2015 Şubat Anneleri

selam kızlar. günler nasıl geçiyor anlamıyorum. hiç bi iş de yapmıyorum ama geçiyor işte. üstümde bahar yorgunluğu mu var bilmiyorum. bazen çok mutluyum bazen o kadar beziyorum ki her şeyden.. insanlardan yoruldum yıldım.. yalnız kalmak istiyorum konuşmak saçma sapan muhabbetler... bi size açıyorum kendimi.. burada paylaştığım o kadar çok şey var ki..

o değil de biz bugün korkunç bi kaa atlattık.. bize arabaya bişey olmadı ama çok çok kötüydü.. bi çimento yüklü iş makinesi yola bakmadan ana yola girdi. çevre yoluydu. bizde gidiyorduk. ve bi anda önümüze çıktı. ben şoka girdim. Sadece aracın lastiklerini gördüm. dümdüz önümüzde duruyordu. emniyet kemeri kurtardı bizi. en korkunç olanı ise tuna.. allahım.. tekrar yaşıyorum sanki.. tuna uyuyordu. ve oto koltuğu değil puset var ya o var bizde ondaydı. emniyet kemeri takılı ama çok kıytırık bişey biliyorsunuz. ve ben tunaya dönüp baktığımda tuna neredeyse öne kadar gelmişti. eğilmişti. bacaklarının arasından geçen kemer tutuyordu bi tek.. o aptal koltuk kaymıştı. çok ağır bi fren yaptık. yolda metrelerce fren izi olmuştu. savrulabilirdik.. duvara çarpabilirdik. saniyeden daha az bi zamanda frene bassaydı eşim makineye çarpabilirdik. çok çok kötüydü.. tesadüf arkamızdan jandarma aracı geliyormuş.. bize yardımcı oldular. iş makinesi kaçtı gitti yakalayıp durdurdular. ben şoka girmişim ağlıyordum titriyordum. Her şey ağır çekim gibiydi.. ama belki üç saniye bile sürmemiştir.. şikayetçi olmak istedik firma sahibi ve komutan ikna etti. şikayetçi olsanız sadece 300 tl para cezası alır dedi. ben ısrar ettim prosedür çokmuş. zaten çok kötüydük.. zaten hukuk yok ceza yok.. öyle kaldı. . yarın oto koltuğu alıcaz. sizde dikkat edin sakın yolda kucakta taşımayın. o kaza anında evladımı unuttum. kızlar en çok bu üzdü beni. elimi bile uzatamadım. unuttum.. kaza anında yapılabilecek hiç bişey yok. kurtulmak tamamen tedbir ve şans işi.. :KK43:

Günaydın herkese
Çok geçmiş olsun.kendini suçlama.sok hali o.kitlenip kalıyorsun.eşim de aynı kazayı atlatmış.çocuklar geçti gözümün önünden diyor.sen dikkatli olsan ne fayda.biri zink diye cikiyor işte.
Koltuk önemli.biz de gizli buzda döne döne kaymış yoldan dışarı fırlamış tik.koltukta kendinde en ufak oynama yoktu.mışıl mışıl uyuyordu.

o kadar iyi anlıyorumki sabaha karşı kalkıp meme diye ağladığında ne hissettiğini. ertesi gün çok tövbe ediyorum ama o an diyorumki ben niye çocuk yaptım.. sonra çok vicdan azabı duyuyorum ama o uykulu anda cidden insan kendini kaybediyor..

estetikliği zaten hiç sorma :KK43: hiç bi çekiciliği kalmadı pörsüdüler resmen. acaba toparlar mı :KK43: dediğin gibi fil hortumu gibi çekiyorlar artık sızım sızım sızlıyor :KK43:

napıcaz biz ya? memeden kesmeye az kaldı deyip dayanmaya çalışsak ayrı kessek nasıl başarıcaz o ayrı.. kuzenim diyorki biraz daha büyüyüp akşı erince dışarda yakana yapışıypr saldırıyor resmen diyor zaptedemiyorsun :KK43:
Me tuhafız demi, benim de aynen öyle bi an diyorum ki bıktım bu çocuktan, ne gerek vardı Rahatımı bozmaya, sonra aynı anda, yuh yaa bıktım da denir mi, çocuğun Me günahnı var diyip üzülüyorum :( dengesizim ben dengesi :)

