2015 Şubat Anneleri

benim oglumda dogumda 48 cm di
bugun 12 gunluk dr 53cm dedi
bana biraz fazla gibi geldide ondan sordum :))
sizin buyume cetveli daha istikrarli dogrudur herhalde :)
12 günde 5 cm mi maşallah, senin bebiş basketçi olur bu azimle, benimkide 47 Doğdu, ilk ay 50 oldu.

Kızlar Mevlüt yaptınız mı ben komşularıma Yaptım, Osmanlı kıyafeti aldım bebeğime birde Hacışerif ten şekerleme yaptırdım, güZel oldu. Şimdi bir büyük Mevlüt daha yapacağız, akraba ve Arkadaşlara.

Hadi seninki neyse kızacak bir şey yokmuş aslında. Kıyamadım kadına :)
Benimki çok uzun yazmaya üşenirim ama çook sinir bozucu.
vurgusunu duysan kizarsin. Kizimmmm. Surekli ogluma kardesin buyuyecek senle parks gidecek demeye calisiyor. Cocuk daha 2,5 yasinda zaman kavrami yarina kadat sabah kalkiyor buyudu mu diye bakiyor bebege.

Kendini tutamadan kanguruya koyuluyor mı?
ergobaby turunde kangurulara 3 aydsn sonra koyuluyor. Kundak gibi birseye sarilip ilk aylarda da kullaniliyor. Ya da ilk aylarda sling fln kullaniyorlar.

Ay aynı ben ama ben fırça atamıyorum, bebeğim suyu çok seviyor diyorki benim Çocuklarım suyu sever.. Ben sanki annesi Değilim benim genim o çocukta yok tamamen Babasına bağlı geni
benim annelik damarim kabariyor oyle davrandiklarinda onemli bisey degil susayim diyorum da tutamiyorum kendimi

Ya kizlar benim sutum fazla degil hic akmaz mesela ped falan kullanmiyorum sutyen zerre islanmiyo ama arada goguslerimin bazi yerleri tas gibi oluyo inanilmaz aciyo. Simdi de sag gogsumun ust tarafi oldu tas gibi ve cok aciyo bebeye verdim ceksin yumusatsin diye cekti cekti bi se gelmedi agladi birakti. Ya neden olur ? Ne yapsam da gecse?

Ya kizlar benim sutum fazla degil hic akmaz mesela ped falan kullanmiyorum sutyen zerre islanmiyo ama arada goguslerimin bazi yerleri tas gibi oluyo inanilmaz aciyo. Simdi de sag gogsumun ust tarafi oldu tas gibi ve cok aciyo bebeye verdim ceksin yumusatsin diye cekti cekti bi se gelmedi agladi birakti. Ya neden olur ? Ne yapsam da gecse?
Sagınca geliyor mu,

Sut kanallarin tikanmis olabilir. Napilir bilmiyorum ama. Bilenler yazar elbet

Sıcak su tut canım sonra emzir veya sağ bu sorun oluyorsa sıcak havlu kompleksi yap geçer

Allah razı olsun içime su serptin diyebilirim..çok evham yapıyorum sanırım korudtarafı kalpten sorunlu olunca dr kalp dediği an bi korku sardı ister isyemez...katdiyaloğu düşündük de eşim işi gereği çok gidiyo bu tür drlara çocuğu mahvediyolar dedi..o yüzden ciddi deilse götürme tataftarı deiilim açıkcası...bende bol emzirme taraftarıym ama ne bileyim yediklerimden mi bi deişiklik yapsam ..Allah yardımcımız olsun
Dedigiim gubi bi hastalik deil bu.kalp hastasi olan bebek kilo almyorrengi mor oluyor.dimdiye kadsrda bi ariza cikardi allah korud

Cocuk durmuyo yazamadim tam.esinde hskli.burda sadece ultrason yapacaklar gecmezse.buyuge bakmadi ama krdiyolg o

Benimde eşim doktor ve ilaç düşmanı. Böyle yerlerde sürünsün ağzına sürmez ilaç
Bana manasız geliyor yav neden ağrı sızı çekeyim, at hapı ohh kafa rahat.tam bir hapçıyım.

Eşinin branşı nedir ? Valla ben de normalde de ilaç sevmiyorum ilaçların yan etkileri beni sogutuyor.

Benimde eşim doktor ve ilaç düşmanı. Böyle yerlerde sürünsün ağzına sürmez ilaç
Bana manasız geliyor yav neden ağrı sızı çekeyim, at hapı ohh kafa rahat.tam bir hapçıyım.
Esiyin bransi necanim.bende icmem ilac hic.surunsemde gecrr elbet.cocuklarada vermiyirum ama onlarin farki surunmuyolar bunye alisti ilac ne demek bilmiyor hic.esim hapsirsa ilac alir seker saniyor adam.

Back
X