kiz senherseyi takip ediyonda niye ayzamiyon kiiSlm hanımlar .. Bayadır yazamıyordum özellikle şu her seferinde giriş istiyor ya ..
yeb4 önce seninle başlamak istiyorum Begüm ün alışkanlıkları hale benim kızım gibi devam etmekte sen ne yazıyorsan aynı aynı diyorum her seferinde ayak sallanma memeler fora gezme Nazlı nazlı ağlama yemek yemekte direnme bi Zamanlar tükürmeleri .. Kahvaltıyı hala karışım olarak yemeleri :)) daha da var ... Ayrıca geçmiş olsun belinden baya büyük sıkıntıların oldu kv desen cabası .. O arkadaşlarının geldiği Zaman ettikleri .. Neyse ki şimdi annen yanında ilaç gibi gelmiştir sana.. Uyku eğitimi sürecini de merakla takip ediyor ve okuyorum eminim sessiz üyelerde vardır takip eden seni .. Bence çok yol katettin kusacak kadar ağlamaları yok artık bende baya gaza geliyorum başlamak için benim kızda sabaha kadar kaç milyon kez emiyor bilmiyorum eğer emerek dalamıyorsa gecenin yarısı ayakta sallanmak istiyor tabi gece daha tahammülsüz oluyorum .. Koca faktörü var bende azıcık ağlasa gık dese başımızda önce onu eğitmem lazım benim ...
MaRaL_ Hakan ın yemesinden sonra uyumasını da ileri boyuta götürdün o kadar korkuyordun.. Güçlü bi annesin sen ya ..
@mery60 12 de uyanıyorsa emmek için sen 1 saat öncesinden kendin uyandırıp emzir bi yerde öyle okumuştum işe yarar umarım .. Ayrıca o Tuna nın kapkara uzun saçlarına hayranım dökümlü dökümlü maşallah , çadırında son hali nasıldı göremedik ...
Hamile olan arkadaşlara da hayırlı olsun şubat anneleri hızlı çıktı :)
dadera ya duru kuşa gelincikgibi a ayaz a da sevgiler ...
yok canım arabada on beş dakka içi geçti sadece. bilmiyorum ne istediğini..arabada uyudugu için mi uykusu yok bu seferde
yatir kaldir yapinca uyyacakmiki onu istiyor
bak sana bizi soyleyim
dun sabah ben yokdum esim kucaginda uyutmus
dun aksam çok yorgundu emrek uyyakaldi bayildi resmen
bu oglende çok uykusu vardi yine memede uyyyor ama bakdim yutkunluyor direk alip yataga koyyorum dalmasina izin vermiyorum
bu aksam biberon içti ( oglen 11 den 12 :30 a kaddr uyumustu normalde daha fazla uyyyor)
aksam ustu parka çikdik orada hep yurudu kostu dustu dakka durmadi kucagimida istemiyor birak beni gidecem diye debeleniyor canim çikdi pesinde kosucam diye )
aksam 8 de biberon içti uyutmaya çalistim emzirmedim nedense unuttum galiba :)
20 dk bekledi yatakda bi ora bi bura döndü
bide emzrym dedim memede uyudu yine
dalmadan koydum yatagina
gece uyaninca emiyor yataga koyyorum uyyumaya devam ediyor hatta uyanikda koysam uyyor
ben bizim isi çozemedim son iki gunde bi gariplik var ama neyse
bencede tutarlı olun canım eminim işe yaracaktır. uykuları gelince her yerde her şekilde uyurlar da bakma bizi çok güzel kullanıyorlar..Yok canim kv de hak verdi bugun bana gece 1kere uyaninca. Isbirligi yaptik artik o da oglenleri 1 kere iyice uykusu geldiginde uyutcak. Cok uykusu gelince kafasinin mama sandalyesine dusmuslugu bile var oglenduydugumda cok sasirmistim. Gunduz gece tutarli olursak boyle daha iyi adapte olur galiba
sorma sorma yalandan ıh yapsa o yaşlar yanaklardan iniyo hemen.. acaip nazlı hassas duygusal bebeler bunlar..Evet Canım 16 mart Yaren tipik balık :) duygusal hassas gözyaşı hazır hemen pıt pıt damlar ...
