2015 Şubat Anneleri

Çalışacak arkadaşla! Çalışmak çoookk zor
Aklım hep evde ve kafam bir dünya çalışıyorum tek amacım eve gitmek.
Ve ben 11 de gidip 4-5 gibi geliyorum.
Hele sabah o bebeği ayarlamak evi düzene sokmak ömürden ömür götürüyor.
calismak iyi geliyor aslinda ama cok erken daha.

hahaha evet
1.5 yilda bunda olmaz toplamda :)))))
hamileliklerdeki olmadigin adet suresi menapozu erteliyormus
50 yasinda doguruyormusum bide :))))))))))))
ben de 1 sene adet olmadim ilkte bakalim bunda ne olcak

kızlar bişey diyeceğim
manyak olduğumu hatta belamı aradığımı düşünebilirsiniz
ama benim kız çok uyuyor
pazar günü sabah 9 da uyudu 2 saat aralıklarla uyanıp emdi tekrar uyudu dün sabah 10 a kadar
11 de tekrar uyudu akşam 6 ya kadar
dün gece 12 bucukta uyudu hala uyuyor

emmeye uyanıyor sadece
onun dışında uyuyor sürekli
korkuyorum hasta falan değildir dimi
kilo da alamıyor zaten
acaba halsiz mi kaldı yavrucum:KK17:
ya bzn cok uyudukları oluyor merak etme şimdi buraya yazdın az sonra uyanır saatlerce uyanmaz bişiyi yoktur bence..ayrıca neden kilo alamasın gecen gun yazmıstın ona göre kilo alıyordu

ya bzn cok uyudukları oluyor merak etme şimdi buraya yazdın az sonra uyanır saatlerce uyanmaz bişiyi yoktur bence..ayrıca neden kilo alamasın gecen gun yazmıstın ona göre kilo alıyordu

ne bileyim ya siz uykusuzluktan bahsedince bende bizde sorun var sandım
1 haftada 100 gram almış bu sefer ebe de kilo alımı yavaş dedi

kilo takibi haftalıktan ziyade aylık yapılır diye biliyorum ben bzn 1 haftada 300 gr alıyorlar..1 aylık konrolunde toplam kac kilo almıstı

Bir hafta 100 alir. Diger hafta hep uyuyup 300 alir. Senin ebe de yanlis yolda. Rahat birakin ikra hanimi. Kilo sorunu olmayacak iste ne guzel

Kızlar günaydın. Daha yeni kalktık kahvaltı yapcaz kızımla.küçük hanımı doyuruyorum henüz. Bugün kısır yapcam inşaAllah toplanın gelin ;) süt yapıyomuş hemde.

kilo takibi haftalıktan ziyade aylık yapılır diye biliyorum ben bzn 1 haftada 300 gr alıyorlar..1 aylık konrolunde toplam kac kilo almıstı
Gunduz uykusunu nasil sagliyorsunuz ben ne yaparsam yapim uyumuyor, iki saatte bir meme istiyyor bazen memede 10 dk sekerleme yapiyor o kadar?

Kızlar günaydın. Daha yeni kalktık kahvaltı yapcaz kızımla.küçük hanımı doyuruyorum henüz. Bugün kısır yapcam inşaAllah toplanın gelin :KK66: süt yapıyomuş hemde.
Gelelim canım da maden sularını da hazırla o zaman çünkü kısır acayip gaz yapıyo bana :KK43: gerçi maden suyu da çok şişiriyo beni gazını kaçırıp öyle içiyorum :KK43:

3,170 den 2,900 e düşmüştü 5 günlükken 2900 dü 1 aylıkken 3645 çıkmıştı

Bir hafta 100 alir. Diger hafta hep uyuyup 300 alir. Senin ebe de yanlis yolda. Rahat birakin ikra hanimi. Kilo sorunu olmayacak iste ne guzel

ya ben neden adam akıllı doktora denk gelemiyorum hep moralimi bozuyorlar işye
anası kılıklı çiroz olmasın azcık kilo alsın yaz geliyor rahat edelim diyorum işte

kızlar bişey diyeceğim
ama benim kız çok uyuyor
pazar günü sabah 9 da uyudu 2 saat aralıklarla uyanıp emdi tekrar uyudu dün sabah 10 a kadar

emmeye uyanıyor sadece
kilo da alamıyor zaten
Nasil uyuttun,biz dogdugundan beri uyusun diye ugrasiyoruz ama olmuyor :(

yok deveee :))))))))))
Allahdan gelene bisey yapamam canim korkarim elimdeki evladimla sinar diye
ben hormonluyu takdiricam spirali sonra, jinekolgum onla hamile kalmazsin diyor bakalim deneyip gorecez
4. olursa dogunca goturup jinekolgun kucagina verrim artik al bak diye:KK45::KK45::KK45::KK45:
Hormonlu kilo yapmıyordur demi şayet ben de onu düşünüyorum ????

kızlar bişey diyeceğim
ama benim kız çok uyuyor

emmeye uyanıyor sadece
kilo da alamıyor zaten
benim kizim de tam saat 8 de kalkıyor saat 12 de yatıyor saat 4 akadar ondan sonra arada yarim saat yatıyor gece 12 akadar durıyor ve gece yatıyor miss gibi tabi emme kalkıyor arada bence sevinmemiz lazim sansliyiz ben 40 den sonra değişir diye çooook korktum ama değişmedi şükür

Bana Kızımın gazı çok olduğu için maden suyu iç hem süt de yapar dediler o yüzden içiyorum arada bir ama öyle bir şişiyorum ki Bıçak gibi kesiyo sancı . Bende bu sefer döküyorum bardağa gazı kaçtıktan sonra içiyorum :)
ben doğumdan beri içiyorum ve MAŞALLAH 2 haftadan beri gazimiz yok tabi yediklerime dikkat ediyorum ama faydasini çok gördüm buraya da yazmiştim

benim kizim de tam saat 8 de kalkıyor saat 12 de yatıyor saat 4 akadar ondan sonra arada yarim saat yatıyor gece 12 akadar durıyor ve gece yatıyor miss gibi tabi emme kalkıyor arada bence sevinmemiz lazim sansliyiz ben 40 den sonra değişir diye çooook korktum ama değişmedi şükür

bizde yarın 40 oluyoruz inşallah değişmez

Back
X