- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 198
amin canım sağolasın.Allah kavustursun canim
ben senin beline noldugunu okumadim
mr sonuçlarina ne dedi doktorlar yazmisindri ama denk gelmedim
begume ne desem bilmioyorum bu konuda hiç bi fikrim yok bende salgaraya gidiyorum bu uyku konusunda
duzen yok bisey yok
tek iyi olan sey gece uykusune geçince sabaha kdr rahatim
ama gunduz agzma ediyor
buyuklerin okulu hava soguk kendi hasta , disari çikarmiyim diye uhrasiyorum elimden geleni yapoiyorum ama ne kdr basariyorum mechul
oksuruk balgam ful
dun gece 5 de emdi oksuruk tuttu bakdim uyyamiyor kucahima aldigim gibi kustu ne var neyok
sonra rahatladi 9 a kdr uyudu
off bende sana kendi derdimi anlatiyorum senin derdin sana yetiyor
saglik olsun canim uzulme annene sana ailene rabbim uzun saglikli omurler versin
zamanla geçecek insallah bu gunler
hatira oalrk kalicak gulerek anlataacksiniz
hatta begum doymayacak dinlemeye anne bi daha bi daha anlat diyecek gozleri parlayrak :))
çocuklar kuçukluklerini dinlemeyi sevmeyi çok sever ister yaramazlik olsun ister baska sey :)
bel fıtığı çıktı bende üç tane ilerlemiş bayağı. kendimi yormamam gerekiyomuş ne kadar olacaksa.
soru sormuşsun canım bu uyku eğitimi konusunda cevaplayamadım hemen kusurumabakma. o yatır kaldır yaparken gülmesi, yatakta oturması kendi kendine konuşması olayını bende yaşadım anlatmıştım. hatta hala yaşıyorum 4 gecedir böyle. inşallah düzelecek sabırla bekliyorum. bizi deniyorlar sanırım. tükendim ama sabrediyorum.
geçmiş olsun Hakan kuzuya inşallah iyileşince daha düzene girecek uykuları eminimki. bi an önce iyileşsin

inşallah dediğin günleri görürüz canım. büyüyünce de farklı farklı dertleri olacak. ama en azından uykumu alırsam bunlarla başa çıkabileceğimi düşünüyorum

annelik ömür boyu böyle zor geçecek sanırım..