2015 Şubat Anneleri

Amin cnm ins. Ya valla psikolojim bozulmustu iice. Imza falan aldilar cikartmak icin

Yaa ciddenmi ben takip edemedim kim dogum yapti ki sagliklimi iimi enee nasi sasirdim yaa :)

hic girmez insallah ya ondan cok korkuyorum cigerleri gelisirse kilosu tutarsa almaxlarmi

Ay ins zamaninda dogsun sagligiyla dogsun baska ne isterim suan sadece dinlenip bol bol dua etmekten baska bisi gelmio insanin elinden :KK43:
Yok cnm almazlar zayif bebek daha cabuk toparliyo gercekten zayif olmasini dert etme en kotu 2 nin ustu olsunda yeter

Kizlarrrr 14 sayfa okudum kim ne zaman nerde Nasil kaçıncı haftasında doğum yapmış anlayamadım :))

Ben de sabah erken kalktim kahvaltimizi yaptık evi supurdum toparladim pazara gittik kizimla.beyefendiye bugün hava güzel bizi vapurla gezmeye çıkarır nişin dedim demez olaydim bitmiyor dinlenmeleri ya ben ne yapiyim ben hic dinlenemiyorum artik doğru düzgün uyuyamiyorum bile kaliteli uykum yok.eve kostur alışverişlere kostur yemeğe kostur utuye kostur bir de çocuklar bu ara çok hırçın ve huysuzlar her tarafı çağırıyorlar çok agliyorlar bi de onlarla uğraş.inanın sinirlerim aşırı yipranik

stresten uzak durun..bolbol meyve yıyın,solunuza yatın..bol su ıcın,maden suyu,peynır yoğurt,et ve bakliyatları mutlaka gun ıcıne dağıtın..tosuntombalak olurlar merak etmeyın

benım 28+4 te 1527 ıdı yarın gıdıcem bakalım 32+6 da tam 5 hafta sonra neyle karsılasıcaz:KK51:
Habrr verirsin guzum merak ediyorum bende son ay kac kilo aliyolar diye bende gevelik alerjisi var ondan erken gelirse en azindan 2500 u tamamlasin kuveze falan getek kalmasin diye bi endise oldu nedense allaha emanet minnoslar

cnm eve gitmeyi ben istedim cok sikildim hastaneden ama bisi olursa hemen gitmem gerekio. Zaten cumaya kadar evdeyim cuma sabah 8 de yine yatisim var.

en son dun 1830 gr di cnm. Ya doktor 35 de dogarsa kuveze gerek kalmaz dedi daha erken dogarsa kuveze konulmasi gerekiomus. Benim telefonum evde kalmis ondan ne bakabildim ne yazabildim simdi anlatayim dedim..

Insallah cnm kimildamadan yatiorum sinirlerim bozuluo iice ama az kaldi sanirim subat anneleri icinde en erken ben dogum yapacam :)

Canım merak içindeydim ben de. Allah hayırlısını versin yeter ki bebişler iyi olsun onları sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Insanlar çoğu zaman yatarak son güne kadar bekleyebiliyor inşallah bebişin de gelişimini tamamlayıp öyle gelir.

hayret yani, demek doktordan doktora değişiyor,kaç tane aile hekimiyle karşılaşmışsam hiç biri rapor konusunda zorluk çıkarmadı , bulursun inş tanıdık bir doktor...
Ben merdivenden dustugumun ertesi gunu gittim rapor istemedim ama 2 hafta sonra dayanamiyorum kurdesenin de etkisiyle cok kotuyum diye gittim ona ragmen aile hekimim rapor vermedi, akil verdi :KK43:
burda da vermiyor aile hekimleri. En fazla 3 gun. Onda da gecerli mazeret ister. Bebek icin vermiyorlar. Diger dr.lar da iki tane 10 verir tamam.
Bence bu sehre gore degisiyor saglik mudurlugu vermeyin diyorsa dr.lar vermiyor.
Faranjit oldm hic sesim cikmiyor dr ses kisik diye rapor mu alinir dedi. Ogrencilerle isaret diliyle mi anlascaksam artik

Kizlarrrr 14 sayfa okudum kim ne zaman nerde Nasil kaçıncı haftasında doğum yapmış anlayamadım :))

