2015 Şubat Anneleri

Sağol canım. Hepsini yaparımda dinlenme işi biraz zor. Tuvaletle banyoyu kırdılar alt kata su damlıyomuş diye bugün ustalar gelecek ardından temizlik yapmak lazım. Her türlü pis şey beni bulur inş kızıma da geçmez bu bahtsızlığım :KK42:

Ustalar kırdıkları pislettikleri gibi temizleseler ya. Fransa'da fiber optik internet kablosu için biri gelmişti. Benden elektrik süpürgesini de istedi. Adam her matkabı çalıştırdığında süpürdü. Bez de istedi bir güzel sildi. O kadar itinayla çalıştı ki ağzım açık kaldı. O gittiğinde benim tekrar silmeme bile gerek yoktu o kadar pırıl pırıl bıraktı.

Sağol canım. Hepsini yaparımda dinlenme işi biraz zor. Tuvaletle banyoyu kırdılar alt kata su damlıyomuş diye bugün ustalar gelecek ardından temizlik yapmak lazım. Her türlü pis şey beni bulur inş kızıma da geçmez bu bahtsızlığım :KK42:
Seninki daha kötü ama benimde makineye bebek yorganını alttım şu dalan roxi den koydum. Makinenin tepesinden köpük çıkmış. Neden oldu anlamadım. Paspaslar ıslandı mühim değil ama makine neden öyle yaptı anlamadım.

Geliyor ben liste yapıyorum yazıyorum yapmasını istediklerimi. O gelmeden önce ben çıkıyorum böylece konuşma faslı olmuyor. Yazdıklarımı yaptığı için devam edeyim dedim ben de.
İyi bari yapıyorsa çözümlenmiş sorun,sevindim canımcım.

Ben sinira yakin gibi dedim de dr iyi dedi. Bakalim bende ayni eykiyi yapicak mi

basiniz sagolsun.
burda hava kapali yagmurlu. Hastaneye gittik sonuc cikmasini beklerken kahvalti yaptik. esim yedigim peynrleri gorunce sasti kaldi. Eski kasar kuflu otlu ne varsa. Burda konusurken asermisim resmen.
Sagol. Diyecek adam bu peynir merakı nerden çıktı.
Benimde şekerim 137 çıkmıştı eski doktorum.iyi demişti şimdiki biz sınırda çıkanlara diyet veriyoruz dedi.
Yani artık zaten sona doğru geldik ama çikolata falan yemiyorum. Ekmekte sabah tam buğday ya çavdar yiyorum. Zaten makarna pilav hiç yapmadım. Bulgur pilavı seviyorum.

Banyo yap iyi gelir.
yaptım cıdden cok ıyı geldı.. ;)
Mideni de üşütmüş olabilirsin o zaman :KK43: geçmiş olsun Can'ım.
dun sohbette adeta terden sırılsıklam oldum ustune de bıraz üşüdüm.belkı etkısı vardır..Allah razı olsun canım.:KK19:
Canım çok geçmiş olsun.Midene bir şey dokunmuş olabilir mi?Herhangi farklı bir şey yiyip içtin mi?Bir de ayaklarını sıcak tutuyorsun değil mi?
uzun zamandır yemeyip de yedıgım tek sey sabah melemendı..neyden oldu anlayamadım..dus yaptım sıcak suyu görünce baya hafıfledı sancılarım..Allah razı olsun :KK36:

Sagol. Diyecek adam bu peynir merakı nerden çıktı.
Benimde şekerim 137 çıkmıştı eski doktorum.iyi demişti şimdiki biz sınırda çıkanlara diyet veriyoruz dedi.
Yani artık zaten sona doğru geldik ama çikolata falan yemiyorum. Ekmekte sabah tam buğday ya çavdar yiyorum. Zaten makarna pilav hiç yapmadım. Bulgur pilavı seviyorum.
iste bunlar bildigim ama duymak istemedigimseyker. Dr iyi dedi deyip devam etsem icim de rahat etmez artik. Cikolatayi azaltayim bari

ay çok mutluyum :) haftaya annemle babam gelecekmiş :)
Gözünaydın. Herkesin annesi babası geliyor.
Babamla küsüz annemde ameliyattan sonra iki aydır ablamda kalıyordu. Geçen Cts evine geçti. Gidip göremiyorum çok özledim.
Babamın korkusundan kimse gidemiyor herkesle küstü. Aradım babam çıkınca ara geleyim dedim.

iste bunlar bildigim ama duymak istemedigimseyker. Dr iyi dedi deyip devam etsem icim de rahat etmez artik. Cikolatayi azaltayim bari
Ya ben dr göstermeden kendim bakınca dedim ooo yüksek çıkmış sınıra yakın adam bana diyet verir şimdi diye.
Doktorda deneyimli bir doktor. Oda baktı iyi şekerde çıkmamış bir problemin yok dedi.
O kadar kilo aldığım halde dikkat ette demedi yani.

