Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben sordum doğuma kadar dedi. Yani o sancılar geldiğinde iğne de kesilir.Slm kizlar bir suredir takip edemedim forumu umarim hersey yolundadir.kan sulandirici igneleri ne zmn birakmamiz gerektigini doktorla gorusen oldu mu?
Benm de karnımınviçi acıyo , bu aralar böle mi olacak nedir? Çok sevndm geçmesine cnm geçmiş olsunGeçti.canım. Şükür korktum fenaa
Keyfin bol olsun ... ben de yarin sosyete pazarina gidicem insallah..Grubun demir başları buralardasiniz yine :) bende annemlere geldim yarin ve öbür gün gezmeye gidicez o yüzden cumadan geleyim dedim.zaten esimde evde hasta git sen dedi.telden girdigimden yazmak zor oluyor yav![]()
Ne bileyim iste, 1 su bardagi filan gibi..unu hamur haline getirecek kadar..eksik ise de normal su ile tamamliyorum ben..dr.Oetker, instant maya kullaniyorum 1paket,cok kolay ve guzel oluyor.Yoğurt suyundan ne kadar konuyor canım? Bir de genelde yaş maya kullanırlar kutu mayanın markası ne?
Aynı durumu ben de yaşadım ve çok şükür zatağa düşmedim aldığım önlemlerle.. Hemen tavuk suyuna şehriye çorbası yap,üzerine karabiber ve limon sonra hüplet sıcak sıcak.. Yatmadan nane limon ya da ıhlamur.. Burna serum fizyolojik.. Ve iyice dinlen.. Benim önlemlerim bunlardı ve işe yaradıÜtü zorluyor artık, geçen hafta oturarak ancak yapabildim. Sende dikkat et canım, accık dinlenmek için rapor aldın o da ev işleriyle geçti galiba
Okyanus suyum vardı o işe yaramadı, nane limonun zararı olur mu ? Hastalık öncesi tıkanıklık gibi geldi de önlem alıym istiyorum.
Bende izliyordum. Candan Erçetin i çook severim ama uykuya yenik düştüm.Hamilelikte beyaz Show U izlemeye başladım . Bu da bi süreç Olmalı![]()
O acı ara ara bende de oluyor. İçeriden Yırtılmış gibi bir acı. Onlara çok takılmıyorum ama dr böyle ısrarla sancı ağrı harekette azalma olunca koşarak gel dediya daha korkar oldum.Benm de karnımınviçi acıyo , bu aralar böle mi olacak nedir? Çok sevndm geçmesine cnm geçmiş olsun
Canımben şöyle anladım dinimiz kolaylık dini durumun yoksa hiç kesmek gerekmiyo orta halliysen 1 tane kafii durumun iyiyse 2 kesmek daha iyi. Ben bunu anladım çünkü asaçının ağırlığınca da ya altın ya gümüş demiş peygamberimiz ama torunları için gümüş sadaka vermişler. Gücün neye yetiyorsa. Bunları eşimede okudum 7.gününde 1 tane keseriz durumumuz düzelince bi tane daha keseriz dedik. Hiç kesmesen vebali yok. ha niye kıza 1 denilip hiç 2 den bahsedilmiyo dersen onuda annem şöyle açıkladı kendisi hocadr. Erkek evlat anne babaya bakmakla yükümlüdür ama kız evleneceği için yükümlü değildir onun için erkeğe daha büyük şükür edilirmiş. Buda bi görüş sadece.
Hamilelikte beyaz Show U izlemeye başladım . Bu da bi süreç Olmalı![]()
Evet ediyor :) günaydın bu sradaO hala devam ediyor mu? Yıllar önce izlerdim.
Ay hadi insallah yiyebilmissindir canim
Günaydın canmGünaydıııın![]()
çok şükür yedim canım yemeye doymadım valla![]()