2015 Şubat Anneleri

memeyı cekıstırıyor. bol bol gelsın ıstıyor. damla damla akıyor sağıp baktım. evdekıler soyluyor. mama verınce yıyor cunku ve guzelce uyuyor. ama ben mama vermek ıstemıyorum.

Evdekileri boşver sinir hepsi kırk günümü odada tıkalı geçirdim onların yizinden. Mama kutusunu atasım geldi ama o kadar çok konuştular ki aç bu çocuk diye ben de korkup atamadım kutuyu. Dr a muayeneye gitmiştim mama verdiğimi söyledim 5 ml azaltarak bitir mamayı dedi bir o inandı. Galatasaray'ın Sloganı var biz inandık sen de inan diye. Inan canım her annenin sütü bebişine yetermiş Allah bol bol süt versin bebişlerimizi besleyelim inşallah.

banada 5. gün gittiğimde çok güzel yaran iyileşiyor dedi birdaha gelecekmiyim diye sormayı unuttum
dkh isteyecektim onu bile unuttum
Bana hastanede son kez bakarken bisey olursa gel olmaSa 45 gun sonra gel dedi. Beni hic cagirmadi o ara yani normal mi acaba. Gerci geciyo cok sukur bugun 10 gun oldu.

Ya ben 45 gun sonra gidince agda yapabilcem mi onu merak ediyom valla aklim ona takildi ya acaba bunu soran var midir doktora. Benim korkulu ruyam bu agda mevzusu hayatta oyle gidemem :/

Süpersin ya bir de biz alabilir miyiz yorum rica etsem.Ben akrep eşim başak kızım kova..Ne dersin umut var mı ? Sıkıldıysan burçtan yorumlama seni sıkmak istemem.
Sisin ev kesin çok tertipli düzenlidir. BAŞAK da akrep de düzeni intizamı sever. Titizdirler ve planlıdırlar. Akrep in hisleri çok kuvvetlidir karşısındakini hemen çözer. BAŞAK çalışkandır mantıklı ve başladığı işi bitiren kişilerdir. Bence uyumlusunuz. Yalnız kova burcu rahattır sıkıntıya gelmez isterse düzenli olur isterse Dağınık. Anne babaya çok bağlı olur. Kovada da hisler güçlüdür siz anne kız duygusal olarak çok iyi anlaşırsınız. Çekirdek ailenizde mutluluklar dilerim.

Evdekileri boşver sinir hepsi kırk günümü odada tıkalı geçirdim onların yizinden. Mama kutusunu atasım geldi ama o kadar çok konuştular ki aç bu çocuk diye ben de korkup atamadım kutuyu. Dr a muayeneye gitmiştim mama verdiğimi söyledim 5 ml azaltarak bitir mamayı dedi bir o inandı. Galatasaray'ın Sloganı var biz inandık sen de inan diye. Inan canım her annenin sütü bebişine yetermiş Allah bol bol süt versin bebişlerimizi besleyelim inşallah.

kuzum sen süt için neler içiyordun tam olarak
bende içmeye başlayayım bari
sadece su içiyorum ondan duru sanırım benimki

Bana hastanede son kez bakarken bisey olursa gel olmaSa 45 gun sonra gel dedi. Beni hic cagirmadi o ara yani normal mi acaba. Gerci geciyo cok sukur bugun 10 gun oldu.

Ya ben 45 gun sonra gidince agda yapabilcem mi onu merak ediyom valla aklim ona takildi ya acaba bunu soran var midir doktora. Benim korkulu ruyam bu agda mevzusu hayatta oyle gidemem :/

Sezeryan mı olmuştun? Öyleyse Dr yapabilirsin dedi gen de kırkbeşinci gün gittim

ben ağda yapacaktım geçen hafta korktum bişey olur 40 çıksın sonra yaparım dedim jilet kullandım hiç istemeyerek
doktora gidersem sorarım bunu

kuzum sen süt için neler içiyordun tam olarak
bende içmeye başlayayım bari
sadece su içiyorum ondan duru sanırım benimki