Anneni yazarken , şimdi dönünce annesi Yasemin İ yine hasret basar Özlem'ini dile getirir bu şehirde niye onlar yok yada ben niye buradayım diye efkarlanır ve beni de efkarlandırırsın:)) diye geçirdim içimden ..
Begüm ün Yürümesi Nasıl adımları çoğaldı mı ?
Benİ hatırla dediğim halde hatırlamıyor bu site beni :)) sayfa bile durur kapatmam aslında .. Çözüm bulamadım buna .
Geniz eti ve kulakta Sıvı birikmesiHımm dediğin gibi biraz ilgiye ihtiyacı olan bir bebek seninkisi benim eşim çocukları çok seviyor ve kalabalık bir ailemiz olsun istiyor yani biz her halükarda isterdik ikinci bebeği beklememin bir sebebi yoktu herşey yolunda yani burda Almanya'da yalnızız onada arkadaş olur onu eğlendirmek için daha oyun bulamıyoruz hergün parklardayiz. Kulağında ne sorunu vardı
kiz oyle yorgun bi sekilde bayilip gidiyor ki kiyamiyorum daayok canım arabada on beş dakka içi geçti sadece. bilmiyorum ne istediğini..
memede uyumasına sen izin verme yine. uyandır gerekirse yatağına koy :) çabuk adapte oldu Hakan. inşallah Begüm gibi sapıtmaz sonra :)
canım kendine bu kadar yüklenme. kendini kötü hissediyorsan etrafındakilere de yansıt ne olacak.. dök içini ferahla. zor zamanlar geçiriyoruz dönem dönem. içinde sonsuz keşfetme arzusu dolup taşan bebelere bakmaya çalışıyoruz.. her türlü en zor dönemleri sanırım. bugün bizde misafirliğe gittik iki dakika oturup çay içemedim. her yeri her şeyi karıştırdı..Kızlar merhabaa :)
Sormuşsunuz bir kaçınız sağ olun kaç gündür okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum..
hafta sonum yoğun geçti eşim her zamanki gibi yoktu dün gece geldi şehir dışından, ben de annemi gezdirdim biraz, Samsun'a gittik bi kuzeni orda annemin.. Ama ayaz kuruttu beni yemin ederim, ne huysuz bi çocuk yarabbim git gide de beter oluyor.. Ota ..oka ağlıyor, sürekli bişiler istiyor her yeri karıştırıyor otobüste giderken de gelirken de sadece emerek durdu düşünün artık.. Bu çoçuğa bi ayar çekme vakti geldi şu yaz gelsin biliyorum ben işimi
Psikolojik olarak pek iyi değilim bu aralar, yalnız hissediyorum, bitkin, yorgun garip haller işte.. Ama çevreme hep gülüyorum, neşeli oluyorum böyle olunca da kendi içimde çelişiyorum
Ayrıca gebelik de benden uzak olsun yoksa kafayı yerim
Yazamadım bi süre misafir filan geldi gitti bi de bu giriş işi hatırla dediğim halde hatırlamaz oldu bide tabi yaren artık tableti elimde gördüğü an alıyor tabletime bile el koydu şimdiden , kılıfını görsenİz fare kemirmiş dersiniz :))kiz senherseyi takip ediyonda niye ayzamiyon kii
bende telefondan giriyorum sifre hafizada niye oyleki seninki
valla yapiyorum iste biseyler kendi çapimda :)
Azıcık cesaret gerekiyor ki yaren de yaşında tam , tek parmağımızı tutarak gidiyordu koşuyordu sonra eşimle akşamları birbirimize karşı yürütmeye başladık 2/3 adım 5/6 adım derken bi halı boyunca gider oldu biz olunca karşısında sonra kendi kendine kanepe arası gitmeye başladı tek tek sonra çoğalttı bunu bi akşam tam 13 aylık olduğu gün ben yatak odasını topluyordum eşimle salondaydı birden kendi hole kadar gelmiş eşim seslenmemiş bana heyecan yapar düşer diye yarı yola gelince seslendi yaren geliyor dİye ve yanıma geldi sonra arkasından ben giderek kendİ salona gitti o günden sonra günden güne yürümesi dengesi düzeldi şimdi ortalıkta kapsül gibi pıt pıt gezİyor:)bencede tutarlı olun canım eminim işe yaracaktır. uykuları gelince her yerde her şekilde uyurlar da bakma bizi çok güzel kullanıyorlar..
