2015 Şubat Anneleri

Kız eşim doktor değil. Doktor ve ilaç düşmanı yani dr gitmeyi sevmiyor.
Noktalama işareti olmayınca böyle oluyor.
Benim eşim otomotiv sektöründe elektronikçi ses ve müzik sistemleri yapıyor.

Çıstak çıstak desene şekerim :KK76:
Erkekler boyle demek ki benim eşim de doğru düzgün doktora gitmez maasallahi var :nazar: bütün gün gözünü gözetliyorum ne yersin ne içersinde diye bana da öyle bakan olsa ben de öyle olurdum herhalde :63: yasi 38 ama bak bakalım hic gösteriyor bile :KK12:

Kizlar size bir soru. Nasil korunacaksiniz? Sezeryan oldugum icin sprial 3 aydan once takilmazmis. Igne varmis. 40.ci gun vurulan. Yan etkileri varmis bisiler.. Kafam kazan gibiii... Hemen hamile kalkmaktan korkuyorum. 2 tane kizim var cok sukur. Ufaklar zaten.prezervatifte nasil olur ki ? Tam koruma saglar miii
ben spiral takdiricam

ayda 1 kg çok guzel
maasallah

Çalışacak arkadaşla! Çalışmak çoookk zor
Aklım hep evde ve kafam bir dünya çalışıyorum tek amacım eve gitmek.
Ve ben 11 de gidip 4-5 gibi geliyorum.
Hele sabah o bebeği ayarlamak evi düzene sokmak ömürden ömür götürüyor.

Anacım bebislerin yeni kırkı çıktı hemen çalışmak niye.bebise kim bakıyor hani yanina alacaktin? Aslında var ya arabasında dursa durur bence bütün Gin seninle.mizmizlanirsa sallarsin arabasında hem aklın da kalmazdı?

evde yanlız olmak çok zor :( kızım uyudu yatağına yatırdım azcık bekledim başında sonra wc ye gittim (ömrü kabızlıkla geçti ) Sıla uyandı ağlıyor ama ben wc.den kalkamıyorum ayyyy ne korkunç bir durum :( :( :(

piştt hani cocugun dişinin fotosu ??
kiz ben sana cevap yazmadim demi :))) aklimdaydi ama unuttum :s

resimde gorunmuyor canim ya, minnacik bi et parçasi var elinle ayirinca belli ama resimi beecremedim
acisi sizisi yok onemlimidirki
gerçi muneccimmisin nerden bilcen demi gormeden :)

evde yanlız olmak çok zor :KK43: kızım uyudu yatağına yatırdım azcık bekledim başında sonra wc ye gittim (ömrü kabızlıkla geçti ) Sıla uyandı ağlıyor ama ben wc.den kalkamıyorum ayyyy ne korkunç bir durum :KK43: :KK43: :KK43:
kayisi hosafi iç canim mutlaka
ben dun koca bi te,cereyi bitrdim simdi yenisini yapiyorum çok faydasini gordum
yine aciyor hemoroidler ama kabizlikdaki gibi deil, ve ben evvelsi gune kadar sicak su olamdan tuvalete çikamiyordum çok zor : ((( çok cani yaniyor insanin zamanla geçiyor kabiz olmamaya çalis

duyduğum kadarıyla 40 bitince kanama oluyormuş sonraki ay regl olmaya başlıyorsun yani 40 bitti anlamında birşey
ben kiizma 2007 aralikda hamile kaldim, 2011 temmuzda adet oldum sonra :)))))))
arada bide oglum dogdu tabi
benim menapoz 4 seene uzadi en az :))
emzirince adet isi belli olmuyor

Back
X