Ben de sabah erken kalktim kahvaltimizi yaptık evi supurdum toparladim pazara gittik kizimla.beyefendiye bugün hava güzel bizi vapurla gezmeye çıkarır nişin dedim demez olaydim bitmiyor dinlenmeleri ya ben ne yapiyim ben hic dinlenemiyorum artik doğru düzgün uyuyamiyorum bile kaliteli uykum yok.eve kostur alışverişlere kostur yemeğe kostur utuye kostur bir de çocuklar bu ara çok hırçın ve huysuzlar her tarafı çağırıyorlar çok agliyorlar bi de onlarla uğraş.inanın sinirlerim aşırı yipranik
A anneolmak ıkızlerını dünyaya getırdı.. 2 hafta falan once ;)
Habrr verirsin guzum merak ediyorum bende son ay kac kilo aliyolar diye bende gevelik alerjisi var ondan erken gelirse en azindan 2500 u tamamlasin kuveze falan getek kalmasin diye bi endise oldu nedense allaha emanet minnoslar
gorumcemdede vardı..kasın kasın delırırdı..sebebıde yok...erken falanda doğurmadı 4 kıloya yakındı cocugu..stres yapma ;)
Canım merak içindeydim ben de. Allah hayırlısını versin yeter ki bebişler iyi olsun onları sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Insanlar çoğu zaman yatarak son güne kadar bekleyebiliyor inşallah bebişin de gelişimini tamamlayıp öyle gelir.
tuba sen haftalık gıtmıyormuydun kontrole senınkının kılosunun son durumu ne?

Ben de özel muayenehaneye gidiyorum. Dr um bir hastaneden dr arkadaşı ile konuşmuş bana dedi şu isme git 22 sinde çalışabilir raporun hazır dedi.Ben uğraşmadım hiç.Hem iki saat ona anlatacaksın derdini tasanı zor iş dr un ilgilensin bir sor istersen yönlendirir o seni.

Sadece hastane ismi söyledi ben de yeni Dr mu bulucaz stresindeydim en iyisi dediğin gibi bir arkadaşına yönlendirsin hiç uğraştırmasın bizi. Sağol canım.

burda da vermiyor aile hekimleri. En fazla 3 gun. Onda da gecerli mazeret ister. Bebek icin vermiyorlar. Diger dr.lar da iki tane 10 verir tamam.
Bence bu sehre gore degisiyor saglik mudurlugu vermeyin diyorsa dr.lar vermiyor.
Faranjit oldm hic sesim cikmiyor dr ses kisik diye rapor mu alinir dedi. Ogrencilerle isaret diliyle mi anlascaksam artik

:(

A anneolmak ıkızlerını dünyaya getırdı.. 2 hafta falan once :KK66:

gorumcemdede vardı..kasın kasın delırırdı..sebebıde yok...erken falanda doğurmadı 4 kıloya yakındı cocugu..stres yapma :KK66:
tuba sen haftalık gıtmıyormuydun kontrole senınkının kılosunun son durumu ne?

Canım gecen hafta Cumartesi gitmiştim en son binsekizyüz demişti bu hafta Cumartesi gidemedim eşim iş seyahatindeydi gece döndü. Hafta içi gidicem inşallah.

Amin cnm ins. Ya valla psikolojim bozulmustu iice. Imza falan aldilar cikartmak icin

Yaa ciddenmi ben takip edemedim kim dogum yapti ki sagliklimi iimi enee nasi sasirdim yaa :)

hic girmez insallah ya ondan cok korkuyorum cigerleri gelisirse kilosu tutarsa almaxlarmi

Ay ins zamaninda dogsun sagligiyla dogsun baska ne isterim suan sadece dinlenip bol bol dua etmekten baska bisi gelmio insanin elinden :KK43:
sorumluluk almayiz diye imza aldilar di mi. Biliyorum cok zor. Oglumda 5 gun yattim dunya dar gelmisti. Ama cikma dr yat diyorsa. Her gun muayene ile herseye daha iyi tedbir aliyorlar.

Benimde 1500 42 cm di 1 hafta ondeydi ama iste erken dogum riski falanngorunce insan ediseleniyo insallahben kotu 2500 un altinda olmaz bebisleer hepsi zamaninda topac gibi dogar da sikintisiz atlatiriz su son gunleri
Amin amin ya ben ilk oğlumda bu kadar erken Doğumu veya kilosunu sorun etmedim, sağlıklı olsunda kilosu önemli değil derdim bol bol meyve, süt, yumurta yedim son 3 ayda bide burda öyle her hafta her ay kontrol yok. En son 32 haftalıktı gittiğimde 2236 imiş doktor kilosu bayağı iyi dedi, kendi doktorum zayıf derdi hep 32'den 37'ye 4 kilo doğdu ben bile şaşırdım :)

Bunda da hastane doktoru son kez kontrol etti randevu vermiyorum herşey güzel, ne zaman istersen gel dedi oda doğumda Gidecem vaziyet :)