Dut kurusunu kaynatıp suyunu içiyorum aynı şekilde incir suyu içiyorum humana steel Çayı içiyorum lactamil ve malt içiyorum canım

Dut kurusunu kaynatıp suyunu içiyorum aynı şekilde incir suyu içiyorum humana steel Çayı içiyorum lactamil ve malt içiyorum canım

lactamil ve humana var dut kurusu incir suyu ve malt bende kullanayım bari olmayacak böyle belki katılaşır

kızlar bişey diyeceğim
manyak olduğumu hatta belamı aradığımı düşünebilirsiniz
ama benim kız çok uyuyor
pazar günü sabah 9 da uyudu 2 saat aralıklarla uyanıp emdi tekrar uyudu dün sabah 10 a kadar
11 de tekrar uyudu akşam 6 ya kadar
dün gece 12 bucukta uyudu hala uyuyor

emmeye uyanıyor sadece
onun dışında uyuyor sürekli
korkuyorum hasta falan değildir dimi
kilo da alamıyor zaten
acaba halsiz mi kaldı yavrucum:KK17:
Uyusun da buyusun annesi :)

benimde kanama değil de iğrenç birşey geliyor birde doktor sebamedin sabununu verdi vajına yıkamak için (sezeryan için ne kadar gerekli onuda anlamadım ) arada onuda kullanıyorum ama bıktım bende şu ped işinden

Nasil kahverengi mi geliyor? Eğer öyleyse bitiyor artik demektir kurtulursun canım inş. En kısa zamanda.senin kaç gün oldu?

yok deveee :))))))))))
Allahdan gelene bisey yapamam canim korkarim elimdeki evladimla sinar diye
ben hormonluyu takdiricam spirali sonra, jinekolgum onla hamile kalmazsin diyor bakalim deneyip gorecez
4. olursa dogunca goturup jinekolgun kucagina verrim artik al bak diye:KK45::KK45::KK45::KK45:

İste o iyi fikirmiş :KK49: ama benimkinin zaten 4 çocuğu var :KK53:

Kızlar Mevlüt yaptınız mı ben komşularıma Yaptım, Osmanlı kıyafeti aldım bebeğime birde Hacışerif ten şekerleme yaptırdım, güZel oldu. Şimdi bir büyük Mevlüt daha yapacağız, akraba ve Arkadaşlara.

Ben dün yaptım canım 18. Günümüzde. 12-13 kişi falandık toplamda burada kimsemiz yok bizim .
Kızıma annem tulum tk süslemişti onu giydirdim. güzel oldu. slbardaklara servislere falan süsler hazırlamıştık annemle önceden güzel oldu.

Memlekete gidince kv yapacakmış akrabalara.
annem de yapabilirim burada dedi bakalım

Bugun Dr a gittik dikişlere baktı artık bant yapıştırmıycam. Kilodan söz etti yediğim içtiğim şekerli şeyleri duyunca yeme içme dedi süt olsun diye uğraşıyorum dedim kilo aldırır vermeni önler dedi. Bebiş emdikçe sütün olur ekstra bişeye gerek yok dedi ama ben şartlanmışım sanki onlar süt yapıcak gibi dut suyumu hazırladım bir kilo da tatlı aldım. Birsürü Vişne suyu içtim. Dr spor da yapabilirsin dedi bebişi ağırlık olarak kullanıp birlikte spor yapalım bari. Bir de kangrumuz olsaydı çıkar yürürdük. Burç yorumu isteyen arkadaşlar mesajlarınızı en yakın zamanda cevaplayacağım inşallah.

Canım ben de seni merak etmiştim görmedim bugün iyi olmanıza sevindim. Seker için tahlil istedin mi?

Sezeryan mı olmuştun? Öyleyse Dr yapabilirsin dedi gen de kırkbeşinci gün gittim
Yok canim normal oldum ben dikisler var ya asagida ondan merak ediyorum yapilir mi diye.

ben ağda yapacaktım geçen hafta korktum bişey olur 40 çıksın sonra yaparım dedim jilet kullandım hiç istemeyerek
doktora gidersem sorarım bunu

Bende 40 gun gecmeden yapmam ya korkarim. Jiletten de nefret ediyorum ben de. Neyse beni 45 gun sonra cagirdi o zamana kadar agda yapacak kadar iyilesir herhalde. Sen gidersen bi sor bakalim canim sagolasin.