Fil hortumu :) çok iyi, ama öyle cidden, felaket, estetik açıdan toparlanır diyor herkes tabi eski haline gelmiyormuş ama süt tamamen çekildikten sonra yakışık 6 ay da baya bi toparlanıyormuş ama bence bu kişiden kişiye değişir bizde öyle bi şans bar ki toparlanmaz :)))

Walla o kuzeninin dediği bende çoktan var, sürekli çekiştiriypr evde olsun dışarda olsun memem diye bağırıyor, benim için önemli değil emzirirm eşim olmayınca öyle yapıyorum da Ama o varsa izin vermiyor, o da deli işte :)

Kızlar dün marketten buğday ruseymi almıştım açtım az kullandım kıza.bi baktım tarihi geçmiş.değişim yaparlar mı faturası duruyor.
Bi mery60 mery60 yulaf unu mu kullanıyordun kepeği mi neydi o yulaflı olan.kepek almisim ama sanki kepek degildi.ne alayim yulafın.ruseymi kullanıyordum da yulaflı şeyler almadım hic
Fırın ekmeklerinde yumurta süt oluyor mu hiç bilen var mı.ustune suruyorlar mi ki hiç.dün fırına sorduk ama usta yokmuş.

uykuya nasil daliyor canim
nbizimde oyleydi ben daha fazla dayanamadim isyan bayragini çekdim yatir kaldir yontemine basladim
sen denedinmi hiç bu yontemi
Cnm memeyi emiyor sonra debelene debelene yatıyor. Ama uyku sureleri yeni dogan gibi iki saatte bir meme diye agliyor memesiz kiyamet kopuyor. Gunduz ayagimda salliyorum tek uyku gunduz 45 dk :((

dadera dadera canım dönem dönem uykularında ve iştahlarında değişme oluyor. uyku iyiyse iştah kötü. yada tam tersi. mesela bu ara uyku iyi iştah kötü. ağzında tutuyor her şeyi. dakikalarca duruyor en sonunda midesini bulandırıyor çıkarıyor ağzından. ama bakıcıya yapmıyor böyle. o ne verse yiyor. Güzel uyuyor oynuyor. bizde ise hep mızmız. sanırım bizi özlüyorlar. ondan bu halleri.
gelincikgibi gelincikgibi canım annen aslında seni düşünüyor o yüzden öyle yüklenmiş sana. yazık kadıncağız ben gidince bütün yük sana kalacak diyordur. keşke herkes babalarımız gibi olsa ama işte anneleri el bebek gül bebek yatiştirmişler onlar da bizi anneleri zannediyorlar zaar :KK70: meme işi sizde gerçekten sıkıntı gördüm. tek çare emmeyi bitirmek gibi duruyor. yeb4 yeb4 aynen begüm de ayaz gibiyse anlıyorum seni de. bazen tuna da coşuyor yakamı asılıyor yerli yersiz emmek istiyor. zor oluyor gerçekten. bu uyku konusunda her şeyi doğru yapıyorsun bence ama dediğim gibi dönem dönem manyaklaşıyorlar :)) sen yine de devam et. bu saatten sonra sallamaya dönemezsin ki eminim begüm de kabul etmez. begümün derdi meme. hepsinin derdi meme. fil hortumu tabirine de çok güldüm :KK70: estetik olcam ben düzelmez yoksa :))
Tabi canım haklısın o da beni düşündüğü için öyle yapıyor veya diyor ama işte basen gerçeklerle yüzleşmek acı verici olabiliyor :) evet meme konusu fena ama Nasıl keseceğimi bilmiyorum :( çok fena bağlı iki dk emmemeye tahammülü yok

mery60 mery60 Ayrıca çok geçmiş olsun, allah korumuş gerçekten :( o anda mantık aramayacaksın, aklından doğru yanlış her şey geçiyor.. Gözümde canlandı anlattıkların tüyleirm ayağa kalktı offf :(

