2015 Şubat Anneleri

Nasıl olsa çok oldu diye yatırdım biraz sonra boğulur gibi ses çıktı hemen çevirdim tazyikli bir şekşlde kustu oturdun hüngür hüngr ağladım hala uyanmadı babası geldi altını açtık falan azıcık uyandı yüreğim ağzıma geldi Allahım korusun

Ya çok geçmiş olsun ne diyor dr idrar tahlili temiz peki neden ağlıyormuş üzüldüm vallahi inşallah çabuk geçer.

benimde 40.gün iki gündür gelmiyor..ama bir kere daha iki gün gelmiyim sonradan kanamam oldu
Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğumun üstünden 42 gün geçti,kanama açık pembe şeklinde hala geliyor,sizde durumlar nasıl,kaçıncı gün kanamanız bit

benimde 40.gün iki gündür gelmiyor..ama bir kere daha iki gün gelmiyim sonradan kanamam oldu
Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğumun üstünden 42 gün geçti,kanama açık pembe şeklinde hala geliyor,sizde durumlar nasıl,kaçıncı gün kanamanız bit

Oyle gorunuyor ama Emin degilim ben cunku hastane ile saglik ocagi farkli olcebilir..dogdugunda hastane 48cm dedi,12gunlukken saglik ocagi 50cm,bugun 33 gunluk 53cm olctu..ay bilemedim:))
benim oglumda dogumda 48 cm di
bugun 12 gunluk dr 53cm dedi
bana biraz fazla gibi geldide ondan sordum :))
sizin buyume cetveli daha istikrarli dogrudur herhalde :)

Ee internettede de yüzüstü yatırmayın uyku apnesi olur diyor.
o şekil uyutmuyorum zaten bazen rahatlatmak adına sırtını dinlendirip sıvazlıyorum
beslenme sonrası boğulma riskine karşı ebe bu şekil yatırabilirsin demişti
uyku apnesi ne olao_O

o şekil uyutmuyorum zaten bazen rahatlatmak adına sırtını dinlendirip sıvazlıyorum
beslenme sonrası boğulma riskine karşı ebe bu şekil yatırabilirsin demişti
uyku apnesi ne olao_O
uykuda nefes alma durmasi diyor ve kaçiyorum
herkse iyi gecelerrr

benim oglumda dogumda 48 cm di
bugun 12 gunluk dr 53cm dedi
bana biraz fazla gibi geldide ondan sordum :))
sizin buyume cetveli daha istikrarli dogrudur herhalde :)
Seninkiyle benimkinin dogum kilo boy cok yakin.dedigin gibi benimki biraz daha mantikli oluyor seninkine gore hakkaten.12 gun icin 5cm biraz fazla gibi ama belli olmaz..

Seninkiyle benimkinin dogum kilo boy cok yakin.dedigin gibi benimki biraz daha mantikli oluyor seninkine gore hakkaten.12 gun icin 5cm biraz fazla gibi ama belli olmaz..
Yok bizm simdiki kilomuz bnm dedigim.boylar ayniymis sadece:oops:

Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğumun üstünden 42 gün geçti,kanama açık pembe şeklinde hala geliyor,sizde durumlar nasıl,kaçıncı gün kanamanız bitti?
Benim 33.gun hala devam ediyor.son bikac gundur yok denecek kadar az aslinda ama tam bitiyo derken gene geliyor kan..drum 40na kadar devam edebilir normal demisti.40 olsun,hala devam ederse dra yagiderim yada ararim diye dusundum bugun.

Okuldan sonra hemen eşimle çalışmaya başladım,teoriyle pratik gerçekten farklı oluyor çoğu şeyi esimden öğrendim diyebilirim.yaşi gereği benden çok daha fazla tecrübesi ve bilgisi var,Allah nasip kısmet ederse ben de minnoşlara aktarmak istiyorum bu bilgilerimi. Oğlum zaten çok meraklı 2 yaşından beri iPad 3 yaşından beri de bilgisayar kullanıyor hic yardımsız,4,5 yasında okumayı söktü inş. Daha iyi yerlerde olur belki farklı bi meslek ister ilerde ama,ben yine de öğretmeyi düşünüyorum..
Çocuk ucundan kıyısından hemşeri sayılır demek zekası çekmiş bizim tarafa :-)
Nasıl kendime pay çıkardım
Şaka maka ceviz bol bizde Ve bol Tüketildiğinden zanırım zeka seviyeleri yüksek biraz.

Benim eşim de akrep. Akrep burçlarını herkes sevmez aslında. Sabit burçtur. Dediğim dediktir. Kova da sabit burçtur. Nasıl anlaşıyorlar dersenBirbirinin huylarını olduğu gibi kabul ettiyse anlaşırlar. Ikizler oğlun herhalde hava burcu olduğu için seninle daha iyi anlaşır. Değişken karakterli olur. Boğa kızın evcimendir ağırbaşlı olur. Kova kızın da aynı annesi gibi insancıldır herkesle iyi anlaşır.
Akrep süperdir erkekte. Biraz dediğim dedik ama severim.boğa işe anlaşırlar.

benim aile doktoru çocuklari yolda gorse tanimaz o , bi kere yanimizda gitmislerdi galiba kendimiz için giderken :)
yoksa yuzlerini gormedi valla 5 senedir
gozunuz agriyinca kulak doktorunuza gidiyormusunuz,gitmiyorusnuz :) herkes kendi isini yapmali
ha imkan olmaz vs o zaman d ayapacak bisey yok , gidin asilarinizi olun dr ada heee heee deyin gelin :)))
Benimde eşim doktor ve ilaç düşmanı. Böyle yerlerde sürünsün ağzına sürmez ilaç
Bana manasız geliyor yav neden ağrı sızı çekeyim, at hapı ohh kafa rahat.tam bir hapçıyım.

5. gunu 60 cC MI dedin canim?
var o kadar asagi yukari kilosu
12 . gun olunca ikiyle mi çarpacaz acaba :) 12 besin iki katindan fazla ya :))
aman ne zor ismis bu yaa, zaten 3-4 saatde çika çika o kadar sut çikdi moralim bozuldu
ben hiç bulasmasammi bu ise ama biberon almasini da istiyorummmm

Yok canım işte gününe değil kilosuna göre bakıyorlardı.
Bizden büyük günü olan ama daha zayıf bebeğe 40 cc demişlerdi.

Otribebe marka. Hem aspiratoru var hem damlasi.
Orti bebe ile çektim neden diyorlar marka ise yav. Ben bir tane aldım böyle pompa gibi bir şey işte öyle ağızla falan çekilmiyor.
Ne bilem.süpürgeye falan bağlamıştı yasemin nasıl bir şey o?

Back
X