2015 Şubat Anneleri

kiz senherseyi takip ediyonda niye ayzamiyon kii
bende telefondan giriyorum sifre hafizada niye oyleki seninki

valla yapiyorum iste biseyler kendi çapimda :)

bugun dr a gittik
bu adam dakka basi ventolin dayamaya basladi yeni dr arayislarina girsem iyi olacak
hiç yapmazdi nolduda boyle degisti bilmiyorum , viral dedi, otit yokmus bogazi kizarikmis
cigere inmesin diye ventolin vermis

neysee

11.400 gr ve 80 cm olmsuz
buyyoruz sukur

yok canım arabada on beş dakka içi geçti sadece. bilmiyorum ne istediğini..

memede uyumasına sen izin verme yine. uyandır gerekirse yatağına koy :) çabuk adapte oldu Hakan. inşallah Begüm gibi sapıtmaz sonra :)

bencede tutarlı olun canım eminim işe yaracaktır. uykuları gelince her yerde her şekilde uyurlar da bakma bizi çok güzel kullanıyorlar..

sorma sorma yalandan ıh yapsa o yaşlar yanaklardan iniyo hemen.. acaip nazlı hassas duygusal bebeler bunlar..

annem gidince bi süre bunalıma giricem o allahın emri :) burda da efkanlandırıcam yine herkesi sanırım :)

Begüm en fazla 6 adım atıyor. düşüyor hemen ya da kendi oturuyor yürümek istemiyor. ama tutunarak veya elimden tutarak resmen koşuyor.

Geniz eti ve kulakta Sıvı birikmesi

yok canım arabada on beş dakka içi geçti sadece. bilmiyorum ne istediğini..

memede uyumasına sen izin verme yine. uyandır gerekirse yatağına koy :) çabuk adapte oldu Hakan. inşallah Begüm gibi sapıtmaz sonra :)
kiz oyle yorgun bi sekilde bayilip gidiyor ki kiyamiyorum daa
dur bakalim yarin nolucak

canım kendine bu kadar yüklenme. kendini kötü hissediyorsan etrafındakilere de yansıt ne olacak.. dök içini ferahla. zor zamanlar geçiriyoruz dönem dönem. içinde sonsuz keşfetme arzusu dolup taşan bebelere bakmaya çalışıyoruz.. her türlü en zor dönemleri sanırım. bugün bizde misafirliğe gittik iki dakika oturup çay içemedim. her yeri her şeyi karıştırdı..

bize bi süre sıcak çay kahve içmek hayal sanırım.. :)

tam 50 dakikada uyudu. bu bana uyku eğitiminde ilk gecemizi hatırlattı. o zamanda 50 dakikada uyumuştu. tek fark o zaman çok ağlamıştı bu gece de aksine çok güldü

yemin ediyorum yatakta el ayak sürmediği yer kalmadı. ve abartmıyorum 200 kez kalktı yatırdım. güldü kıkırdadı. ama o inatsa ben daha inat. pes etmedim.. ne kadar sinirden dişlerimi sıksam da pes etmedim. 50 dakikanın 1 dakikasında sabit durmadı. enerji doldu taştı sanki. ama gözler baygın..

en son yorgun düştü bu sefer meme diye ağlamaya başladı. istersen ortalığı yık sana meme yok dedim içimden. su içirdim emziğini verdim on dakika daha kıvrandı ve uyudu..

üç gecedir nerde hata yapıyorum diye düşünüp her ihtimali eledim. bugün az uyuttum ve dışarda oldukça yoruldu. yine sonuç aynı.

bence bu sefer de uyumak istemeyince nasıl olsa annem beni salona geri götürecek diye düşünüp o yönde kullanmaya başladı beni. çünkü ben uykusu henüz gelmedi tam diye zorlamayıp geri götürüyodum. yarından sonra bi de böyle deniycem.. asla yatağından çıkarmiycam.

niye böyle oldu anlamıyorum nerde hata yapıyorum off offf..

kiz senherseyi takip ediyonda niye ayzamiyon kii
bende telefondan giriyorum sifre hafizada niye oyleki seninki

valla yapiyorum iste biseyler kendi çapimda :)
Yazamadım bi süre misafir filan geldi gitti bi de bu giriş işi hatırla dediğim halde hatırlamaz oldu bide tabi yaren artık tableti elimde gördüğü an alıyor tabletime bile el koydu şimdiden , kılıfını görsenİz fare kemirmiş dersiniz :))
Sende 3 çocuk bi de koca 4 çocuk :) aslında ... Yine becerikli kadınsın ki üstesinden geliyorsun tabi bunu bide senin psikolojine sormak lazım demi ..

Azıcık cesaret gerekiyor ki yaren de yaşında tam , tek parmağımızı tutarak gidiyordu koşuyordu sonra eşimle akşamları birbirimize karşı yürütmeye başladık 2/3 adım 5/6 adım derken bi halı boyunca gider oldu biz olunca karşısında sonra kendi kendine kanepe arası gitmeye başladı tek tek sonra çoğalttı bunu bi akşam tam 13 aylık olduğu gün ben yatak odasını topluyordum eşimle salondaydı birden kendi hole kadar gelmiş eşim seslenmemiş bana heyecan yapar düşer diye yarı yola gelince seslendi yaren geliyor dİye ve yanıma geldi sonra arkasından ben giderek kendİ salona gitti o günden sonra günden güne yürümesi dengesi düzeldi şimdi ortalıkta kapsül gibi pıt pıt gezİyor:)

İşte dediklerini düşünüp en sona attım seni zaten bi ihtimal diye :)

Keşke hayal olan sadece sıcak çay ve kahve olsa :))

Yapımda yok canım, yansıtamıyorum ama bu sefer de sinirli oluyorum işte kendime yapıyorum :) napacan ben de böyleyim :)

Yapımda yok canım, yansıtamıyorum ama bu sefer de sinirli oluyorum işte kendime yapıyorum :) napacan ben de böyleyim :)
kiz ben seni sinirli oalrak hiç dusunemiyorum
pamuk gibi hatunsun :)))
seni kzidiranlara hersey mustahak susma konus hayatimm

selam kızlar gelemedim bayadır. beratı dra götürdüm sıkıntı yokmuş Allaha şükür. Kakasından da bişi çıkmadı. Herhalde yutmadı. biz baya bi sıkıntı yaşadık tabi ama. neyse şükür bişi olmasın da. Saolun hepiniz yazmışsınız tek tek dönemedim çalıştığım için youn geçiyor bu ara. öpüyorum hepinizi.

sıcak çay ve kahve derken o kadar fazla şey kastettimki aslında :)

insanın kendini değiştirmesi zor evet. bizi biz yapan şeyler bu özelliklerimiz zaten iyi de olsa kötü de olsa. sana diyorum ama kendim de yapıyorum. demek kolay tabiiki. sanırım bi yaştan sonra da değişmek çok zor :) ama en azından özeleştiri yapabiliyoruz ne güzel.

Haklısın, her şeyi yük olarak görüyorum son Zaman'larda.. Geçer anam geçer mecbur geçecek :))

Ayy son cumlende koptum

Evet anneler çayı soğuk sever. :)

Bebekler çok yorgun olduğunda da dalamazlar.çocuklarda öyle.aksine tuhaf bi enerji yüklenirler.biz büyükler gibi yorulduk vurup kafayı yatalim demezler.ordan oraya ziplarlar gülerler.öyle bi duruma benziyor dun geceki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…