2015 Şubat Anneleri

cnm eve gitmeyi ben istedim cok sikildim hastaneden ama bisi olursa hemen gitmem gerekio. Zaten cumaya kadar evdeyim cuma sabah 8 de yine yatisim var.

en son dun 1830 gr di cnm. Ya doktor 35 de dogarsa kuveze gerek kalmaz dedi daha erken dogarsa kuveze konulmasi gerekiomus. Benim telefonum evde kalmis ondan ne bakabildim ne yazabildim simdi anlatayim dedim..

Insallah cnm kimildamadan yatiorum sinirlerim bozuluo iice ama az kaldi sanirim subat anneleri icinde en erken ben dogum yapacam :)
Geçen burda arkadaşın tanıdığın doğduya 34 de doğdu sanırım 1750 olmuş kuvezden çılarmışlar. A Aspirin1987 nin arkadaşıydı sanki
İyiymiş kilosu maşallah. Bir haftada 2 kilo olur inşallah.

Ben merdivenden dustugumun ertesi gunu gittim rapor istemedim ama 2 hafta sonra dayanamiyorum kurdesenin de etkisiyle cok kotuyum diye gittim ona ragmen aile hekimim rapor vermedi, akil verdi :KK43:

hayret yani, demek doktordan doktora değişiyor,kaç tane aile hekimiyle karşılaşmışsam hiç biri rapor konusunda zorluk çıkarmadı , bulursun inş tanıdık bir doktor...

• Beğen
Reactions: ydm
Ahh nihayet bilge ismini isteyen biri ile karsilastim:) biz de bilge istiyoruz hatta ona karar verdik ama cevreden cok ilginc tepkiler aliyorum. Ne var sanki kotu bir isimmi? Ayy hic kimseye begendiremedim sogudum artik isimden de isim.aramaktan da..zaten benim anne tarafim ozellikle biseyi begenmez. Verdikleri tepkiler yuzunden karar vrrdigim ismin arkasinda duramiyorum:KK43:
Canim hic kafana takma. Bilge mi guzel geliyor sana. Boyle dusunuyoruz falan deme. Direk ismi Bilge olacak de. Tamam kimse karisamiyor. Ama emin olmadiginiz gorulurse herkes fikir beyan ediyor. Ben Salih Erdem koyacagim. Basta koymayi dusunuyoruz dedigimde ay modern isim degil diye yerden yere vurdular. Anlamlarina kimsenin baktigi yok. Esinin dedesinin ismi mi. Yok Salih cok cagdisi. Olacak is degil ne hala gelmisiz. Ben de kendi adim gibi toprak su damla ruzgar gibi doga isimlerini hos bulmuyorum ama saygi duyuyorum biri bu isimleri koymak istediginde

Selam bu arada gece güzel uyudum sabaha kadar hareket etmedi ettiyse hissetmedim çünkü tok yatırdım :-) yatmadan önce kesinlikle 2-3 saat önce yemek yemeyi kesmiş olmam lazım. Bende bişey var gece ateş basıyor hamilelikte öncede vardı. 8'de kendi yaptıgım ev pudingi ile bir bardak süt içtim gece 11'i bekledim geçmiş sayfaları okudum, oğluşunda gönlü olmuş ki rahat rahat yattım.. :-) ama şimdi hiç uyumamış gibi uykum var :KK43:

Slm herkeze guzel pazarlar olsun ben gece 2 de yataga girdim 4 e kadr kasintidan uyuyamadim sonra sizmisim suan bisey yok aksam baslar doktor yilbasindan sonra gel demisti ama devam ederse bole 2 hafta beklemem daha erken giderim dayanilcak gibi degil
hava guzelndiye bende buguj bebegin butun uykunsrti battaniye port bebesi cantasi ne varsa yikadim kurusinda yatagunida yapim artik inanilmaz odem oldu vucudumda zor olcak ilerleyen zamanda yapmak

S Sond gecmis olsun cnm ya allah korumus fikkat et
sizin dustugunuz hataya bende dustum malesrf uyku setini yikarken deterjani faxla koymuyum disari kopuk cuimadi ama makinada kopukden gorunmuyodu esyalar ekstra durulama yaptim bende sabun kalmasin diye

Merak ettigim bu zqmandan sonra bebisler ayda kac kilo aliyo acaba 29 haftalikken 1500 du benimki suan 31 im kac oldu acaba erken dogum risklerini duyunca bebisin kilosu kafama takiliyo

