2015 Şubat Anneleri

Kızlar iki gündür kakasını yapmıyor oğlum çok agliyo acil bişey söyleyin ne yapabilirim bı yöntemi varmı poposuna zeytin yağı sürdüm sadece olmadi
ben yarım kaşık zeytinyağı içirmiştim yapmıştı canım poposuna zeytinyağını pişik olmasın diye sürüyorum

kırk sonu kanaması denen birşey var o olabilir mi
38. Gün bi kanamam başladı anlatamam kaç kere büyük pıhtı filan dusurdum simdi bitmeye yakin gibi 49. Gün bugün.. Sıkıldım pedden bi kurtulsaydim hayirlisiyla

kayisi hosafi iç canim mutlaka
ben dun koca bi te,cereyi bitrdim simdi yenisini yapiyorum çok faydasini gordum
yine aciyor hemoroidler ama kabizlikdaki gibi deil, ve ben evvelsi gune kadar sicak su olamdan tuvalete çikamiyordum çok zor : ((( çok cani yaniyor insanin zamanla geçiyor kabiz olmamaya çalis
bende şimdi kendime kızıyordum kayısı var şeker var su var hoşaf yapacak kadın yok offfffff hemen yapıcam haklısın

Ben de spiral taktiricam :KK49: o da ise yaramazsa 4.yi doğuruyor muyuz kiz :KK53:
yok deveee :))))))))))
Allahdan gelene bisey yapamam canim korkarim elimdeki evladimla sinar diye
ben hormonluyu takdiricam spirali sonra, jinekolgum onla hamile kalmazsin diyor bakalim deneyip gorecez
4. olursa dogunca goturup jinekolgun kucagina verrim artik al bak diye:KK45::KK45::KK45::KK45:

bende şimdi kendime kızıyordum kayısı var şeker var su var hoşaf yapacak kadın yok offfffff hemen yapıcam haklısın
bende hemen yapmadim burda herkes deid tamam dedim basina geçmedim
ama çok ise yariyor mutlaka yap, çocuk kucagindayken koy ocaga aaç altini oldu bittti :)

kiz ben sana cevap yazmadim demi :))) aklimdaydi ama unuttum :s

resimde gorunmuyor canim ya, minnacik bi et parçasi var elinle ayirinca belli ama resimi beecremedim
acisi sizisi yok onemlimidirki
gerçi muneccimmisin nerden bilcen demi gormeden :)
yok yok önemsiz bişi o bence diş sürerken olur gecer yakında :)) bende foto bekliyorum senden :)

38. Gün bi kanamam başladı anlatamam kaç kere büyük pıhtı filan dusurdum simdi bitmeye yakin gibi 49. Gün bugün.. Sıkıldım pedden bi kurtulsaydim hayirlisiyla
benimde kanama değil de iğrenç birşey geliyor birde doktor sebamedin sabununu verdi vajına yıkamak için (sezeryan için ne kadar gerekli onuda anlamadım ) arada onuda kullanıyorum ama bıktım bende şu ped işinden

Kızlar sanırım adet oluyorum bugün 47 gunluğuz kanamam 30 günden sonra kesilmişti bu kadar aradan sonra adet olmak çok değişik bir duygu

ben kiizma 2007 aralikda hamile kaldim, 2011 temmuzda adet oldum sonra :)))))))
arada bide oglum dogdu tabi
benim menapoz 4 seene uzadi en az :))
emzirince adet isi belli olmuyor
4 yıl adet yok amanın ped yok yani iyimiş valla :) :)

1993 doğumlu olanlarda bi cinslik vardı, aynı şeyi eşimle 2015 şubat doğumlu olanlar için söylüyoruz:) benim ve eşimin 93 doğumlu kardeşi var sanki aynı fabrika:) ama o tarihli çocuğu olan şey diyo " var bişey 93 senesinde" :) 2015 şubatıda mimledim arkadaş:)
kiz ben sana cevap yazmadim demi :))) aklimdaydi ama unuttum :s

resimde gorunmuyor canim ya, minnacik bi et parçasi var elinle ayirinca belli ama resimi beecremedim
acisi sizisi yok onemlimidirki
gerçi muneccimmisin nerden bilcen demi gormeden :)
yanlis anlamadysam bebegin dis yerlerinde dis seklinde et mi var dis var gibi

Yetmediğine kim kadar verdi? Dr a sorsan kilosuna falan bakılsa. Sağıp ne kadar süt var bakılsa olmaz mı? Ben de habire dut suyu Malt humana Çayı lactamil içip duruyorum. Vişne suyu da içiyorum. Yemek miktarımı iki katına çıkardım habire yiyorum.

memeyı cekıstırıyor. bol bol gelsın ıstıyor. damla damla akıyor sağıp baktım. evdekıler soyluyor. mama verınce yıyor cunku ve guzelce uyuyor. ama ben mama vermek ıstemıyorum.

Bnm kizin boyu dogumda 50 cm olculdu. Saglik ocagi 48 cm olcttu. Bu olcumlerde hata oluyo yahuuu... Dunde saglik ocaginda 53 cm cikti. Saglikocagina gore 5 cm uzamis. Hastaneye gitsek 55 cm cikar herhalde:)))) bide 1 kilo almis... Iyi mi sizce?
veremedm valla gece unuttum, simdide emzirmesem goguslerim agriyor
kaldi sut iyimiii

hastayım senin pratikliğine 3 cocukla buraya bile takılabiliyorsun her işe yetiyorsun alkıslıyorum valla
çocugun uzay tulumunu giydirdim emziriyom kucagimda
yemeginde suyunu koyup buyukleri almaya gidecem 2 dk sonra

arkadasi aramam lazim kuçugu sinifindan alip getirsin
bebekde uyur arabada zaten gelince devam eder uyumaya oldu bitti , yemekde hazir olur
eriste yapiyorum soguyup $i$mesin diye once yapmadim
sabah du$ bile aldim ama esim evdeydi gerçi bebekde uyyordu zaten :)))

kızlar bişey diyeceğim
manyak olduğumu hatta belamı aradığımı düşünebilirsiniz
ama benim kız çok uyuyor
pazar günü sabah 9 da uyudu 2 saat aralıklarla uyanıp emdi tekrar uyudu dün sabah 10 a kadar
11 de tekrar uyudu akşam 6 ya kadar
dün gece 12 bucukta uyudu hala uyuyor

emmeye uyanıyor sadece
onun dışında uyuyor sürekli
korkuyorum hasta falan değildir dimi
kilo da alamıyor zaten
acaba halsiz mi kaldı yavrucum:KK17:

çocugun uzay tulumunu giydirdim emziriyom kucagimda
yemeginde suyunu koyup buyukleri almaya gidecem 2 dk sonra

arkadasi aramam lazim kuçugu sinifindan alip getirsin
bebekde uyur arabada zaten gelince devam eder uyumaya oldu bitti , yemekde hazir olur
eriste yapiyorum soguyup $i$mesin diye once yapmadim
sabah du$ bile aldim ama esim evdeydi gerçi bebekde uyyordu zaten :)))
masallah masallah masallah :)) biz 1 tane ile pert olduk :))

Back
X