2015 Şubat Anneleri

yap canım ya ben biraz normal doğuma takıntılıyım da elbette öncelikle sağlıklı olmamız

Canım Bisey sorcam,bebegin dönerken hissettin mi döndüğünü? Hissettiysen acın oldu mu sancı demiyim de boyle i tarz birşeyler oldu mu bebeğim dönmeyi mi d
ama anne başka bişey yaa..annem yapsa daha çok ağrıma gider benim..koca iyi bişey olsaydı adı gonca olurdu der anam,ömrünü kocatır ancak :))

Valla canım fizyolojik olarak müsait olan herkes anne oluyor, ama bir de isin psikolojik yani var.herkesin anneligi o yüzden farklı oluyor iste,anneler fedakar olur anneler dayanıklı olur anneler duyarlı olur...ama bu onun kişiliğinde yoksa nE yapsın?

Yok canım çok uzak değil yani 5 dk da hastanede oluruz ufak sancılar var eşim evde değil şuan uykuda kaçtı oturup öle duruyorum
Ohh pek yakismis masallah :) benim hastane yolar boşsa yarim saat surer doluysa 45 dk bulur evim bi ucta hastanem diger ucta. Fazlalasirsa gec direk hastaneye hafta sonu ama ya ebeler vardir adami nstye baglayip unutuolar goy goy yapmaktan :)

Son mesajlarına baktım.içime doğuyor donmucek bebis yazmış demek onunki de ters sezeryan olacagina gore benim de korkum bebek doğumun başlaması Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hakkimizda ne hayirlisiysa o olsun gamze de çıkmıştır herhalde 12-1 arası giricem demiş yarim saat filan suruyor sanırım değil mi daha önceden sezeryan olanlar yazsınlar?

Ne kadar cok kova anne varmis. Ben de onlardan biriyim. Su halimle misafirlige gittigimde bile yardim edesim geliyor insanlara. Dayanamiyorum insan kullananlari gormeye.
Hayat bize zor sanki =) daha az empati kurduğum ni hayat diliyorum kendime genelde . Bebis çok ii geldi ama şimdiden , onun bunun sıkıntısını bıraktım . Kiymetlim artık o =)

Son mesajlarına baktım.içime doğuyor donmucek bebis yazmış demek onunki de ters sezeryan olacagina gore benim de korkum bebek doğumun başlaması Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hakkimizda ne hayirlisiysa o olsun gamze de çıkmıştır herhalde 12-1 arası giricem demiş yarim saat filan suruyor sanırım değil mi daha önceden sezeryan olanlar yazsınlar?
Oy ya Allah kurtarsin onu da bebeği de inş.

Kızlar İzmir de Bornova şifada doğum yapan var mı acaba veya doğum yapan tanıdıklarınız var mı? ebeler, anestezi uzmanları hakkında nasıl bilgi alabilirim bilmiyorumm

Sifayi bilmiorum canim ben bornova ata saglik hastanesinde yapicam dogumumu
Sen kontrollerini nerede oluyosun ? Google a yaz ara istersen birileri tecrube ettiyse mutlaka cikar arama sonuclarinda

Bu bebek 2 dk durmadıki uyuyim. Napsın garibim bütün gün ben hareketliydim, kendini kastı durdu. Şimdi ben yatınca rahata erdi:) ama aşağı fena baskı yapıyo, tırsmıyo değilim:)

Kesin doguruo yada dogurdu hic sesi cikmio darisi sagligiyla hepimizin basina ins :))

Hepimizin hakkinda hayirlisi.

Bugün burası erken terkedilmiş ecicansu ecicansu Canım iyi misin?
Normalde dört gibi uyanırdım.şimdi yine gamzeye takıldı aklim suyum geldi diye uyanıyorum sürekli.

Bugün burası erken terkedilmiş ecicansu ecicansu Canım iyi misin?
Normalde dört gibi uyanırdım.şimdi yine gamzeye takıldı aklim suyum geldi diye uyanıyorum sürekli.
Iyiyim cnm benim bugun halilar geldi yikamadan butun gun temizlikle ugrastim aksamda annemler geldi kizi gormeye temizlik bitti ya:)) 2 gecedir kasintilarim azaldi ama uyku duzenim bozuldu bu sefer bunye alisti sanirim gec yatnaya yatakdan cikmamaya calisiyorum belki uyurum diye telide elime almiyorum bilerek:) ama yine yatakda saga sola don anca 6 gibi uykuya daliyorum duzen bozuldu iyice anlicagin sende suyummu geldi diye etkilenerek kafana takma zaten suyun gelse anlarsin ole az bi islaklikla olmaz psikolojik etkileme kendini rahat ol

cimcimesultan cimcimesultan cnm cok gecmis olsun hic biseyi takma kafana bebegini dusun insallah 2 hafta daha en azindan bekler bebisin cnm saglikla gelsin kuzun

@gamze2006 canim allah saglikla kavusturmayi nasip.etsin hayirli olsun

Bizim subat bebekleri pek aceleci cikti ya dursunlar durduklari yerde sipalar ne aceleleri var acep:)

Bende burdayim uyuyamiyorum bi sagima bi soluma yatiyorum bacak agrisindan uyuyamiyorum sanki gobegimin butun ağırlıgi baldirlarimda cok uykum var aslinda acidan uyuyamiyorum bacaklarim aciyo daha 36 haftaligim neyse saglikla sihatle gelsin inss kuzular buda gecer tabi 17 kilo almisim vucut kaldirmiyo 160cm boyla kiloyu

Back
X