Kızlar dün marketten buğday ruseymi almıştım açtım az kullandım kıza.bi baktım tarihi geçmiş.değişim yaparlar mı faturası duruyor.
Bi mery60 mery60 yulaf unu mu kullanıyordun kepeği mi neydi o yulaflı olan.kepek almisim ama sanki kepek degildi.ne alayim yulafın.ruseymi kullanıyordum da yulaflı şeyler almadım hic
Fırın ekmeklerinde yumurta süt oluyor mu hiç bilen var mı.ustune suruyorlar mi ki hiç.dün fırına sorduk ama usta yokmuş.
canım ben yulaf ezmasi alıyorum ama kepeği de olur. ezme kepeğe göre daha iri olanı. ruşeymi değiltirebilirsin fiş varsa. ekmeğin içinde süt yok ama sanırım üstüne yumurta sürüyorlar.

mery60 mery60 nerdesin canım bi sıkıntı yok di mi?

mery60 mery60 evet mericiiiim ben varım şimdi de sen yoksun :KK43:

off inan okurken gerildim kendimi sıktım tüylerim diken diken oldu.. allah korumuş kılpayı atlatmışsınız. çok çok geçmiş olsun canım benim ne kadar kötü hissetmişsindir kim bilir :KK43: insan o an şoka uğruyor kendini suçlama sakın. ve evet hemen otokoltuğu alın hemen :KK43:

ayy çok geçmis olsun canimmm yaa
verilmis sadakaniz varmis gerçekten buyuk bi kaza atlatmisiniz
bilirim o saniyelik film seridini , uç bes sanoyede insanin aklindan neler geçmiyorki
biz izinden geliyorduk onde kayinim koprunun çiksinin kaçirdi diye sen o hizli yolda ani fren yap sabahin koru zaten hava aydinlik deil
hakaana hamuleydim direksiyonda ben vardim,onume bakdim arkama bakdim çocuklar uyyor
esimin yuzune bakdim ne biliyim çok feciydi
bak simdi yine sanki o ani yasadim
Allahim kaza beladan korusun kaderde varsa yasatmasin :KK43:(

Günaydın herkese
Çok geçmiş olsun.kendini suçlama.sok hali o.kitlenip kalıyorsun.eşim de aynı kazayı atlatmış.çocuklar geçti gözümün önünden diyor.sen dikkatli olsan ne fayda.biri zink diye cikiyor işte.
Koltuk önemli.biz de gizli buzda döne döne kaymış yoldan dışarı fırlamış tik.koltukta kendinde en ufak oynama yoktu.mışıl mışıl uyuyordu.

mery60 mery60 Ayrıca çok geçmiş olsun, allah korumuş gerçekten :KK43: o anda mantık aramayacaksın, aklından doğru yanlış her şey geçiyor.. Gözümde canlandı anlattıkların tüyleirm ayağa kalktı offf :KK43:
sağolun arkadaşlar. allah kimseye kaza bela vermesin..

mery60 mery60 o yorgunluk bıkkınlık her şeyden bezmiş haller bahar yorgunluğundan çok bizim değişen hayatlarımıza hala adapte olamamamızdan kaynaklı bence. ben sende ve gelincikgibi gelincikgibi da kendimden çok şey buluyorum bu konuda. mesela üçümüz de bazen anneliği beceremediğimizi düşünüyoruz, eski hayatlarımızı özlüyoruz, bazı şeyleri diğerlerine göre daha zor yaşıyoruz çocuk büyütmekle ilgili.

