2015 Şubat Anneleri

Kanala yerlesince donmez diyolar ama bilmiyorum ki benmki de en son bas asagidaydi bu hafta degisik hareketler cekiyor ins geri aksiyon yapmıyodr yarin ogrencez bakalım biz de durumlar ne. Yalniz dikkatimi ceken bisey var göbeğin vajina ustune denk gelen kismi bosaldi tum gobek gergin sert dolu dolu o kisim sonmus balon gibi deri yumus yumus bi tuhaf. Kafayi kanala sokunca bebeler orasi bosaliyo mu acep

Cikma imkanin varsa cik hava al patladim ben de buyuklerin lafini cekmeyeym diye otruyom yerimde ama daral geldi :KK43:

Bebisten sonra cabuk toprlarsnz yine eskisi gibi olur inşallah daha bile güzel olur belki de :KK66:
Hava o kadar güzel ki sahil kenarında yürümek istiyorum ama kocam beyfendi araba yıkıyor sinir oldum :(

Bebegin kilosuyla gelişimin dogrudan bağlantısı yok ki canım.bak burada @hashande vardı 1800 gr filan dogdu sanırım bebeği maasallah ne kuvozde kaldı ne birşey.bunun yani sıra 4 kg doğup kuvoze giren bebekler de oluyor haa amacın bebeğe kilo aldirmaksa dışarda daha kolay alir bi yerde öyle okumuştum..kilosu gayet güzel maasallah.sağlıkla kucağına al annesi inş. Bebisini.
doğru söylüyosun.. işte içerde ne kadar kalsa kardır derler ya doktorlar.. elimden geldiğince tutmak istiyorum.. bakalım Allah hayırlısını versin.. yarın telefonla konuşucaz tekrar doktorla.. çarşamba randevum var

funna baby e bebekte bitmiş aynısını gg da buldum marka nasıldır bilemedim ilk yıkamada çekmesin :KK53:

yok yaa astronot gibi değil benim dediğim
kundakmış
bebek mevlütlerinde bebeği içine koyuyormuşsun
ama dışarı çıkarkende bebek içine konuluyormuş
sanırım ev için kalın gelir o da
zaten pek kokoş işi

ben park beşikle birlikte almıştım yatağı kampanyasından
şimdi o yatak bile yetersiz geliyor gözüme
neyse zaten yatağa geçene kadar yaz gelir

o değilde hani alt açma ünitesi varya
ilk zamanlar onun içinde yatacak
onun içinde yumuşak bişey yok
bebek o sert şeye mi yatacak
acımazmı biyeri yaa

Nasıl yani park yatağın alt açma ünitesinde mi yatıcakmış bebişler?

Aman aman hepimiz cikocuymusuz. Esim dr.a sikayet etti cok cikolata yemekten cok kilo alir mi diye. Dr da yesiklerimizin tadi bebege de gidiyor diye geyik yapti. O cok aci yemis hamilelikte :) ne guzel bizim bebekler yesin cikolatayi mutlu olsnlar

Aman aman hepimiz cikocuymusuz. Esim dr.a sikayet etti cok cikolata yemekten cok kilo alir mi diye. Dr da yesiklerimizin tadi bebege de gidiyor diye geyik yapti. O cok aci yemis hamilelikte :) ne guzel bizim bebekler yesin cikolatayi mutlu olsnlar
Ben hep acı seviyorum ondan benimki bazen psikopata bağlıyor :-)

Boşver sateni bikere icin degmez kullnmiycan bisey. Onun yerine normalde yatak ortusu olarak kullnblcegin sade ama sik örtüler var acik renk al gayet hos durur sonra da kullnrsn. Ceyizinde pike takimin varsa alma hatta onu ser bahaneyle

Çeyizde birsürü şey var da bir de sandık mı deşicez şimdi uff hiç aklıma gelmedi. Bir nevresim Takım'ı alsam diyorum ama satenli Süslü şeyler vardı annem sorucaktır onlar nerede diye. Neyse ben de bir düşüneyim.

Back
X