Selam cigerci kedisi geldi cepten giriyorum normalde ben ya iki uc gundur girip okuyabiliyorum ama yazamiyorum. Cevap alinti vb herbisey kapali deli etti. Zaten kopmusum dunyadan buhranlar içinde dik durmaya calisiyorum bi de uzaktan baksip yazamamak iyi olmadi hic. Arkadasin pcden giriverdim simdi bi hatrlatayim kendmzi diye:KK66:

Bizde durum ayni bazen emebiliyor cogunluk sut hızlı iniyor tikanip aglamktan sinirden katiliyor. Sagdim onden olmadi kirk ayri pozisyon degstrdm olmadi suyu sivi alimini azalttim yine ayni rabbim hayretsin. Ilk iki gunki kadar hic ememiyor degl oglene dek nispeten iyi sonra noluyorsa oluyor. Artik aglamiyorum guclu durmaya calisiyorum asicaz bunu diye inanmak istiyorum. Sut var elhamdulillah kiz da emmek istiyor tek problem bu ikisini senkronize edebilmekte. Devamli hickiriyor kusuyor kesik kesik uyuyor memeyi isirarak ayar cekmye calisiyor uclar hic yara olmadi derken yarilmaya basladi. Bir iki sagdim onden ama biberonu almiyor kasikla da yutmuyor saginca da boşa gidiyor herturlu cins biseyin içindeyim. Kakasi civiklasti ne kadsr aynı memeden devam etsem de cogunluk onsut almis oluyor ve tartiya göre bu hafta kg almamis gibi gorunuyor :KK43: neyse yazdikca doktukce icimi delleniyorum hersey guzel olacak diyim de poztf msj gtsin evrene
bence bu sorun bebeklerle ilgili olabilir. Sabah saatlerind genzine de kacsa emiyor aksamlari kizip memeyi birakiyor. Aksam huzursluzlugi mudur gaz midir nedir. Kilo alimina aylik bakiliyor canim bir hafta az alip diger hafta onu dengeliyor cunku.
Bizim kaka da civik sari ama sumuksu gibi.
Ayy buyuseler de isirsak bitmedi dertleri :pp
Bu kadar kisiden ayni sehirde olsaydik birkac gorusseydik evde daralmaya basladim ben

Sıkıcı mı yoo büyüdüğünde gör iş hayatında falan çok iyiler.Prensipliler benim en sevdiğim burçtur neredeyse.9 ay ben hamile gayet rahattım eşim 9 ay mide bağırsakla uğraştı. 2li 3 lü test zamanlarında hiç riskimiz yokken endoskopi yaptırdı haa şaka gibi ya.En önemlisi insana değer verirler.
Aman iyi baksinlar kendilerine mideleri hastalanmasin.
Yerim oglumu ben buyur de evlenirse esi memnun olsun huyundan ins

Yok canim normal oldum ben dikisler var ya asagida ondan merak ediyorum yapilir mi diye.

Bende 40 gun gecmeden yapmam ya korkarim. Jiletten de nefret ediyorum ben de. Neyse beni 45 gun sonra cagirdi o zamana kadar agda yapacak kadar iyilesir herhalde. Sen gidersen bi sor bakalim canim sagolasin.
Canim agda degil de eldivenle fln alabilirsin. Dikisin oldugu yere kibar davranirsin. Ben oyle yapmistim normal dogumda. Dikisin oldugu yerdekileri iyice iyilesince almistim diger yerleri 20 gunlukken almistim

banada 5. gün gittiğimde çok güzel yaran iyileşiyor dedi birdaha gelecekmiyim diye sormayı unuttum
dkh isteyecektim onu bile unuttum
Ben de sormadim bir de benim içerde kanamam olmuştu, antibiotige iki hafta daha devam dedi, içtim bitirdim. Ama hala gobegimi hissetmiyorum sanki hiç göbeğim yokmuş gibi elliyorum his yok. Gitsem mi dr.a?

Back
X