Teşekkür ederim canımHayırlı olsun
amin canım çok sağol allah seni de tez zamanda kavuştursun. bazı anlar oluyor her şeye pişman oluyor insan anlarsın. hayat böyle akıp gidiyor. her zaman mutlu olacak değiliz ya. ben hala bişeylere alışamamışım demekki o yüzden zorlanıyorum.Allah kavustursun canım.bu sene ben de pişman oldum uzak şehre.çok zorlandım
.ama biraz daha büyüyünce daha güzel olacak sabır.bak anne kız sohbete doyamayacaksin az dillensin gor.yarenlik edecek sana.beraber kitap okuyacaksınız.elbise seçecek el ele sokakların altını ustune getireceksiniz.bik bik konuşacak o arada.kek kurabiye yapacaksiniz.Allah omur verirse.az kaldı bunları yapmaya.o zaman kendini daha iyi hissedeceksin.
canımm allah kavuştursun.. insanın sevdiklerinden ayrılması, aileden ayrılması, giden değil kalan olması gerçekten çok zor. . üzgünsün kendini yalnız hissesiyorsun ama güçlüsün. birkaç güne geçecek biliyorsun.. şükür ki hayattalar. canım annen.. nasıl da düşünüyor seni.. evlat işte. benden selam söyle emi konuştuğunuzda.iyi akşamlar canlarım..
yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim, hepsine dönücem yarın beni mazur görün.. çok kötü bi haldeyim şu an.
annemi yolcu ettim. ne kadar zaman geçerse geçsin alışamıyorum. üstüne berbat uyku serüveni daha yaşadık. günden güne güya iyi olacakken tekrar başa sarıyoruz. bıktım usandım tükendim bütün umutlarım suya düşüyor. zaten inanılmaz moralim bozuktu annemi kapıdan yolcu etmek zorunda kaldım doğru düzgün sarılamadım bile kız yüzünden.
gözyaşlarım boğazıma düğümlendi. sonra inadıma yaparmış gibi 40 dk döndü durdu yatakta deli gibi uykusu olmasına rağmen. konuştu kendi kendine döndü durdu. başında bekledim tam uyuyacakken birden mızmızlandı ağladı daha sonra şiddetlendi. 25 dakika da bu şekilde geçti. çok ama çok ağladı. meme verdim anca sakinleşti. sonra uyudu. bütün umutlarım tükeniyor ama yine sabrediyorum, vazgeçmiyorum.. ordan eşim de sakin ol o daha bebek diyor ona ayrı deliriyorum. evet haklı belki ama duymak istediğim bu değil.
annem geldiği günden beri bir saat oturmadı belim ağrıyor diye tüm işlerimi yaptı. kışlıkları kaldırdı temizlik yaptı ben sadece yardım ettim. koltuklarımı bile sildi ki sağlık durumu benden daha kötü. kimse ana gibi düşünemezki insanı. o da gitti işte yine veda yine hüzün.
eşimin annesi ve kızkardeşi de bana tavırlı sanki ben bişey yapmışım gibi. kayınvalidem pek değil gerçi ama kızı konuşmuyor benle.
eşimden ve kızımdan başka kimsem yok bu koca bu şehirde. boğuluyorum.. her seferinde keşke buraya gelmeseydim diyorum keşke..
ama iyiki eşim ve kızım var, şükürler olsun..
o kadar iyi anlıyorumki sabaha karşı kalkıp meme diye ağladığında ne hissettiğini. ertesi gün çok tövbe ediyorum ama o an diyorumki ben niye çocuk yaptım.. sonra çok vicdan azabı duyuyorum ama o uykulu anda cidden insan kendini kaybediyor..Sorma, aynı şekilde düşünüyorum ve artık bu meme olayı, uyku olayı beni delirtiyor
Aynııııı dediğin gibi oluyor, eve geliyorum veya hafta sonu dakka başı meme, iki dk emiyor gidiyor geliyor yineyoruldum artık, hiç estetik hissetmiyorum kendimi, her yerde her daim memeler açıkta.. Meme uçlarım benim de öyle, kızardı artık emmekten, bi de artık eskisi gibi değil çok güçlü soruyor, süt de olmayınca acıyor bu sabah memede uyumasına izin vermedim ilk defa yoksa bi saat memede kalırdı, bu yüzden de 4:30da uyandı, dedim allahım bu bi kabus olsun, değilmiş o anda bi sinir geliyor ki anlatamam sana, içim daralıyor sanki birisi göğsüme bastırıyo..
