şekere alternatif ne olur kiBulması zor en iyisi unutmayı seçeyim ben :) süt reçelini deniycem şeker kullanmasam başka ne koyabilirim acaba?

esmer şeker beyaza göre masumdu sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekere alternatif ne olur kiBulması zor en iyisi unutmayı seçeyim ben :) süt reçelini deniycem şeker kullanmasam başka ne koyabilirim acaba?
Sur ekmege ye illa bisey yapmak sart mi : ) benim gibi usengecse tabine yaptin kiz hashas laa
semineri var klonlamayla ilgili
yöntemleri falan biliyor
zor tabi yapamaz yapsa iyi olur![]()
şekere alternatif ne olur ki
esmer şeker beyaza göre masumdu sanki
Sur ekmege ye illa bisey yapmak sart mi : ) benim gibi usengecse tabi
Bir zarari yok iki gun sicak basmisti bana sadece sonrasinda. Risk varsa yaptir icin rahat etsinevet doktor 40 haftayı beklemeyiz dedi,erken olursa diye de ciğer geliştirici iğnelerden verdi.
bende rahim dikişi var,erken doğum ihtimali var,sen kaçıncı haftada vurulmuştun o iğneden,ben birazdan yaptırıcam daha kaşıntı yapacak mı bilmiyorum,yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım...
oo sen de enBen uzun zamandır ineğin bebişi olduğu zaman emzirdiği bir süt olur onu arıyordum. O da oldukça yoğun bir kıvamda oluyor. Süt reçeli ona benziyor mu? Onun niyetine yapsam mı ki?
bende rahim dikişi var,erken doğum ihtimali var,sen kaçıncı haftada vurulmuştun o iğneden,ben birazdan yaptırıcam daha kaşıntı yapacak mı bilmiyorum,yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım...
Hashasin memleketinden oldugumdan ben sade de kasiklarim. Ama fazlasi kabiz eder dikkat etPekmez koydum kaşıkladım![]()
Bal koysam kaynatamam evde stevia bitkisinden üretilmiş şeker var şeker pancarı değil yani. O şekeri kullansam mı ki?
Hashasin memleketinden oldugumdan ben sade de kasiklarim. Ama fazlasi kabiz eder dikkat et
Iyi akşamlar ben geldim yoğun yorucu bir o kadar gıcık bir gündü
11deki randevuma saat bire doğru girebildim şaka gibi uc sezeryan bir normal bir aşılama hepsi sıraya dizilmis bizi beklemis sanki.ac gitmistim zaten o bi yandan dert kız sıkıldı durmak bilmedi o ayrı dert. Dr hanim geldi şükür dedik sona kalan dona kalır hesabı bes dakkada besiktas yaptı hic istedigim bekedigim gibi bir muayene olmadı.Yüzünü ayrıntılı incelesin istiyordum su dudak kenarına dair şüpheli durumumz icin bi halttan anladigi yok gecstrdi onu da net bisey diyemedi ben de görüntüden icimi ferahlatcak bisey goremedim icim kötü oldu aglamaklı oldum
Hastaneden ac sefil yorgun mutsuz ayrılıp yemeğe gittik hiç keyfim yoktu bugün. Yolda da annemle konuşurken gene hevesimi kursagma dizcek bir laf etti ona da üzüldüm bozuldum biz merakla hevesle bisey soruyoz adı özentılik oluyor hey yarabbim
gittim bebise nevresim aldım o biraz moral oldu derken tam eve gelip dinlenelim serilelim diyorduk ki büyük kızim bogazim diye aglmaya basladi. grip gibiydi viral enfeksiyon demsti dr gecen gün gotürdugumde.o yuzden dogal butun uygulamaları yapiyordum zati birden niye bogaza indi smdi anlmadim
dakka bası aglıyo. gece gece adam akılllı dr da bulamam mizirdayip durur artık nazlı da cok oyy anliycaginiz üzere sevimsiz bir gündü hala da öyle devam etmekte
![]()
geçmiiş olsun kuzuna inş hemen atlatır
desene doktor bütün enerjisini doğumlarda harcamış
zaten bir ayda binbir hevesle gdiyoruz
doktor işte halde ne anlar
Tamam bakalım canım cesaret gelirse artık kullanıcam mecburen saol cesaret verdiğin içinDaha bugün başlıycam ama daha öncede kullandım fitil,bişey olmaz Allahın izniyle...
