- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
selam kızlar. günler nasıl geçiyor anlamıyorum. hiç bi iş de yapmıyorum ama geçiyor işte. üstümde bahar yorgunluğu mu var bilmiyorum. bazen çok mutluyum bazen o kadar beziyorum ki her şeyden.. insanlardan yoruldum yıldım.. yalnız kalmak istiyorum konuşmak saçma sapan muhabbetler... bi size açıyorum kendimi.. burada paylaştığım o kadar çok şey var ki..
o değil de biz bugün korkunç bi kaa atlattık.. bize arabaya bişey olmadı ama çok çok kötüydü.. bi çimento yüklü iş makinesi yola bakmadan ana yola girdi. çevre yoluydu. bizde gidiyorduk. ve bi anda önümüze çıktı. ben şoka girdim. Sadece aracın lastiklerini gördüm. dümdüz önümüzde duruyordu. emniyet kemeri kurtardı bizi. en korkunç olanı ise tuna.. allahım.. tekrar yaşıyorum sanki.. tuna uyuyordu. ve oto koltuğu değil puset var ya o var bizde ondaydı. emniyet kemeri takılı ama çok kıytırık bişey biliyorsunuz. ve ben tunaya dönüp baktığımda tuna neredeyse öne kadar gelmişti. eğilmişti. bacaklarının arasından geçen kemer tutuyordu bi tek.. o aptal koltuk kaymıştı. çok ağır bi fren yaptık. yolda metrelerce fren izi olmuştu. savrulabilirdik.. duvara çarpabilirdik. saniyeden daha az bi zamanda frene bassaydı eşim makineye çarpabilirdik. çok çok kötüydü.. tesadüf arkamızdan jandarma aracı geliyormuş.. bize yardımcı oldular. iş makinesi kaçtı gitti yakalayıp durdurdular. ben şoka girmişim ağlıyordum titriyordum. Her şey ağır çekim gibiydi.. ama belki üç saniye bile sürmemiştir.. şikayetçi olmak istedik firma sahibi ve komutan ikna etti. şikayetçi olsanız sadece 300 tl para cezası alır dedi. ben ısrar ettim prosedür çokmuş. zaten çok kötüydük.. zaten hukuk yok ceza yok.. öyle kaldı. . yarın oto koltuğu alıcaz. sizde dikkat edin sakın yolda kucakta taşımayın. o kaza anında evladımı unuttum. kızlar en çok bu üzdü beni. elimi bile uzatamadım. unuttum.. kaza anında yapılabilecek hiç bişey yok. kurtulmak tamamen tedbir ve şans işi..![]()
Günaydın herkese
Çok geçmiş olsun.kendini suçlama.sok hali o.kitlenip kalıyorsun.eşim de aynı kazayı atlatmış.çocuklar geçti gözümün önünden diyor.sen dikkatli olsan ne fayda.biri zink diye cikiyor işte.
Koltuk önemli.biz de gizli buzda döne döne kaymış yoldan dışarı fırlamış tik.koltukta kendinde en ufak oynama yoktu.mışıl mışıl uyuyordu.