Napcaz ay biz? Walla ben hayır şimdi emmek yol dediğimde de dediğin gibi sinirleniyor ve sinirini ya ağlayarak ya da artık vurarak ifade ediyor
Canim cok gecmis olsun kiyamam ben Hakancik'agunaydinlar
bize gun hiç aydin deil ama neysee
sabahtan beri ne eydiyse kustu bu çccuk krem peynir kusulurmu yaaa
oksuruk yuzunden hep(( aslinda hiriltisida pek yok gece rahat uyudu oksuurk duymadim desem yeridr
uyandi basladi sorunumuz
birden ioksuruk krizi geliyor yuzu falan kizariyor sonrada kuusuyor ne son ne yediyse
kuzum benim midesi bos aç karni cani istemesede yemeye çalisyor ama yedigide çikiyor
yarina kdr geçer insallah biraz
gunde bi iki kere kusyirdu oksuruk yuzunden bugun çogaldi
canımmm.. başüstüne söyliycem yarın selamını. sende söyle anneciğinecanımm allah kavuştursun.. insanın sevdiklerinden ayrılması, aileden ayrılması, giden değil kalan olması gerçekten çok zor. . üzgünsün kendini yalnız hissesiyorsun ama güçlüsün. birkaç güne geçecek biliyorsun.. şükür ki hayattalar. canım annen.. nasıl da düşünüyor seni.. evlat işte. benden selam söyle emi konuştuğunuzda.
ya o kv de kızını da bi unut! ne yaptın ki ne olmuş da kanuşmuyormuş? bırak anlamaya çalışma sense konuşma. ay ne bu milletteki trip bu kendini beğenmişlik havaları yav.. s
Amaan salla gitsin o zaman cidden kendi kendilerine triplenip dursunlar.amin tatlım çok sağol. allah çocuklarımızı ailemizi bize bağışlasın.
eşimin kızkardeşi hasta olup yattığımda dpktora gittiğimde mr çektiğimde va hiç ama hiç aramadı sormadı bende eskisi gibi pek konuşmadım kırıldığım için. üstüne sana anlatmıştım bu araba mevzusundan abisi kızdı ona. şimdi kendi mağdurmuş gibi konuşmuyo. çok da fifi :)
Duru çok zor bi gece geçirtmiş sana canım ne olduki? şimdi nasıl? niye böyle yaptı acaba
evet canım aynen. mesela bu gece üç dakikada uyudu. halbuki hazırlamıştım kendimi en az bi saat zorlu bi sürece. gerçi yarın ne olur bilmem tabii de.Azı dişleri geliyorsa biraz daha zorlayıcı ve uzun süreli oluyor.oburlerinde sadece yarilcagi zaman ısırıyor agliyorken alt azılarda biraz daha abartti.şimdi alt üst hepsi çıktı ama sürekli emmenin alışkanlığı kaldı ve aynı durumdayım.alışkanlığını kirmam lažim ama kafam ağlama kaldırmıyor.her dk emme istiyor gece gündüz.fenalık geliyor.halbuki gece iki kere kalkardı.bebeklerde böyle bi düzene oturttum.hep öyle gider yok.en ufak bisey de bozuyorlar.amma sen bi kere alıştırdın ya normale dönünce kolay adapte olur tekrar.bu bi süreç.bi ara her şey düzeliyor goklerdesin bi ara bakıyorsun herşey alt üst olmuş diplerdesin uyku yeme içme düzen konusunda
begüm de bu akşam üç dakikada uyudu dün gece beni mahveden o değilmiş gibi. cidden noluyo bu kuzulara anlamak mümkün değil. ama durukuşum muhtemelen sen çalışıyosun diye böyle seni görünce azıtıyo şımarıyo gibi geldi bana annesi :)Amaan salla gitsin o zaman cidden kendi kendilerine triplenip dursunlar.
