2015 Şubat Anneleri

gelincikgibi canim tum nazlari bize. Bence bizim yanimizda cok yaramaz oluyolar. Nazlanip duruyolar. Illa anne hep onlarla ilgilenecek baska bisey yapmayacak

Sen d

gelincikgibi yaziyodum yarim kaldi
Sen de ayni benim gibisin. Boga burcunun huyu mu acaba? uzuldugumu belli etmemeye calisirim hep gulumserim gulerim. Sonra da millet bizi biseye uzulmuyo sanip kirip dursun. Kendimize yapiyoruz valla.

Benimkide uyku konusunda bir değişti gibi ama sebebini buldum ipin ucu kaçmadan Bugün yakaladım durumu ben kursa başladım 2. Haftadayim oğlanı uyutup gidiyorum öğlen çıkıyorum işte neyse eşim uyanınca tekrar kucağına alıp uyutuyormus diyorki belki bi saat koynumda uyuyor bende öyle uyuyorum sıcak sıcak :) Bugün itiraf etti çünkü gece hiç kalkmayan çocuk sadece kucağına al diye uyanıyor birkaç gündür ve uykuya dalarken de kucakta uyumak istiyor yani hemen aliskanliklarondan vazgeciyorlar

Bişi çıkmamasına sevindim Can'ım..
Kolay gelsin sana allah kolaylık versin

Kafam çalışmıyor kiiii ama doğru diyorsun gerçekten çok şeyden fedakarlık ediyoruz.. Aslında beni yoran da bu daha doğrusu hepimizi..

Bu sabah annemle ufak bi tartıştık yani tartışma değiş de fikir ayrılığı ben de fikrimi söyledim hemen bozuldu, annem çok alıngan bişi demeye gelmiyor.. Neyse benim bir başım ağrısın daha okula gitmeden allahım okula gittim Ama git gide artıyor Ağrım.. Bu kez midem bulanmaya başaktı çocuklara test uyguluyorum ama kendimde değilim çok afedersin kuştum ama yok rahatlatamadım.. En sonunda 45 dk vardı çıkmama dedim ben dayanamıyorum çıkıyorum müdüre.. Eve geldim ayaz uyumamış mız mız ve iki sn yatmama izin vermedi başka odaya git dedi annem ama yok diler tarafta Nasıl ağmıyor 15 dk yatabildim

Yani baş Ağrı'sı be kadar basit normalde yatcan geçecek aöa ona bilr fırsat yok ((

gelincikgibi yaziyodum yarim kaldi
Sen de ayni benim gibisin. Boga burcunun huyu mu acaba? uzuldugumu belli etmemeye calisirim hep gulumserim gulerim. Sonra da millet bizi biseye uzulmuyo sanip kirip dursun. Kendimize yapiyoruz valla.
Kişilik özelliği, öyle yetişmişiz sanırım, en azından ben öyle yetiştim.. Aman sus, deme bişi, kırma kimseye, incitme (ama incin)..

Bu arada Gül'leriniz de pek güzel içimi açtı resmen

maşallah hiç düşmeden yürüsün koşsun Yaren kuzu inşallah :)
o zaman bize de az kaldı desene. yaz da geliyor koşar oynar artık sokaklarda.

Bebekler çok yorgun olduğunda da dalamazlar.çocuklarda öyle.aksine tuhaf bi enerji yüklenirler.biz büyükler gibi yorulduk vurup kafayı yatalim demezler.ordan oraya ziplarlar gülerler.öyle bi duruma benziyor dun geceki.
bunu hiç bilmiyodum bak sağol canım.
ama babası da çok yorgun olunca bazen saçmalıyo sapıtıyo gıcıklaşıyo. herhalde babasına benzedi eşek sıpası.

canım benim çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun? baş ağrısından neden miden bulandıki? migren mi var sende kendine dikkat et hiç bişey sağlıktan önemli değil..

en temel nedeni de stres gerçi baş ağrısının.. insan kendi annesiyle tartışınca daha zor geliyor. bir de alıngansa anlatmaya çalışırken yoruluyor insan. seni çok çok iyi anlıyorum benim annem de çok alıngandır. çok pipiriklidir. eşimle aramda bi negatif enerji olduğunu hissetsin hemen sorar sana kötü mü davranıyo diye onu ikna etmek deveye hendek atlatmaktan zor. ya da başka mevzularda. alıngan insanı ikna etmek de cidden zor hem kırmamaya çalışıyosun hem ikna ediyosun :) cidden anlıyorum seni. hatta o kadar yorulmuşşsundurki kendi fikrini savunmaktan bile vaZgmeçmişsindir..

bazen annelerimiz bile içinde bulunduğumuz durumu anlayamayabilir.. sanırım bu aralar bizi bizden başka pek anlayan yok :)

bu gece çok şükür kısa sürdü. inşallah eski düzenimize döneriz. yine yatırınca kalkıp oyun yapmak istedi. ama cidden çok uykusu vardı. alışkanlık yaptı bu yatır kaldır işini.

istemesemde kızdım ona şiii hayır diye sert bi ses tonuyla. ağladı garip garip tabii biraz. ama çok değil. içim gitti ama napayım. ama işe yaradı kalkmak istese de kalkamadı kızdım diye. sonra da 15 dk döndü durdu uyudu. inşallah geçecek bu takıntısı da..