Slm herkeze guzel pazarlar olsun ben gece 2 de yataga girdim 4 e kadr kasintidan uyuyamadim sonra sizmisim suan bisey yok aksam baslar doktor yilbasindan sonra gel demisti ama devam ederse bole 2 hafta beklemem daha erken giderim dayanilcak gibi degil
hava guzelndiye bende buguj bebegin butun uykunsrti battaniye port bebesi cantasi ne varsa yikadim kurusinda yatagunida yapim artik inanilmaz odem oldu vucudumda zor olcak ilerleyen zamanda yapmak

S Sond gecmis olsun cnm ya allah korumus fikkat et
sizin dustugunuz hataya bende dustum malesrf uyku setini yikarken deterjani faxla koymuyum disari kopuk cuimadi ama makinada kopukden gorunmuyodu esyalar ekstra durulama yaptim bende sabun kalmasin diye

Merak ettigim bu zqmandan sonra bebisler ayda kac kilo aliyo acaba 29 haftalikken 1500 du benimki suan 31 im kac oldu acaba erken dogum risklerini duyunca bebisin kilosu kafama takiliyo
Güzel kilosu bende 30+3 de 1546 40.6 cm idi boyu doktorum 4 gün ileriye yazdı.

Kizlar ya benim 2 aksamdir hafif kasintilarim baslamis bulunmakta yine kasimaktan heryerimi kizarttim dua edin lutfen cogalmasin:KK61:
Geçmiş olsun canım kaşınma önemli ihmal etme.bi arkadaşım hamileyken şiddetli kaşıntı yaşamıştı meğer karaciğerinde bi değer 20 olması gerekirken 200 olmuştu. Çocuk 1 ay erken doğmuştu dikkat et

Güzel kilosu bende 30+3 de 1546 40.6 cm idi boyu doktorum 4 gün ileriye yazdı.

Benimde 1500 42 cm di 1 hafta ondeydi ama iste erken dogum riski falanngorunce insan ediseleniyo insallahben kotu 2500 un altinda olmaz bebisleer hepsi zamaninda topac gibi dogar da sikintisiz atlatiriz su son gunleri
stresten uzak durun..bolbol meyve yıyın,solunuza yatın..bol su ıcın,maden suyu,peynır yoğurt,et ve bakliyatları mutlaka gun ıcıne dağıtın..tosuntombalak olurlar merak etmeyın

benım 28+4 te 1527 ıdı yarın gıdıcem bakalım 32+6 da tam 5 hafta sonra neyle karsılasıcaz:KK51:

anladim canim zor hastane insan bi gece bile durmak istemiyor ama senin durumundakileri cikarmiyor dr.lar sonucta onemli olan bebegin durmasi. Allah yardimcin olsun 37 yi gor ins
Amin cnm ins. Ya valla psikolojim bozulmustu iice. Imza falan aldilar cikartmak icin
sinirlenme kuzum sakin ol hem ilk annemiz doğurdu sen ikinci olursun :KK66:
Yaa ciddenmi ben takip edemedim kim dogum yapti ki sagliklimi iimi enee nasi sasirdim yaa :)
Ah canim ya insallah bi 3 hafta daha bekler bebisin aceleci cikti sipa dogunca bi poposundan isir onun:KK48: gelisimi nasil pemi canim biyu kilosu dogsada kuvrze girmez heralde yada 3 gun falan bbelki
hic girmez insallah ya ondan cok korkuyorum cigerleri gelisirse kilosu tutarsa almaxlarmi
Geçen burda arkadaşın tanıdığın doğduya 34 de doğdu sanırım 1750 olmuş kuvezden çılarmışlar. A Aspirin1987 nin arkadaşıydı sanki
İyiymiş kilosu maşallah. Bir haftada 2 kilo olur inşallah.
Ay ins zamaninda dogsun sagligiyla dogsun baska ne isterim suan sadece dinlenip bol bol dua etmekten baska bisi gelmio insanin elinden :(

Geçmiş olsun canım kaşınma önemli ihmal etme.bi arkadaşım hamileyken şiddetli kaşıntı yaşamıştı meğer karaciğerinde bi değer 20 olması gerekirken 200 olmuştu. Çocuk 1 ay erken doğmuştu dikkat et
Tskler cnm gebelik alerjisi bendeki ilk kizimdada oomustu allah kimseye yasatmasin

Back
X