Duru'ya da ne oldu bilmiyorum canim valla bugun de ram tersi kendi istegiyle aglamadan kendi uyudu done done konhsa konusa. Oglenleri hwp kendi uyumaya basladi yavastan. Ama aksamlari beni gorunce teror estiriyo resmen
saol canim ogle uyudu dinlendi iki saat iyi geldi sanki o uykuCanim cok gecmis olsun kiyamam ben Hakancik'a
off inan okurken gerildim kendimi sıktım tüylerim diken diken oldu.. allah korumuş kılpayı atlatmışsınız. çok çok geçmiş olsun canım benim ne kadar kötü hissetmişsindir kim bilirselam kızlar. günler nasıl geçiyor anlamıyorum. hiç bi iş de yapmıyorum ama geçiyor işte. üstümde bahar yorgunluğu mu var bilmiyorum. bazen çok mutluyum bazen o kadar beziyorum ki her şeyden.. insanlardan yoruldum yıldım.. yalnız kalmak istiyorum konuşmak saçma sapan muhabbetler... bi size açıyorum kendimi.. burada paylaştığım o kadar çok şey var ki..
o değil de biz bugün korkunç bi kaa atlattık.. bize arabaya bişey olmadı ama çok çok kötüydü.. bi çimento yüklü iş makinesi yola bakmadan ana yola girdi. çevre yoluydu. bizde gidiyorduk. ve bi anda önümüze çıktı. ben şoka girdim. Sadece aracın lastiklerini gördüm. dümdüz önümüzde duruyordu. emniyet kemeri kurtardı bizi. en korkunç olanı ise tuna.. allahım.. tekrar yaşıyorum sanki.. tuna uyuyordu. ve oto koltuğu değil puset var ya o var bizde ondaydı. emniyet kemeri takılı ama çok kıytırık bişey biliyorsunuz. ve ben tunaya dönüp baktığımda tuna neredeyse öne kadar gelmişti. eğilmişti. bacaklarının arasından geçen kemer tutuyordu bi tek.. o aptal koltuk kaymıştı. çok ağır bi fren yaptık. yolda metrelerce fren izi olmuştu. savrulabilirdik.. duvara çarpabilirdik. saniyeden daha az bi zamanda frene bassaydı eşim makineye çarpabilirdik. çok çok kötüydü.. tesadüf arkamızdan jandarma aracı geliyormuş.. bize yardımcı oldular. iş makinesi kaçtı gitti yakalayıp durdurdular. ben şoka girmişim ağlıyordum titriyordum. Her şey ağır çekim gibiydi.. ama belki üç saniye bile sürmemiştir.. şikayetçi olmak istedik firma sahibi ve komutan ikna etti. şikayetçi olsanız sadece 300 tl para cezası alır dedi. ben ısrar ettim prosedür çokmuş. zaten çok kötüydük.. zaten hukuk yok ceza yok.. öyle kaldı. . yarın oto koltuğu alıcaz. sizde dikkat edin sakın yolda kucakta taşımayın. o kaza anında evladımı unuttum. kızlar en çok bu üzdü beni. elimi bile uzatamadım. unuttum.. kaza anında yapılabilecek hiç bişey yok. kurtulmak tamamen tedbir ve şans işi..
biz komple silikon taktıralım indirim de yaparlardadera canım dönem dönem uykularında ve iştahlarında değişme oluyor. uyku iyiyse iştah kötü. yada tam tersi. mesela bu ara uyku iyi iştah kötü. ağzında tutuyor her şeyi. dakikalarca duruyor en sonunda midesini bulandırıyor çıkarıyor ağzından. ama bakıcıya yapmıyor böyle. o ne verse yiyor. Güzel uyuyor oynuyor. bizde ise hep mızmız. sanırım bizi özlüyorlar. ondan bu halleri.