Gunaydin kizlar
Ben uzun zamandir bu kadar kotu bir gece gecirmedim. Surekli uyandi ve her uyanisinda kesinlikle meme istedi. Memeyi alinca da uyusa bile birakmak istemedi. Kafayi yiyecektim yatagina koyup almaktan. Hic uyumadim desem yeridir. Iki gundur zaten bi tuhaf. Dun sabah da aynisini yapti dun aksam da. Boyle memeye yapisirsa ciddi keserim galiba emzirmeyi. Hic dusunmezdim bu gece aklima dustu.

Hiç bilmiyorum ki var mı yok mu migren veya benzeri, belirtiler o yönde bi nörolojiye gitmek lazım aslında..

Evet stres kesinlikle, sabah çok üzüldüm, beni anlamamasına her dediğimi yanlış anlamasına.. Hiç sevmem yanlış anlaşılmayı kim olursa olsun..

Ya var ya tam anlattın, demek ki sen de aynen böyle hissediyorsun.. Bişi anlatacağım diye yoruluyorum, en sonunda zaten kapattım konuyu anlaşamicaz biz dedim bıraktım.. Annem de eşimle ilgili hep eleştirir, babam çok farklı benim evle çok ilgilenir alışveriş ne bileyim işte ev işleri, tamirat vs herşey..bizde her şey bana kalıyor annem de bundan dolayı sürekli eleştiriyor sen çok yıpranmışsın, şu yüzünün haline bak ne hale gelmişsin, nerde o eski güzelliğin.. Bunu da ondan bir kaç kez duyunca ben artık sinirlendim.. Tamam söyle ama söylemiş tarzı, ses tonu, sıklığı çok önemli..
Yorgunluğuna veriyorum:)

Günaydın canımcım..
Ayaz da tam anlattığın gibiydi işte.. İnatla gece emzirmiyorum, en erken 4te emzirirtorım çünkü zaten 5-5.30 gibi hava aydınlanınca kökten uyanıyor.. Benim bu emzirmeme işi ARada bir şaşırmalar dışında işe yaradı.. Son Zaman'larda daha az uyanıyor uyansa da en fazla 1 dk ağlıyor susuyor yanında oluyorum zaten..
Bu meme neymiş arkadaş çok ilginç tam bağımlı bizimkiler hepsi de aynı :)))

maşallah hiç düşmeden yürüsün koşsun Yaren kuzu inşallah :)
o zaman bize de az kaldı desene. yaz da geliyor koşar oynar artık sokaklarda.
Bakalım bizimkiler ne Zaman yürüyecekler kızım 4/5 adım atmaya başladı karşısına oturup gel kızım diyince geliyor şaka maka 15 ayımız geliyorrrr

Gunaydin kizlar
Ben uzun zamandir bu kadar kotu bir gece gecirmedim. Surekli uyandi ve her uyanisinda kesinlikle meme istedi. Memeyi alinca da uyusa bile birakmak istemedi. Kafayi yiyecektim yatagina koyup almaktan. Hic uyumadim desem yeridir. Iki gundur zaten bi tuhaf. Dun sabah da aynisini yapti dun aksam da. Boyle memeye yapisirsa ciddi keserim galiba emzirmeyi. Hic dusunmezdim bu gece aklima dustu.
O da kiyamiyo demek sana ama sen ne yapacaksin yani adamin huyu bu. Degistiremiyosun ki. Her erkek bir degil maalesef. Baban ne guzel herseyi yapiyomus. Bebekli donem cok yipratti bizi kocalar da destek olmayinca ama guclu olmaliyiz ve eminim biraz daha buyusunler eski halimize doncez.

Canim ben de oyle yapiyodum ipin ucu tam olarak nerde kacti bilmiyorum. Yine hemen emzirmemeye calisiyorum ama kendini bi kasiyo kucagimda bile tutamiyorum. Yataga biraksam cigliklarla agliyo sesi kisilana kadar. Asla sakinlesmiyo. Sen nasil yapiyosun? Cok bagimlilar ya oyle boyle degil. Meme agzinda degilken diger memeye gececekken bile cup cup yapiyo agziyla

Günaydın kızlar bu arada benim memeyi bıraktırma zamanlamam çok iyi olmuş tam zamanında bıraktırmışım bıraktıktan bir ay sonra hamile oldum herşeyde bi hayır var demek ki belki şimdi daha zor olacaktı şükür ki kurtulduk meme işinden şu gece uyanmaları ve iştahı da düzelseydi iyiydi çok şey mi bekliyorum acaba

Canım ben ayazı akşamları yanında yatarak uyutuyorum yanı yatıyorum o döne döne uyuyor uzun sürüyor ama olsun.. Sonra geceleri aşama aşama gittim yani her gün bi 15 20 dk uzattım çünkğ biliyorsun artık 30-40 dk da bir uyanıyordu.. Artık çok sık uyanmıyor 3 kez falan onda da ikisinde hemen uyuyor yanına gidince birinde biraz daha ağlıyor ben hemen ninni söylüyorum Veya işte şarkı (karlı kayın ormanı şarkısını seviyor) sonra kapatıyor gözlerini.. Benim sorunum da sabah erken uyanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…