- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Bundan sonra hızlanır merak etme.benim ortanca kız da 15. Ayını doldurunca yurudu..bir ara hic yurumicek sandım abisi yaşında yürüyünce çok uzun geldi.ben zayıf diye( 7 kiloydu) geç yürüdü sanmistim ama demek ki cok alakalı degil.yürüyünce de hiç düşmedi.patır patır yurudu.bazı bebekler iyice emin olunca yuruyo herhalde.inşaallah seninki de paatir patır dusmeden yürür.beklediğine değer.Bakalım bizimkiler ne Zaman yürüyecekler kızım 4/5 adım atmaya başladı karşısına oturup gel kızım diyince geliyor şaka maka 15 ayımız geliyorrrr
Can'ım hatırlarsan Yasemin de aynı problemi yalamıştı hatta seni dün uyarmıştı. Ben de yaşadım. Hakan olağan bi tepki veriyor şu an. Seni deniyor, vazgeçme. Bir iki gün sonra yine devam eder. Bide gündüz ben hiç yapmadım yatırkaldır. Belki gündüz dikkati çok dağılıyordur. Uykusunun geldiğine emin misin?Imdattt kızlarrrrmery60 yeb4 başka kim vardı bu yatır kaldır yapan
Yarım saate uyuyor en az bu çocuk. Kalkıp oturuyor aglamıyorda .hatta dün gece gülüyordu ıyıce sınır oluyorum gülünce
Günümün en az bir buçuk saati yatak odasında oturarak geçiyor. Naoıcam ben ne zaman düzelecek bu durum. Gece uyanmasını hallettıkde uykuya dalma problemi çıktı meydana :'(
İNŞALLAH Can'ım inşallah benim oğlan da yaşında yürümüştü ben de ona kilodan yürüyemiyor filan diyordum 13-14 kiloyduBundan sonra hızlanır merak etme.benim ortanca kız da 15. Ayını doldurunca yurudu..bir ara hic yurumicek sandım abisi yaşında yürüyünce çok uzun geldi.ben zayıf diye( 7 kiloydu) geç yürüdü sanmistim ama demek ki cok alakalı degil.yürüyünce de hiç düşmedi.patır patır yurudu.bazı bebekler iyice emin olunca yuruyo herhalde.inşaallah seninki de paatir patır dusmeden yürür.beklediğine değer.
valla uykusu oluyor da çok aisrimi bilememCan'ım hatırlarsan Yasemin de aynı problemi yalamıştı hatta seni dün uyarmıştı. Ben de yaşadım. Hakan olağan bi tepki veriyor şu an. Seni deniyor, vazgeçme. Bir iki gün sonra yine devam eder. Bide gündüz ben hiç yapmadım yatırkaldır. Belki gündüz dikkati çok dağılıyordur. Uykusunun geldiğine emin misin?
uyku nuz nasil oldu canium en son ne durumda begumun uyumasimaşallah hiç düşmeden yürüsün koşsun Yaren kuzu inşallah :)
o zaman bize de az kaldı desene. yaz da geliyor koşar oynar artık sokaklarda.
Vaay muzik zevki de guzelmis kuzumun. Duru ninni gibi bisey duyar duymaz cok sinirleniyo. Bu aralar meme disi herseye tepki. Insallah doner eski halineCanım ben ayazı akşamları yanında yatarak uyutuyorum yanı yatıyorum o döne döne uyuyor uzun sürüyor ama olsun.. Sonra geceleri aşama aşama gittim yani her gün bi 15 20 dk uzattım çünkğ biliyorsun artık 30-40 dk da bir uyanıyordu.. Artık çok sık uyanmıyor 3 kez falan onda da ikisinde hemen uyuyor yanına gidince birinde biraz daha ağlıyor ben hemen ninni söylüyorum Veya işte şarkı (karlı kayın ormanı şarkısını seviyor) sonra kapatıyor gözlerini.. Benim sorunum da sabah erken uyanması
Demi özgün müzik :))Vaay muzik zevki de guzelmis kuzumun. Duru ninni gibi bisey duyar duymaz cok sinirleniyo. Bu aralar meme disi herseye tepki. Insallah doner eski haline
genetik herhalde canim diger kizinda oyleymi$ ya uzulme lutfenAlerji için sevk yaptırmaya gittim gitmisken tartayim dedim.moralim bozulup geldim.8400 de cakildik.12.ay kilosu hiç oynamamis.ağırlaştı gibi geliyordu taşırken.demek ki ben gucsuzlestim.gerçi iştahsızdi dişlerden ama yinede.. kendimi kandirmisim.hatta 9 hayali bile kuruyorum.pehhh
azılar çıktı.iki gündür iştah geri geldi.bu arayi değerlendirmek lazım.boyu 71 di.74 olmuş.en azından onunla teselli oldum.boyu daha onemsiyorum.ama yine de bi 200 Gr alsa en azından moralden cokmezdim
Allah kavustursun canimiyi akşamlar canlarım..
yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim, hepsine dönücem yarın beni mazur görün.. çok kötü bi haldeyim şu an.
annemi yolcu ettim. ne kadar zaman geçerse geçsin alışamıyorum. üstüne berbat uyku serüveni daha yaşadık. günden güne güya iyi olacakken tekrar başa sarıyoruz. bıktım usandım tükendim bütün umutlarım suya düşüyor. zaten inanılmaz moralim bozuktu annemi kapıdan yolcu etmek zorunda kaldım doğru düzgün sarılamadım bile kız yüzünden.
gözyaşlarım boğazıma düğümlendi. sonra inadıma yaparmış gibi 40 dk döndü durdu yatakta deli gibi uykusu olmasına rağmen. konuştu kendi kendine döndü durdu. başında bekledim tam uyuyacakken birden mızmızlandı ağladı daha sonra şiddetlendi. 25 dakika da bu şekilde geçti. çok ama çok ağladı. meme verdim anca sakinleşti. sonra uyudu. bütün umutlarım tükeniyor ama yine sabrediyorum, vazgeçmiyorum.. ordan eşim de sakin ol o daha bebek diyor ona ayrı deliriyorum. evet haklı belki ama duymak istediğim bu değil.
annem geldiği günden beri bir saat oturmadı belim ağrıyor diye tüm işlerimi yaptı. kışlıkları kaldırdı temizlik yaptı ben sadece yardım ettim. koltuklarımı bile sildi ki sağlık durumu benden daha kötü. kimse ana gibi düşünemezki insanı. o da gitti işte yine veda yine hüzün.
eşimin annesi ve kızkardeşi de bana tavırlı sanki ben bişey yapmışım gibi. kayınvalidem pek değil gerçi ama kızı konuşmuyor benle.
eşimden ve kızımdan başka kimsem yok bu koca bu şehirde. boğuluyorum.. her seferinde keşke buraya gelmeseydim diyorum keşke..
ama iyiki eşim ve kızım var, şükürler olsun..
Canim benim Allah kavustursun. Insanin kendi annesi gibi kimse olamaz. Niye tavir yapiyolar ki sana? Tavir yapilacaksa senin yapman gerekirdi yani. Bi ilginc bunlar. Esin yine o aileden cok iyi cikmis. Allah esinle Begum'le cok mutlu bir omur versin sana. Su andaki duygularini biraz olsun anlayabiliyorum. Bebekler zor gunlerde hep daha cok zorluyo nedense bizi. Oyuna cevirmis Begum de iyice. Sen sabret canim bu kadar ugrastin sonucta bosa gitmesiniyi akşamlar canlarım..
yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim, hepsine dönücem yarın beni mazur görün.. çok kötü bi haldeyim şu an.
annemi yolcu ettim. ne kadar zaman geçerse geçsin alışamıyorum. üstüne berbat uyku serüveni daha yaşadık. günden güne güya iyi olacakken tekrar başa sarıyoruz. bıktım usandım tükendim bütün umutlarım suya düşüyor. zaten inanılmaz moralim bozuktu annemi kapıdan yolcu etmek zorunda kaldım doğru düzgün sarılamadım bile kız yüzünden.
gözyaşlarım boğazıma düğümlendi. sonra inadıma yaparmış gibi 40 dk döndü durdu yatakta deli gibi uykusu olmasına rağmen. konuştu kendi kendine döndü durdu. başında bekledim tam uyuyacakken birden mızmızlandı ağladı daha sonra şiddetlendi. 25 dakika da bu şekilde geçti. çok ama çok ağladı. meme verdim anca sakinleşti. sonra uyudu. bütün umutlarım tükeniyor ama yine sabrediyorum, vazgeçmiyorum.. ordan eşim de sakin ol o daha bebek diyor ona ayrı deliriyorum. evet haklı belki ama duymak istediğim bu değil.
annem geldiği günden beri bir saat oturmadı belim ağrıyor diye tüm işlerimi yaptı. kışlıkları kaldırdı temizlik yaptı ben sadece yardım ettim. koltuklarımı bile sildi ki sağlık durumu benden daha kötü. kimse ana gibi düşünemezki insanı. o da gitti işte yine veda yine hüzün.
eşimin annesi ve kızkardeşi de bana tavırlı sanki ben bişey yapmışım gibi. kayınvalidem pek değil gerçi ama kızı konuşmuyor benle.
eşimden ve kızımdan başka kimsem yok bu koca bu şehirde. boğuluyorum.. her seferinde keşke buraya gelmeseydim diyorum keşke..
Allah kavuştursun canım anne gibisi olmaz aynen üzülme canım senin gitmene de az kaldı bayramdan önce gidecektiniz değil miiyi akşamlar canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?