2015 Şubat Anneleri

evet doktor 40 haftayı beklemeyiz dedi,erken olursa diye de ciğer geliştirici iğnelerden verdi.
Bir zarari yok iki gun sicak basmisti bana sadece sonrasinda. Risk varsa yaptir icin rahat etsin
bende rahim dikişi var,erken doğum ihtimali var,sen kaçıncı haftada vurulmuştun o iğneden,ben birazdan yaptırıcam daha kaşıntı yapacak mı bilmiyorum,yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım...

Ben uzun zamandır ineğin bebişi olduğu zaman emzirdiği bir süt olur onu arıyordum. O da oldukça yoğun bir kıvamda oluyor. Süt reçeli ona benziyor mu? Onun niyetine yapsam mı ki?
oo sen de en
Bulunmaz seyleri istiyorsun. en son cocukken gormustum dedigini. seker ekip yiyorlardi. Sut receli sekersiz olmaz gibi nette bi bak da

bende rahim dikişi var,erken doğum ihtimali var,sen kaçıncı haftada vurulmuştun o iğneden,ben birazdan yaptırıcam daha kaşıntı yapacak mı bilmiyorum,yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım...

Teyzesi oğlum su an 5,5 yasında.20 haftalık hamileyken idrarda protein kaçağı yüksek tansiyon ve ödem gibi belirtilerle yogun stres altına girdik.sanırım 24-28 haftalar arası vurulmustum o iğneyi.28. Haftadan sonra preeklampsi tehlikesi geçmiş bu sefer de plasenta yaşlanması kireclenmesi çıkmıştı.stresli bir hamilelik Gecirdim senin de anlayacagin.rahminde açılma mi oldu dikiş attılar pek anladığım bir konu değil ama sana sunu söyleyebilirim canım bebekler gerginliği stresi hissediyorlar kendini hic uzme Rabbine sığın inşallah hiçbirşey olmaz bebeğine de sana da.oğlum biraz huysuzdur teyzesi bazen düşünüyorum belki de bendeki stresi hissetti ve boyle oldu.20 aylık bir kizim daha var hamileliği de rahat geçmişti o kadar mutlu bi bebek ki anlatamam ikisini de ben yetiştirdim ama arasında çok farklar var Rabbim güzel yazılar yazsın cumlemizin evladiyla birlikte benimkilere de.

Iyi akşamlar ben geldim yoğun yorucu bir o kadar gıcık bir gündü
11deki randevuma saat bire doğru girebildim şaka gibi uc sezeryan bir normal bir aşılama hepsi sıraya dizilmis bizi beklemis sanki.ac gitmistim zaten o bi yandan dert kız sıkıldı durmak bilmedi o ayrı dert. Dr hanim geldi şükür dedik sona kalan dona kalır hesabı bes dakkada besiktas yaptı hic istedigim bekedigim gibi bir muayene olmadı. :110:Yüzünü ayrıntılı incelesin istiyordum su dudak kenarına dair şüpheli durumumz icin bi halttan anladigi yok gecstrdi onu da net bisey diyemedi ben de görüntüden icimi ferahlatcak bisey goremedim icim kötü oldu aglamaklı oldum:cry:Hastaneden ac sefil yorgun mutsuz ayrılıp yemeğe gittik hiç keyfim yoktu bugün. Yolda da annemle konuşurken gene hevesimi kursagma dizcek bir laf etti ona da üzüldüm bozuldum biz merakla hevesle bisey soruyoz adı özentılik oluyor hey yarabbim:KK43: gittim bebise nevresim aldım o biraz moral oldu derken tam eve gelip dinlenelim serilelim diyorduk ki büyük kızim bogazim diye aglmaya basladi. grip gibiydi viral enfeksiyon demsti dr gecen gün gotürdugumde.o yuzden dogal butun uygulamaları yapiyordum zati birden niye bogaza indi smdi anlmadim:KK43: dakka bası aglıyo. gece gece adam akılllı dr da bulamam mizirdayip durur artık nazlı da cok oyy anliycaginiz üzere sevimsiz bir gündü hala da öyle devam etmekte:mad:

11deki randevuma saat bire doğru girebildim şaka gibi uc sezeryan bir normal bir aşılama hepsi sıraya dizilmis bizi beklemis sanki.ac gitmistim zaten o bi yandan dert kız sıkıldı durmak bilmedi o ayrı dert. Dr hanim geldi şükür dedik sona kalan dona kalır hesabı bes dakkada besiktas yaptı hic istedigim bekedigim gibi bir muayene olmadı. :110:Yüzünü ayrıntılı incelesin istiyordum su dudak kenarına dair şüpheli durumumz icin bi halttan anladigi yok gecstrdi onu da net bisey diyemedi ben de görüntüden icimi ferahlatcak bisey goremedim icim kötü oldu aglamaklı oldum:cry:Hastaneden ac sefil yorgun mutsuz ayrılıp yemeğe gittik hiç keyfim yoktu bugün. Yolda da annemle konuşurken gene hevesimi kursagma dizcek bir laf etti ona da üzüldüm bozuldum biz merakla hevesle bisey soruyoz adı özentılik oluyor hey yarabbim:KK43: gittim bebise nevresim aldım o biraz moral oldu derken tam eve gelip dinlenelim serilelim diyorduk ki büyük kızim bogazim diye aglmaya basladi. grip gibiydi viral enfeksiyon demsti dr gecen gün gotürdugumde.o yuzden dogal butun uygulamaları yapiyordum zati birden niye bogaza indi smdi anlmadim:KK43: dakka bası aglıyo. gece gece adam akılllı dr da bulamam mizirdayip durur artık nazlı da cok oyy anliycaginiz üzere sevimsiz bir gündü hala da öyle devam etmekte:mad:

geçmiiş olsun kuzuna inş hemen atlatır
desene doktor bütün enerjisini doğumlarda harcamış
zaten bir ayda binbir hevesle gdiyoruz
doktor işte halde ne anlar

Ha bu arada bir de supriz idrar yolu enfeksiyonum ciktı hic belirti vermeden yine ilac verdi ona da kanım da hala düşük 10 mu neydi. Bu ay iki kilo almisim toplmda 7.5_8 gibi bişey etti galiba. Bebisim de 1750 gr olmus boyu da 42 cm sanırım. Ters durusta hala dönmemis pıtırcık insallah döner zamanı var. Raporu da gelecek cumartesi icin ileri tarihli hazirladi erken verdi ama normal zamaninda 32de isleme grmis olcak en azından o is halloldu bugün haftaya bidaha gitmeme gerek kamayacak en azından. Böyle iste...

geçmiiş olsun kuzuna inş hemen atlatır
desene doktor bütün enerjisini doğumlarda harcamış
zaten bir ayda binbir hevesle gdiyoruz
doktor işte halde ne anlar

Yarim gün calisiyolar ya haftasonu hemen kacma derdindeydi o da. Doğru dürüst bir fotoğrafini bile vermedi kuzumun. Bidahaki randevumuz da ay sonuna dogru bakalım o zaman iyi görürüm inşallah

Geçtiğimiz haftalarda mixovul fitil vermişti banada bende huzursuz olup 2 gün kullanıp bırakmıştım ama gectıgımız gün sancılanıp gıttığımde enfeksıyonun gecmedıgını ve enfeksiyon nedenıyle erken dogum rıskı olduğunu söyledi ve fıtılı kullanmadığım ıcın kızdı tekrar başladım fıtıle yine sen bilirsin ama doktor kullan dediyse kullan bence .
Evet canım ondanda korkuyorum erken doğumdan bakalım artık kullanıcaz heralde artık

Romanı döktürmüşsün yine.
Çok sevindim kız kilosu da aynı bebeklerimizin boyu da. Bende hep diyorum ocakta doğar diye. Benimde 2 hafta ilerde.
Vallahi canım sağlıkla kuveze girmicek şeklide doğsunda 38- 40 hafta olması önemli değil.
Allah büyük inşAllah hayırlısı sağlıkla gelsin yavrularımız.

cok dusuk senin de B12. Ignesi de mi kasindirir ki. Ben bu sabah verdim iki saat olmadan cikti sonuc oyle bekletme fln yok. Iyi birsey degil bu eksiklikler. Tabi snin ilk hamilelik vucudun idare eder bir skilde. Benim onceki hamilelik sonra emzime donemi sonra yine hamilelik oldu o yuzden ihmal etmiyorum daha uzun bir emzirme donemi daha var cunku
Canım bilmiyorum bnm dr. bu b12 işini önmsemiyor hiç başından beri düşük bnm b12. Alt sınırın biraz üstünde idi şimdi indi iyice aşağı. Kırmızı et ye diyorlardı yiyorum haftada 2 kere ama yok yani hiç yükselme eğilimi yok dediğin gibi emzirirkende lazım bu vitaminler vs. bize ve bebeğimize :KK51: Ben vitamin kan ilacı kalsiyum troid içiyordum çok ilaç içmekten karaciğer enzim değerleri yükselmişti kaşıntı vardı bnde dr. ilaçları kesti sadece troid içiyordum ilaçlardan mı diye ve cidden ilaçları kesince kaşıntım bitti. Tekrar kan ilacına başla demişti başlayınca kaşıntı yine başladı o yüzden artık onuda kesti hiç ilaç kullanmıyorum şuan troid dışında. B12 yide önmseme dedi ama sağlık ocağındaki hekimde ilaç takviyesi almalısın demişti dr. una gti yazar demişti kafam karıştı bilmiyorum bu konuda ne yapmalıyım :KK64:

yatmaktan çok sıkıldım :KK43: 7 haftacık daha dayanacağım artık.

Allah yardımcın olsun canım tam 40 beklemesen de olur canım yeterki 38 haftana gel bişicik olmaz doğsun ozmn bebişin :KK19: canını sıkma inşAllah bekler annesi bebişin gelmeyi bak bnm bebeğimde dr. diyor 6 hafta snra gelebilir her an hazırlıklı ol.

Yarın gzel bi gün olur inş , ben Dr bgn perişanları oynadım insanlara hizmet etmekten yine :/

Back
X