ben etrafımda yeni anne olmuş arkadaşlarıma bakıyorum sanki yıllarca buna hazırlanmış gibiler. geçen bi arkadaşımızın bebeğini görmeye gittik, evlendiler ertesi ay hamilelik haberi geldi. kız hala diyorki bu duyguyu bilsem evlenmeden önce bile yapardım hiç vakit kaybetmezdim :KK57: bende hep diyorumki iyiki 2 yıl yapmamışım hatta bi yıl daha bekleyebilirmişim :KK70: ama bu demek değilki anne olmayı, yeni hayatımızı sevmedik. sadece başka insanlar gibi kolay alışamamış olabiliriz.

ama ilk ayları düşündükçe büyük yol almışız diyebiliriz bence :) bu zor günler de geçecek elbet.. büyüyecekler, uykuları düzene girecek. meme işi bitecek. bizde uykusunu almış gayet dinç mutlu ve süslü püslü anneler olucaz :) o zaman da başka sorunlar olacak belki ama ben uykumuzu alırsak hepsinin üstesinden geleceğimize inanıyorum :KK50: ikinciyi de düşünmüyoruz zaten :KK70:
Yok anam biz de mi sorun var yoksa diğerlerinde mi ;)
Ben de diyorum şimdi keşke azıcık daha bekleseydim, benimki sürprizdi ama yani elimde değildi :oops:

Ben biraz rahatıma düşkünmüşüm anlaşılan, millet kendini çocuğu için adıyor resmen, varları yokları çocuk oluyor ama ben öyle değilim, kendi hayatım da olsun istiyorum ama beceremiyorum..

Aman aman çocuk mocuk allah isteyene versin. Öyle diyoruz ama ne Zaman olacağı da belli olmaz., eşimin patronu ailecek gidip geliyoruz, iki çocukları var biri 4 biri 8 yaşında, kadın hamile kalmış :sus: Napsam napsam diye bana soruyor, cevap veremedim inan..

Bence de bizi bitiren bu uyku sorunsalı, o olay düzgün olsa zaten bücürlerin de diğer şeyleri daha iyi olur.. Amaaaan işte biz konuluyoruz amca böyle bizimkiler yine Bildiklerimi yapıyor yaramazlar :işsiz:

selam kızlar. günler nasıl geçiyor anlamıyorum. hiç bi iş de yapmıyorum ama geçiyor işte. üstümde bahar yorgunluğu mu var bilmiyorum. bazen çok mutluyum bazen o kadar beziyorum ki her şeyden.. insanlardan yoruldum yıldım.. yalnız kalmak istiyorum konuşmak saçma sapan muhabbetler... bi size açıyorum kendimi.. burada paylaştığım o kadar çok şey var ki..

o değil de biz bugün korkunç bi kaa atlattık.. bize arabaya bişey olmadı ama çok çok kötüydü.. bi çimento yüklü iş makinesi yola bakmadan ana yola girdi. çevre yoluydu. bizde gidiyorduk. ve bi anda önümüze çıktı. ben şoka girdim. Sadece aracın lastiklerini gördüm. dümdüz önümüzde duruyordu. emniyet kemeri kurtardı bizi. en korkunç olanı ise tuna.. allahım.. tekrar yaşıyorum sanki.. tuna uyuyordu. ve oto koltuğu değil puset var ya o var bizde ondaydı. emniyet kemeri takılı ama çok kıytırık bişey biliyorsunuz. ve ben tunaya dönüp baktığımda tuna neredeyse öne kadar gelmişti. eğilmişti. bacaklarının arasından geçen kemer tutuyordu bi tek.. o aptal koltuk kaymıştı. çok ağır bi fren yaptık. yolda metrelerce fren izi olmuştu. savrulabilirdik.. duvara çarpabilirdik. saniyeden daha az bi zamanda frene bassaydı eşim makineye çarpabilirdik. çok çok kötüydü.. tesadüf arkamızdan jandarma aracı geliyormuş.. bize yardımcı oldular. iş makinesi kaçtı gitti yakalayıp durdurdular. ben şoka girmişim ağlıyordum titriyordum. Her şey ağır çekim gibiydi.. ama belki üç saniye bile sürmemiştir.. şikayetçi olmak istedik firma sahibi ve komutan ikna etti. şikayetçi olsanız sadece 300 tl para cezası alır dedi. ben ısrar ettim prosedür çokmuş. zaten çok kötüydük.. zaten hukuk yok ceza yok.. öyle kaldı. . yarın oto koltuğu alıcaz. sizde dikkat edin sakın yolda kucakta taşımayın. o kaza anında evladımı unuttum. kızlar en çok bu üzdü beni. elimi bile uzatamadım. unuttum.. kaza anında yapılabilecek hiç bişey yok. kurtulmak tamamen tedbir ve şans işi.. :KK43:
Canım çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız Allah korusun tekrarını yaşatmasın inş