Evet canım ondanda korkuyorum erken doğumdan bakalım artık kullanıcaz heralde artıkGeçtiğimiz haftalarda mixovul fitil vermişti banada bende huzursuz olup 2 gün kullanıp bırakmıştım ama gectıgımız gün sancılanıp gıttığımde enfeksıyonun gecmedıgını ve enfeksiyon nedenıyle erken dogum rıskı olduğunu söyledi ve fıtılı kullanmadığım ıcın kızdı tekrar başladım fıtıle yine sen bilirsin ama doktor kullan dediyse kullan bence .
Vallahi canım sağlıkla kuveze girmicek şeklide doğsunda 38- 40 hafta olması önemli değil.Romanı döktürmüşsün yine.
Çok sevindim kız kilosu da aynı bebeklerimizin boyu da. Bende hep diyorum ocakta doğar diye. Benimde 2 hafta ilerde.
Canım bilmiyorum bnm dr. bu b12 işini önmsemiyor hiç başından beri düşük bnm b12. Alt sınırın biraz üstünde idi şimdi indi iyice aşağı. Kırmızı et ye diyorlardı yiyorum haftada 2 kere ama yok yani hiç yükselme eğilimi yok dediğin gibi emzirirkende lazım bu vitaminler vs. bize ve bebeğimizecok dusuk senin de B12. Ignesi de mi kasindirir ki. Ben bu sabah verdim iki saat olmadan cikti sonuc oyle bekletme fln yok. Iyi birsey degil bu eksiklikler. Tabi snin ilk hamilelik vucudun idare eder bir skilde. Benim onceki hamilelik sonra emzime donemi sonra yine hamilelik oldu o yuzden ihmal etmiyorum daha uzun bir emzirme donemi daha var cunku
yatmaktan çok sıkıldım7 haftacık daha dayanacağım artık.
Yarın gzel bi gün olur inş , ben Dr bgn perişanları oynadım insanlara hizmet etmekten yine :/Iyi akşamlar ben geldim yoğun yorucu bir o kadar gıcık bir gündü
11deki randevuma saat bire doğru girebildim şaka gibi uc sezeryan bir normal bir aşılama hepsi sıraya dizilmis bizi beklemis sanki.ac gitmistim zaten o bi yandan dert kız sıkıldı durmak bilmedi o ayrı dert. Dr hanim geldi şükür dedik sona kalan dona kalır hesabı bes dakkada besiktas yaptı hic istedigim bekedigim gibi bir muayene olmadı.Yüzünü ayrıntılı incelesin istiyordum su dudak kenarına dair şüpheli durumumz icin bi halttan anladigi yok gecstrdi onu da net bisey diyemedi ben de görüntüden icimi ferahlatcak bisey goremedim icim kötü oldu aglamaklı oldum
Hastaneden ac sefil yorgun mutsuz ayrılıp yemeğe gittik hiç keyfim yoktu bugün. Yolda da annemle konuşurken gene hevesimi kursagma dizcek bir laf etti ona da üzüldüm bozuldum biz merakla hevesle bisey soruyoz adı özentılik oluyor hey yarabbim
gittim bebise nevresim aldım o biraz moral oldu derken tam eve gelip dinlenelim serilelim diyorduk ki büyük kızim bogazim diye aglmaya basladi. grip gibiydi viral enfeksiyon demsti dr gecen gün gotürdugumde.o yuzden dogal butun uygulamaları yapiyordum zati birden niye bogaza indi smdi anlmadim
dakka bası aglıyo. gece gece adam akılllı dr da bulamam mizirdayip durur artık nazlı da cok oyy anliycaginiz üzere sevimsiz bir gündü hala da öyle devam etmekte
![]()