sorma sorma yalandan ıh yapsa o yaşlar yanaklardan iniyo hemen.. acaip nazlı hassas duygusal bebeler bunlar..
annem gidince bi süre bunalıma giricem o allahın emri :) burda da efkanlandırıcam yine herkesi sanırım :)
Begüm en fazla 6 adım atıyor. düşüyor hemen ya da kendi oturuyor yürümek istemiyor. ama tutunarak veya elimden tutarak resmen koşuyor.
Bak bak baakvahideyle bende yanilmis ama sizin listeyi sevdim benn
İşte dediklerini düşünüp en sona attım seni zaten bi ihtimal diye :)hamilesin anacim vijdanli konus kizzz n dua yerine falan gecer Allah korusunn acci biraz bana
bak siz bi taneyle napsam diyonuz
ben uç taneyle nasil kafayi yiyom dusun yani
saat olmus 9 buçuk daha yeni totom yer gordu , kizim uyanik hala oksuruyor kalbim agriyor dityor, oksurmekden diyaframi yoruldu herhalde kalbim saniyor bence ama tekarar soylerse dr a goturucem, ondan yartim saat once çis yaaprken aciyor dedi ilik suda oturrttum bi sistitmiz eksikdi, oglan basladi aglamaya bende istiyorum havuz diyen ablayin aknri agriyor ondan yaptim dedim, bes dk sonra benimde karnim agriyor diye zirlmaya basladi, sabah okul var vakit yok iyi kotu gonlunu ettim uyumasi için
en kuçuk 20 dk durdu uyyamadi emzirdim uyudu
çozemedim memedemi uyudu yatakda koydugumda gozleri kapaliydi ama tam dalmamisti
anliycan benim 24 saatim de dolu kendime zaamaniom yokki hatta 4. uyu yapmayada zamanim yok
Keşke hayal olan sadece sıcak çay ve kahve olsa :))canım kendine bu kadar yüklenme. kendini kötü hissediyorsan etrafındakilere de yansıt ne olacak.. dök içini ferahla. zor zamanlar geçiriyoruz dönem dönem. içinde sonsuz keşfetme arzusu dolup taşan bebelere bakmaya çalışıyoruz.. her türlü en zor dönemleri sanırım. bugün bizde misafirliğe gittik iki dakika oturup çay içemedim. her yeri her şeyi karıştırdı..
bize bi süre sıcak çay kahve içmek hayal sanırım.. :)
kiz ben seni sinirli oalrak hiç dusunemiyorumKeşke hayal olan sadece sıcak çay ve kahve olsa :))
Yapımda yok canım, yansıtamıyorum ama bu sefer de sinirli oluyorum işte kendime yapıyorum :) napacan ben de böyleyim :)
sıcak çay ve kahve derken o kadar fazla şey kastettimki aslında :)Keşke hayal olan sadece sıcak çay ve kahve olsa :))
Yapımda yok canım, yansıtamıyorum ama bu sefer de sinirli oluyorum işte kendime yapıyorum :) napacan ben de böyleyim :)
Haklısın, her şeyi yük olarak görüyorum son Zaman'larda.. Geçer anam geçer mecbur geçecek :))Oooo tatlım özlettin kendini. Kuruduk kız aynen.. Artık ne memelerimde hal kaldı ne kollarımda, beynim kulaklarım zaten uğul uğul hep. Tuna'nın zırıltısından.. Emin ol Tuna da ağzında memeyle giderdi bütün yolu.