@AyazBeyaz canım annen aslında seni düşünüyor o yüzden öyle yüklenmiş sana. yazık kadıncağız ben gidince bütün yük sana kalacak diyordur. keşke herkes babalarımız gibi olsa ama işte anneleri el bebek gül bebek yatiştirmişler onlar da bizi anneleri zannediyorlar zaarmeme işi sizde gerçekten sıkıntı gördüm. tek çare emmeyi bitirmek gibi duruyor. yeb4 aynen begüm de ayaz gibiyse anlıyorum seni de. bazen tuna da coşuyor yakamı asılıyor yerli yersiz emmek istiyor. zor oluyor gerçekten. bu uyku konusunda her şeyi doğru yapıyorsun bence ama dediğim gibi dönem dönem manyaklaşıyorlar :)) sen yine de devam et. bu saatten sonra sallamaya dönemezsin ki eminim begüm de kabul etmez. begümün derdi meme. hepsinin derdi meme. fil hortumu tabirine de çok güldüm estetik olcam ben düzelmez yoksa :))
ayy çok geçmis olsun canimmm yaaselam kızlar. günler nasıl geçiyor anlamıyorum. hiç bi iş de yapmıyorum ama geçiyor işte. üstümde bahar yorgunluğu mu var bilmiyorum. bazen çok mutluyum bazen o kadar beziyorum ki her şeyden.. insanlardan yoruldum yıldım.. yalnız kalmak istiyorum konuşmak saçma sapan muhabbetler... bi size açıyorum kendimi.. burada paylaştığım o kadar çok şey var ki..
o değil de biz bugün korkunç bi kaa atlattık.. bize arabaya bişey olmadı ama çok çok kötüydü.. bi çimento yüklü iş makinesi yola bakmadan ana yola girdi. çevre yoluydu. bizde gidiyorduk. ve bi anda önümüze çıktı. ben şoka girdim. Sadece aracın lastiklerini gördüm. dümdüz önümüzde duruyordu. emniyet kemeri kurtardı bizi. en korkunç olanı ise tuna.. allahım.. tekrar yaşıyorum sanki.. tuna uyuyordu. ve oto koltuğu değil puset var ya o var bizde ondaydı. emniyet kemeri takılı ama çok kıytırık bişey biliyorsunuz. ve ben tunaya dönüp baktığımda tuna neredeyse öne kadar gelmişti. eğilmişti. bacaklarının arasından geçen kemer tutuyordu bi tek.. o aptal koltuk kaymıştı. çok ağır bi fren yaptık. yolda metrelerce fren izi olmuştu. savrulabilirdik.. duvara çarpabilirdik. saniyeden daha az bi zamanda frene bassaydı eşim makineye çarpabilirdik. çok çok kötüydü.. tesadüf arkamızdan jandarma aracı geliyormuş.. bize yardımcı oldular. iş makinesi kaçtı gitti yakalayıp durdurdular. ben şoka girmişim ağlıyordum titriyordum. Her şey ağır çekim gibiydi.. ama belki üç saniye bile sürmemiştir.. şikayetçi olmak istedik firma sahibi ve komutan ikna etti. şikayetçi olsanız sadece 300 tl para cezası alır dedi. ben ısrar ettim prosedür çokmuş. zaten çok kötüydük.. zaten hukuk yok ceza yok.. öyle kaldı. . yarın oto koltuğu alıcaz. sizde dikkat edin sakın yolda kucakta taşımayın. o kaza anında evladımı unuttum. kızlar en çok bu üzdü beni. elimi bile uzatamadım. unuttum.. kaza anında yapılabilecek hiç bişey yok. kurtulmak tamamen tedbir ve şans işi..
ahahhha senin kizin niye bu kdr uinatçi oldugu bellibiz komple silikon taktıralım indirim de yaparlar
ama cidden fil hortumu değil mi ya küçük fil :))
bu saatten sonra sallamaya dönmem için deli olmam lazım büyük konuşmayayım da. pes etmek yok etmiycem delirsemde :)
olsun bize çeksinler kız boşverahahhha senin kizin niye bu kdr uinatçi oldugu belli
anasina çekmiss
benimkilerin inadida bana çekmiss
ogleden sonra bayaa zaldi oksuruguolsun bize çeksinler kız boşver
bizde bi laz damarı olduğu kesin. bu konuda ben babama benzemişim. onun bir inadı vardır dillere destan.
Hakan bence hasta diye huzursuzya da çok öksürdüyse boğazı falan mı acıdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?