Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede var idrar yoku enfeksiyonu çok korkuyorum bişey olacak diye![]()
oyhhhhhhhhhhh doguruyodum yemınleee..
haydı gozun aydın..tosun tombalak bı oğlun olacak kanımca ..esobaya yetıstıneslaa nınkı de onde..bakalım pazartesı benım pipilinin akıbetı nolacak..
yıter artık para harcayıp durma..adamı göcerttın..bı bebesı olacak..3 bebelık alısverıs yaptırttın ..şaka bı yana..hevesını al bacım,gozun aklın kalmasın bıseyde..ılkler her daım bambaşka olur
güle güle gıysın tosuncuk ..bende hazırlıcam çantamı korkuyorum bu aralar kendımden..
![]()
doldurdun yine sayfayı
doğum hikayeni artık uzun uzun yazarsın kısadan geçmek yok
ilk doguranımız sen olabilirsin ozaman kuzucuk önden gidiyor maaşallah
onun doğum hıkayesı 3 sayfa surmazse bende meltem degılım![]()
en ince detaylarına kadar yazsın aydınlatsın biz pimpiriklileri
her satırını heyecanla okuruz
Şu labtopun kasmasindan gina geldi artik valla ya.. Sabah beri 50 oldu yeniden başlattigim offfff...
Yemekte yapmadim .. Oyhhh yaradanim bin sukur
Abilerin genel ozellıgıdır eşlerını el ustunde tutmalarıAllahım razı olsun eşimden hep mutlu olmam için çabalıyor RAbbim cennetinde peygamberimize komşu etsin inşAllah.
Abilerin genel ozellıgıdır eşlerını el ustunde tutmalarıyaptıkları ısle gonul verdıklerı hayat onların vicdanına vıcdan,merhametlerine merhamet katıyor,bence. cunku dıger erkeklerden bırcok acıdan fazlasıyla farklılar..
anladın sen oni
![]()
yemek meselesını hıc dert etmem ben.bakma yemegım yok dedıgıme.. sımdı yesıl mercımeklı erıste çorbası ve madımak yemegı yapıcam..bıde bol salata..mıs gıbı.. yarım saatımı almaz hepsını yapmam..esım 6 da gelecekmıs haydı haydı yetısır..bacım seni örnek alıp perşmbe geceden yemek koydum dolaba dün dayımlara geçince bugüne hazır yemek oldu
iyide oldu çünkü halim yok hiç aldıklarımı attım kısa devre yıkanıyor bir evi mutfağı topladım bu sbh bnm kocada kahvaltı hazırlamıştı ardını topladım![]()
dinleniom.
Ama midem cehennem gibi yanıyor cayır cayır dün sabhtn beri çok beterim hapı 2 şer çiğniyorum soda içiyorum bana mısın demiyor dün eminönünde cumdan kocişi beklerken kusacaktım esoba gibi yukarı geldi acı suyu midemin gece kusma eğilimi ile uyandım benim midem cidden azıttı hiç bişi yemeden bile sabah aç karna midem yanıyordu hala yanıyor öldürcek bu mide beni![]()
maasallah yavruya..34 te dıye bılıyorum canım..senın erken doğum rıskın mı var dahayırdırKızlar ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftada vuruluyordu,doktor bugün verdi bana4 tane 2 sini bugün vurun 2 sini yarın dedi,bebişim iyimiş şükür 1917 gr mış![]()
yemek meselesını hıc dert etmem ben.bakma yemegım yok dedıgıme.. sımdı yesıl mercımeklı erıste çorbası ve madımak yemegı yapıcam..bıde bol salata..mıs gıbı.. yarım saatımı almaz hepsını yapmam..esım 6 da gelecekmıs haydı haydı yetısır..
bugun benımde mıdem cok ağrıdı,karnımda kasıldı..degısık sancılar oldu..2 saat kadar surdu duşa gırdım sıcaksuyun altında oturdum 20 dk..oyle ıyı geldıkı..sankı fadıme ananın elı degmısbir cırpıda hafıflemıstı sancılarım...
![]()
sabah benım esımde dıyokı ocak ortasından sonra elını sıcak sudan soğuk suya sokturmayacam..ALLAH razı olsun zaten muhtemelen dogurmus olurum eksık olma dedımBenim kocada yapma bişi ben yaparım ederim diyor senden yemek bekleyen mi var diyor da benm içim rahat etmiyor evde yemek olmazsa, o yemek var şimdi ben öle hafif ve huzurluyum ki. ohh yeşil mercimekli çorbiş güzel olur bol vitaminlı faydalı bebişe de iyi gelir :) Benimde sağ - sol kasıklara arada ağrı giriyor alttan hafif batmalar oluyor ama midem 2 gündür çok daha beter sanrım sizin çatı ağrısı dediğin bişi bndekiler, kasık kemiklerimde ara ara ağrı ama bazende artan gidip gelen sancı oluyor ama karnım sert değil yumuşak şuan için ben ayakta kaldğımda sertleiyor karnım dün çok gezdim ya o kadr sertti ki gece öle uyumuşm ki eşim diyor oğlan seni öle tekmedi ki elim karnında ama sen uyanmadın bile, inşAllah doğuracağım zmn gerçek doğum sancılarımı anlarım![]()
Abilerin genel ozellıgıdır eşlerını el ustunde tutmalarıyaptıkları ısle gonul verdıklerı hayat onların vicdanına vıcdan,merhametlerine merhamet katıyor,bence. cunku dıger erkeklerden bırcok acıdan fazlasıyla farklılar..
anladın sen oni
![]()
sabah benım esımde dıyokı ocak ortasından sonra elını sıcak sudan soğuk suya sokturmayacam..ALLAH razı olsun zaten muhtemelen dogurmus olurum eksık olma dedımadam benı düşünecek dusunmesıne ama oyle yoğun calısıyorkı vaktı yok anacım..gelsın yemek yapsın ıs tutsun
subatın 6 sına kadar beklersen (dogurmayacakmısım) sana hızmetkar olurum dıyor..sen ıste mart a kadar tutarım ben nefesımı de cocugumuda sen rahat ol dedım
ahh bu adamm...
kalkayım mutfağa gideyim makine boşalacak süt geldi o pişecek
akşama bulgur pilavı yapayım etli
süt pişsin bi süt reçeli yapayım
çoktandır aklımdaydı
kesinlikle![]()
bende gıdıyorum mutfağıma..dedıgın gıbı makıneyı boşaltayım..yemeklerımı koyayım..kalkayım mutfağa gideyim makine boşalacak süt geldi o pişecek
akşama bulgur pilavı yapayım etli
süt pişsin bi süt reçeli yapayım
çoktandır aklımdaydı
süt reçeli nasıl bişi oluyor canım ya merak ettim ilk kez duydum![]()
Normalde olsa çoktan atardım.adım, ben küs kalamam ama şimdi hamilelikte gerilmek istemiyorum.tez zamanda küslük biter inşallah bir adım atsan baban da yumuşar belki
süt ve şekeri kaynatıyorsun kaynayınca içine yarım çay kaşığı karbonat ekliyorsun
onuda 1 saat kaynatıyorsun kaynadıkça rengi değişiyor açık karamel gibi oluyor
muhallebiden biraz cıvık olunca indiriyorsun dolapta soğutup kahvaltılarda yada pasta kek üzerine sürüp yiyorsun
çikolatada eklersen kahvaltılık çikolata oluyor