Yok anam biz de mi sorun var yoksa diğerlerinde mi :KK66:
Ben de diyorum şimdi keşke azıcık daha bekleseydim, benimki sürprizdi ama yani elimde değildi :oops:

Ben biraz rahatıma düşkünmüşüm anlaşılan, millet kendini çocuğu için adıyor resmen, varları yokları çocuk oluyor ama ben öyle değilim, kendi hayatım da olsun istiyorum ama beceremiyorum..

Aman aman çocuk mocuk allah isteyene versin. Öyle diyoruz ama ne Zaman olacağı da belli olmaz., eşimin patronu ailecek gidip geliyoruz, iki çocukları var biri 4 biri 8 yaşında, kadın hamile kalmış :sus: Napsam napsam diye bana soruyor, cevap veremedim inan..

Bence de bizi bitiren bu uyku sorunsalı, o olay düzgün olsa zaten bücürlerin de diğer şeyleri daha iyi olur.. Amaaaan işte biz konuluyoruz amca böyle bizimkiler yine Bildiklerimi yapıyor yaramazlar :işsiz:
bence bizde bi sorun yok canım. bazen bende öyle düşündüğüm için acaba ben yeterince iyi bi anne değil miyim neden diğerleri gibi düşünmüyorum kendimi tamamen çocuğuma adamıyorum diye düşünüyorum. ama yanlış bi hissiyata kapılıyoruz bence. anne de olsak her şeyden önce bir bireyiz. hayatta tek meziyetimiz bu olmamalı. evet onlar herşeyimiz, dünyamız ama her şeyimizle kendimizi çocuklarımıza adamak da bana yanlış geliyor. zaten ben öyle olsam çocuğuma faydalı olamam gibi geliyor. ama tabii tercih meselesi o şekilde yaşayıp mutlu oluyorsa bir kadın ne mutlu ona. bi tane arkadaşım var liseden. iki ay var çocuklarımızın arasında burda da anlatmıştım. instagramda bir fotoğraflar paylaşıyor altına bi yorumlar yapıyor inan görsen ağzın açık kalır. ciddi anlamda psikolojisi bozulmuş anne olunca dersin yani. ama ona sorsan da normali o.

yani kısacası herkes nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın ama di mi :) arkadaşınız da istemeden hamile kalmış sanırım üçüncüye. çok zor bi durum allah yardımcısı olsun. ben istemeden hamile kalsam çok yıkılırım şu an ama hayırlı olan buymuş derim kabullenirim. ona kıymayı aklımın ucundan bile geçiremezdim.. neyse allah öyle bi durumda bırakmasın bizi.