Tatlım neden bastırıyorsun kendini? Her zaman güçlü olmak zorunda değilsin.. Böyle yaparak yıpratırsın kendini.. Eşinin olmaması eminim üstüne çok yük bindiriyordur. Çok yoruluyorsundur.. Ben bile eşim okuldan bir saat geç gelsin bitkin düşüyorum.
Havalar bile etkiliyordur seni.
Ayy son cumlende koptumhamilesin anacim vijdanli konus kizzz n dua yerine falan gecer Allah korusunn acci biraz bana
bak siz bi taneyle napsam diyonuz
ben uç taneyle nasil kafayi yiyom dusun yani
saat olmus 9 buçuk daha yeni totom yer gordu , kizim uyanik hala oksuruyor kalbim agriyor dityor, oksurmekden diyaframi yoruldu herhalde kalbim saniyor bence ama tekarar soylerse dr a goturucem, ondan yartim saat once çis yaaprken aciyor dedi ilik suda oturrttum bi sistitmiz eksikdi, oglan basladi aglamaya bende istiyorum havuz diyen ablayin aknri agriyor ondan yaptim dedim, bes dk sonra benimde karnim agriyor diye zirlmaya basladi, sabah okul var vakit yok iyi kotu gonlunu ettim uyumasi için
en kuçuk 20 dk durdu uyyamadi emzirdim uyudu
çozemedim memedemi uyudu yatakda koydugumda gozleri kapaliydi ama tam dalmamisti
anliycan benim 24 saatim de dolu kendime zaamaniom yokki hatta 4. uyu yapmayada zamanim yok
Evet anneler çayı soğuk sever. :)canım kendine bu kadar yüklenme. kendini kötü hissediyorsan etrafındakilere de yansıt ne olacak.. dök içini ferahla. zor zamanlar geçiriyoruz dönem dönem. içinde sonsuz keşfetme arzusu dolup taşan bebelere bakmaya çalışıyoruz.. her türlü en zor dönemleri sanırım. bugün bizde misafirliğe gittik iki dakika oturup çay içemedim. her yeri her şeyi karıştırdı..
bize bi süre sıcak çay kahve içmek hayal sanırım.. :)
Bebekler çok yorgun olduğunda da dalamazlar.çocuklarda öyle.aksine tuhaf bi enerji yüklenirler.biz büyükler gibi yorulduk vurup kafayı yatalim demezler.ordan oraya ziplarlar gülerler.öyle bi duruma benziyor dun geceki.tam 50 dakikada uyudu. bu bana uyku eğitiminde ilk gecemizi hatırlattı. o zamanda 50 dakikada uyumuştu. tek fark o zaman çok ağlamıştı bu gece de aksine çok güldü
yemin ediyorum yatakta el ayak sürmediği yer kalmadı. ve abartmıyorum 200 kez kalktı yatırdım. güldü kıkırdadı. ama o inatsa ben daha inat. pes etmedim.. ne kadar sinirden dişlerimi sıksam da pes etmedim. 50 dakikanın 1 dakikasında sabit durmadı. enerji doldu taştı sanki. ama gözler baygın..
en son yorgun düştü bu sefer meme diye ağlamaya başladı. istersen ortalığı yık sana meme yok dedim içimden. su içirdim emziğini verdim on dakika daha kıvrandı ve uyudu..
üç gecedir nerde hata yapıyorum diye düşünüp her ihtimali eledim. bugün az uyuttum ve dışarda oldukça yoruldu. yine sonuç aynı.
bence bu sefer de uyumak istemeyince nasıl olsa annem beni salona geri götürecek diye düşünüp o yönde kullanmaya başladı beni. çünkü ben uykusu henüz gelmedi tam diye zorlamayıp geri götürüyodum. yarından sonra bi de böyle deniycem.. asla yatağından çıkarmiycam.
niye böyle oldu anlamıyorum nerde hata yapıyorum off offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?