Kanim dusukmus gunde iki hap ic dedi dr. 11 aslinda.
B12 de yine dusuk igne yaptrcam bu hafta yine.
kızıma hamıleyken b12 ıgnesı yaptırmıştım hergun..hepı topu 5 taneydı ama ınanılmaz dınclık vermıstı enerjı dolmuştum adeta
Seninki daha kötü ama benimde makineye bebek yorganını alttım şu dalan roxi den koydum. Makinenin tepesinden köpük çıkmış. Neden oldu anlamadım. Paspaslar ıslandı mühim değil ama makine neden öyle yaptı anlamadım.
..dalan roxy aldımbende yenıce..hıc kullanmadım daha once ama her kullanan azcık koyulması gerekiyor yoksa aşırı kopuruyor dıye yorum yazmıştı..sendemı cok koydunkı..bıde battanıye tül perde gıbı seyler aşırı kopurtur dererjanı zaten ;)

Ustalar kırdıkları pislettikleri gibi temizleseler ya. Fransa'da fiber optik internet kablosu için biri gelmişti. Benden elektrik süpürgesini de istedi. Adam her matkabı çalıştırdığında süpürdü. Bez de istedi bir güzel sildi. O kadar itinayla çalıştı ki ağzım açık kaldı. O gittiğinde benim tekrar silmeme bile gerek yoktu o kadar pırıl pırıl bıraktı.
Aa olur mu en guzel temizligi bizim kadinimiz yapar titizlikte ustune yoktur. Baskasi yapsa da begenmeyiz yeniden yapariz sonra da anlatiriz huyum kurusun diye

kızıma hamıleyken b12 ıgnesı yaptırmıştım hergun..hepı topu 5 taneydı ama ınanılmaz dınclık vermıstı enerjı dolmuştum adeta
..dalan roxy aldımbende yenıce..hıc kullanmadım daha once ama her kullanan azcık koyulması gerekiyor yoksa aşırı kopuruyor dıye yorum yazmıştı..sendemı cok koydunkı..bıde battanıye tül perde gıbı seyler aşırı kopurtur dererjanı zaten :KK66:
Şu oxi lerin ölçeği varya pembe onunla iki tane koydum.

Gözünaydın. Herkesin annesi babası geliyor.
Babamla küsüz annemde ameliyattan sonra iki aydır ablamda kalıyordu. Geçen Cts evine geçti. Gidip göremiyorum çok özledim.
Babamın korkusundan kimse gidemiyor herkesle küstü. Aradım babam çıkınca ara geleyim dedim.
sabah esımde bana sordu annenler ne zaman geleceklermıs soyledılermı dıye..haberım yok bahsetmedıler dedım,gerekte yok bana kalırsa hıc gelmesinler dedım..nıye dedı;gelıp yemek mı yapacak,evımımı temız tutacak,banamı çocuklarıma mı bakack..hıcbırı! bu sebepten kımseyegerek yok dedım..
annem bu saydıklarının hepsını seve ısteye yapar dedı..hayır !dedım ..sustu..:KK14:

..dalan roxy aldımbende yenıce..hıc kullanmadım daha once ama her kullanan azcık koyulması gerekiyor yoksa aşırı kopuruyor dıye yorum yazmıştı..sendemı cok koydunkı..bıde battanıye tül perde gıbı seyler aşırı kopurtur dererjanı zaten :KK66:
Benim baya dusuk. Daha gecen ay igne yapilmisti. Ancak alt sinira girebilmis. Hapini da icemiyorum yine igne. Pek dinclesmiyorum o yuzden.

Aa olur mu en guzel temizligi bizim kadinimiz yapar titizlikte ustune yoktur. Baskasi yapsa da begenmeyiz yeniden yapariz sonra da anlatiriz huyum kurusun diye
Bizim bir boyacumız var. Bütün evi siliyor. Boyadan sonra geliyoruz ev tertemiz.
Eşya falanda.toplamıyoruz adam hepsini kendi yapıyor.

Back
X