ikinciyi de normalde ben istemiyorum ama sırf kızım için yaparım. ama daha çook var ona :)) bazen diyorum gerçekten ikisi bir arada çıksın mantığı acaba doğru mantık mı ama sonra ışık hızıyla o düşünceyi atıyorum kafamdan :D düşünemiyorum halimi :KK57:

uykulaaaar uykulaar.. ah kilit nokta bu uyku işte. 9da yatıp hiç kalkmadan 8de kalkacak yaşa geldiklerinde (inşallah) düşününce bile her şey gözüme daha kolay geliyor.

ama ne olursa olsun ne kadar delirtseler de bi şey oluyo ve insanın yüreği eriyo resmen :KK68: taytay yürümeye başladı iki gündür 10 adım atıyo artık penguen gibi :KK46: bi de her dediğimizi tekrar ediyo. sabah peynir vereyim sana kızım diyorum meymiiir diyo allahım eriyip bitiyorum ya :confused: hepsini yerim ben kuzuların kıyamam onlara allah sağlıklı güzel ömür versin hepsine :KK68:

bence bizde bi sorun yok canım. bazen bende öyle düşündüğüm için acaba ben yeterince iyi bi anne değil miyim neden diğerleri gibi düşünmüyorum kendimi tamamen çocuğuma adamıyorum diye düşünüyorum. ama yanlış bi hissiyata kapılıyoruz bence. anne de olsak her şeyden önce bir bireyiz. hayatta tek meziyetimiz bu olmamalı. evet onlar herşeyimiz, dünyamız ama her şeyimizle kendimizi çocuklarımıza adamak da bana yanlış geliyor. zaten ben öyle olsam çocuğuma faydalı olamam gibi geliyor. ama tabii tercih meselesi o şekilde yaşayıp mutlu oluyorsa bir kadın ne mutlu ona. bi tane arkadaşım var liseden. iki ay var çocuklarımızın arasında burda da anlatmıştım. instagramda bir fotoğraflar paylaşıyor altına bi yorumlar yapıyor inan görsen ağzın açık kalır. ciddi anlamda psikolojisi bozulmuş anne olunca dersin yani. ama ona sorsan da normali o.

yani kısacası herkes nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın ama di mi :) arkadaşınız da istemeden hamile kalmış sanırım üçüncüye. çok zor bi durum allah yardımcısı olsun. ben istemeden hamile kalsam çok yıkılırım şu an ama hayırlı olan buymuş derim kabullenirim. ona kıymayı aklımın ucundan bile geçiremezdim.. neyse allah öyle bi durumda bırakmasın bizi.

ikinciyi de normalde ben istemiyorum ama sırf kızım için yaparım. ama daha çook var ona :)) bazen diyorum gerçekten ikisi bir arada çıksın mantığı acaba doğru mantık mı ama sonra ışık hızıyla o düşünceyi atıyorum kafamdan :KK70: düşünemiyorum halimi :KK57:

uykulaaaar uykulaar.. ah kilit nokta bu uyku işte. 9da yatıp hiç kalkmadan 8de kalkacak yaşa geldiklerinde (inşallah) düşününce bile her şey gözüme daha kolay geliyor.

ama ne olursa olsun ne kadar delirtseler de bi şey oluyo ve insanın yüreği eriyo resmen :KK68: taytay yürümeye başladı iki gündür 10 adım atıyo artık penguen gibi :KK46: bi de her dediğimizi tekrar ediyo. sabah peynir vereyim sana kızım diyorum meymiiir diyo allahım eriyip bitiyorum ya :confused: hepsini yerim ben kuzuların kıyamam onlara allah sağlıklı güzel ömür versin hepsine :KK68:
İkisi bir arada mantığı da kişiye Gore değişir.ve nacizane fikrim seni çok yıpratır.beraber büyürler güzel ama sen gonlunce verimli olamazsın.Tad alamazsin yazdıklarına dayanarak diyorum.Allah verirse yapacak bisey yok ama senin için arada 4 yaş olmasi annelikten keyif alman için daha güzel.bel fıtığın var. Önce senin sağlığın.duygularına yenik dusme sakin.:KK52:

canım ben yulaf ezmasi alıyorum ama kepeği de olur. ezme kepeğe göre daha iri olanı. ruşeymi değiltirebilirsin fiş varsa. ekmeğin içinde süt yok ama sanırım üstüne yumurta sürüyorlar.
Değiştirdim canim ama gelince okudum ki ikisinde de yumurta alerjisi olanlar kullanmasin diyor.keyfim kaçtı.herşey elimde patliyor.:işsiz:iyi haber ekmekte süt yumurta yokmuş.pide de varmış.:KK73:

alerjinin ilaci varmi canim
yani sut yumurta alerjisi var diyelim bunun için ne yapacaklar, su ilaci kullansin ne istiyorsa yesin diyebiliyolarmi
İlacı yok.bi muddet bu besinleri zerre kullanmayıpdiyet yapıyorsun sonra vücuda yükleme yapiyorlar.vücuda unutturuyorlar.muhtemelen 4 yaşına gelince gececekte yani insaallah ben raporlu mama alayim geri kalmayalim gelisimde diye gidiyorum da o aşamaya gelemedik.
Kansızlığı yokmuş buna sevindim.kan ilacı vermediğim için son durumunu merak ediyodum9.aydan bu yana.

Caniim ay sanki ben de yasadim ya cok kotu oldum. Cok gecmis olsun. Cok sukur atlatmissiniz. Kaza iste her an gelebilir ne kadar bizden kaynaklanmasa da. Allah korumus hepinizi.

Arkadaşlar illa ki biliyorsunuzdur da ben yine de yazayım.
Kaza beladan korunmak için evden çıkarken arabaya bindiğinizde filan az da olsa sadaka ayırın eşiniz çocuğunuz kendiniz için..
Miktar önemli değil o niyetle çıkarın.
Uzun yola çıkmadan önce sadaka belirleyin yolda giderken filan gördğnz sadaka kutularna bırakn birine verin artık nasıl oluyorsa.
Bir de arabaya binince 7 kere ayetel kürsi okuyun
Önüne arkasına sağına soluna üstüne altına bir de arabanın içine korunma niyetiyle.
Allah büyük inşallah korunuruz kazalardan belalardan çok geçmiş olsun.

İkisi bir arada mantığı da kişiye Gore değişir.ve nacizane fikrim seni çok yıpratır.beraber büyürler güzel ama sen gonlunce verimli olamazsın.Tad alamazsin yazdıklarına dayanarak diyorum.Allah verirse yapacak bisey yok ama senin için arada 4 yaş olmasi annelikten keyif alman için daha güzel.bel fıtığın var. Önce senin sağlığın.duygularına yenik dusme sakin.:KK52:
canım zaten tamamen latifeydi :) hiç ama hiç düşünmüyorum öyle bişeyi arada şeytan diyo işte nasıl olurdu acaba :) ama sen beni iyi çözmüşsün gerçekten çok yıpranırım. ve verimli olamam zaten. mutlu bi anne olmadıktan sonra. ben en az 5 yaş koymayı düşünüyorum araya da her şeyi allah bilir bi bakarsın istemeden hamile kalırım. ama bilerek yapmam yani: hakkımızda hayırlısı..

sizin süt alerjiniz de çok zor bi durum ya insan ne yedireceğini şaşırır :( inşallah 4-5 yaşında falan geçer..

iyi akşamlar kızlar.
bugün bi gezme maceramız var ama anlatamam size off şu an kollarım bile tutmuyo..

arkadaşlar aradı hadi at çiftliğine gidelim dediler. daha önce onlar da gitmemişler ama duymuşlar. iki araba gitmeyelim bizimkiyle gidelim dediler. ah kabul etmez olaydık. ne akla hizmet kucakta yolculuk yapmaya kalkıyosunki?

