladım canım peki bu şekilde uyutsam yani uyku eğitimiyle yatır kaldır yaparak diyelim 1 saat ağladı ve uyudu sonra uyanmicak mı gece ya da uyandığında tekrar nasıl yatacak yine meme de emmiyor emzikte hiç kullanmadık gecenin yarısı uyansa beşiğinde ağlaya ağlaya mı uyuyacak gecenin üçünde yani ilk bir kaç gece uyansa sonraları hiç uyanmayacağını bilsem yaparım da emin olamıyorum bu sorunun cevabından öyle yatır kaldırla yatmaya alışsa da gece uyanır gibime geliyor ve tekrar nasıl uyutacam her gece ben dayansam da babası dayanamıyor ağlamasına müdahale eder o o_O
bu işe başlamadan zaten eşinle birbirinize destek olacağınıza söz vermeniz lazım. yanında biri köstek olduğu an insan başaramayabilir. eşim de bende çok ağlamasına hazırlıklıydık. ilk gece yorgun düştü o gece hiç uyanmadı. sonraki geceler de ağlayarak uyanmadı. emmek için uyandı. emzirdim yatırdım uyudu.

Bu akşamu kazasız belasız atlattık çok şükür. Saolun kızlar beni gaza getirdüğünüz üçün :))))
ne güzel bak git gide umut doluyo insan di mi :) ama arada sapıtabilir umudunu kaybetme ve yılma. öesela benimki bu gece resmen delirdi ve şu an anca uyudu.

ne güzel bak git gide umut doluyo insan di mi :) ama arada sapıtabilir umudunu kaybetme ve yılma. öesela benimki bu gece resmen delirdi ve şu an anca uyudu.
yapma yaaa :((
kiyamam niye uyumadikii kuzu yaa
peki napiyor direk ayaga kalkip agliyormu

selam kızlar.
kızım bana anneler günü hediyesi olarak tam şu an uyumayı seçti :) saat 00:40 ve anca uyudu. gündüç geç ve çok uyuduğu için uykusu kaçtı.

bi de emmek istedi memede uyumak istedi ben izin vermeyince iyice sapıttı. uyku iyice bastırınca inadı da tutunca krize girdi. meme verdim ama memede uyumasına izin vermedim yine. uyku eğitiminin cidden çok yararını gördüm ama arada bi sapıtıyor. sanırım normal sonuçta o da bi bebek en nihayetinde. bizim gibi yatağa yatıp her akşam sorunsuz uyumasını bekleyemeyiz. bizim bile bazı geceler uyuyamadığımız oluyor.

ama gündüz uykusunu geri çekmem lazım biraz. bugün 2de yattı 5te kalktı tabii uyumaz bu saate kadar. şimdi geç yattığı için sabah da 10da kalkar. ama 8gibi kalkıyo bi o zaman bi daha geri yatırmamayı denicem ve öğlen uykusuna 12 gibi yatırıcam. o şekilde dengelemeye çalışıcam bakalım..

Back
X