2015 Şubat Anneleri

Canim bizde cumartesiler nobet seklinde. Ayda bir gelecek sira.
Dun birden karar verdim emzirdim uyumadi ben de yatir kaldira basladim. Once cok iyiydi hep guldu konustu falan ama sonlara dogru yirtti kendini aglamaktan. Ama gece 1 kere kalkti ondan mi bilmem. Bugun de devam etmeliyim baslamisken.

Aaa sen habersiz nasil kacarsin annesi dover tabi:) Cok fena bunlar. Duru da dovuyo arada bi sinir geliyo. Zaten cok sinirli cocuk. Dun gece basladim gibi oldu. Insallah cabuk alisir aglayinca akli gidiyo evdekilerin. Cani anne gibi hissediyorum

Arada sanki boyle olabiliyo gibi kalmis aklimda canim. Yeni basladin sayilir. Bi sure sonra duzene girecek

gunaydinlarr
biz superiz uyku konusunda yataginda konusuyor döne döne uyudu maasallahh bin kereee :))
bidesu oksuruk olmasa daha iyi olucak ama neyse geçer oda bi kaç gune havalr sicak Alalhtan çabuk atlatiur diye ulut ediyorum

gece bi onceki gune gore daha çok uyandi ama açlik vardi ve oksurukden yatamiyordu yavrum maazaretimiz var bu gece sayilmaz
geri yatsin kendi uyusunda isterse yuz kere kalksin :))))

niye oyle oldu acaba
hiç bi fikirm yok yasemincim valla
bu konuda yazilmis çizeilmis kitap falan yokmu orada ne yaziyor acaba
easy miydi neydi bu
kitaplarda bile cevabı yoktur bence :)) canı öyle istiyo demekki. bu bebekleri anlamak uzaya çıkmamdan daha zor.

yanından gitmiyorum normalde canım.
bak anlatayım uykusunun iyice geldiğini anladığım zaman odasına geçiyoruz loş bi ortamda her geceki uyku öncesi rutini yapıyoruz. hatta hadi uyumaya diyince ee eeee yapıyo. yatırınca beş dakikayı bulmuyo kıçını dönüp uyuması uykusu varsa. bende yanında duruyorum ama beni tınlamıyo bile çıksAm bile olur yani.

ama ikidir uykusunu gündüz çok aldığı için mi acaba böyle yapıyo. gözlerine bakıyorum sanki uyku akıyo ama bi kere kaçtıysa sanırım o gece inat ediyo. dün üç kere götürdüm yatmaya üçünde de aynısını yaptı. başında durucam ve benimle oynayacak yatakta ayağa kalkıp. yatır kaldır yapınca da gülüyo. sert sesle uyarınca da gülüyo :) bi tek yanından gidersem ağlıyo ama deli gibi. yanına geliyprum yine gülüyo. dalga geçiyo benle resmen.

sanırım gündüz çok uyuyo. 3 buçuk saat uyumuştu dün. süpürge açtım kapısının dibinde tınlamadı normalde hemen uyanırdı. şimdi yatırdım öğlen uykusuna ne kadar kıyamasam da iki saat sonra uyandırıcam. yok başka türlü düzene girmeyecek çünkü gece 1de yatıyo ya inanılır gibi değil.

Tuna da neden 12de uyanıyo acaba? hemen de her şeyi alışkanlık haline getiriyo bunlar ya allahım çıldırıciğim

Arada sanki boyle olabiliyo gibi kalmis aklimda canim. Yeni basladin sayilir. Bi sure sonra duzene girecek
inşallah canım
sende pes etme ağlattın madem o kadar ilk geceyi atlattın. kv ve eşin ne derse desin sert çık duruşunu bozma taviz verme. senin çocuğun o.

aslında haklısın canım pakette yazan kiloya takılınca insanın aklına gelmiyo bezin sıktığı sanırım :) yarım paket kaldı bi dahakini 5 numara alıcam bende. sızdırma olayı da çok fazla su içiyo yatmadan öncede içiyo. prima bile dayanmıyo kızın çişine resmen 4 kilo oluyo bez :))

neyse en azından ayda bi kere. ona da şükür ya hep olsaydı. c.tesi çalışmak kadar kötü bişey yok.

biraz öncede yazdım sana uyku konusunda sakın pes etme çok güzel olacak :)

hadi gözünaydın canım. eminimki iyileşince hiç kalkmayacaktır :)

@AyazBeyaz gerçekten merak ettik tatlım nerelerdesin

BRBM sen ne yaptın bakalım nasıl geçti dün gece? :)
Eşime anlattım istemedi canım ben sallarım dedi çocuğu memeden kestin şimdi de ağlatarak mı uyutacaz dedi çok şey beklemiyor muyuz ondan dedi kendimizden uzaklaştırıyoruz filan yazık dedi büyüyünce zaten sallanmaz ayakta dedi dedim yok alışıyor bırakmaz ilerde sallanmayı ben sallarım dedi ben de sen bilirsin o zaman dedim canım başlamadık yani eğitime