Amin amin ya ben ilk oğlumda bu kadar erken Doğumu veya kilosunu sorun etmedim, sağlıklı olsunda kilosu önemli değil derdim bol bol meyve, süt, yumurta yedim son 3 ayda bide burda öyle her hafta her ay kontrol yok. En son 32 haftalıktı gittiğimde 2236 imiş doktor kilosu bayağı iyi dedi, kendi doktorum zayıf derdi hep 32'den 37'ye 4 kilo doğdu ben bile şaşırdım :)

Bunda da hastane doktoru son kez kontrol etti randevu vermiyorum herşey güzel, ne zaman istersen gel dedi oda doğumda Gidecem vaziyet :)
ayy ne kotu bırsey ıstedıgın zaman gıdememek...ben ölürüm meraktan..gercı 5 haftayıgectı gıtmedım yoğunluktan ölmedim ama :D

stresten uzak durun..bolbol meyve yıyın,solunuza yatın..bol su ıcın,maden suyu,peynır yoğurt,et ve bakliyatları mutlaka gun ıcıne dağıtın..tosuntombalak olurlar merak etmeyın

benım 28+4 te 1527 ıdı yarın gıdıcem bakalım 32+6 da tam 5 hafta sonra neyle karsılasıcaz:KK51:
Evet evet ben ilkinde öyle yaptım aç yattığım kaç gece vardı midem kazınırdı, süt, meyve, yumurtayı bol bol tükettim :) muayene burda öyle her ay olmayınca doğumda öğrendik kilosunu :)

Kizlar ya benim 2 aksamdir hafif kasintilarim baslamis bulunmakta yine kasimaktan heryerimi kizarttim dua edin lutfen cogalmasin:KK61:
Ayy canım ya bnmde ilaçları kesince dr. karaciğer değerleri ASTASL olanlar 12-14 e inmiş ama ara ara bazen yine geceleri kaşınıyorum bazen kollarımda oluyor bazen ayaklarımda oluyor her yerim yara bere kaşıntıdan bazende memişlerim deli gibi kaşınıyor gecen gece kaşıyorken uyku sersemi memişleri birinde elim hafif ıslandı gibi geldi memeden bişimi geldi die bir uyandım gittim bnyoda baktım bişi yok ama elim hafif nemlendi yani terli flnda değildim tırstım biraz sütümü getircem die ama benm bir geliyor deli gibi geliyor snra geçiyor 1-2 gün yok. Sanırım bnmde gebelik alerjisi cildiyeye gtisem mi sence ? şurda bişi kalmadı 8 hafta var dr.um 6 haftayada doğurabilirsin hazırlıklı ol dedi bebek önden gidiyor organ gelişimide ilerdeymiş bir tek kilosu ve boyu değil.

Gunlerim hastanede gecio dun geldim evime. Bidaha gelmeye kalkarsa alcaklar bebisimi bunyem artik kaldirmazmis ilaclari 35i bu tamamlasam sikintisiz dogacak ama 3 hafta sabredermi bilmiorm. Daha napiyim evden disari cikmiorm hep yatiorm nerdeyse wc ihtiyacimi yatakta yapcam esim o kadar üstüme dusuo annemler falan ama sabirsiz mi derdi ne bilemedim :KK43:
Allahım yardımcın olsun canım yattığın yerden elini göbeğine koy ve asr süresini oku sürekli bebeğin için sabırlı olması beklemesi için niyetlen inşAllah. Bol bol salavatta getir canım inşAllah sağlıklı kuveze girmeyeceği bir vakitte doğar. Strese girme ki tetiklemesin stresin doğmasını fln.

Merak ettigim bu zqmandan sonra bebisler ayda kac kilo aliyo acaba 29 haftalikken 1500 du benimki suan 31 im kac oldu acaba erken dogum risklerini duyunca bebisin kilosu kafama takiliyo
Benimki 28+2 de 1460 gr dı canım bu ay 32+2 de gittik 2250 gr olmuştu boyu da 47 cm bizimkinin bnm bebek işte usg de 34+0 çıktı bu ay biraz daha ileri gitmiş gelişimi dr inceledi kalbini fln iyice organlarını bu bebişin tek kilosu boyu ilerde değil organ gelişimide ilerde dedi omurga iskelet fln yapısıda ilerde dedi sen 6 hafta doğurursan şaşma dedi ocak ortası gibi gelebilir dedi bende tedirginim açıkcası ama bol bol dua ediyorum inş bekler vaktinde gelir benim sata göre 38 inci haftam onun gelişimine göre 40 . hafta olacak inş 38 den önce gelmez en azından kuveze fln girmesinde.

Back
X