2015 Şubat Anneleri

Şu oxi lerin ölçeği varya pembe onunla iki tane koydum.
cok koymuşsun..1tanesı bıle fazlasıyla yeterdı de artardı.. arkasında ölçü vermıs gercı ama..zaten bebek camasırına cok deterjan konmaz ..bırde bu granül deterjanlar cok kopurdugunden extra az koyman grekıyor ;)

sabah esımde bana sordu annenler ne zaman geleceklermıs soyledılermı dıye..haberım yok bahsetmedıler dedım,gerekte yok bana kalırsa hıc gelmesinler dedım..nıye dedı;gelıp yemek mı yapacak,evımımı temız tutacak,banamı çocuklarıma mı bakack..hıcbırı! bu sebepten kımseyegerek yok dedım..
annem bu saydıklarının hepsını seve ısteye yapar dedı..hayır !dedım ..sustu..:KK14:
Benim annem sağlıklı olsa yapar hepsini aman iyi olsunlarda işleri orda kalsın.
Şimdi hiç mi kimse gelmeyecek yanına.
Benim ablam yengem var ilk günler gelirler ama sonra bakacak kimse olmaz çünkü ablamın 3 çocuğu var.

Seninki daha kötü ama benimde makineye bebek yorganını alttım şu dalan roxi den koydum. Makinenin tepesinden köpük çıkmış. Neden oldu anlamadım. Paspaslar ıslandı mühim değil ama makine neden öyle yaptı anlamadım.

geçen gün aynısı benim başımada geldi sadece bebek yorganı attıysan deterjan fazla gelmiştir

Benim annem sağlıklı olsa yapar hepsini aman iyi olsunlarda işleri orda kalsın.
Şimdi hiç mi kimse gelmeyecek yanına.
Benim ablam yengem var ilk günler gelirler ama sonra bakacak kimse olmaz çünkü ablamın 3 çocuğu var.
annem ele güne karsı ıste kız doğuracak kımsesı yok gurbette gıdıp onabakacagım dıye ballandıraballandıra anlatır..burayada gelır ölsen neyın var demez.acıkır canım sunu ıstedı yap der..suraya geldık kırk yılın bası hıc gezdırmedınız dıye sıtem eder(düşün kızıma 39 haftalık hamıleyken atesım 40 a dayandı 10 gun nerdeyse şuurum kapalı yattım esım gece sabahlara kadar basımda bekledı de annem dıger odadan kalkıp yanımıza gelıp noluyor demedı.ben ohaldeyken tutturdu gezdırmıyorsunuz benı dıye esıme rıca ettım dışarı çıktık ben baygınlık gecırdım marketın kapısının onunde yere dustum ,suratı asıldı gezemedı dıye....))ve daha bır suru sey..
ablalarımın kucuk çocukları var ankaradalar..hemokulları var hem onlarla gelmelerı ımkansız ..kv de meselesını zatenazcok bılıyosun.. ölsem su ıstemem..kımsem yok yanı..ılk hamıelıgımde cok uzuluyor ıcerlıyordum ama bunda hıctakmıyorum..gelmemesı gelmesinden evladır.

Bizde raporlu olabiliyormuşuz 4b yani.bende rapor almayı unuttum 15 gün sonra randevum daha alamaz mıyım diye merak ettim de. Bir daha hastaneye gitmek istemiyorun
Bilmiyorum ki hiç canım bi sor istersen haftamda normal aslında Alman Lazım

Oh bana çok yoruldum sanki evim şıkır şıkır oldu kociş gelsin bi tek perdeler kaldı bütün evi sildim süpürdüm kızancıkları doyurdum uyuttum akşam için Ayıptır söylemesi sarma sardım makinada çamaşır var bide Yaptım Türk kahvemi şimdi dinlenme Faslı nerde eski ben olsam daha 3 ev temizlerdim

Ustalar kırdıkları pislettikleri gibi temizleseler ya. Fransa'da fiber optik internet kablosu için biri gelmişti. Benden elektrik süpürgesini de istedi. Adam her matkabı çalıştırdığında süpürdü. Bez de istedi bir güzel sildi. O kadar itinayla çalıştı ki ağzım açık kaldı. O gittiğinde benim tekrar silmeme bile gerek yoktu o kadar pırıl pırıl bıraktı.
Nerde o itina bizim ustalarda. İşlerini düzgün yapsalar yeter bana aslında. 3 ay önce taşındık eve,sıfır bina, ilk ay wcyi bi kırdılar şimdi yine kırdılar aynı sebepten dedim wcyi niye kırıyorsunuz daha 2 ay önce kırdınız hem biz orayı hiç kullanmıyoruz.Dinlemediler sonra sorun banyodaki tesisatta çıktı boşuboşuna wc temizletecekler bana ekstradan :(