bi de yakın sanıyolarmış hep bu erkek milletinin bişey olmaz ya nolcak vurdumduymazlığı! virajlı ve bozuk bi yoldan yarım saat çık babam çık allahım p yol bitmedi. kız mememden başka asla durmuyo zaptedemiyoruz. mememde durunca da ısırıyo arabanın içinde çığlık attım resmen. eşim de arkada yanımda oturdu o aldı kucağına. arkadaş da sağolsun öyle berbat araba kullanıyoki bi yandan eşimin midesi bulandı bi yandan kızla uğraşıyorum afedersiniz totomdan ter aktı yani. offff :KK57:

en sonunda vardık ama bi de ne görelim bizim salonun anca iki katı bi alanda bi tane at. etrafında üç çardak ve sadece çay veriyolar. manzara güzel ama hiç biley yapamayacağın berbat bi yer. on dakika nefes aldık geri döndük. o yolu bi hiç uğruna çektim ya allahım resmen kabus :KK57:

bi de eşimle uğraştım. vallahi bana gezmek de haram :D bi doğru düZgün yürüse de salsam çayırlara. böyle kucakta da durmak istemiyo bugün kedilerin peşinden pispispis diye koşmak istedi sürekli ama düşüyo denge sağlayamıyo henüz. en zor zamanları sanırım. yaza bayağı yürüme işi hallolur ama aksilik olmazsa. anca dağ bayır çayır paklar bu kızı zaten :D

dadera dadera canım dönem dönem uykularında ve iştahlarında değişme oluyor. uyku iyiyse iştah kötü. yada tam tersi. mesela bu ara uyku iyi iştah kötü. ağzında tutuyor her şeyi. dakikalarca duruyor en sonunda midesini bulandırıyor çıkarıyor ağzından. ama bakıcıya yapmıyor böyle. o ne verse yiyor. Güzel uyuyor oynuyor. bizde ise hep mızmız. sanırım bizi özlüyorlar. ondan bu halleri.
gelincikgibi gelincikgibi canım annen aslında seni düşünüyor o yüzden öyle yüklenmiş sana. yazık kadıncağız ben gidince bütün yük sana kalacak diyordur. keşke herkes babalarımız gibi olsa ama işte anneleri el bebek gül bebek yatiştirmişler onlar da bizi anneleri zannediyorlar zaar :KK70: meme işi sizde gerçekten sıkıntı gördüm. tek çare emmeyi bitirmek gibi duruyor. yeb4 yeb4 aynen begüm de ayaz gibiyse anlıyorum seni de. bazen tuna da coşuyor yakamı asılıyor yerli yersiz emmek istiyor. zor oluyor gerçekten. bu uyku konusunda her şeyi doğru yapıyorsun bence ama dediğim gibi dönem dönem manyaklaşıyorlar :)) sen yine de devam et. bu saatten sonra sallamaya dönemezsin ki eminim begüm de kabul etmez. begümün derdi meme. hepsinin derdi meme. fil hortumu tabirine de çok güldüm :KK70: estetik olcam ben düzelmez yoksa :))
Aynen oyle canim ozledikleri icin surekli ilgi bekliyolar bizden maalesef. Kiyamiyorum hic ben de bi calisan annenin cocuguyum cunku. Onun yasadiklarini o kadar iyi anliyorum ki. Annenin evde olmamasina hic alisilmiyor.
Dedigin gibi bu bebislerin gunu gununu tutmuyo. Tam uyku veya yemek duzeldi diyosun ertesi gun bombayi patlatiyo valla

begüm de bu akşam üç dakikada uyudu dün gece beni mahveden o değilmiş gibi. cidden noluyo bu kuzulara anlamak mümkün değil. ama durukuşum muhtemelen sen çalışıyosun diye böyle seni görünce azıtıyo şımarıyo gibi geldi bana annesi :)
Oooh cok sevindim supermis 3 dk. Evet canim buyuk ihtimal oyle. Calisma saatlerim uzun olmasa belki bu kadar olmazdi da 2-3 saat anca gorusuyoruz

Back
X