2015 Şubat Anneleri

Tecrubeli anneler bi sey takildi aklima belki normali budur ama bilemedigim icin. Benim kiz hep uyuyo yaa gerci daha 10 gunluk yavrum yorgun herhalde. Uc saatte bi emmek icin uyaniyo, altini degistirip emzirince uyuyo yine. Bu normal herhalde daha yenidogan oldugu icin?

Sonra bugunlerimi cok mu ariycam acaba :/

Evet emzirince geciyo. bende ga cikmayinca hickirik tutar diye okumustum. Ay herkes baska bisey diyo ne dogru onu da bilmiyoruz. Ama hickirirken cok komik ve sevimli oluyolar o kesin :))

Annem ve bir arkadaşım da limon dedi ama babamiz asidi çok diye yok dedi

Canim agda degil de eldivenle fln alabilirsin. Dikisin oldugu yere kibar davranirsin. Ben oyle yapmistim normal dogumda. Dikisin oldugu yerdekileri iyice iyilesince almistim diger yerleri 20 gunlukken almistim

Bende oyle yapicam sanirim canim en azindan diger yerler temiz olur. Ay bu hamilelikte en cok agda mevzusundan cektim ya normal dogumu beklerken surekli tetiktesin ya. Acaip takintim var doktorun karsisina ya hazirliksiz cikarsam diye

Sisin ev kesin çok tertipli düzenlidir. BAŞAK da akrep de düzeni intizamı sever. Titizdirler ve planlıdırlar. Akrep in hisleri çok kuvvetlidir karşısındakini hemen çözer. BAŞAK çalışkandır mantıklı ve başladığı işi bitiren kişilerdir. Bence uyumlusunuz. Yalnız kova burcu rahattır sıkıntıya gelmez isterse düzenli olur isterse Dağınık. Anne babaya çok bağlı olur. Kovada da hisler güçlüdür siz anne kız duygusal olarak çok iyi anlaşırsınız. Çekirdek ailenizde mutluluklar dilerim.
r
Bende yorumalabilir miyim zahmet olmaz sa. Ben koç eşim ikizler

Çok giremiyorum ama tam muhabbete denk gelmişim:KK49: MaRaL_ MaRaL_ neden hormonlu spirali tercih ediyorsun? Ben paragard taktırcam inş haftaya cuma 42 günlükken yani, ama hormonluda adet olamama fikrinden dolayı hormonsuzu istedim :110:

Tecrubeli anneler bi sey takildi aklima belki normali budur ama bilemedigim icin. Benim kiz hep uyuyo yaa gerci daha 10 gunluk yavrum yorgun herhalde. Uc saatte bi emmek icin uyaniyo, altini degistirip emzirince uyuyo yine. Bu normal herhalde daha yenidogan oldugu icin?

Sonra bugunlerimi cok mu ariycam acaba :/
Gayet normal canim benim kizimin yarinnkirki cikacak sabahlari ve akssmlari belli saatler disinda uyuyo birak uyusun uyuya uyuya büyüyecek ;)

Yok ya bence de minnacik bebege limon verilmez :KK43:
Bi akrabamın altı çocuğu var eskiden biz hep limonlu su verirdik bebelere sarılık olmasın diye doktor tavsiyesiyle, şimdi su bile verdirtmiyorlar diyor. Ben anlamıyorum niye böyle değişiyor her şey sürekli ben de bebekken şekerli suyla sarılığı geçmiş bebeğim ama şimdi çocuklarıma su vermiyorum hatta bazen diyorum acaba bi damla su versem çocuğun tok olduğunu bildiğim halde arandığı zaman, belki sürekli o yüzden emmek istiyorlar ısıtıcılae kurutuyor evleri insanın dili damağına yapışıyor bebiş napsın?? Ama vermeye cesaret edemiyorum işte o_O

Çıstak çıstak desene şekerim :KK76:
Erkekler boyle demek ki benim eşim de doğru düzgün doktora gitmez maasallahi var :nazar: bütün gün gözünü gözetliyorum ne yersin ne içersinde diye bana da öyle bakan olsa ben de öyle olurdum herhalde :63: yasi 38 ama bak bakalım hic gösteriyor bile :KK12:
Gamsızlar yav.erkek olmak varmış
Ama benim koca pek şanslı değil çünkü ben öyle ayaklarına paspas olan eşlerden değilim. Öyleyken bile... ayy şunu bunu yapıyorum.diyecektim ama bulamadım yaptığım bir şeyi.

bayanlar spiral taktırmayı düşünenler ne zaman takılıyor adet olmadan takılmaz diye biliyorum yanlışsa bende taktırayım bari dkh unuturum içmeyi arada unuttuğum olmuştu kullanırken

birde momfortbaby kullananlar alanlar kaç günde elinize geçti

Bi akrabamın altı çocuğu var eskiden biz hep limonlu su verirdik bebelere sarılık olmasın diye doktor tavsiyesiyle, şimdi su bile verdirtmiyorlar diyor. Ben anlamıyorum niye böyle değişiyor her şey sürekli ben de bebekken şekerli suyla sarılığı geçmiş bebeğim ama şimdi çocuklarıma su vermiyorum hatta bazen diyorum acaba bi damla su versem çocuğun tok olduğunu bildiğim halde arandığı zaman, belki sürekli o yüzden emmek istiyorlar ısıtıcılae kurutuyor evleri insanın dili damağına yapışıyor bebiş napsın?? Ama vermeye cesaret edemiyorum işte o_O

ben doğar doğmaz ağzına kendi sütümden önce zemzem ve hurma verdim
hastanedeyken annem günde 2 defa 1 er çay kaşığı su verdi sarılık olmasın diye
günde 1 damladan bişey olmaz bence
tamam sütten herşeyi alıyor ama
sonuçta mama verilince mecburen su veriliyor

Dut kurusunu kaynatıp suyunu içiyorum aynı şekilde incir suyu içiyorum humana steel Çayı içiyorum lactamil ve malt içiyorum canım

Dut kurusu inciri ne kadar kaynatıyorsun,bide günde kaç bardak içiyorsun,bide maltın markası falan var mı ?:oops:

evet canim oyle oldu, ben sadece filmlerde oluyor saniyordum boyle seylerin , ilk iki dogumumda çok uzun surmedi ama bu kadarini asla beklemiyordum

esim evden çikarken bana çabuk ol diyordu, bende korkma hemen dogmaz filmerde olur oyle hemen dogumlar diyordum
esim diyor biraz daha oyalansaydin gorurdun sen filmi arabada dogaackmis çocuk diyor:KK45::KK45::KK45:

insallh sonaki dogumlarin kolay olur seninde
İnsallahh gözüm suan çok korktu ama zamanla isteyebilirim.

Back
X