2015 Şubat Anneleri

hımm, benim yapmadı hatta günde 2 tane iç dedi, ben bi tane içiyorum ceviz badem yiyorum, balık haftada bir yemeye çalışıyorum. Ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.
Et cok ye dedi ama kiyma olmiycak bonfile tarzi

açılma yok,normal görünüyor dedi,serklaj yapıldı evet,ya çok hastası var doktorun bir giriyorsun bir çıkıyorsun şöyle adam akıllı oturup şu şöyle,şundan dolayı demiyor,inşallah benim kızımda bekler son haftalarını ...
INSALLAH canim

Bende nişandan yeni geldim. @InzaR neler aldın kız eminönünden:) bakamıyorum geçmişe:( NBB den çamaşır alabildinmi? Aklım sende kaldı. Tavsiye edeceğin yerler varmı? Bende pazartesi gitcm inşaAllah.

Bana da dedi, et çok ye diye, bugün et yemedim :KK43: yeşil mercimek yedim. Yarın et kavurayım bari. Sen ciğer geliştirici iğne olmuştun değil mi?
Evet oldum zaten erken dogum riski var der demez yapti. Iste dun yine gittim 2 cm acilma var dedi yine hastaneye yatirdi ben ciktim evde yatiorum

bu hafta herksin rancdevusu var ama siz 15 gune dusurdugunuz için bna denk geliyor herhalde
benimde sali gunu ranevum
kasik agrilarim oluyor , insallah açilma falan yokdur ..

kizlar ben bi isim buldum bugun, çocuklari olanla rbilir trt çocuk yarisma var ya, ilk okul çocuklari na bilgisi yarismadsi, orda duydum bi çocugun ismi olarak

emirhan ..

esime hemen telde dedim az once sabredemdim, bayildim isme valla
guzelmis dedi sadece

sizce nasil ?
ilk oglumun adi da emre bu arada ( ahmet emre)

:KK43: Açılman yok muydu sonradan mı oldu? Allah yardımcımız olsun bende salı gideceğim doktora.
Acilma vardi gecen haftadan 1 cm bu hafta 1 cm daha acilmis.yani hesaba gore her hafta 1 cm acilsa iyi.ama acilma bi gundede 10 cm olabildigi icin bebek rahme baski yapmasin diye mecbur yaticam sende varmiydi acilma

Bardakla içme şişeye iç. Bir de suyu tatlandırabilirsin içine yeşil elma kabuğu koyabilirsin ya da limon sıkabilirsin.
yok ben sisiyle içince iki yudumda tikaniyorum
onceden tam tersiydi ama simdi bardakla daha fazla iebiliyorum en azidan 300 ml i bitirebiliryorum
yesil elma kabugu nu beklticemmmi içindenapicam
limon midemi fena yapiyor,midem yaniyor : (

Acilma vardi gecen haftadan 1 cm bu hafta 1 cm daha acilmis.yani hesaba gore her hafta 1 cm acilsa iyi.ama acilma bi gundede 10 cm olabildigi icin bebek rahme baski yapmasin diye mecbur yaticam sende varmiydi acilma

Bende açılma yok hamd olsun. Sadece rahmim aşağıda, hissediyorum bebek resmen özel bölgemde.

çantan hazır mı bari? ben yıkadım ütülenecek sadece. oda hazırladım, bir tülü eksik kaldı bir haftada herşeyini hazırlamaya çalıştım.

kizlar ben bi isim buldum bugun, çocuklari olanla rbilir trt çocuk yarisma var ya, ilk okul çocuklari na bilgisi yarismadsi, orda duydum bi çocugun ismi olarak

emirhan ..

guzelmis dedi sadece

sizce nasil ?

bence güzel isim anlamı da güzelmiş baktım netten şimdi ;) telefonda normaldir zaten çok beğense de tepki vermemesi ;)

emirhan ..

guzelmis dedi sadece

sizce nasil ?
sanki nadir duyulan bi isim gibi yazmisim ama ismi sevidm ya kendimce susuleyip pusluyorum herhalde

sadece emiri istemiyordum çok benziyor emreye diye ama emirhan farkli oluyor o kadar ebnzemiyor, birlesik yadirirsam benden baska emir diyen olmaz zaten : ) )

çantan hazır mı bari? ben yıkadım ütülenecek sadece. oda hazırladım, bir tülü eksik kaldı bir haftada herşeyini hazırlamaya çalıştım.
Valla hazir ama cantaya konulmadi daha annem saolsun hallediyo o isleri.bende oturdugum yerden suslerini hallediorum odasini zaten bir bucuk ay once hazirlamistim

bence güzel isim anlamı da güzelmiş baktım netten şimdi :KK66: telefonda normaldir zaten çok beğense de tepki vermemesi :KK66:
yok guzelmis dedigine gore olur demek istedi yani
begenmedimi direk kestirip atiyor olmaz diye
onun istediginden guzel , sabah aksam okan diyor delirtiyor beni
çocuklarida orgutluyorum emirhana oy verin diye : )) kiizim diyo babam bizi kiskanacak diyor : )))

Valla hazir ama cantaya konulmadi daha annem saolsun hallediyo o isleri.bende oturdugum yerden suslerini hallediorum odasini zaten bir bucuk ay once hazirlamistim

Anneciğinin kıymetini bil :) Benim annem hasta herşeyimi internetten halletmek zorunda kaldım, komşum pazartesi ütülerimi yapacak çantaya koyacağız.

Anneciğinin kıymetini bil :) Benim annem hasta herşeyimi internetten halletmek zorunda kaldım, komşum pazartesi ütülerimi yapacak çantaya koyacağız.
Gecmis olsun.annem olmasa biterdim ben ya kadin hic kaldirmiyo.bez alicam ama iste kararsiz kaldim ya erken dogarsa diye premature bezimi alsam yeni doganmi karar veremedim

Back
X