Slm hanımlar .. Bayadır yazamıyordum özellikle şu her seferinde giriş istiyor ya ..
yeb4 önce seninle başlamak istiyorum Begüm ün alışkanlıkları hale benim kızım gibi devam etmekte sen ne yazıyorsan aynı aynı diyorum her seferinde ayak sallanma memeler fora gezme Nazlı nazlı ağlama yemek yemekte direnme bi Zamanlar tükürmeleri .. Kahvaltıyı hala karışım olarak yemeleri :)) daha da var ... Ayrıca geçmiş olsun belinden baya büyük sıkıntıların oldu kv desen cabası .. O arkadaşlarının geldiği Zaman ettikleri .. Neyse ki şimdi annen yanında ilaç gibi gelmiştir sana.. Uyku eğitimi sürecini de merakla takip ediyor ve okuyorum eminim sessiz üyelerde vardır takip eden seni .. Bence çok yol katettin kusacak kadar ağlamaları yok artık bende baya gaza geliyorum başlamak için benim kızda sabaha kadar kaç milyon kez emiyor bilmiyorum eğer emerek dalamıyorsa gecenin yarısı ayakta sallanmak istiyor tabi gece daha tahammülsüz oluyorum .. Koca faktörü var bende azıcık ağlasa gık dese başımızda önce onu eğitmem lazım benim ...
MaRaL_ Hakan ın yemesinden sonra uyumasını da ileri boyuta götürdün o kadar korkuyordun.. Güçlü bi annesin sen ya ..
mery60 12 de uyanıyorsa emmek için sen 1 saat öncesinden kendin uyandırıp emzir bi yerde öyle okumuştum işe yarar umarım .. Ayrıca o Tuna nın kapkara uzun saçlarına hayranım dökümlü dökümlü maşallah , çadırında son hali nasıldı göremedik ...
Hamile olan arkadaşlara da hayırlı olsun şubat anneleri hızlı çıktı :)
dadera ya duru kuşa @AyazBeyaz a ayaz a da sevgiler ...

anladım canım. her anne baba kendi çocuğu için en doğrusunu bilir. umarım ilerde senin için zor olmaz.

Teşekkürler canım evet hızlı sayılırız :)
Sırada T temmuz var sonra Mis lily sonra dadera sonra M metismis sonra K Kafkanistan sonra yeb4 sonra @AyazBeyaz sonra mery60 sonra vahide1204 son olarakta MaRaL_ (aklımdaki gebelik sırası listesi)

anladım canım. her anne baba kendi çocuğu için en doğrusunu bilir. umarım ilerde senin için zor olmaz.
Bana kalsa başlicaktım canım da öyle deyince gönlü olmayınca vazgeçtim berat çok ağladığında müdahale ederse boşa giderdi emeğim

Bakalım zaman neyi gösterecek ilerde durumdan haberdar ederim sizleri canım gece uykuları konusunda

selam canım nasılsın? Yaren nasıl? her seferinde giriş yapacağına tam giriş yap butonunun yanında beni hatırla var orayı tiklersen her girdiğinde giriş yapmak zorunda kalmazsın. tabii geçmişi silmediğin sürece :)

evet hep söylüyorsun Yarenle Begüm çok benziyor diye. balıktı di mi Yaren de? sende martta doğum yaptın diye hatırlıyorum. huyları belki ondan da benziyodur :)

gerçekten hep takip etmişsin son aylarımın özetini geçtin resmen :) çok teşekkür ederim canım unutmamışsın değer verip okumuşsun. belim idare ediyor şimdilik başka bi doktora gidicem. annemin burda olması iyi geldi gerçekten ama gidicek perşembe yine çok üzülücem. kayınvalide konusunu hiç açmayalım aman boşver geçti gitti artık hiç takmıyorum onları :)

uyku eğitimi konusunda cidden bende kendimden bu kadarını beklemiyodum. hala bazı geceler sıkıntı yaşıyoruz ama sallanmayı unuttu şükür. gece uyanmaları da bitti sayılur. bu işe başlayacaksan eşinin de destek olması çok önemli canım evet. benim o şansım vardı eşimle aynı taraftaydık :) meme konusunda ama hala aynıyız gündüz memem açık geziyorum. ekstra bağlandı resmen. bi de farkettimki canı sıkılınca sarıyor. napalım dayanıcaz şurda en ama en fazla 8 ay daha emer.

Aaa sen habersiz nasil kacarsin annesi dover tabi:) Cok fena bunlar. Duru da dovuyo arada bi sinir geliyo. Zaten cok sinirli cocuk. Dun gece basladim gibi oldu. Insallah cabuk alisir aglayinca akli gidiyo evdekilerin. Cani anne gibi hissediyorum
Tabimi cani değilsin, sadece çocuğuna rahat ve sağlıklı bi uyku vermeye çalışıyorsun. Bende bu sabah inat ettim sandalyeden indirmedim, ağladı bağırdı çağırdı, öğürdü, falan ama en sonunda kuzu kuzu açtı ağzını. Bide ne yapıyor biliyor musun babasının sesini duyunca ağlamaya başlıyor, susunca oda susuyor. Eşşek. :))

Öğlen gerçekten biraz fazla uyumuş maşşallah:)) ondan olabilir. Düzenini Kuran'a kadar uyandırmak zorundasın napalım, onun iyiliği için. Hem sana da yazık ya gece bite kadar uğraş, kendine Zaman kalmaz...

Hoşgeldin tekrardan, biz hep bıdı bıdı yazışıyoruz burada sen de gel iyi oluyor. Öncelikle teşekkür ederim Tuna adına, saçlarına kıyıp kestiremiyorum valla, yazın terleyecek ama hiç kestiresin yok :) çadır bitti ama Tuna içine oyuncak köpeğini koydu gitti hiç oynamıyor, fotoğraf atarım bi gün içine girdiğinde :) uyku konusuna gelince, o dediğini ben de duymuştum ama ben amzirmiyorum geceleri, şükür o olay bitti. Belki su içirebilirim. Bu gece denerim.. Sen ne alemdesin, kızçenin kilo durumları yemesi içmesi Nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…