Seninki daha kötü ama benimde makineye bebek yorganını alttım şu dalan roxi den koydum. Makinenin tepesinden köpük çıkmış. Neden oldu anlamadım. Paspaslar ıslandı mühim değil ama makine neden öyle yaptı anlamadım.
Oda kötüymüş yaa, gider borusu mu tıkandı ki acaba?

geçen gün aynısı benim başımada geldi sadece bebek yorganı attıysan deterjan fazla gelmiştir
Battaniyelerle attım. Demek çok köpürdü. Şimdi gittim asmaya paspas kaydı bacağım ayrıldı.
Bebek oynuyor ama çok korktum oturdum yerimden kalkamıyorum.

Nerde o itina bizim ustalarda. İşlerini düzgün yapsalar yeter bana aslında. 3 ay önce taşındık eve,sıfır bina, ilk ay wcyi bi kırdılar şimdi yine kırdılar aynı sebepten dedim wcyi niye kırıyorsunuz daha 2 ay önce kırdınız hem biz orayı hiç kullanmıyoruz.Dinlemediler sonra sorun banyodaki tesisatta çıktı boşuboşuna wc temizletecekler bana ekstradan :KK43:

Oda kötüymüş yaa, gider borusu mu tıkandı ki acaba?

:(

Bizim bir boyacumız var. Bütün evi siliyor. Boyadan sonra geliyoruz ev tertemiz.
Eşya falanda.toplamıyoruz adam hepsini kendi yapıyor.
Ne güzel ustaymış o öyle hiç bana rast gelmiyor böyleleri.
Bu arada yeni aldığın yorganı mı yıkadın? Bende pamuk yorgan aldım da ablama sordum zaten nevresim geçirecem gerek yok dedi ama kararsız kaldım ben :KK51:

annem ele güne karsı ıste kız doğuracak kımsesı yok gurbette gıdıp onabakacagım dıye ballandıraballandıra anlatır..burayada gelır ölsen neyın var demez.acıkır canım sunu ıstedı yap der..suraya geldık kırk yılın bası hıc gezdırmedınız dıye sıtem eder(düşün kızıma 39 haftalık hamıleyken atesım 40 a dayandı 10 gun nerdeyse şuurum kapalı yattım esım gece sabahlara kadar basımda bekledı de annem dıger odadan kalkıp yanımıza gelıp noluyor demedı.ben ohaldeyken tutturdu gezdırmıyorsunuz benı dıye esıme rıca ettım dışarı çıktık ben baygınlık gecırdım marketın kapısının onunde yere dustum ,suratı asıldı gezemedı dıye....))ve daha bır suru sey..
ablalarımın kucuk çocukları var ankaradalar..hemokulları var hem onlarla gelmelerı ımkansız ..kv de meselesını zatenazcok bılıyosun.. ölsem su ıstemem..kımsem yok yanı..ılk hamıelıgımde cok uzuluyor ıcerlıyordum ama bunda hıctakmıyorum..gelmemesı gelmesinden evladır.
Annen değilik bir kadınmış. Binde bir olur o da senin annen olmuş. Biraz keyfine düşkün sanırım.
Ablalarına da öyle ise eğer.
Ya sen bakarsın çocuklarına evdesin zaten kimseye ihtiyacın yok ama yardım olarak olmasa bile manevi olarak yanında birilerinin olması güzel.

Ne güzel ustaymış o öyle hiç bana rast gelmiyor böyleleri.
Bu arada yeni aldığın yorganı mı yıkadın? Bende pamuk yorgan aldım da ablama sordum zaten nevresim geçirecem gerek yok dedi ama kararsız kaldım ben :KK51:
Elyaf benimki. Evet onu yıkadım. Yastığı da yıkadım ama yastık yumuşak zaten onda yatamaz o süs olur. Yorganı da öylesine aldım
Ya ben peteklerin üstüne astım ama onda bile sildim her yeri yinede toz olurlarda bebeğe zararlı olur mu diye düşündüm.

Gözünaydın. Herkesin annesi babası geliyor.
Babamla küsüz annemde ameliyattan sonra iki aydır ablamda kalıyordu. Geçen Cts evine geçti. Gidip göremiyorum çok özledim.
Babamın korkusundan kimse gidemiyor herkesle küstü. Aradım babam çıkınca ara geleyim dedim.
tez zamanda küslük biter inşallah bir adım atsan baban da yumuşar belki

Back
X